Gość: titek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:05 hmmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" 15.06.04, 15:28 to na pewno była kompensata......... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" 15.06.04, 15:28 Ten artykul z wprost nic nie ma wspolnego z polskim ruchem swingers. Jest dowodem na to ze jak sie odpowiednio zaplaci wydrukuja wszystko. Wstyd ze wydrukowal to tygodnik wprost. Astrid najbardziej cenionym klubem swingers w polsce :) No nie takiego przegiecia nie widzielismy dawno. I ciekawe skad autor wytrzasnal 70 klubow swingers :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 23:35 Rhemku Ty nawet nie wiesz jak ja lubię te Twoje wypowiedzi. To tak jakbym słuchała co niektórych naszych parlamentarzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" 16.06.04, 09:13 Wyjasnijmy sobie: nic do ciebie nie mam. Ale badzmy szczerzy: Masz niby najstarszy swingers klub w Polsce a nawet na porzadna strone cie nie stac???? Bo te zdjecia ktore polecasz i sposob ich pokazania sa tragiczne. Ponadto skoro macie taka dobra marke, to czemu kazda para w warszawie , ktora spotkalismy mowi zeby omijac Astrid szerokim Lukiem?? Cos tu chyba nie gra, prawda?? A w srodowisku swingers znamy mase znajomych. Wrecz w srodowisku Astrid jest kojarzone z agencja... Prosze wyjasnij to , oki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 00:29 Drogi Rhemku ciężko po Tobie trafić. Raz sugerujesz, że jestem takim bonzo co przepłaca ,,Wprost"a teraz, że skąpię na stronę. Cieszę się jednak, że ,,znasz masę znajomych"i wiesz jakoś specjalnie się nie martwię opinią Twojego środowiska- widocznie w innych się obracamy. Co zaś się tyczy strony to mam takie mieszane uczucia. Ja kontaktuję i bawię ludzi w realu i informuję o tym między innymi w internecie. Reklamy umieszczam w wielu portalach ogłoszeniowych , forach i serwisach randkowych. Zdjęcia tam zamieszczane nie pochodzą z autentycznej zabawy. Mają tylko oddawać jej charakter i były specjalnie w tym celu robione. Sądząc po popularności myślę, że moje reklamy docierają do szerokiego kręgu odbiorców. I taki jest ich cel- informować. A już napewno najmniej mnie a tym bardziej osobą bywiącym się na moich imprezach zależy na zapewnianiu na ekranie ,,świeżych" materiałów amatorom golizny. Ja robię imprezy i na nie zapraszam i żeby ,,poglądać" trzeba być i się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:16 Jak juz napisalem wczesniej Moze wpadniemy i sie sami przekonamy. Zreszta moze masz racje. Ludzie potrafia byc zawistni. Mamy prawdzie zle doswiadczenie z innym jak sie okazalo pseudoklubem sluzacym tylko do zarabiania pieniedzy przez wlascicielke noszacym nazwe sk69. Moze rzeczywiscie ci ludzie wtedy psuli ci opinie z zawisci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Naszej ASTRID cukrują we ,,WPROST" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 09:35 W takim razie do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytany No to macie link do tego tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:17 www.wpros.pl/ar/?O=61634&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytany Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:20 www.wprost.pl/ar/?O=61634&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 00:08 jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzia Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 19:25 No czego te ludziska nie wymyślą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: No to macie link do tego tekstu- ten jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:35 reportaż i nowa oferta no no? Odpowiedz Link Zgłoś