Gość: woland? IP: *.pekao.com.pl 28.05.04, 10:22 Forum zeszło na psy. Przykre ale prawdziwe. Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: *** 28.05.04, 10:55 :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazomierz Re: *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:02 i cos narobiła ?? ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: *** 03.06.04, 06:56 ...a moze to jednak nie ja? :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
roompel Re: *** 28.05.04, 13:39 taaa, nie lubia obcych, powinni zalozyc prywatne, mogliby kisic sie we wlasnym sosie. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidek Lat 10 Re: *** IP: 67.71.121.* 28.05.04, 16:55 malo tu pizdeczek a coraz wiecej pedalow sie tu zbiera..to ja zmykam bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: *** IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.05.04, 20:11 ...noo masz racje Woland:)).....ale i tak po starej zanjomości Buziaki:)) A:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *** IP: *.espol.com.pl 28.05.04, 23:44 woland? Koniec swiata!:)))) Pozdrowiaczki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa1 Re: *** 30.05.04, 10:34 a może to Woland zszedł na psy. Nie pomyśleliście o tym? Ja osobiście go nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: *** IP: *.pekao.com.pl 31.05.04, 09:32 dla Ciebie mogę nawet zaszczekać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roompel Skoro drwalu juz masz dac glos... 31.05.04, 11:25 to moze w formie watku? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
mar55 Re: *** 31.05.04, 15:55 moze nie jest tak zle, niektore suczki interesujace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: *** 31.05.04, 17:44 woland?zie, Nadal podobają mi się tylko przystojni blondyni :-)). A tak wogole, jak zwykle masz rację. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:04 mrauuu..., a kto zacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 72 Re: *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:24 nie, wykrzyknik zarąbali, a 72 oddzieliło się od drwala i od tej pory występuje samodzielnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort w chwili natchnienia pisane dedykuje! 01.06.04, 11:58 pewnemu drwalowi z warszawy ktory jaskry zbieral dla wprawy i rozpoczal nauki "czemu psy a nie suki?" forumowej zyczymy poprawy. kurna olek, jezd rym aa bb a, a ze reszta bez sensu, nic to, baska ;P trzymaj sie, woland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: w chwili natchnienia pisane dedykuje! IP: *.pekao.com.pl 02.06.04, 13:15 pewnien drwal NIE ze stolicy co się zjawiał po próżnicy tu na forum wieki temu <tu do rymu trzeba dżemu :))))))> stwiedza: dno i wodorosty wyróżniają wszystkie posty bez wyjątku proszę Państwa <tu do rymu trzeba? chamstwa> to na tyle, nic to po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: *** IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.06.04, 17:47 .oj zrobil sie z tego wątek fanek Wolanda:)).ja wysiadam..pa:)) ps. mi też się zawsze podobali wysocy faceci:))............baaardzo podobali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Do Drwala... 02.06.04, 15:06 ...jestem poniekąd sprawczynią tego,ze pojawiłes sie teraz, pozwól,że zadedykuje Ci te mowe wiazaną, moze nie zawsze warto stawiac kropkę nad "i"... Do Drwala, Wolanda... tak być powinno, że do Libressy różne mężczyzny czynią karesy bo byle słówko pięknego Drwala już dziś ich wcale nie zadowala chyba, że głuchy on jak pień co to go rąbał cały dzień gdyby ją ujrzał w całej krasie w wysokim stylu, świetnej klasie to by zwariował, więc bez gadania niechaj się bierze do pisania bo za godzinkę, za kwadransik zacząć się może tu romansik niech Drwal podkręci lekko wąsa niech nie udaje, że się dąsa bo mu opadnie prędko wąs kiedy Libressy ujrzy pąs. pozdrawiam Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
roompel Re: Do Drwala... 02.06.04, 17:16 zdolna Bestyjka, prowokatorka, w dobrym stylu. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
drwal72 Re: Do Drwala... 03.06.04, 12:45 drwal narąbany pod płotem leży i jest do końca dnia niedysponowany. postaram się go zastąpić, ale nie wiem czy będę w stanie bo jeśli chodzi o spożycie to nie ma sobie równych. choc nie do końca pewnie Librezzie o to chodziło. niniejszym uprzedrzam, że jezdem uprzedzony do pci pięknej <co wynika z uprzednio doznanych ...?>. Nie odpowiadam na tak jasno sprecyzowane zaczepki, bo a nóz w wodzie Pani jeszcze mnie niecnie wykorzysta i porzuci ???. W. Ps: kto widział mego kota ??? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Do Drwala... 03.06.04, 12:53 ...to tylko i tylko netowa zaczepka w rymowance, owszem zdarza sie ,ze wykorzystuje i rzucam po, ale to tylko dla dobra wykorzystanego:))) pozdrawiam Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Do Drwala... 03.06.04, 13:15 szzzzztarszzzze panie nie opuszzzzczzzzaja....szzzz....szzzz....szzzz....szzzztarszzzze panie wynoszzzzzzi szzzzie na szzzzmentaszzzzzz.....szzzz....szzzz....szzzz....szzzzmutne i szzzzaloszzzzne....szzzzz....szzzz.....szzzzzz....... Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: *** 10.06.04, 21:59 Woland, pojawiłeś się jak meteor, zaczepnie - i zniknąłeś. Myślę, że masz do powiedzenia znacznie więcej niż tym krótkim, sarkastycznym postem... Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: *** 14.06.04, 21:39 andulka7 napisała: > Woland, pojawiłeś się jak meteor, zaczepnie - i zniknąłeś. Myślę, że masz do > powiedzenia znacznie więcej niż tym krótkim, sarkastycznym postem... up Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: *** 17.06.04, 10:34 ...okaż miłosierdzie:))))) :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś