Dodaj do ulubionych

Pacers pokonali Pistons 83:68

IP: *.spine.pl 29.05.04, 08:19
no to świetnie... mam nadzieje, że nie dadzą tyłka u siebie... i powalczą w
finale z (niestety;|) lakersami... ale na razie 4-3 dla indiany!! nara
Obserwuj wątek
    • Gość: x moze tak... a moze nie IP: *.kabel.telenet.be 29.05.04, 08:59
      moze pokonaja Pistons, a moze nie...
      New Jersey prowadzilo 3-2 ale o to Tloki awansowaly. Wierze ze tym razem bedzie
      tak samo. Przed nami mecz nr 5- ktory jak dowodzi seria z Nets, wcale nie musi
      byc kluczowy.
      Pistons- Pacers 4-3
      A w finale- Lakers- Pistons.... GO LA!
    • Gość: MAXIM Re: Pacers pokonali Pistons 83:68 IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 09:50
      A JA TRZYMAM KCIUKI ZA "TLOKI" BO CHCE ZOBACZYC JAK "JEZIOROWYC" POKAZA INNYM
      KOSZYKARSKIM ZESPOLOM (Z NBA I NIE TYLKO) JAK W FINEZYJNY SPOSOB MOZNA
      ROZPRACOWAC TWARDA OBRONE Z DETROIT!
      MAM SZCZERA NADZIEJE,ZE PRZYNAJMNIEJ PISTONSI NIE BEDA STOSOWALI TAKTYKI "HACK-
      A-SHAQ".
    • Gość: Jersey from Sz-n Re: Pacers pokonali Pistons 83:68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 11:12
      God bless Lakers :] artest is only Barkley's shadow. Cheer's Round Mount Of
      Rebound! :)
    • zermatt Re: Pacers pokonali Pistons 83:68 29.05.04, 11:52
      Taki maly szczegol, moze byscie podali wynik rywalizacji Pacers z Detroit.
      Jakos nie moglem znalezc...
    • Gość: Belial Re: Pacers pokonali Pistons 83:68 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 12:32
      Brawo - genialna decyzja z wystawieniem Croshere'a na 3 a O"Neala na centrze,
      no i te trójki Reggiego i Artesta w trudnych momentach. Strzeżcie się LA ,
      INDIANA nadchodzi .
      • Gość: kornik reggie IP: *.icpnet.pl 29.05.04, 12:35
        znow swietna gra millera??albo ja sledzilem inne mecze albo oni sa w bledzie!!
        to jest 1 dobry mecz reggiego w tej serii!!i mam nadzieje,ze ostatni:) go
        pistons

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka