Dodaj do ulubionych

kandydata na Marzannę

11.03.02, 12:19
czas zacząc szukać. wymagania niewielkie: wystarczy żeby nie umiał pływać.
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: kandydata na Marzannę IP: 62.26.68.* 11.03.02, 12:26
      Mam pomysł!Poddamy Anielę operacji zmiany płci w szpitalu piwnicznym u
      dozorcy,pana Czesia,a potem już będziemy mieli kandydata na Marzannę.Aniela
      pływa wprawdzie,jak się domyślam,ale i ten drobny defekt na urodzie jakoś da
      się usunąć.
      • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:27
        nene leziox to nie jest dobry pomysł. jako nadzorująca robotników przy topieniu
        nie mogę jednocześnie topioną być. no pomyśl chwilę... :)
    • men_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:28
      może Kitka, hę ?:))
    • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:28
      Proponuje utopic Wrewa. Polaczymy przyjemne z pozytecznym !
      • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:29
        nene w tej nierównej walce staje po stronie wrewa. nawet go pływać nauczę na
        dowód. :)
        • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 12:31
          aniela_ napisał(a):

> nene w tej nierównej walce staje po stronie wrewa. nawet go pływać nauczę na
          > dowód. :)

Walka nie jest nierówna - pływam.

Pozdrowienia - wrew
          • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:32
            jak drewno, albo jak kaczka ? (pytam podejrzliwie)
            • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 12:37
              Jak torpeda!
              • mario2 Re: kandydata na Marzannę 12.03.02, 08:10
                IGNOR
      • Gość: leziox Re: kandydata na Marzannę IP: 194.162.84.* 11.03.02, 12:32
        Aniela,możemy cię utopić razem z robotnikami-po prostu będzie trochę większa
        impreza.Mario-pomysł z Wrewem uważam za chybiony.Istnieją rzeczy na
        świecie,które niestety zawsze utrzymują się na powierzchni wody i wcale nie
        musi to być olej...
        • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:33
          aha uparłeś się widze leziox. a ja nawet nie wiem dlaczego.
          • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:36
            zauwazyliscie- wystarczy zagwizdac- a juz burki z budy wyskakuja :o))

Lezio to cos wprawdzie plywa, ale decydujaca jest konsystencja. Toto, jakies
            takie rzadziuśkie jest! :o))
            • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:38
              mario nalegam...
              • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:41
                na Lezia???
                Z doswiadczenia wiem, ze to nie ma sensu!
      • ignor2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:36
        Witaj Misiu! A może mnie utopicie, co???
        • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:37
          aha nadałbys sie na pierwszy rzut oka oceniajac...
        • Gość: leziox Re: kandydata na Marzannę IP: 62.26.68.* 11.03.02, 12:41
          Ignor-kazdy na Marzannę się nadaje.Twoją kandydaturę przyjmujemy z
          wdzięcznością,ale musisz wiedzieć,że szmalu za to nie dostaniesz bo stanowisko
          Marzanny jest stanowiskiem społecznym i honorowym-więc bezpłatnym niestety.
          Może masz jakiś most swoich marzeń,z którego chciałbyś być zrzucony?Tylko nie
          zapodaj Golden Gate,bo na to nie mamy forsy,ale most Gdański,albo odnowiony
          Poniatoszczak całkiem dobrze by się nadał...
          • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:43
            Leziu, wypluj to slowo! Ja chce w Wisle rybki lapac- a Ty chcesz padline tam
            wrzucac?
          • aniela_ Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 12:44
            aha tytuł marzanny jest honoris causa a to cenniejsze niż kazde pieniadze,
            wliczajac srebrniki.
          • ignor2 Re: kandydata na Marzannę - Leziox 11.03.02, 14:52
            Gość portalu: leziox napisał(a):

> Ignor-kazdy na Marzannę się nadaje.Twoją kandydaturę przyjmujemy z
            > wdzięcznością,ale musisz wiedzieć,że szmalu za to nie dostaniesz bo stanowisko
            > Marzanny jest stanowiskiem społecznym i honorowym-więc bezpłatnym niestety.
            > Może masz jakiś most swoich marzeń,z którego chciałbyś być zrzucony?Tylko nie
            > zapodaj Golden Gate,bo na to nie mamy forsy,ale most Gdański,albo odnowiony
            > Poniatoszczak całkiem dobrze by się nadał...

Też z wdzięcznością przyjęłam Twoją deklarację. Jest tylko jeden problem...
            Zależy mi na udziale Misia w tym zrzucaniu mnie z mostu. Dla jego wygody
            wybrałabym nawet most Poniatowskiego! No, ale cóż - Misio nie chce mnie pławić :(
            I jeszcze nazywa padliną... A ja tak go uwielbiam!

Marzanna in spe

PS. Dlaczego podejrzewasz mnie o brak społecznikostwa?
    • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę - Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 12:46
      Dziękuję i wybacz, że już odpływam. Nie zrozum mnie źle, ale wolałbym, aby
      ignorowanie mnie było rzeczywiste (to do Mario!), a nie koniunkturalne. W tej
      sytuacji nie odpowiada mi kandydowanie do jakiejkolwiek roli.
      • mario2 Aniela 11.03.02, 12:48
        Wybacz mu - przyszloroczna rola osla w stajence juz zostala mu przyznana. Teraz
        musi sie uczyc skomplikowanego tekstu, ktory ma wyglosic : i..ooooo! i..ooooooo!
        Moze do Bozego Narodzenia sie mu uda- ponoc zdolny :o))
        • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 13:01
          mario.... (patrzę z wyrzutem)
          • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 13:18
            na na niego patrze z obrzydzeniam. Jestes zbyt humanitarna dla niego!
        • Gość: leziox Re: rybki w Wiśle-ha! IP: 62.26.68.* 11.03.02, 13:04
          Mario,a kupiłeś sobie w lumpeksie już jakiś ładny,gustowny kaftanik
          bezpieczeństwa do zakładania samemu?Bo mnie się tak wydaje,iż sama ochota na
          łowienie rybek w Wiśle może być oznaką jakiejś poważnej choroby psychicznej.
          Nawet zakładając,że byś takową rybkę po 38 godzinach wędkowania złapał-i co?nie
          dość że będzie mutantem przypominającym najbardziej przebrzydłe straszydła
          występujące w najokropniejszych horrorach,to przy samej próbie usmażenia
          bydlaka zatrujesz nie tylko siebie,Maryjkę,sąsiadów w domu,w którym
          mieszkasz,sąsiadów na osiedlu,to całe sąsiednie osiedle wytrujesz też w pień-
          zastanów się,co robisz!Nikt mi nie powie,iż rzeczułka tak się oczyściła sama,że
          rybki stamtąd się do spożycia nadają.
          Aniela!!!Masz może czarne włosy,proste i długie?Wydaje mi się,że cię na zdjęciu
          szpiegowskim widziałem,ale może zwariowałem i się mylę...
          Popieram twoją kandydaturę do jednorazowego tytułu honoris causa marzannas.
          O ile cię ignor nie ubiegnie...
          • aniela_ Re: rybki w Wiśle-ha! 11.03.02, 13:15
            może się mylisz.. :)
          • mario2 Re: rybki w Wiśle-ha! 11.03.02, 13:17
            Leziu,
            czy wszystkie zlapane rybki nalezy od razu konsumowac? Sadze, ze nie! To
            kwestia wyciszenia sie. Kwestia wypicia w spokoju flaszeczki. Mam nad Wisle 10
            min pieszo, wiec dla rozrywki mozna kija zamoczyc!
            Rybki konsumpcyjne lowie gdzie indziej- i wierz mi jeszcze nikt sie nie zatrul!
            • Gość: leziox Re: rybki w rybnym IP: 194.162.84.* 11.03.02, 13:25
              A skąd ja niby miałem wiedzieć,że te łowienie rybek to tylko pretekst pod
              autozamoczenie się?Pomysł nad wyraz dobry,sam chętnie bym się podłączył i
              zasponsorował piwka skrzyneczkie i imprezkie nad Wisełkom zrobiliby my.
              16-go będę w kraju,po zmartwychwstaniu ze skutków imprez powitalnych,co może
              trwać jaki tydzień,będę już żył znowu polskim duchem i sprawę można zamienić w
              czyn.Proponowałbym połączenie imprez obu-zrzucania z mostu ignora i podtapianie
              w piwie Anieli-mogłoby być wesoło.
              • aniela_ Re: rybki w rybnym 11.03.02, 13:37
                wątpię zebym topliwa byla
                • mario2 Re: rybki w rybnym 11.03.02, 14:36
                  Hej Leziu,
                  na razie nie wiem jak dlugo jeszcze tutaj posiedze. Z wiadomych Ci powodow,
                  bede musial znow na kilka dni wyjechac do "D" Jednak gdy tylko bedzie okazja
                  nie tylko przywitania Ciebie, ale wydojenia kilku browarow- nie przegapie
                  jej :o)) I obojetne gdzie sie to bedzie dzialo, nad Wisla, czy nad Biala.
                  W ostatni weekend przekonalem Czorta, ze podczas spotkania naszego w BS to nam
                  we wladanie dostanie sie kuchnia. Oczywiscie z zaopatrzonym odpowiednio
                  barkiem, dla poprawienia smaku.
                  Anieli nie proponowalbym topic. Dziewcze migloby sie przeziebic. Poza tym nie
                  wiem, czy kapiel w chloropentylu sodu (to ta ciecz, co plywa w rzece zwanej
                  Wisla) wyszla by jej na dobre. :o)) Lepiej ja na motorku przewiezc :o)
      • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Aniela 11.03.02, 12:59
        aha bede pamiętać więc zeby nie rezerwować dla Ciebie żadnych ról. czy mam tez
        udawać ze Cię nie zauważam przymykając swoje środkowe oko? bo nie wiem czy np
        kłaniać Ci się czy nie ?:))
        • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę - Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 14:15
          aniela_ napisał(a):

> aha bede pamiętać więc zeby nie rezerwować dla Ciebie żadnych ról. czy mam tez
          > udawać ze Cię nie zauważam przymykając swoje środkowe oko? bo nie wiem czy np
          > kłaniać Ci się czy nie ?:))

Anielo! To ja kłaniam się Tobie :))) I wcale nie chcę stwarzać Ci problemu
          przymykania oka ;)
          • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Aniela 11.03.02, 14:45
            aha ale czy mam się odkłaniać czy raczej oko za firankami skryć rzęs ? ;)
            • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę - Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 15:07
              Kłaniając się damie, marzę co najwyżej o rzuconym mi płochliwym spojrzeniu spod
              rzęs...
              • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Aniela 11.03.02, 15:28
                aha spojrzę zatem powłóczyście nie ignorując mimo próśb :))
                • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę - Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 15:36
                  aniela_ napisał(a):

> aha spojrzę zatem powłóczyście nie ignorując mimo próśb :))

Powłóczystość wiele znacząca... Zwłaszcza, że "prośby" to zbyt piękne ujęcie.

Diękuję :)))
                  • Gość: wrew Re: Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 16:05
                    Chyba pójdę już, bo robi się mało sympatycznie... Dziękuję za miłą rozmowę!
                    Kłaniam się :)))
                    • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 16:07
                      IGNOR
                      • ignor11 Re: Aniela 11.03.02, 16:11
                        mario2 napisał(a):

> IGNOR

Już jestem, Misiu!
                    • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 16:15
                      milego wieczoru :)))) i opancerz się raczej ;)
                      • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 16:17
                        pantofelek opancerzony :o))
                        No,no niezla mutacja! :o))
                • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Aniela 11.03.02, 15:55
                  Modl sie bys miala katarakte. Widok paralizujacy- powiadam Ci :o))
                  • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 16:00
                    mario2 napisał(a):

> Modl sie bys miala katarakte. Widok paralizujacy- powiadam Ci :o))

Paraliż, czy raczej drgawki?
                    • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 16:06
                      IGNOR
            • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Aniela 11.03.02, 15:25
              Oczy zaslaniac- nos zatykac i daleko zmykac.
              Innego postepoawnia z nim nie moge Ci doradzic.
              Nic innego nie skutkuje :o))
              • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę - Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 15:29
                Zmykaj smyku!
                • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 15:49
                  IGNOR SKU....KSIE!
                  • psychoanalityk Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:02
                    mario2 napisał(a):

> IGNOR SKU....KSIE!

ech ,czego ta wiosna z niektórymi nie robi !sieeeeę rooozwijają !
                    ale czy to drugie to aby nie zaksztuszenie się wodą ?szkoda by było żeby obiekt
                    się utopił !tyle czasu zmarnowane ?!

• mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:05
                      psychoanalityk napisał(a):

>
                      > ech ,czego ta wiosna z niektórymi nie robi !sieeeeę rooozwijają !
                      > ale czy to drugie to aby nie zaksztuszenie się wodą ?szkoda by było żeby obiekt
                      >
                      > się utopił !tyle czasu zmarnowane ?!

***Tyle czasu zmarnowanego!- jesli juz. Polska jezyk trudna jezyk- nie?

>

• psychoanalityk Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:11
                        mario2 napisał(a):

> psychoanalityk napisał(a):
                        > > ech ,czego ta wiosna z niektórymi nie robi !sieeeeę rooozwijają !
                        > > ale czy to drugie to aby nie zaksztuszenie się wodą ?szkoda by było żeby o
                        > biekt
                        > > się utopił !tyle czasu zmarnowane ?!
                        >
                        > ***Tyle czasu zmarnowanego!- jesli juz. Polska jezyk trudna jezyk- nie?

bravo ,bravo !
                        reakcja !i przejaw myśli !?hm ?!

• mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:15
                          w przeciwienstwie do ciebie na pewno!
                          • psychoanalityk Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:17
                            mario2 napisał(a):

> w przeciwienstwie do ciebie na pewno!

yesss !to działa !
                            • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:18
                              co dziala? :o))
                              Twoje przebywanie posrod inteligentniejszych? :o))
                              • psychoanalityk Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:27
                                mario2 napisał(a):

> co dziala? :o))
                                > Twoje przebywanie posrod inteligentniejszych? :o))

e ,chyba jednak nie zadziałało ,
                                znowu mnie czeka nuda ,
                                :-[

• mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:30
                                  to poszukaj sobie rownych Twemu intelektowi. W Tworkach bedziesz mial wybor!
                                  Tylko wybieraj uwaznie - bo i tam madrzejszy trafic sie moze :o))
                                  • psychoanalityk Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:32
                                    mario2 napisał(a):

> to poszukaj sobie rownych Twemu intelektowi. W Tworkach bedziesz mial wybor!
                                    > Tylko wybieraj uwaznie - bo i tam madrzejszy trafic sie moze :o))

bravo !
                                    aż dwie linijki !

• mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:47
                                      Czy to nie przerasta ram twojej percepcji?
                            • aniela_ Re: pokój i dobro 11.03.02, 16:20
                              Wam niosę. i pis&law jeszcze.
                              • mario2 Re: pokój i dobro 11.03.02, 16:21
                                nie spodziewalem sie, ze zadeklarujesz sie jako nioska :o))
                                Armia Zbawienia? :o))
                                • aniela_ Re: pokój i dobro 11.03.02, 16:25
                                  aha zbawiam i zabawiam. na zmianę :)
                                  • mario2 Re: pokój i dobro 11.03.02, 16:28
                                    z tym pierwszym daj sobie spokoj, to drugie przynosi wiecej pozytku i
                                    satysfakcji :o))
                        • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:18
                          o. minelam si ekiedys w drzwiach z jakims psychoanalitykiem ale oko bielmem
                          pokryte mialam i nie pamietam czy to ten sam :)
                          • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:19
                            oni wszyscy tak samo wygladaja :o))
                            napisalbym nawet, ze tak samo mysla, ale to bylaby nieprawda. Oni NIE mysla :o))
                            • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:22
                              mario kochany... nie unoś się :) oddychaj przeponą ;)
                              • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:25
                                a czy ja sie unosze :o))?????????????

Chyba wiesz co ten znaczek oznacza :o)) ???
                                • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:35
                                  wstyd się przyznac ale nowa jestem i nie wiem ;)
                                  • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:49
                                    hihi, ale sama uzywasz:o))
                                    To ze jestes nowa mozna poznac po czyms innym!- ale kiedys sie zorientujesz jak
                                    zostaniesz sama i to zasypywana @ :o))
                                    Milej lektury i nie zasnij :o))
                                    • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:55
                                      aha po czym mianbowicie poznac mozna? po swiezosci cery? po spojrzeniu ócz
                                      niewinnym ?:)
                                      • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:56
                                        wiesz- moze nie wypowiem sie publicznie na ten temat :o))

Ale Twoja postawa pachnie mi zamilowaniem do nekrofilii! :o))
                                        • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:57
                                          o. a to ciekawe jest akurat :)
                                          • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:59
                                            nieprawdaz :o))??????
                                            • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 17:00
                                              z czego wnosisz teorie niedorzeczne takie? :)
                                              • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 17:02
                                                ze znajomosci obiektu Cie adorujacego :o)))
                                                • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 17:06
                                                  nie zauwazam wokól obiektów adorujących :) (poza Tobą). moze zetrzyj bielmo z
                                                  oka ? :)
                                                  • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 17:09
                                                    Ja nie jestem niestety Twoim adoratorem. Po prostu moj obiekt adoracyjny jest
                                                    okropnie zazdrosny!
                                                  • aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 17:14
                                                    a to mnie zasmuciłeś ;(
                                                  • mario2 Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 17:53
                                                    Nie martw sie :o))
                                                    Kolegami przeciez jestesmy! :o))
                          • psychoanalityk Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:28
                            aniela_ napisał(a):

> o. minelam si ekiedys w drzwiach z jakims psychoanalitykiem ale oko bielmem
                            > pokryte mialam i nie pamietam czy to ten sam :)

wdzięcznych [to od "pełnych wdzięku":-] ] umysłów nigdy nie zapominam ,witam
                            aniela_ :-]

ale ja dziś tylko na moment wpadłem zobaczyć co słychać w wiadomych teeeematach ,

więc pozdrawiam tylko i znikam :-]

• aniela_ Re: kandydata na Marzannę - Mario2 11.03.02, 16:34
                              znów się mijamy w drzwiach obrotowych więc :))
                              pozdrawiam również :)
    • messja Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 15:46
      aniela_ napisał(a):

> czas zacząc szukać. wymagania niewielkie: wystarczy żeby nie umiał pływać.

temping, tempting....:)))
      ale nie... wciaz tyle przyjemnosci sprawia kopanie tylka mojego potencjalnego
      kandydata...:)))
      • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę - messja IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 15:55
        messja napisał(a):

> wciaz tyle przyjemnosci sprawia kopanie tylka mojego potencjalnego
        > kandydata...:)))

Komu sprawia?
        • messja glupie pytanie 12.03.02, 00:27
          Gość portalu: wrew napisał(a):

> messja napisał(a):
          >
          > > wciaz tyle przyjemnosci sprawia kopanie tylka mojego potencjalnego
          > > kandydata...:)))
          >
          > Komu sprawia?

chyba nie tobie, skoro ja tylek kopie:))
          • Gość: wrew glupie pytanie IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 00:45
            Pozór i ułuda, Pani Z.!
      • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 15:57
        chyba sie przylacze :o)))
        • Gość: wrew Re: kandydata na Marzannę IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 16:01
          mario2 napisał(a):

> chyba sie przylacze :o)))

:o)
          • mario2 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 16:02
            IGNOR
            • ignor11 Re: kandydata na Marzannę 11.03.02, 16:10
              mario2 napisał(a):

> IGNOR

Co Misiaczku?
        • messja Re: kandydata na Marzannę 12.03.02, 00:28
          mario2 napisał(a):

> chyba sie przylacze :o)))

bardzo prosze, ale uprzedzam lojalnie, ze to nie wrew... nadal chcesz sie
          przylaczyc?:)
          • mario2 Re: kandydata na Marzannę 12.03.02, 06:58
            a szkoda :o))
            Zreszta jego zycie nie tylko w tylek, ale podejrzewam i w glowe nietego kopie!
    • Gość: wrew Re: Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 16:34
      @
      • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 16:36
        o. a co to ?:) (wygląda na bombę domowej produkcji ;)
        • Gość: wrew Re: Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 16:40
          Nie ma tu żadnej Autonomii. Zajrzyj do skrzynki :)))
          • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 16:45
            o. a miałam wlasnie niepostrzezenie przesunąc jezyczek u wagi albo opaskę
            temidzie odwiązać :) ale skoro tak umyję tylko ręce i nie wdam się :))
            • Gość: wrew Re: Aniela IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 16:50
              Dzięki! Zajrzyj tam jeszcze raz za chwilę.
              • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 16:54
                aha ostrożnie zajrzę zgodnie z przepisami bhp :)
                • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 16:58
                  maske p-gaz zaloz. Smrod z tego gowna moze zeby wybic! :o))
                  • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 17:00
                    eh mario mario... czytasz cudzą korespondencję ? :) to w złym stylu jest ;)
                    • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 17:03
                      nie do mnie tez pisal :o))
                      Ja tylko lojalnie ostrzegam :o))
                      • aniela_ Re: Aniela 11.03.02, 17:05
                        aha wzbudz moze moje zaufanie najpierw ? ;)
                        • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 17:06
                          ja mam zaufanie wzbudzic?? a po co???
                          Ja przynajmniej nie jestem KAPUSIEM!
                          • Gość: aniela Re: Aniela IP: *.mst.gov.pl 11.03.02, 17:09
                            hmmm. wciąż denuncjujesz :) nie mam Ci za zle bo lubie byc doinformowana. ale
                            czemu nie mam mysl;eć o Tobie jako o K. ? :)
                            • mario2 Re: Aniela 11.03.02, 17:53
                              To Twoje doznania i Twoje wolne wybory :o))
                          • Gość: wrew Re: Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 17:14
                            mario2 napisał(a):

> ja mam zaufanie wzbudzic?? a po co???
                            > Ja przynajmniej nie jestem KAPUSIEM!

Po raz n-ty obrażasz mnie. Przemilczasz pewne fakty - np. to, że w tejże
                            obustronnej korespondencji byłeś uprzedzany o działaniach, jakie mogę podjąć,
                            jeżeli nie przestaniesz mnie obrażać. Czemu też nie napiszesz np. o tym, że Twój
                            styl komunikowania się z ludźmi nie jest akceptowany przez administrację forum, o
                            czym zostałeś przecież poinformowany?
                            • mario2 Re: Mario2 11.03.02, 17:51
                              IGNOR
                      • Gość: wrew Re: Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 17:07
                        Zapomniałeś zaznaczyć, że koresponedencja była obustronna. Mało elegancko.
                        • mario2 Re: Mario2 11.03.02, 17:10
                          IGNOR!
                          • Gość: wrew Re: Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 17:16
                            mario2 napisał(a):

> IGNOR!

Nawzajem.
                            • mario2 Re: Mario2 11.03.02, 17:52
                              PAJAC
                          • Gość: xp Mario2!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 17:59
                            PRAWDA JEST TAKA, ŻE NAPADAŁEŚ WREWA, MIAŁ PRAWO CI SIĘ NIE PODOBAĆ, ALE
                            RÓWNIEŻ MIAŁ PRAWO NIE AKCEPTOWAĆ TEGO, ŻE GO OBRAŻAŁEŚ.

TAK JAK TY NIE JESTEŚ ODPORNY NA JEGO TON, TAK ON NA TWOJE ATAKI.
                            SAM SIĘ PRZYZNAJE, ŻE CIĘ "ZAKABLOWAŁ", BO NIE UMIAŁ ZNIEŚĆ PONIŻANIA.
                            (TAK JAK TY JEGO TONU).

Nietolerancja w Twoim wydaniu to dla mnie zawód i przykrość.

Nie jestem przeciwny waszemu konfliktowi, konfrontacjom, chociaż mnie to
                            śmieszy, także, że Wrew łyka Twoje ataki. Nie to, że po wyraźnym ostrzeżeniu
                            doniósł, o Twej "nieregulaminowej" (hahaha) postawie jest głupie, ale fakt, że
                            dał się wyprowadzić z równowagi do tego stopnia. Natomiast w jego postawie nie
                            ma nic nieusprawiedliwionego.
                            Zaznaczam, że dla mnie bycie serio na forum jest śmieszne, wiem, że Wrew sądzi
                            inaczej.
                            Jego sprawa, a przez Ciebie - problem. Moim zdaniem - niezasłużenie.
                            • Gość: wrew Re: xp IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 18:10
                              Kiedyś na forum o forum napisałem Ci, że szanuję postawę życiową, jaką sobie
                              wypracowałeś, a także to, że ja nie potrafię przyjąć podobnej. Nie wiem, czy to
                              czytałeś, bo wpadłeś tam raczej przelotnie. Teraz wyrazłeś swój pogląd jeszcze
                              pełniej i chciałbym, abyś wiedział, że odbieram to niezmiennie pozytywnie -
                              mimo oczywistych dla nas obu różnic miedzy naszymi postawami.

Pozdrawiam - wrew
                              • Gość: xp Re: xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 18:48
                                :)
                                gdyby wszyscy tak myśleli,
                                WTC nadal by stało

pozdrawiam!
                                a tego tam niestety nie czytałem
                                mogę prosić namiary wątku, przy okazji i ewentualnie?
                                • Gość: samanta Re: Gdyby xp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 19:00
                                  mial jakis adres to wyslalabym mu zdjecie z Vikinga
                                  • Gość: xp Re: Gdyby xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 19:03
                                    a wiesz, że zgadłaś :)
                                    ponieważ nie mam Twojego, zapytaj mario ,maryjo, czorta, miny, kto tam bliżej
                                    będzie pod ręką i ślijjjj!
                                • Gość: wrew Re: xp IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.03.02, 19:08
                                  Gość portalu: xp napisał(a):

> :)
                                  > gdyby wszyscy tak myśleli,
                                  > WTC nadal by stało
                                  > :)

Zgadzam się! Chociaż to chyba nie jedyny "bezpieczny" sposób myślenia...

> pozdrawiam!
                                  > a tego tam niestety nie czytałem
                                  > mogę prosić namiary wątku, przy okazji i ewentualnie?

Wątek "dlaczego GW przegrywa o kilka długości z Usenetem?", a w nim 2 moje wpisy
                                  po Twoim pt. "Do Was nas do mas".
    • mario2 Do XP 12.03.02, 07:02
      Troszeczke sie mylisz, ja jestem bardzo tolerancyjny! Niestety do tej pory nie
      opanowalem techniki tolerowania glupoty i infantylnosci. Niestety objekt w tym
      celuje :o)) Nie wymagaj odemnie zbyt wiele - ja tez jestem tylko czlowiekiem !
      Zauwazylem u niego symptomy reakcji psow Pawlowa- wystarczy napisac
      slowo "wrew" a juz wyskakuje z budy jak burek podworzowy i zaczyna sie slinic!
      Poza tym dziadzio powinien zaczac leczyc kompleksy nizszosci! :o))
      • Gość: arapski Re: A który z was IP: 192.168.5.* 12.03.02, 08:15
        Pytam się grzecznie, który a was nie umie pływać?
        Czy mario pływa, a czy inni Panowie pływają?
        Jeśli nie, to dobre macie tu miejsce i Aniela się wami zajmie, ale jeśli
        pływacie, to czego tu qrdejasiekqrek?
        arapski&widelec
        • mario2 Re: A który z was 12.03.02, 08:18
          z XP znamy sie jak STAREKONIE!
          jestes ponoc inteligentny, to zrozumiesz....

Plywamy raczej dosyc dobrze - oczywiscie jak na ratownikow WOPR przystalo!
          • Gość: arapski Re: A który z was IP: 192.168.5.* 12.03.02, 08:38
            Jak to "ponoć"? Jesteś i ty, to waż słowo! Właściwie masz rację, lepiej późno
            niż wcale..., nie?;)))
            kubek&bardzo arapski
            • mario2 Re: A który z was 12.03.02, 08:42
              pozno na co?
              wcale nie bylo jeszcze "wcale"
              • Gość: kubek Re: A który z was IP: 192.168.5.* 12.03.02, 08:47
                To zegar też Ci stoi?
                Nie mów tylko , że wcale...
                kubek&arapski
                • mario2 Re: A który z was 12.03.02, 08:48
                  zegarmistrz swiatla purpurowy, to wszystko w tym temacie!
        • Gość: wrew Re: A który z was - arapski etc. IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 08:48
          Pytanie ogólne, więc i do mnie. Podzielam opinię Mario o Twojej inteligencji.
          Gorzej ze spostrzegawczością. Na temat mojej umiejętności pływania już tu
          pisałem. A poza tym od dłuższego już czasu nie pływam tutaj. Z powodów, które
          powinieneś rozumieć. Tak, jak zrozumiałe dla Ciebie powinny być powody moich co
          jakiś czas powrotów. Zawsze w jednym i tym samym celu. Wydawało mi się, że dla
          kogo, jak dla kogo, ale dla Ciebie to zrozumiałe, ale może metamorfoza jest
          głębsza niż sądziłem.

Z uszanowaniem - wrew
          • Gość: arapski Re: A który z was - arapski etc. IP: 192.168.5.* 12.03.02, 09:14
            Oooo...spostrzegawczy jestem. Z intelektem bywa gorzej. Czasem niedomaga. A
            może tylko jestem fałszywie skromny.;) Kamuflarz i maskowanie, mniej czy
            bardziej zręczne, mniej czy bardziej skuteczne to coś zupełnie róznego od
            metamorfozy. Przemiany zewnętrzne jak np. farbowanie włosów u pań, albo zmiana
            uczesania, zmieniają na pozór.
            Może jeszcze ranek, a może jesteście Panowie nieco wojowniczo nastawieni i stąd
            takie próby zaszeregowania kubka. Kubek to kubek. Raz w nim kwaśny sok raz
            gorąca herbata i słodka. To nie jest taki głupi kubek. Zna swoje miejsce i rolę
            i pełni ja tak długo jak zechce. I na nic rozbijanie kubka. Kto rzuci nim sam
            sobie świadectwo wystawi...
            A humory wisielcze na wiosnę? To nie dla kubka panowie!!!
            Wypijcie i do zabawy.
            kubek&arapski&widelec
            • Gość: wrew Re: A który z was - arapski etc. IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 09:27
              Zostawmy kwestię metamorfoz na marginesie. Nie one są tu tematem godnym
              roztrząsania, lecz próba mediacji. Nie wiem, czy jest ona w ogóle potrzebna. Ja
              naprawdę już tu nie chcę pływać. Nie znaczy to, że pozwolę na znieważanie mnie.
              Jeżeli ustanie, to nie będzie problemu. Bo ja nie znieważam. Myślę więc, że
              byłoby celniej, gdybyś nie obejmował mnie używaną przez siebie liczbą mnogą.
              Przy całym szacunku za próbę, którą podjąłeś.
              • Gość: kubek Re: A który z was - arapski etc. IP: 192.168.5.* 12.03.02, 09:34
                Bez sporu. A możesz mi przypomnieć jak zwracasz się do mnie w tym właśnie wątku?
                O ile pamietam zgodnie z tym jaksie podpisuję czyli...Arapski itd.? Czy tak? I
                pytasz repetycja, który z was?
                Jeśli uraziłem Ci pojedynczość to sorry, ale tak sobie myślę, że w kazdym z nas
                jest ze dwóch. Ten zły - jak ja, i ten dobry- jak ten drugi ja.
                ;))kubek&arapski&szponder&człekwielująder
                • Gość: wrew Re: A który z was - arapski etc. IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 09:48
                  Cieszę się, że zauważyłeś dwuznaczność tego, co w temacie. Zamierzoną!
      • Gość: wrew Do Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 09:38
        mario2 napisał(a):

> Zauwazylem u niego symptomy reakcji psow Pawlowa- wystarczy napisac
        > slowo "wrew" a juz wyskakuje z budy jak burek podworzowy i zaczyna sie slinic!

Jeżeli już zauważyłeś prawidłowość, a moje "ślinienie się" jest Ci przykre, to
        mógłbyś go bardzo łatwo uniknąć. Wystarczyłoby nie stosować bodźca. Wydaje się
        jednak, że Twoim celem nie jest uniknięcie przykrości, lecz zaspokojenie jakichś
        agresywnych instynktów. Widać to nawet w tak krótkim cytacie, jak ten powyższy.
        • mario2 Re: Do Mario2 12.03.02, 10:48
          IGNOR
          • Gość: wrew Re: Do Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 10:55
            mario2 napisał(a):

> IGNOR

Czysty behawioralizm...
            • mario2 Re: Do Mario2 12.03.02, 11:04
              Psychopatia, wrodzone zaburzenia osobowości, popędów, woli, temperamentu.
              Współcześni badacze podają w wątpliwość uwarunkowania genetyczne, wysuwając na
              pierwszy plan czynniki środowiskowe lub organiczne. Na ogół przyjmuje się, że
              psychopatia nie jest chorobą, ale stanem mieszczącym się w szeroko rozumianej
              normie zdrowia psychicznego.

W przebiegu życia nie ulega większym zmianom, chociaż niekiedy stwierdza się
              pewne złagodzenie objawów. Możliwe jest oddziaływanie wychowawcze, nie znamy
              natomiast żadnych skutecznych metod leczenia.

Istnieje wiele podziałów psychopatii. Wyróżnia się następujące typy psychopatów:
              impulsywny, histeryczny, chłodny uczuciowo, depresyjny, chwiejny uczuciowo,
              bezwolny. Wg podziału E. Kretschmera wyodrębnia się psychopatów schizoidalnych,
              cykloidalnych, epileptoidalnych.

Spośród psychopatów rekrutuje się wielu alkoholików, przestępców, są jednak
              przypadki pozytywnych działań psychopatów, którzy dzięki niezwykłej woli osiągają
              sukcesy w działalności społecznej, politycznej czy religijnej.
              • Gość: wrew Re: Do Mario2 IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 11:11
                mario2 napisał(a):

> Spośród psychopatów rekrutuje się wielu alkoholików, przestępców,

Pod rozwagę.
                • mario2 Re: Do Mario2 12.03.02, 11:29
                  Cyklotymia, przewlekłe zaburzenie nastroju polegające na występowaniu na
                  przemian stanu przygnębienia, smutku, złego samopoczucia oraz stanu nadmiernej
                  wesołości, wzmożonej energii i aktywności, a pomiędzy tymi stanami - okresów
                  pełnego zrównoważenia. Cyklotymia może być zaburzeniem psychicznym podobnym do
                  psychozy maniakalno-depresyjnej, zazwyczaj jednak jest cechą osobowości ludzi
                  zdrowych (tzw. osobowość o charakterze cyklotymicznym).

• Gość: wrew Czy chcesz, abym... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 11:33
                  ... ułatwił Ci rozważania?
                  • mario2 Re: Czy chcesz, abym... 12.03.02, 11:35
                    IGNOR
                    • Gość: wrew Re: Czy chcesz, abym... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 11:40
                      mario2 napisał(a):

> IGNOR

Mimo to zachowam się wielkodusznie i ułatwię Ci rozważanie tego, co pod rozwagę
                      wziąć Ci sugerowałem. Poczekaj chwilę.
                      • Gość: wrew Proszę - to dla Ciebie, Mario2. IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 13:01
                        Poniższe adresy ułatwią Ci dotarcie do ponad 100 Twoich wypowiedzi. Proszę Cię,
                        przemyśl je w kontekście tego, co sam tu dziś napisałeś, a czego fragment
                        zacytowałem parę postów wyżej.

Niestety, adresy te nie mieszczą się w jednym wierszu, przez co nie dadzą się
                        się przedstawić jako hiperlinki. Musisz więc kopiować je i wklejać do paska
                        adresów.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                        dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE&wid=955981&aid=958031
                        dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE&wid=955981&aid=958038
                        dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE&wid=955981&aid=958054
                        dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE&wid=955981&aid=958061
                        • mario2 Re: Proszę - to dla Ciebie, Mario2. 12.03.02, 13:11
                          Obłęd, paranoja, psychoza z usystematyzowanym zespołem urojeniowym, bez rozpadu
                          struktury osobowości. Najczęstsze postacie: obłęd pieniaczy, obłęd zazdrości,
                          obłęd posłanniczy, obłęd reformatorski

Nie prosze o przemyslenie. W Twoim przypadku to bezcelowe....
                          Spadaj dziadzia i nie wkurwiaj!
                          • Gość: wrew Re: Proszę - to dla Ciebie, Mario2. IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.03.02, 13:49
                            mario2 napisał(a):

> Nie prosze o przemyslenie. W Twoim przypadku to bezcelowe....
                            > Spadaj dziadzia i nie wkurwiaj!

A ja - mimo wszystko - proszę. O przemyślenie. I wnioski praktyczne.
                            • mario2 Re: Proszę - to dla Ciebie, Mario2. 13.03.02, 10:27
                              IGNOR
    • mario2 ANIELA! 12.03.02, 10:56
      Tu mala sciagawka dla Ciebie- w nawiazaniu do wczorajszego tematu:

:-) Uśmiech podstawowy. Używany, aby wyrazić sarkazm czy tez radość danej
      osoby.
      ;-) Uśmiech mrugający. Używany razem z flirtującymi i/lub sarkastycznymi
      uwagami. Cos w rodzaju: "Nie bij mnie za to co powiedzialem, OK?"
      :-( Uśmiech (?) zmartwiony. Użytkownikowi nie spodobało się ostatnie określenie
      lub jest on zmartwiony bądź załamany z jakiegoś powodu.
      :-I Uśmiech obojętny. Lepszy niż zmartwiony, ale nie tak dobry jak uśmiech
      szczęśliwy.
      :-> Użytkownik zrobił właśnie naprawdę uszczypliwą uwagę. Gorszy niż :-).
      >:-> Użytkownik zrobił właśnie prawdziwie szatańską uwagę.
      >-> Kombinacja: mrugający i diabelski. Poprzedzany przez bardzo nieprzyzwoite
      zdanie.
      (-: Użytkownik jest leworęczny
      %-) Użytkownik wpatrywał się w monitor przez 15 godzin (!)
      :*) Pijany użytkownik
      [:] Użytkownik jest robotem
      8-) -"- nosi okulary przeciwsłoneczne
      B:-) Te same okulary na czole
      ::-) Użytkownik nosi normalne okulary
      B-) -"- w okularach z rogowa oprawka
      8:-) -"- jest małą dziewczynką
      :-)-8 -"- jest Dużą -"-
      :-{) -"- ma wąsy
      :-{} -"- ma pomalowane szminka usta
      {:-) -"- nosi peruczkę
      }:-( Peruczka do góry nogami
      :-[ Użytkownik -wampir
      :-E Wampir z wystającymi zębami
      :-F Wampir z wystającymi zębami i jednym brakującym
      :-7 Użytkownik właśnie się skrzywił
      :-* -"- przed chwila zjadł coś kwaśnego
      :-)~ -"- ślini się
      :-~) -"- jest przeziębiony (ma katar)
      :'-( -"- płacze
      :'-) -"- popłakał się ze szczęścia
      :-@ -"- krzyczy
      :-# -"- nosi aparat na zębach
      :^) -"- ma złamany nos
      :v) -"- ma złamany nos, ale w drugą stronę
      :_) Nos użytkownika zsuwa się z jego twarzy
      :<) Użytkownik jest z Ivy League School
      :-& -"- ma związany język (musi milczeć!)
      =:-) Hmmm... Ciężko przetłumaczyć: "hosehead"
      -:-) Użytkownik jest punkiem
      -:-( (prawdziwy punk się nie uśmiecha)
      :=) Użytkownik ma dwa nosy
      +-:-) -"- jest popem albo piastuje inną religijną funkcje
      `:-) -"- zgolił jedna brew tego ranka
      ,:-) To samo... z drugiej strony
      |-I Użytkownik jest śpiący
      |-O -"- ziewa / chrapie
      :-Q -"- jest palaczem
      :-? -"- pali fajkę
      O-) Megaton Man On Patrol! (lub: użytkownik jest płetwonurkiem)
      O :-) Użytkownik jest aniołem (przynajmniej jego serce anielskie..)
      :-P Nieeee...
      :-S Użytkownik właśnie powiedział cos niewłaściwego
      :-D -"- się śmieje (z ciebie!)
      :-X Usta użytkownika są zapieczętowane
      :-C Użytkownik jest naprawdę beznadziejny
      <|-) -"- jest Chińczykiem
      <|-( -"- jest Chińczykiem i nie lubi tego typu dowcipów
      :-/ -"- jest nastawiony sceptycznie
      C=:-) -"- jest szefem kuchni
      @= -"- jest za wojna nuklearną
      *<:-) -"- nosi czapkę św. Mikołaja
      :-o Uh oh!
      (8-o To "Mr. Bill!"
      *:o) Oraz "Bozo the Clown!"
      3:] Uśmiech zwierzaczka
      3:[ Paskudny uśmiech zwierzaczka
      d8= Twój bóbr (czyli "bubr") nosi okulary i czapkę z daszkiem
      E-:-) Użytkownik jest operatorem Ham-radio
      :-9 -"- oblizuje swoje usta
      %-6 -"- stracił rozum
      [:-) -"- słucha walkmana
      (:I -"- jest jajogłowy
      <:-I -"- jest przygłupem
      K:P -"- jest małym dzieckiem ze śliniaczkiem
      @:-) -"- nosi turban
      :-0 Nie krzyczeć! Cisza w laboratorium !!
      :-: Uśmiech -mutant
      Niewidzialny uśmiech
      .-) Użytkownik ma tylko jedno oko
      ,-) Kurcze...i mruga nim
      X-( Użytkownik właśnie umarł
      8 :-) -"- jest czarodziejem
      C=}>*{)) Mega- Uśmiech.. Pijany, szatański szef kuchni z odwróconą peruką, z
      wąsami i podwójnym podbródkiem.

Uwaga: wiele z tych uśmiechów może być napisanych bez nosów, by zrobić maleńkie
      uśmieszki

Maleńki uśmieszek

:]
      Gleep...przyjacielski uśmieszek, który z radością zostałby twoim przyjacielem

=)
      Wariacja na temat...

:}
      Jakby go tu nazwać...? (???)

Szczęśliwy

:>
      (???)

:@
      (???)

:D
      Śmiejący się

:I
      Hmmm... (taki dźwięk)

:(
      Smutny

:[
      Prawdziwie załamany

:<
      (???)

:{
      (???)

:O
      Wrzeszczący

:C
      (???)

:Q
      (???)

:,(
      Plączący

[]
      Uściski i...

:*
      ... całusy

|I
      Śpiący

|^o
      Chrapiący

:-`
      "śmiechu" spluwający żutym właśnie tytoniem (cowboy, wow!)

:-1
      -"- wstrzemięźliwy / nieciekawy

:-!
      -"-

:-@
      "śmiechu" wrzeszcząca twarz

:-#|
      -"- z krzaczastymi wąsami

:-$
      -"- z zadrukowanymi ustami

:-%
      -"- bankier

:-6
      -"- pt: "ale to było kwaśne, weeeh!"

:^)
      -"- ze nosem skierowanym w prawo

:-7
      -"- po "krzywym" tekście

8-)
      -"- pływak

:-*
      -"- po zjedzeniu czegoś gorzkiego

:-&
      -"- ze związanym językiem

:-0
      -"- orator

-"- "niewidzialny człowiek"

(:-(
      "nie śmiechu - smutas"

(:-)
      "śmiechu" wielka twarz

):-)
      --"
      • aniela_ Re: ANIELA! 12.03.02, 16:49
        człowiek się całe życie uczy :) siadam i wkuwam ;)
        • mario2 Re: ANIELA! 12.03.02, 19:28
          Zawsze do uslug :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka