Dodaj do ulubionych

Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:05
hmmm
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" 15.06.04, 15:28
      to na pewno była kompensata.........
    • rhemek Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" 15.06.04, 15:28
      Ten artykul z wprost nic nie ma wspolnego z polskim ruchem swingers. Jest
      dowodem na to ze jak sie odpowiednio zaplaci wydrukuja wszystko. Wstyd ze
      wydrukowal to tygodnik wprost. Astrid najbardziej cenionym klubem swingers w
      polsce :) No nie takiego przegiecia nie widzielismy dawno. I ciekawe skad autor
      wytrzasnal 70 klubow swingers :)
      • Gość: Astrid Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 23:35
        Rhemku Ty nawet nie wiesz jak ja lubię te Twoje wypowiedzi. To tak jakbym
        słuchała co niektórych naszych parlamentarzystów.
        • rhemek Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" 16.06.04, 09:13
          Wyjasnijmy sobie: nic do ciebie nie mam. Ale badzmy szczerzy: Masz niby
          najstarszy swingers klub w Polsce a nawet na porzadna strone cie nie stac????
          Bo te zdjecia ktore polecasz i sposob ich pokazania sa tragiczne. Ponadto skoro
          macie taka dobra marke, to czemu kazda para w warszawie , ktora spotkalismy
          mowi zeby omijac Astrid szerokim Lukiem?? Cos tu chyba nie gra, prawda?? A w
          srodowisku swingers znamy mase znajomych. Wrecz w srodowisku Astrid jest
          kojarzone z agencja... Prosze wyjasnij to , oki?
          Pozdrawiam
          • Gość: Astrid Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 00:29
            Drogi Rhemku ciężko po Tobie trafić. Raz sugerujesz, że jestem takim bonzo co
            przepłaca ,,Wprost"a teraz, że
            skąpię na stronę. Cieszę się jednak, że ,,znasz masę znajomych"i wiesz jakoś
            specjalnie się nie martwię opinią Twojego środowiska- widocznie w innych się
            obracamy.
            Co zaś się tyczy strony to mam takie mieszane uczucia. Ja kontaktuję i
            bawię ludzi w realu i informuję o tym
            między innymi w internecie. Reklamy umieszczam w wielu portalach
            ogłoszeniowych , forach i serwisach randkowych. Zdjęcia tam zamieszczane nie
            pochodzą z autentycznej zabawy. Mają tylko oddawać jej charakter i były
            specjalnie w tym celu robione. Sądząc po popularności myślę, że moje reklamy
            docierają do szerokiego kręgu odbiorców. I taki jest ich cel- informować. A już
            napewno najmniej mnie a tym bardziej osobą bywiącym się na moich imprezach
            zależy na zapewnianiu na ekranie ,,świeżych" materiałów amatorom golizny. Ja
            robię imprezy i na nie zapraszam i żeby ,,poglądać" trzeba być i się bawić.
            • Gość: rhemek Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:16
              Jak juz napisalem wczesniej Moze wpadniemy i sie sami przekonamy. Zreszta moze
              masz racje. Ludzie potrafia byc zawistni. Mamy prawdzie zle doswiadczenie z
              innym jak sie okazalo pseudoklubem sluzacym tylko do zarabiania pieniedzy przez
              wlascicielke noszacym nazwe sk69. Moze rzeczywiscie ci ludzie wtedy psuli ci
              opinie z zawisci. Pozdrawiam
              • Gość: Astrid Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 09:35
                W takim razie do zobaczenia.
    • Gość: oczytany No to macie link do tego tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:17
      www.wpros.pl/ar/?O=61634&C=57
      • Gość: oczytany Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:20
        www.wprost.pl/ar/?O=61634&C=57
        • Gość: maciek Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 00:08
          jest ok.
          • Gość: fryzia Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 19:25
            No czego te ludziska nie wymyślą
          • Gość: maciek Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:35
            reportaż i nowa oferta no no?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka