dociek 13.06.04, 14:46 Po uzgodnieniu z czynnikiem damskim rzucam hasło i wezwanie do PIWNEJ POBUDKI! Czerwiec 18 (piątek) - godzina 19. Amadeo! (Gliniana) Co WY na to?!! Jak na lato?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryza_malpa1 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 15:49 Ja się przychylam...wpadnę na soczek..... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 15:56 ech.. jak na lato... tak blisko mnie i tak daleko:)) bawcie się dobrze i znowu beze mnie:)) Ryża, kiedy będzie was dwie czy dwoje??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 16:02 Dwie nas bedzie w połowie sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Powitanie Wakacji Forumowych 14.06.04, 00:26 ryza_malpa1 napisała: > Dwie nas bedzie w połowie sierpnia... Może zdążę... a teraz pozdrawiam nocnie... i smacznego soczku życzę obydwu damom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 16:16 Dla mnie jak zwykle za daleko!!Moze pod koniec lipca sie uda. Bawcie sie dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 16:54 A ja odpowiem w poblizu daty:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 20:26 Będę, ale po 20 bo wcześniej mam wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 20:32 Na 99% też pojawię się. Jeśli w sprawach hmmmm - o tym później ;) - nie pojadę do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 13.06.04, 21:20 O proszę. Tyla go nie było, dociek zaczął o piwie i od razu się pojawił. Wyczuwa browar jak mój ojciec obiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 14.06.04, 22:46 Może rzeczywiście obsuńmy godzinę na 20 ? Dla tych co do portu wpływają ze zmiany...? 18.06 - 20.00 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Powitanie Wakacji Forumowych 14.06.04, 12:22 Buu, a ja będę w Lublinie chyba za tydzien dopiero:( Chociaż... przemyślę to. tutaj mam egzamin w czwartek, więc na dobrą sprawę w piątek mogłabym do L. przyjechać, drugi etap mi raczej nie grozi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 14.06.04, 22:58 ano witamy witamy, dla mnie tojuz chyba 5czy 6 z rzedu wakacje ktorespedzamw pracy :/ ehh ciezkie jest zycie studenta ;))) pzdr jeszcze z londynu jutro jade w gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Powitanie Wakacji Forumowych 15.06.04, 20:58 Taka jedna mi tu mówi że najlepiej będzie jak spotkamy się tak jak ustalilismy na początku, czyli na godzinę 19. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 15.06.04, 21:12 Taka jedna to ja.Odszczekuję,że mnie nie ma bo za bardzo się z Mydłem zaprzyjaźniłam.Więc jestem i wyszło z tego zainicjowane przez Doćka spotkanie..nie ma tego złego coby hehehhe.Niniejszym oświadczam,że ja wole na 19-tą,bo mam do roboty na 2-ge zmianę i nie będę się błakąc po mieście.No chyba,że ktos mi dotrzyma towarzystwa i przybedzie na 19-tą.Poczekam akademicki kwadrans, w sobote mam do roboty więc nie mogę się rozsiadywać.Tyle..ide pisac dalej:P Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Powitanie Wakacji Forumowych 17.06.04, 14:27 TO NA KTÓRĄ W KOŃCU BO ZAMIERZAM SIĘ POJAWIĆ!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 17.06.04, 18:21 Na 19-tą.Spóźnialscy dojdą później i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 17.06.04, 21:01 Jak dam radę to tyż się zjawię...A co tam dają do jedzenia ? 8-P~~ Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 00:22 Jak poprosisz Majkę, właścicielkę, to Ci zgrzeje jakąś zapiekankę... Ja niestety mogę się nieco spóźnić, bo mam o 17 spotkanie na Polibudzie przy Nadbystrzyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Powitanie Wakacji Forumowych 17.06.04, 23:01 Ale wam dobrze!!A ja caaaaaly weekend musze ciezko pracowac!!!I nawet dluzej,bo az do srody rano!!!Wypijcie przynajmniej za mnie,co?? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 17:08 ech.... kiedy ja w końcu będę mogła ten Lublin i wasze pysie zobaczyć?? Buziaczki dla wszystkich:)) i bawta się dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 19:40 Co prawda Rena mnie uprzedziła, ale ja też Wam życzę udanej zabawy...:))) I ciągle żałuję, że nie mogę Doćkowi pokazać i pokazać siebie z innej strony, a nie z takiej jak sie pokazałem podczas naszego ostatniego spotkania po kinie...;))) Ale może kiedyś mi będzie dane wreszcie podyskutować...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 22:22 Wróciłysmy znaczy ja i Czarna :) Reszta została, chlip.... Niekotrym to dobrze moga balować ile chcą. Najgorsze, że musze 2 razy sprawdzać co napisałam, a tak mało wypiłam, chlip ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 22:26 Jako jedna z dwóch wcześniej powracajacych stwierdzam,że lato zostało powitane:) Dziecię Ryżej obudziło się juz po wszystkich przekleńskich wywodach i było świadkiem tylko kulturalnych rozmów.A rozmowy były nader ciekawe i bardzo kulturalne..od kremów wygładzających zmarszczki :P po rozmowach na kinie skończywszy.Co tam sie dzieje teraz to ja nie wiem ,bo oni zostali a ja musiałam z kolezanka Nitką wyjść.Z czego jestem cholernie niezadowolona: (Przyjdą to może cos napiszą,jak dadza radę:)Aaaaa Dociek ma zawalista bródkę ..wyglada przecudnie i tak kłuje po polikach ,Zoh zreszta też bo sie nie ogolił.I sweterek ładny miał..i nawyzywał od świń...czyli normalne zachowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 22:29 Potwierdzam, Dociek im starszy tym przystojnieszy :) Jak niektorzy aktorzy, koledze Zohowi jeszcze wiele brakuje do tego uroku osobistego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 22:57 Tos kolezank dowaliła:)kolega Zoh obrazi sie jak nic..a atak pieknie całował na pożegnanie:) Upita jestem po trzech piwach to wybaczcie ludzie te brednie:P Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 23:48 Wróciłam!!! Najczeźwiejsza ze wszystkich, bo wypiłam 2 cole i male piwo ( a co!!). Jak ziedrzcowi powiem, ze piwo kosztowało tam 3,50 to sie biedny zapłacze w tej stolycy....Bylo bardzo sympatrycznie i potwierdzam, ze dociek wygląda demonicznie w swojej nowej bródce...i tak egzoticznie....ach! Tylko peppera wyglądaliśmy na próżno...ponoc pojechal do Warszawy> I po co, pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 18.06.04, 23:52 Przeginacie Laski! Natomiast ja sam nie wiedziałem w którą stronę mam zwracać swe nienapasione oczęta, oczywiście - pomijając facetów! Może to i lepiej, że się w końcu rozeszliśmy, bo krew mi zaczynała buzować w tych zwapniałych żyłkach... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 19.06.04, 11:39 Po kolei - w skrócie: a/ współinicjator, czyli ja, jak zwykle spóźniony, bo zajęty jakimiś zebraniami i innymi beznadziejnymi pierdułami, z których poza marnotrwstwem czasu i tak niewiele wynika. Faktycznie, zarosłem nieco od czasu wejścia do UE, ale przecież trener Górski także sie nie golił przed każdym meczem, na okoliczność wygranej Polaków (kiedy to było? - czasy dinozaurów); b/ zoh, nieogolony, jakkolwiek niebrodaty, acz smakowity kąsek do ustawicznych zakusów na jego młodzieńczą męskość i oszczędność ze strony uszczypliwych (bardzo) pań, na dodatek odgrażał się egzaminem w dniu następnym i według komentarzy koleżanek podobno zaniepokoił się zmarszczkami...; c/ Ryża, zaskakujący cud natury, czyli niezmieniona Venus, która jedynie połknęła piłkę futbolową... Być może dlatego, że nad naszymi głowami telewizor wyświetlał podobno porywający mecz Włochów ze Szwedami? Miała nieustającą ochotę na piwo... bezalkoholowe. Okazało się, że mamy identyczny stosunek... ;-) do Ulisessa James'a Joyce'a; d/ Nitka... Cóż Nitka... Ach Nitka... Powiew subtelności, nitkości i powiew od Morza... Bałtyckiego. Ona jedna uznała, że facet nie powinien być łysy. I to było super. Łysych jest na kopy, a kiedyś ten rodzaj fryzury dawał dwie możliwości: albo facet wyszedł z wojska, albo z pierdla... A dziś... Jest jedna generalna możliwość - udaje mocniejszego, niż jest w rzeczywistości :-p e/ Czarna, jakże dobrze... Po pewnych tekstach na forum zaczynałem mieć wątpliwości, czy te dwie ostatnie panie (+Ejno) zechcą jeszcze.., ale zechciały! Sny Czarnej są porywające niczym to ostatnie tornado, które wyśniła. Wielce miłe jest, że w jej śnie zjawiliśmy się my. To znak, jak bardzo było potrzebne Czarnej nasze spotkanie, nieprawdaż? f/ Ejno, muszę Cię pocieszyć, że zza stołu tego kupra tak bardzo nie było widać, mimo.., że nie powiem... mógłbym sobie poogladać i taki wielki z przyjemnością :-P Ale co do wielkości to zdecydowana przesada - nie wystawał zza stołu. Poza tym uważam, że w Twoim przypadku alergia na kosmetyki jest ok., bo żadne sztuczne uzdatniacze nie są Ci potrzebne, Zoh to też potwierdzał. Było bardzo miło, ale się skończyło. Bo nic co miłe nie trwa długo, w przeciwieństwie do rzeczy mniej miłych - np. pracy od rana w sobotę, nieprawdaż Czarna i Ejno? Spotkajmy się więc ponownie jak najszybciej, żeby znów było miło! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Powitanie Wakacji Forumowych 19.06.04, 11:52 Przepraszam, ja tez nie uważam , ze facet powinien być łysy!!!! Moze nie dałam temu wyrazu dostatecznie głośno ( no kto przekrzyczy ejno???) ale naprawdę słabo mi się robi jak widzę, że trzy czwarte chłopaków wygląda jak kryminaliści. zWŁASZCZA, Że większości wcale z tym nie jest do twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 19.06.04, 12:24 Miłe było było, że Nitka pozytywnie odniosła się do mojej długości... włosów, w przeciwieństwie do fryzjerskich sugestii z innej strony, ale faktycznie łysole mnie lekko irytują. Nawet mój własny syn zachował takie jakieś paskudne nawyki z tej swojej "elitarnej jednostki". A przecież ma piękne włosy, oczywiście - po ojcu! -- Swiadek zaprasza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=18761&w=12865781&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Powitanie Wakacji Forumowych 20.06.04, 20:49 Noooo... nie wszyscy mają piękne włosy itd... :-/ Niektórzy mają nie diość że rzadkie to do kompletu zakola powstają :-/ Więc w takim przypadku chyba lepiej skrócić niż stosować wszelkiego rodzaju "pożyczki" ;) dociek napisał: > Miłe było było, że Nitka pozytywnie odniosła się do mojej długości... włosów, w > > przeciwieństwie do fryzjerskich sugestii z innej strony, ale faktycznie łysole > mnie lekko irytują. Nawet mój własny syn zachował takie jakieś paskudne nawyki > z tej swojej "elitarnej jednostki". A przecież ma piękne włosy, oczywiście - > po ojcu! > -- > Swiadek zaprasza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? > f=18761&w=12865781&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 20.06.04, 23:58 Nieobecni nie mają racji... Znasz to powiedzenie Pepper?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Powitanie Wakacji Forumowych 19.06.04, 12:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18761&w=12865781 Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Powitanie Wakacji Forumowych 19.06.04, 15:24 Co przekrzyczy?? Kogo niby przekrzyczy?? Jak przekrzyczy?? Przesz ja bylam cicho hehehehe jak zwykle:):) Bawilam sie setnie:):)Chyba reszty nie bede dopowiadala bo Dociek to bardzo ladnie ze wszystkimi pozostalymi opisali:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Powitanie Wakacji Forumowych 20.06.04, 02:14 Dziękuję za relancję i proszę o szczegóły szczegółów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Niech żałuje ... 21.06.04, 12:50 ... kto nie był. Niestety z racji nauki wcześniej nie mogłem zebrać się do napisania własnych wrażeń ze spotkania zacnego grona użytkowników mydła (a teraz po tych wyczerpujących wczesniejszych opisach niewielę mogę dodać). Po pierwsze muszę potwierdzić rewelacje z relacji poprzednich osób. Dociek pojawił się z twarzą przyozdobioną zarostem pod postacią zgrabnych wąsów i brody zapuszczonych podobno z okazji wejścia Polski do Unii Europejskiej. Zarost pieczołowicie wypielęgnowany i przystrzyżony ... niestety właściciel zapowiedział zgolenie go. Zgłaszam zdecydowany sprzeciw :D ... zresztą myślę, że zostanie on poparty przez inne osoby a szczególnie przez Panie. Spotkanie bardzo miłe ... oby częściej. Ps. Co do zmarszczek i frasunku jakie z nimi mam ... nie potwierdzam tych okrutnych insynuacji jakie zostały uknute w głowach niektórych Pań. Zresztą nawet nie mam zamiaru dać wciągnąć się w ten temat :P. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Niech żałuje ... 24.06.04, 00:15 Ale ty jestes zawistny!!! Zaluje,bije sie w piersi i zaluje!!Co mam zrobic ,ze spotkania zawsze w Lublinie?? Moze by tak w knajpie "Gramofon" ,dla mnie najblizsza. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Niech żałuje ... 24.06.04, 00:36 No ja mam silna nadzieję,że w lipcu jednak dotrzesz.A Zohunio nie zawistny wcale:P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Niech żałuje ... 24.06.04, 10:13 Właśnie ... właśnie ... potwierdzam to co wypowiedziała Czarna. Nawet dodam, że zazwyczaj to jestem chodząca słodycz ... do rany przyłóż i takie tam inne :P ZALETY :D. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Niech żałuje ... 24.06.04, 21:18 ZALETY...zwłaszcza ta wrodzona i ujmująca skromność:P Odpowiedz Link Zgłoś