Dodaj do ulubionych

Prosbo prywata

24.10.11, 14:30
Kochani

Moja kolezanka ubostwia sobie odmrazac rozne czesci ciala, teraz ma marzenie wyprawa na biegun. W ponizszym linku mozna oddac na nia glos dzieki ktorem jej marzenie moze sie spelnic. bede wdzieczna jak poswiecicie kilka sekund na klikniecie

www.fjallraven.com/outdoor-life/polar/competition/entries/entry/?uid=750
Obserwuj wątek
    • szepa11 Re: Prosbo prywata 31.10.11, 10:47
      Pozwalam sobie to troche podbic do gory
      • hellish_monster Re: Prosbo prywata 31.10.11, 16:35
        głosuję, głosuję ;) i poleciłam na FB ;)
        • szepa11 Re: Prosbo prywata 31.10.11, 17:10
          Bardzo dziekuje i jak mozesz to popros o glosowanie swoich znajomych
          • termit16 Re: Prosbo prywata 02.11.11, 16:57
            Kliknęłam
            • szepa11 Re: Prosbo prywata 03.11.11, 14:16
              Dziekuje
    • szepa11 Re: Prosbo prywata 09.11.11, 12:53
      Moja kolezanka nadal dzielnie walczy. Potrzebuje jednak pomocy, udostepnijcie na waszych FB to wydarzenie mam wielkoa prosbe o klikniecie i udostepnienie wydarzenia. Kolezanka ma marzenie i chce zdobyc kolo podbiegunowe
      "Potrafisz tyle, ile zamarzysz. Marzyć masz tyle, ile potrafisz!"
      Klikając: www.fjallraven.com/outdoor-life/polar/competition/entries/entry/?uid=750 , wysyłasz Joasię w podróż!!!!

Konkurs organizowany jest przez dla amatorów, to ponad 300 km wyścigu psich zaprzęgów za kołem polarnym.

Kobieta z pasją, pasjonatka gór, śniegu, wypraw i wyścigów. Samotna mama. W walce o głosy zmaga się z twardym przeciwnikiem. Idzie jej dobrze a nawet lepiej.

Przeciwnika wspierają klienci i pracownicy jego firmy a także stowarzyszenia poganiaczy psów i fora musherskie. Za nami jest armia niewidzialnych serc, amatorów, pasjonatów, wolnych duchów. Jedziemy sanie w sanie. A do mety jeszcze 2 tygodnie!
      • goha66 Re: Prosbo prywata 09.11.11, 19:27
        szepa11 napisała:
        > udostepnijcie na waszych FB to wydarzenie ...

... Agniecha - ja dla Ciebie kurde wszystko (a czasem nawet pstrąga z grilla i wino z plastikowego kubka) ;)... ale konta na FB to ja nie mam. jest inna możliwość oddania głosu?? pozdr.
    • szepa11 Re: Prosbo prywata 25.11.11, 09:48
      Gohu wiem o Twojej wrecz bezmiernej sympatii do mnie wiec zostanie Ci wybaczony brak konta na FB ;) Koleznaka zajela drugie miejsce, czy pojedzie to jeszcze sie okaze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka