Dodaj do ulubionych

only ma kompleks ptaka

IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:22
eureka:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 21.05.04, 23:25
      a ptak kitka ma kompleksy....
      • Gość: pitek ale nie przynudza z tego powodu................ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:27
        na forumie...
    • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 21.05.04, 23:27
      Komus to wypało powiedzenie w wannie a Tobie to w wannie ptak powiedział ;))))
      • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 21.05.04, 23:34
        nowe prawo Pitkuedesa brzmi: po wlozeniu ptaka do wody, ptak sie utopil.....
        • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 21.05.04, 23:36
          Biedne orlątko ;(((((((((
          • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 21.05.04, 23:40
            co wiecej, po wsadzeniu ptaka do wody, poziom wody w wannie opadl....:(
          • Gość: roompel Re: only ma kompleks ptaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:40
            on jest zdrowo rabnieta,
            albo narabana ,albo jedno i drugie
            • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 21.05.04, 23:44
              Prośba, głowa pod kran i napisz to jeszcze raz bo nie wien on czy ona czy ??
            • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 21.05.04, 23:48
              nie rob stada pani Orlowskiej, bo ona jest indywidualistka, i nie potrzebuje
              ogona.....nawet twojego.....
              • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 22.05.04, 00:12
                oj a ja dzisiaj widziałem parę ogonów indywidalnych w grupie ;))))
                • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 22.05.04, 00:19
                  to teraz taka nowa moda. Na indywidualizm i introwertyzm.
                  • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 22.05.04, 00:23
                    no i na cygaro maczane w wynalazkach, jak ono sie pali ?? ;))))
                    • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 22.05.04, 00:31
                      no to cygaro w wynalazku pala juz wszyscy indywidualisci. To takie "wyjatkowe".
                      Jednym slowem: chcesz byc indywidualista, to tylko brandy i cygaro.
                      • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 22.05.04, 00:33
                        orłem kochan orłem ;))))No to maczam :)))
                        • Gość: only Re: only ma kompleks ptaka IP: *.kabel.telenet.be 22.05.04, 00:37
                          tylko mocno sie trzymaj klawiszy, bo jak wywiniesz po tym orla, to zamiast
                          motylkow gwiazdki obaczysz.....
                          • e_bajok Re: only ma kompleks ptaka 22.05.04, 00:44
                            Co to zanaczy owczy pęd, przecież ja kurna nie palę,żegnaj cygarko, zegnaj
                            orle, no to lu wynalazek, Twoje :)))) i to by było na tyle a teraz czas na
                            przód;))) narazicho :))))))))))))))))))))))))
    • malinka48 Re: only ma kompleks ptaka 22.05.04, 11:08
      nie only tylko ty ptaszku:)ucięli dziubek:(((((9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka