urszulka_ma 05.01.12, 22:11 Urodzinowo - wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: dla Halinki... 19.01.12, 06:20 pieknie dziekuje ! Byk jeszcze nie znalazles milosci wartej twej czulosci i glebi ducha. powinienes powaznie rozwazyc nabycie zlotej rybki. Bliznieta Oszczedzasz sie na cos specjalnego, w porzadku. ale wydarzenia najblizszych 6 tygodni zdecydowanie potwierdza ,ze nie chodzi tu o malzenstwo. Rak Odkryjesz lek ,ktory sprawia, ze pary pozostajace w zwiazkach otworza sie na siebie i przeprowadza uczciwa i znaczaca konwersacje. Bedace tego rezultatem bankructwo nieomal cie zabije. Lew z powodu niezwyklego zbiegu okolicznosci twoj horoskop na biezacy tydzien jest taki sam jak 19 listopada 2005 roku. barman uzyje nawet tej samej siekiery. Waga Niewiele mozesz zrobic aby zatrzymac nieublagany rozwoj nieuniknionego losu,ale przesuniecie plynu do rozpalania wegli z dala od pieca byloby niezlym poczatkiem. Wodnik Wieki czas na romans w miejscu pracy,ale z drugiej strony, kiedy nie jest dla najbardziej na swiecie pomylonego kierowcy ciezarowki z dostawami tacos ? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma asystent Halinki... 20.01.12, 11:35 od wróżbowania ?:) Witaj Kanuku:) jakem byk/ bykowa - majowa! ...zastanowie się poważnie nad nabyciem tej złotej rybki:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma o znalazłam jeden... 07.01.14, 22:52 wstawie aktualnego linka, tamten już się stary zrobił (mnie się nie otwiera) ale Kanuk napewno ciągle młody:) Ewa Bem - Wszystkiego Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: o znalazłam jeden... 08.01.14, 10:16 ...a ja drugi:) www.youtube.com/watch?v=2Cc8W-hMjbo Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: o znalazłam jeden... 26.02.14, 08:49 lekko spoznione podziekowania,ale szczere ! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: o znalazłam Kanuka!:) 02.03.14, 18:34 no co ? zawsze mysle ze 501 to Halinki dzimsy Levi's 501 som. Urszulka_ ma dzimsy ? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: o znalazłam Kanuka!:) 03.03.14, 09:56 No...som,som . Wychudzajace;) A wiecie,że są trzy wiosny? Meteorologiczna,kalendarzowa i ta najwłaściwsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: o znalazłam Kanuka!:) 03.03.14, 13:56 kanuk napisał: > no co ? > zawsze mysle ze 501 to Halinki dzimsy Levi's 501 som. > Urszulka_ ma dzimsy ? 501 to chyba meskie som? ja i owszem, mam, kilka par i w różnych kolorach leżą w szafie, rzadko wyciągam a kiedyś sobie nie wyobrażałam życia bez nich stanowiły razem z koszulami czy kurteczkami moje ulubione ubranie jednak od czasu gdy moje uczulenia nasiliły się nie mogę nosić często a nawet nie powinnam wcale... mają zbyt dużo metalowych zamków, guzików no i są farbowane kobaltem Odpowiedz Link Zgłoś