tadeusz_ski.51 02.05.11, 18:03 tak pisze na papierosach a patrzcie, ten gość olewa ostrzeżenia naszego ministerstwa... Co to jest? Jakim prawem? Może by tak p. Kopacz walnęła go jaką notą dyplomatyczną, że torpeduje wysiłki jej resortu w trosce o zdrowie Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Palenie zabija 03.05.11, 08:25 junglyang napisał: > Notę? --------------- Nota dyplomatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Palenie zabija 02.05.11, 18:11 Prawdopodobnie lepszym sposobem byłoby podniesienie znaczne ceny fajek , w tym nasz rząd jest lepszy :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
junglyang Re: Palenie zabija 02.05.11, 18:22 Dla mnie mogą kosztować nawet 50zł za paczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Palenie zabija 03.05.11, 08:22 Kochany Drugi.super! Nie pali! Braaaawoooo Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Palenie zabija 05.05.11, 15:12 podobno nadmiar soli , albo cukru też szkodzi.... A papierosy.... niepalący też umierają , szkoda tylko tych pieniędzy puszczanych z dymkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
iryska2604 Re: Palenie zabija 06.05.11, 18:20 Pewnie że szkoda.Dlatego między innymi od 5,5 roku nie palę.Szkoda tylko ze tak póżno mi rozum wrócił-bo niestety leki do końca życia.I po co mi to było??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Palenie zabija 13.08.11, 16:40 bo kończy się śmiercią. Kto odkryje metodę nieustannej regeneracji wszystkich rodzajów tkanek i komórek, będzie nieśmiertelnym i sławionym przez wieczność. Tylko czy Ziemia to wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Palenie zabija 14.08.11, 18:56 Palenie zabija -----powoli , daje szansę na opamiętanie się . A papierosy niech już lepiej nie drożeją , bo na tym tracą także niepalący. Jeśli mąż pali 2 paczki dziennie , a idzie na to z wspólnych pieniędzy to traci na tym rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś