Dodaj do ulubionych

Libresso, uwijemy gniazdko?;)*

23.05.04, 00:08
Chyba trzeba podtrzymać gatunek;)
Obserwuj wątek
    • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:11
      Ave,Crimen
      z przyjemnoscia, ale cóz stanie sie z moja reputacja?:)*
      --
      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
      • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:12
        Pojęcia nie mam.Bardziej martwi mnie kto będzie wysiadywał jaja;)
        • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:14
          ależ Kochanie, to jest sprawa wtorna,
          to tylko kwestia pozycji:)*
          ---
          • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:15
            Kobietom to ja nie ufam, dlatego pewne sprawy wolę uzgodnić wcześniej;)
            • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:17
              ...to nie jest kwestia zaufania, w koncu jestesmy zgarozonym gatunkiem:)*
              ---
              • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:19
                Dlatego tym bardziej trzeba się cenić;)
                • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:22
                  ...Crimen, Twoja propozycja wywołała takie emocje, czuje, jakbys był obok.:)*
                  ---
                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:24
                    Wiesz, zacząłem nerwowo rozglądać się dookoła;)*
                    • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:26
                      ...jakie nerwy. to powinna byc ekscytacja, whatever...:)*
                      ---
                      • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:42
                        Niezmiennie ekscytuje mnie ekspresja Twoich wypowiedzi;)*
                        • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:49
                          ...nie tylko w wypowiedziach jest ekspresja, whatever:)***
                          ---
                          • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:03
                            Poczułem dreszczyk emocji;)*
                            • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:05
                              ...tylko emocji? Jestem zawiedziona liczę na znacznie wiecej,
                              jest to niezbedne przy "przedłuzaniu" gatunku na przykład")*
                              ---
                              • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:09
                                Przez te emocje to chyba tracę wątek;)*
                                • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:10
                                  ...moze to jednak cos wiecej niż emocje?
                                  Może to zauroczenie...
                                  ---
                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:11
                                    Zauroczenie to jeszcze pól biedy.Gorzej gdyby to było przedwczesne spełnienie;)*
                                    • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:13
                                      ...Nie wierze,żebym aż tak Ciebie onieśmielała...;)*
                                      ---
                                      • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:14
                                        Myślałem o czymś wręcz przeciwnym;)*
                                        • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:19
                                          ...to niemożliwe, ja? Az taka moc posiadam.Sama sobie zazdroszczę;)
                                          ---
                                          ---
                                          ---
                                          • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:21
                                            Poddaję się.Dobiłaś mnie ilością postów;)*
                                            • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:23
                                              ...juz późno, więc moze przejdziemy do meritum...whatever...:)*
                                              ---
                                              • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:25
                                                Życzenie kobiety jest dla mnie rozkazem.Mówisz i masz;)*
                                                • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:27
                                                  ...Twoja uległosc pochlebia mi:)*
                                                  ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:28
                                                    Mylisz uległość z przebiegłością;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:29
                                                    ...sytuacja zdaje sie byc symetryczna:)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:39
                                                    Znowu jesteśmy w zgodzie z naturą;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:52
                                                    ...jesteśmy tym samym gatunkiem, cóz w tym dziwnego...:)*****
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:53
                                                    Dobrze że czymś jednak się różnimy;)***
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:59
                                                    ...ale dzieki tej róznicy, bedziemy do siebie doskonale pasować;)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:00
                                                    I wszystko byłoby takie piękne gdyby nie te jaja;)***
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:02
                                                    ...czego to sie nie robi dla tych "jaj", whatever....:)***
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:03
                                                    Wydaje mi się że powinniśmy skupić się na tym co się robi dla jaj;)***
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:04
                                                    ...a nie robimy tego? ;)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:07
                                                    Wydaje mi się że wiem co w tej chwili robię;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:09
                                                    ...Ty sie dobrze rozejrzyj;)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:11
                                                    To z pewnością nie to o czym myślisz;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:12
                                                    ...wiem oczym myśle, znowu zabrałes mi poduszke,
                                                    i pióra sbobie potargam:)))))
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:16
                                                    Pióra to pikuś.Jajek z gniazda nie wyrzucaj;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:17
                                                    ...mam nadzieję ,ze nie pomyle:)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:19
                                                    Wolałbym mieć pewność przy nadziei;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:20
                                                    ...dokończymy własciwie dzisiaj:)*****
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 02:23
                                                    Powiedziałaś to z dużym przekonaniem;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:33
                                                    ...Ave, Aqila
                                                    Mamy szanse na jakieś śniadanko? :)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:34
                                                    Witaj Orlico.Zapolujemy?;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:36
                                                    Mój miły, zdaje sie,że czas polowania już minął,
                                                    Teraz Ty powinienies zadbac o nasze gniazdko :)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:38
                                                    Wszystko mi opadło, nawet skrzydła.Zapomniałaś jeszcze dodać " w końcu jesteś
                                                    facetem";)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:40
                                                    ...jestem zdolna potrafie reanimować, skrzydła też:)*
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:41
                                                    Jestem otwarty na pierwszą pomoc;)*
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:43
                                                    ...tak też myslałam, że nie oprzesz się pokusie, whatever:)*****
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:44
                                                    Łatwy nie jestem ale Ty masz dar przekonywania, więc chyba ulegnę...cokolwiek;)
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:46
                                                    ...pamietaj,ze ulegasz egzaltowanej, whatever :)*****
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:49
                                                    Uwielbiam nurzać się w Twoim zepsuciu i egzaltacji.Poza tym mam zamówioną
                                                    kozetkę u Kitusia;)*****
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:52
                                                    ...sytuacja zdaje sie byc symetryczna:)*.
                                                    Czy ta kozetka jest dwuosobowa? :)*****
                                                    ---
                                                  • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:57
                                                    Kituś ma sporo pacjentek, więc chyba on też się na niej mieści;)
                                                  • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:58
                                                    ...to dobra wiadomosc!
                                                    :)*
                                                    ---
                • Gość: pitek a sam nie mozesz, siedziec na swoich jajkach...... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:22
                  znowu mącisz,
                  crimenku,
                  • crimen Re: a sam nie mozesz, siedziec na swoich jajkach. 23.05.04, 00:25
                    Kituś, tym razem to szczera prawda:)
                    • Gość: pitek robcie sobie te jajka IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:30
                      a ja ide spac,
                      pa:)
        • e_bajok Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:14
          To nie wiesz biedaku ?? ;((
          • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:23
            Wiem, tylko chciałem się upewnić:)
    • poo3 Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 00:36
      ...przepraszam bardzo ze sie wtrące...cokolwiek:)
      • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 01:07
        Rozumiem że zgłaszasz się do wysiadywania:)
        • Gość: leziox Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 07:35
          No proszę,jaka urocza parka ptaszków ćwierkających,od razu widać że wiosna
          zapadła z hukiem.Akurat to połączenie w parkę jest dla mnie nieco dziwne,ale
          nie takie już rzeczy nasza spróchniała Ziemia widziała.
          Mam rozumieć Crimen,że zaprosisz Libressę na powtórną edycję PIPY?
          • crimen Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 09:28
            Trudno zapraszać na coś czego jeszcze nie ma nawet w planach.Masz jakieś
            propozycje?;)
            • Gość: only Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* IP: *.kabel.telenet.be 23.05.04, 12:43
              to ja wam proponuje Zjazd Gnieznienski.....
        • poo3 Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 24.05.04, 22:28
          ...crimenku,nie lubimy trojkątów,gniazdko nieco przyciasne...ale ta
          kozetka,czemu nie,początek był niezły...cokolwiek:)
          • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 24.05.04, 22:33
            ...zdecydowanie wolimy wielokąty i wielowatkowosć, whatever...
            :)
            ---
            • poo3 Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 24.05.04, 22:37
              ...only symetria...cokolwiek:)
              • libressa Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 24.05.04, 22:44
                ...harmonia i symetria, jestesmy niestanadardowe
                :)
                Libressa
                ---
                • poo3 Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 24.05.04, 22:48
                  ...cokolwiek:)
    • Gość: only Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* IP: *.kabel.telenet.be 23.05.04, 11:45
      no crimen,
      wchlonal cie ten chlonny umysl ze skrzydelkami, hehe
      • roompel Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* 23.05.04, 14:45
        musi cos miec,
        oprocz skrzydelek.
        • Gość: leziox Re: Libresso, uwijemy gniazdko?;)* IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 17:29
          Propozycje to ja bym miał,ale chyba najwygodniej byłoby coś zrobić w okolicach
          wawki,bo kto przy obecnych cenach benzynki chciałby jechać jeszcze na Mazury?
          A poza tym jakoś inwentarz ludzki nie dopisuje chyba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka