szati1 26.02.12, 21:06 Mam 37 lat-dopadła mnie samotnosc -choc nikt widząc mnie na ulicy tego by nie powiedział.......Samotnośc jest najgorszą rzeczą jaka się trafia-liczę,że może znajdzie się ktoś z Poznania równie samotny jak ja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarabianiepisanie Re: Niestety samotność i brak zrozumienia 27.02.12, 12:12 Na tym forum to chyba nie grozi, zawsze mozna kogoś znaleźć i umówić się na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Niestety samotność i brak zrozumienia 27.02.12, 14:01 Na tym forum sa sami skrzywieni psychicznie:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 najgorsza to jest slepota, a nie samotnosc. 27.02.12, 14:07 khinga napisała: Na tym forum sa sami skrzywieni psychicznie:P Ty wez posiedz troche na FPsy, to sie upewnisz, ze tutaj to jest beztrosko niczym w Lunaparku. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: najgorsza to jest slepota, a nie samotnosc. 27.02.12, 14:10 Patrz, tam mnie jeszcze nie było:) Mówisz, wesoło;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 fact :) 27.02.12, 14:15 khinga napisała: > Patrz, tam mnie jeszcze nie było:) - fact. dlugo Cie tam nie bylo :) > Mówisz, wesoło;) > - ja to niewiem co sama muvie. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: fact :) 27.02.12, 14:16 iwona334 napisała: > - fact. dlugo Cie tam nie bylo :) ykhm, a to już tam byłam?:D > - ja to niewiem co sama muvie. mów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 pozytki ze sklerozy :) 27.02.12, 15:13 khinga napisała: > ykhm, a to już tam byłam?:D pozytki ze sklerozy, no sa takie, ze ja ciagle czytam jedna i te sama ksiazke. gdyz gdy dojde do konca, to juz nie pamietam, co bylo na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś