06.03.02, 09:49
czy odespales juz poprzednia noc???
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: Menik... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:52
      ciiiii,niech spi Menik nasz:)
      • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 09:59
        zaspiewalas mu kolysanke do ucha, podalas whysky, czy uspilas mlotkiem? :o)
        • Gość: oona Re: Menik... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:56
          Men
          juz
          mogłbys
          sie
          obudzic.....:))
          • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:04
            napisałam pod ten adres co i ja mam:)
            • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 12:08
              pod adres z literka i cyferka? :o))
              • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:10
                pudło:))
                • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 12:15
                  na Wojsko Polske?
                  • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:17
                    :))))pudło
                    • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:19
                      na gazete tez nie:))
                      • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 12:26
                        to pozostal jeden- ten z imieniem i nazwiskiem :o))
                        • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:29
                          przeciez to nie moze byc wspólny adres!:))
                          czego sie nie robi dla kobiety-skrzynke sobie tam gdzie ja mam
                          załozył...:))
                          • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:35
                            men-no odezwij sie
                            chociaz raz
                            :)
                            • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 12:38
                              cos mi sie wydaje, ze Cie olal! Moze ma korespondencje na skrzynce, ktora dla
                              innej zalozyl i odpowiadac musi? :o))
                              • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:41
                                tyz tak moze byc:))
                                • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 12:45
                                  no to co sie pieklisz? zastanow sie lepiej nad przyjazdem. Krotko po 10 masz
                                  pociag z Wrocka! Jestes w Wa-wie o 16.40!
                                  • oona Re: Menik... 06.03.02, 12:53
                                    nie piekle sie
                                    jestem łagodna jak owieczka
                                    matrwie sie tylko o samopoczucie
                                    tytułowego bohatera tego watku:)
                                    nie moge przyjechac chocby ze wzgl.na prace
                                    a za pozno jest na szukanie zastepstwa
                                    i szczerze przyznaje,ze i tak bym
                                    sie pewnie nie osmieliła przyjechac:)
                                    • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 12:58
                                      a co ma smialosc do przyjazdu? Myslisz, ze my gryziemy? Po prostu- juz teraz
                                      zalatwiaj zastepstwo i juz! Nie chce od tej pory widziec ani jednego posta na
                                      tym forum, dopoty, dopoki nie napiszesz, ze masz zastepstwo! Zrozumiano? hę?
                                    • Gość: XpOver Re: Menik... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:09
                                      dzień dobry
                                      trzeba się będzie
                                      jakoś odezwać jak wrócę
                                      korzystam z tego wątku\licząc, ze jego nudny tytuł pozwoli mi na wpis wstępny
                                      niezbyt zauawżalny.
                                      Wczoraj było późno, więc ze zmęczenia zacząłem się naparzać tornistrami, bo
                                      ciągle mam wrażenie, że nikt nie czyta moich wpisów oprócz tych co się wpisują
                                      w wątku.
                                      Przepraszam za rozsypane kredki! To nie moje, zresztą widać, bo nie
                                      natemperowane. Próbowałem jakoś posprzątać, ale spać mi się strasznie chciało...
                                      Pozdrawiam tutejszych
                                      i oczywiście mena,
                                      bo naprawdę dawno nikt mi się tak wesoło nie podkładał, aż żałuję ,że się nie
                                      skupiłem, ale to przez senność.
                                      • mario2 Re: Menik... 06.03.02, 13:11
                                        ale sie juz wyspales? - jesli tak- to odbierz!
    • men_ Re: Ooona 06.03.02, 13:23
      Dzień dobry, czytałem
      ?:)
      • oona Re: Ooona 06.03.02, 13:29
        dzien dobry:)
        ?
        • men_ Re: Ooona 06.03.02, 13:33
          Odpiszę później,
          • oona Re: Oona 06.03.02, 13:35
            dobrze:))
            • men_ Re: Oona 06.03.02, 13:58
              chiba
              ?:)))
              • oona Re: Oona 06.03.02, 14:06
                co chiba?chiba odpisze?:))
                i niech kawy dzisiaj za duzo nie pije:))
                • men_ Re: Oona 06.03.02, 14:15
                  hę ?
                  przeciez mówię, żę chiba - nie mam weny :)
                  • oona Re: Oona 06.03.02, 14:20
                    :)))
                    nic nie szkodzi,zaczekam na powrót:))
                    • men_ Re: Oona 06.03.02, 14:36
                      A jak bedzie to długo trwało ?
                      Bo na razaie, chodzi wokół mnie diabełek i kusi - w kwestii listu :)
                      • oona Re: Oona 06.03.02, 14:38
                        do czego Cie kusi?:)
                        • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:03
                          A do czego diabełek może kusić, hę ??:)
                          • oona Re: Oona 06.03.02, 15:06
                            ooooo,do wielu rzeczy :))
                            • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:07
                              do obiadku (metafora)?
                              • oona Re: Oona 06.03.02, 15:10
                                przeciez nie bede Ci zabraniac
                                masz wolną wolę,zrobisz co zechcesz:)

jakiego obiadku,hę???:)))
                                • oona Re: Oona 06.03.02, 15:11
                                  NIE ROZUMIEM TEJ METAFORY!:))
                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:14
                                    Do dobrze, tylko na moment o niej (metaforze) pomyslałem :))
                                    • oona Re: Oona 06.03.02, 15:15
                                      no!!!:))
                                      a sarenki całe i zdrowe ?:))
                                      • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:19
                                        chodzą po ścianach i sufitach, żeby nie wpaść na mnie :))
                                        • oona Re: Oona 06.03.02, 15:21
                                          tak myslałam:))
                                          ich najbardziej było mi zal!!:))))
                                          • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:24
                                            i chyba nie wiedzą przez kogo, to znaczy z czyjej winy
                                            • oona Re: Oona 06.03.02, 15:26
                                              a co im za róznica za co
                                              cierpia:))
                                              • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:28
                                                No, może kiedyś przedstawie im Ten powód :))
                                                • oona Re: Oona 06.03.02, 15:30
                                                  po co???:))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 15:30
                                                    zeby krzywde zrobiły??:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:41
                                                    hi, hi - a jak myslisz, zrobiłyby ?:)
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 15:44
                                                    Ty sobie nawet nie wyobrazasz co w tych
                                                    blondaniołkach-sarenkach siedzi:))
                                                    bo po szatynkach,rudych,brunetkach to od razu widac!:)))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 15:49
                                                    taaaaaaak, widać - w tych innych kolorkach, i to bardzo, zawsze :))chiba

Zemściłyby się za siebie czy za mnie, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:52
                                                    za siebie,100%ze tylko za siebie:))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 16:03
                                                    jestes?:)
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 16:03
                                                    Oj, nie byłbym tego taki pewien :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 16:05
                                                    eeech Ty:)))nie bede Cie moze z błedu wyprowadzac,zwłaszcza dzis:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 16:11
                                                    Dobra, reszta o sarenkach w meilu, ktyóry teraz zacząłem ćwiczyć :))
                                                    A Ty co w Kitka się znowu bawisz, czy w tę z Kalkuty, hę ?:)
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 16:13
                                                    a to czemu?bo chce z Toba pogadac?:)
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 16:29
                                                    Aaaaaaaa, nie o to chodziło :))
                                                    @
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 16:44
                                                    aha,zreszta domysliłam sie o co
                                                    ale chciałam troche kotka odkrecic ogonem:))
                                                    przeczytałam@
                                                    na razie nie mam siły odpisac
                                                    bo sobie tu troche popłakuje :))
                                                    ale...odpisze a na razie mowie,ze wszystko ok,
                                                    i *****,a @-siuper,ze tak powiem:)
                                                    a z ta "MT"to nie tak bo po prostu Cie lubie i
                                                    nie chce tego stracic,i to zadna li....ść!!!
                                                    :))

• men_ Re: Oona 06.03.02, 16:49
                                                    A to czemu te chlip ?:))
                                                    A o sarenkach to szczera prawda, słowo :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 16:53
                                                    wierze,zartowałam,przeciez nie we
                                                    wszystkich firmach musi panowac zamordyzm:)
                                                    a to chlip to takie tam niewielkie,
                                                    okołoforumowe,juz mi przeszło:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 17:06
                                                    Nio, bo już siem chciał podpalać :)))
                                                    @
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 17:16
                                                    :)))))
                                                    @
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 17:26
                                                    to ja też :))))
                                                    @
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 17:34
                                                    i ja tyz@:)))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 17:34
                                                    no to ja fruuuuuuuu, tfu, lecę tam :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 17:37
                                                    lec aniele Menski:))))))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 17:39
                                                    diabełku, diabełu, jesli już, proszę :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 17:41
                                                    ale powiedziałes lece???a diabełki tyz robią fruuuu?:))
                                                    nie wiedziałam:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 17:46
                                                    To taka metafora :)))
                                                    @
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 17:51
                                                    przeczytałam,ale odpisze moze pozniej
                                                    posiedzmy tu chwile poki nas nie przeganiają:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 17:57
                                                    Nio dobrze, ale ja mam jeszcze autko pod nosem - troszke korci :))) ale juz z
                                                    innego powodu :)))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:00
                                                    ale jak chcesz to jedz:)
                                                    he,ciekawe gdzie??no niewazne
                                                    ja tez dzis sprobuje wczesniej wyjsc
                                                    odreagujmy troche z dala od tego wszystkiego,czo?:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:02
                                                    Gdzie, hę ?:)))
                                                    To zmykamy za pół godzinki ?
                                                    Ja to, wiesz, bliziutko :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:05
                                                    a ja zakupy wreszcie porzadne zrobie!!!
                                                    jedzonka sobie nakupie:)))
                                                    bo ostatnio wychodze tak pozno,ze sklepy pozamykane
                                                    i potem prawie głoduje
                                                    i chudnem,chudnem,chudnem:)))

• men_ Re: Oona 06.03.02, 18:07
                                                    Aaaaaaaaaa, bez przesady z tym chudneMENciem :)))

H, hi - przypomniałem sobie, co kupisz do jedzonka :)))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:10
                                                    a cooo?:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:13
                                                    co do jedzonka ?:))
                                                    No przeciez pamiętam, O !:))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:15
                                                    co?
                                                    bo na pewno nie mięso:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:17
                                                    ja też ostatnio bez "mięska" :))

Króliczek :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:20
                                                    muszem isc,ok?:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:22
                                                    O.K. - to ja tez zaraz
                                                    papa ***:)))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:25
                                                    papa:))***
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:27
                                                    yhm, ***:))))

oona napisał(a):

> papa:))***

• oona Re: Oona 06.03.02, 18:32
                                                    yhm:))))))******
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:36
                                                    No to juz leć, nie zatrzymuję :))
                                                    :)****
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:39
                                                    nie ma mnie tu:)))))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:41
                                                    Zmykaj :))
                                                    :)***
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:45
                                                    o nie!jak kazesz to ja przekornie zostaje:))))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:46
                                                    Oj, wolę juz pokorę, a nie przekorę, O !:))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:48
                                                    ale ja nie jestem sarenką!:))
                                                    to znaczy jestem
                                                    ale nie pracową
                                                    tylko prywatną(?!):)))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:50
                                                    sarenką czy syrenką, hę ?:))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:53
                                                    syrenką na pewno nie
                                                    chyba zmykam?:))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:55
                                                    O.K. - syrenką tą od śpiewu, hę ?:))

papa ******
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:56
                                                    papa:))*****
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 18:57
                                                    yhm ***:)
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 18:59
                                                    aha:))))))***

(do 21 szybko czas nam chyba zleci na pozegnaniach?):))))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:00
                                                    Kurde, w pe nie moge przylać (na razie:), coby sie posłuchała Przekorna :)))
                                                    Ja tam mam jedzonko w lodóweczce :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:02
                                                    no mowie przecie papa:)))******
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:04
                                                    papatki *****
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:05
                                                    nio pa:)))))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:06
                                                    hi, hi - powtórka ?:)))***
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:05
                                                    to ZAJRZYJ TYLKO NA CHWILECZKE DO SKRZYNECZKI I ZMYKAJ :))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:11
                                                    nie doceniasz mnie!
                                                    lepszy ze mnie psycholololo... niz Ci sie wydaje:)))
                                                    ten dzisiejszy moj list był pisany troche desperacko,
                                                    goraczkowo,nie do konca przemyslany,juz piszac miałam watpliwosci co do wymowy
                                                    jego niektorych fragmentow i wychwyciłes dokładnie te momenty
                                                    jutro to wyjasnie
                                                    papapa:))*****
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:12
                                                    Łał :))))
                                                    papa ****
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:13
                                                    he,wiem,ze nie wierzysz
                                                    pa:)))))*****
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:17
                                                    buzi chce jeszcze raz!!!!:))))
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:21
                                                    ****:))))
                                                    Zmykamy, bo ja juz troszkę zgłodniałem :)))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:24
                                                    no nie ma nas:))))))
                                                    papa*****
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:25
                                                    ni maaaaaa :)))
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 19:27
                                                    ja teraz serio
                                                    papapapa:))*****
                                                  • men_ Re: Oona 06.03.02, 19:28
                                                    ja tez bardzo serio

***, papa
                                                  • oona Re: Oona 06.03.02, 20:22
                                                    a ja zartowałam!!!:)))))

zostałam jeszcze,zeby zrobic troche porzadku w papierach
                                                    cos duuuuzo ich sie nazbierało,biore do domu:((
                                                    papa:)))*****
                                                  • Gość: M......, Re: Oona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 20:24
                                                    Kłamczuszka :))
                                                    papa ***
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 08:19
                                                    :)))))***
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 09:47
                                                    :))***
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:49
                                                    dzien dobry:))***
                                                    ja jak widac pracuje jak cholera
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 09:52
                                                    Było ode mnie dzień dobry w @ :))
                                                    Własnie widzę tę pracę :)**
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:56
                                                    @ i @
                                                    chiba zaraz sie wezme?
                                                    od 3 godzin próbuje....
                                                    odpycha....:))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 09:58
                                                    Od trzech godzin ? - to grzech tak rano wstawać, a co mówić o pracy :)
                                                    Chyba nagrzeszyłaś ostatnio i to jest kara ..:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:01
                                                    no własnie,o 7 byc w pracy to tortura
                                                    powiedz to moim szefom!!!!!:))
                                                    he,przeciez 40 min.sie spozniłam...
                                                    to lepiej dzisiaj nic nie mów:))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 10:04
                                                    No przecież nie wiem, gdzie ..:)) hi,hi
                                                    A moje biureczko dzisiaj zawalone jak twoje czasami - kurde, co się porobiło na
                                                    tym świecie - że tez i ja musze pracować, O !:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:07
                                                    ja sobie wszystkie 3 pozawalałam
                                                    dokładnie
                                                    a jak nie wiem od czego zaczac to....:)))
                                                    ale siem chyba zaraz wezmiemy,czo?:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:07
                                                    za prace!:)))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 10:08
                                                    chiba tak :))
                                                    Ale moje biureczko, to podejrzewam, że takie jak Twoje trzy :)))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:11
                                                    nie bede sie spierac:))
                                                    ale takich zdechnietych z niepodlewania kwiatków
                                                    jak ja to na pewno nie masz:))))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 10:13
                                                    No nie mam, ale dlatego, że nie umiem ich podlewać i kto inny to robi (A.) :))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:15
                                                    ale umiejetnosc!:))
                                                    no to ja umiem
                                                    ale nigdy nie pamietam:))
                                                    jak siem spało?:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 10:17
                                                    Świetnie, mam duzie łóżeczko :))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:19
                                                    to gratulacje:)))))))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 10:21
                                                    ze względu na to łóżeczko te gratulacje, hę ?:))
                                                    A Oonej też dobrze siem spało ?:))

ZNIKAM Z NETU,
                                                    chwilowo :)***
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:24
                                                    nio:))
                                                    mnie sie spało zle
                                                    bo krótko!!!!!!
                                                    1-5:(((
                                                    kawy!!!!!!
                                                    papa,na razie:))***
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 10:29
                                                    O !:( ten sen
                                                    U mnie juz druga kawusia,
                                                    No to fruuuuu, tfu, do praaaacy, ble
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:43
                                                    to ja tez:(
                                                    poszłam sobie na 3 pietrowy spacerek,
                                                    dotleniłam,bo przeciagi,
                                                    i chyba sie jednak wezme
                                                    błe....:))
                                                    nawet słonce zaszło.....
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 12:13
                                                    No to faktycznie teraz pogoda do kitu, leje !
                                                    Eeeeeee, może tego @, co niedawno wysłałem, lepiej nie czytaj, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:23
                                                    ?
                                                    lece na @:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:26
                                                    no i zyje:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 12:45
                                                    żyje, zyje - a kto ?:))
                                                    przeciez to marzniecie, to nie takie straszne, hę ?:))

p.s.: to z przepracowania, pogody i - zmieniam muzyke zaraz :)**
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:55
                                                    zły ma humorek?:(
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:57
                                                    ja zyje-po przeczytaniu
                                                    bo bałam sie,ze padne trupem..z wrazenia:))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 13:57
                                                    O.K. - następnym razem siem poprawie - w temacie meili :)))

Znikam na 2-3 godzinki :)***

Gość portalu: oona napisał(a):

> ja zyje-po przeczytaniu
                                                    > bo bałam sie,ze padne trupem..z wrazenia:))

• men_ Re: Oona 07.03.02, 13:56
                                                    Nieeeeeee, troszke przepracowany :)
                                                    No może troszeczkę, w temacie piątku najbliższego :)))

Gość portalu: oona napisał(a):

> zły ma humorek?:(

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:00
                                                    eee,uszy do góry:))***
                                                    na razie
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 14:12
                                                    No to fruuuuu, tfu, zmykam :)***

@
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:21
                                                    juz zdazyłam odpisac:))*
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 15:09
                                                    Ja też :)*
                                                    przynajmniej ten "net" zaczął mnie się słuchać :)))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 15:15
                                                    a u mnie jakies problemy za to
                                                    ale to moze wina gazetki:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 16:00
                                                    chiba gazetka,
                                                    a tam, praca nie zając, nie ucieknie, przerwa: kawusia, papierosek i mjuzik
                                                    (dopóki nie zaczną mi płakać:));
                                                    No i marynarka i krawat fruuuuuu do szafy, a nózki na ...:))
                                                  • oona Re: Oona 07.03.02, 16:17
                                                    wesoło Ci?:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 16:21
                                                    Niooooo, mnie tak :)) chiba - to tak jak z tymi kartami ..:)
                                                    A Tobie, hę ?:)

@
                                                  • oona Re: Oona 07.03.02, 16:25
                                                    mnie nie bardzo
                                                    bo sie znowu w niepotrzebna dyskusje wdałam:(
                                                    ide@
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 16:32
                                                    :( U Ciebie czy na F. ?

:)***
                                                  • oona Re: Oona 07.03.02, 16:34
                                                    na fyyy
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 16:56
                                                    Później przejrzę,
                                                    Na razie musze zniknąć,
                                                    :))
                                                  • oona Re: Oona 07.03.02, 16:59
                                                    e,po co
                                                    pa:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 17:05
                                                    e, tak trochę zerknąłem, ale ta gazetka dzisiaj jest be,
                                                    pa:)
                                                  • oona Re: Oona 07.03.02, 17:10
                                                    nio:))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 17:52
                                                    Idę już do domku, jestem totalnie zmęczony dzisiaj pracą, wszystkim ...
                                                    papa :)

@
                                                  • oona Re: Oona 07.03.02, 17:58
                                                    to dokładnie tak jak ja
                                                    pa:))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 18:17
                                                    @
                                                    i juz uciekam do domku:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 18:37
                                                    Jeszcze jestem, ale w domku :)
                                                    @
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 18:47
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 18:52
                                                    ni ma:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 18:58
                                                    wysłałem, ale zaraz moge powtórzyć,
                                                    z adresm internetowym tekstu bs
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 18:59
                                                    juz mam
                                                    booo jak sie zrewanzuje to bedziesz ryczał:))
                                                    chcesz?:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:11
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 19:20
                                                    wal:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:29
                                                    chiba jednak nie:)))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 19:33
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:40
                                                    zrozumiałam!
                                                    @
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 19:51
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:01
                                                    Ty tez małpa
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 20:09
                                                    no, no - za wczesna pora na takie komplementy :)))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 20:02
                                                    men_ napisał(a):

> @
                                                    > :)))

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:12
                                                    chyba nie odpisze
                                                    moze jutro?
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 20:13
                                                    dzisiaj !:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:18
                                                    nie:)
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 20:19
                                                    Będziemy siem przekomarzać ?:))
                                                    dzisiaj !
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:20
                                                    musze juz isc
                                                    przepraszam,
                                                    ale nie dzis
                                                    papa:))
                                                  • men_ Re: Oona 07.03.02, 20:21
                                                    szkoda :(
                                                    Dobranoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka