oldpiernik 20.05.04, 14:03 czyli co? od słowa do słowa? poradni uzależnień szukam od milczenia do milczenia odkąd dokąd odwala staremu chyba wszystko na nic JJJEEEEEESSSSTTTTT TTTTUUUUUU KKTTTTOOOOOOOO??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netofil Re: wszystko 20.05.04, 15:13 oldpiernik napisał: ... > JJJEEEEEESSSSTTTTT TTTTUUUUUU KKTTTTOOOOOOOO??????? bywa od czasu do czasu już chciałem napisać że jest ale moje jest mogłoby nie być twoim tak czy owak pamiętaj - nam nie jest wszystko jedno. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wszystko 20.05.04, 15:50 trójniak przedni gdzieś juz pijałem.... a tak, u paladina jest jubileusz... mnoży się juz , nie tylko dwoi Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wszystko 20.05.04, 16:57 To u Paladina ktos ozyl? Bo ostatnio same dusze potepione tam sie snuly. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: wszystko 20.05.04, 18:09 Lubie robić od czasu do czasu za dusze potępioną. To skłania do zamyślenia i refleksji. No i pohukać sobie można do pustych ścian i murów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wszystko 20.05.04, 19:57 a ja w straszeniu to najbardziej lubie te biala suknie Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wszystko 21.05.04, 09:39 Białe Damy Zamki Mahoniowe Czarne Charaktery Niebieskie Ptaki naprawdę wszystko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś