carrymoon 04.02.12, 19:42 W jakich kolorach chcemy stronę? Oczywiście im więcej komentarzy i opinii tym gorzej ale i lepiej :D możecie podsyłać linki ze stronami, które się Wam podobają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: kolorystyka strony - ankieta 04.02.12, 20:06 carrymoon napisała: > Oczywiście im więcej komentarzy i opinii tym gorzej ale i lepiej :D > możecie podsyłać linki ze stronami, które się Wam podobają Więc podsyłam: www.webchapter.pl/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&bypass=1&username=Leo Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: kolorystyka strony - ankieta 04.02.12, 21:41 Jasna. Jest mnóstwo ciemnych / czarnych for (to się tak odmienia ???). A jasna będzie inna niż wszystkie. Nie mamy tu samych mrocznych rajderów, są różne wersje "lajfstajlu". Ale pliz, bez kwiatków :P A wygląd forum który mi odpowiada: link :P Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: kolorystyka strony - ankieta 04.02.12, 22:19 jestem za jasną przejrzystą, bez niepotrzebnych dodatków :D Odpowiedz Link Zgłoś
eve500 Re: kolorystyka strony - ankieta 05.02.12, 00:35 z doświadczenia się wypowiem ;) jestem na kilku forach "jasnych" i ostatnie jest czarne, fajni ludzie ale nie potrafię się tam odnaleźć! za ciemno mało przejrzyście! ale to tylko moje odczucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teodozja_600n Re: kolorystyka strony - ankieta 05.02.12, 14:51 Jasna, ale niekoniecznie biała. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: kolorystyka strony - ankieta 06.02.12, 10:32 A ja zagłosuję na ciemną, wydaje mi się że jest bardziej czytelna i jak jest jakaś grafika, zdjęcia to wszystko jest bardziej przejrzyste. Może jak nie czarna to ciemnoczekoladowa :). Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: kolorystyka strony - ankieta 06.02.12, 11:44 Wydaje mi się że jasna będzie bardziej czytelna.... Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: kolorystyka strony - ankieta 07.02.12, 11:39 jasna - niech nie będzie jak w rodzinnym grobowcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: kolorystyka strony - ankieta 07.02.12, 16:49 zagłosowałam: jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
huggi Re: kolorystyka strony - ankieta 09.02.12, 09:38 jestem za tym, żeby nie była ciemna lub czarna. Zwykle kojarzy się z klubami manowymi. Może jednak coś jasnego, nie mówię, że biała, niech będą dodatki ciemne ale bez serduszek, całusków :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: kolorystyka strony - ankieta 09.02.12, 21:36 I małe, białe misiaczki śpiewające "I love you baby..." :):> Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: kolorystyka strony - ankieta 10.02.12, 07:06 1_leo napisał: > I małe, białe misiaczki ...Paweł ... małe, białe misie raczej nie przejdą :D Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: kolorystyka strony - ankieta 10.02.12, 13:23 Białe misie na białym tle... nie będzie ich widać ;D Odpowiedz Link Zgłoś