Dodaj do ulubionych

Która mnie pokocha ???????:)))))))))))))

17.03.02, 14:36
phi, przytuli, i pokocha ?
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:37
      oj men Ty znowu szukasz ?
      • mario2 Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) 18.03.02, 11:39
        a kiedy on nie szuka? hę ?
        • swobodny_george Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) 18.03.02, 11:39
          kto szuka nie bladzi, o!

mario2 napisał(a):

> a kiedy on nie szuka? hę ?

• swobodny_george tzn mialo byc 18.03.02, 11:40
          błądzi, a nie bladzi :)))) ja tam nie wiem czego men szuka:)))
          • mario2 Re: tzn mialo byc 18.03.02, 11:41
            Men nie szuka bladzi!
            • swobodny_george Re: tzn mialo byc 18.03.02, 11:42
              on tam sam taki blady ostatnio!

mario2 napisał(a):

> Men nie szuka bladzi!

• Gość: kaja Re: tzn mialo byc IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:43
              a moze on sam nawet nie wie co chce znalezc wiec dlatego tak bladzi?
              • swobodny_george Re: tzn mialo byc 18.03.02, 11:44
                takiemu to by sie laska z Czarnobyla przydala!!!! w zyciu by nie zabladzil:)

Gość portalu: kaja napisał(a):

> a moze on sam nawet nie wie co chce znalezc wiec dlatego tak bladzi?

• mario2 Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:48
                  On dzis na pewno cierpi okrutnie!
                  • 9876aaww Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:49
                    ...biedactwo....
                  • onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:49
                    jezeli juz to nie cierpi, tylko siem menczy.....:))))
                    • Gość: kaja Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:52
                      to moze cos zrobimy, żeby men sie nie menczył :-)
                      • onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:54
                        moze mu trzeba menlissy zaparzyc, uspokoi sie troche.....:)))
                        • swobodny_george zmenczony 18.03.02, 11:56
                          meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen kochanie!!!! nie mencz
                          siem tak mocno bo mentalnie nie wyrobisz!

onlyania napisał(a):

> moze mu trzeba menlissy zaparzyc, uspokoi sie troche.....:)))

• mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:52
                      MENCZYKITKA?
                      • Gość: kaja Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:55
                        a może mentowej herbatki, podobno na wszystko pomaga ;-)
                      • onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:55
                        oj, zeby tylko z tego MENIUNIA nie wyszla.....:))))
                        • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:57
                          MENIUNIA CO MENCZYKITKA?
                          MENtalne cudo!
                          • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:59
                            odpuscie juz menowi,plis!
                            a gdzie on w ogóle jest??
                            • swobodny_george Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:59
                              zdementerializowal sie:))))

Gość portalu: oona napisał(a):

> odpuscie juz menowi,plis!
                              > a gdzie on w ogóle jest??

• onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:59
                            no tak, i bedzie sie wymendrzal za bardzo....:)))
                          • Gość: kaja Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 12:01
                            ale mówcie co chcecie mi żal menika, tak szuka bida i szuka i nic nie moze
                            znalezc, no czyba, ze sam nie chce, a to już inna bajka
                            • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 13:50
                              Jemu sie wydawalo, ze znalazl. Ale zostal potraktowany, to sie zalamal :o(((
                              • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 13:53
                                bo siem wkurzę Mario
                                jego rzecznikiem prasowym jestes?
                                • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 13:58
                                  Nie jestem a co? Chcesz konferencje prasowa zorganizowac? :o))
                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:03
                                    chyba bede musiała
                                    zeby co nieco zdementowac
                                    z rozgłaszonych przez Ciebie informacji:)

• mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:05
                                      no to bron sie jak abepe Poetz :o)))
                                      • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:12
                                        :)))))
                                        jak tak przeczytałam to pasuje jak ulał i to niemal w
                                        do sytuacji mojej nieszczesnej przesladowanej osoby
                                        "przebaczam moim przesladowcom,ufam w bożą sprawiedliwosc,
                                        was prosze o modlitwe za mnie niegodziwego sługę":))))
                                        • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:13
                                          czyli posrednio przyznajesz sie do winy :o))
                                          • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:15
                                            to nadinterpretacja!:))
                                            • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:18
                                              zobaczymy co na to Watykan!

A Menika jak nie ma tak nie ma! Kto jest temu winny?
                                              • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:20
                                                zaczekamy na opinię Watykanu,ok?:)
                                                czy był dzisiaj przez telefon uchwytny chociaz?
                                                • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:33
                                                  Nie probowalas jeszcze? :o(((
                                                  Wydaje mi sie, ze to juz przesada! A jak on umarl? hę?
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:35
                                                    nie nabijaj sie
                                                    nie podejrzewam go o robienie az tak głupich rzeczy
                                                    jak umieranie
                                                    ale znak zycia mimo wszystko mógłby dac stesknionej ludzkosci:)
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:46
                                                    Ja tez sie o niego martwie! Widzisz do czego doprowadzilas :o(((
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:52
                                                    usiłujesz wywołac we mnie cięzkie wyrzuty sumienia?
                                                    myslisz,ze wtedy w worku pokutnym na kolanach do Warszawy
                                                    wyruszę?:)
                                                    a zresztą,przeciez w piątek w milutkich stosunkach rozmawiając po raz
                                                    ostatni z menem byłam !
                                                    wiec nie wiem co mu sie pózniej stało :(
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:01
                                                    ja tez nie wiem co sie stalo :o(( Zachodze w glowe dlaczego sie nie odzywa!
                                                    Kurde- naprawde sie niepokoje! Na tel. nie odpowiada!
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:03
                                                    e,no i teraz nie wiem czy sobie zartujesz,
                                                    a ja sie naprawde martwie,bo na maile tez nie odpowiada:(
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:05
                                                    Absolutnie sobie nie zartuje!
                                                    Nie analizuje tez mozliwych przyczyn jego absencji!
                                                    Kurde- cos trzeba z tym zrobic!
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:06
                                                    a co proponujesz?
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:14
                                                    Wlasnie nic mi do glowy nie przychodzi!
                                                    Kurde ale sie narobilo... :o(((
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:17
                                                    ale w Vikingu wieczorkiem to pewnie był,co?
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:22
                                                    Niestety- nie bylo go- a mial przyjsc!

Unka ale piwa nawarzylas!
                                                  • oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:26
                                                    podpuszczasz mnie?
                                                    a ja dzwoniłam wczoraj po 23 i nie odebrał:(
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:42
                                                    Ja dzis juz kilka razy dzwonilem. Wczoraj tez. Mielismy isc na piwo i nie
                                                    przyszedl. Ciekawe co on tak strasznie przezywa- nie mowil Ci nic?
                                                    A moze gdzies wyjechal?
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:44
                                                    nic mi nie mówił,w piatek sie bardzo miło rozstalismy,
                                                    na forum i w mailu
                                                    a w sobote i niedziele jakies dziwne wątki zaczął tworzyc:(
                                                  • mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:54
                                                    hmmm i to tak bezpodstawnie??? :o(((

Nie wiem jak i co, ale nie ma to zwiazku z tym, ze nie przyjachalas do Wa-wy?
                                                  • Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:56
                                                    nawet jesli ma
                                                    to przeciez mam prawo wyboru,
                                                    chciec albo nie chciec przyjechac
                                                    móc albo nie móc
                                                  • kitek1 oone takie sa.................... 18.03.02, 15:57
                                                    noobiecuja, biednym prawdziwym menszczyznom,
                                                    a potem obietnic nie dotrzymuja,
                                                    i prawdziwe menszczyzny znikaja:(
                                                  • Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:00
                                                    po pierwsze niczego nie obiecywała
                                                    tak jak i Tobie w swoim czasie,prawda?:)
                                                  • kitek1 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:03
                                                    ja nie mowie,
                                                    konkretnie do Ciebie,
                                                    ogolnie, mnie taka smutna refleksja naszla:(
                                                  • Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:05
                                                    no widzisz,to nie uogólniaj
                                                    bo ja od razu zapały staram sie chłodzic:)
                                                    buuuu gdzie oon jest,
                                                    dzsiaj nie dał jeszcze znaku zycia:(
                                                  • kitek1 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:07
                                                    a zaluj,
                                                    bo moglas miec naprawde madrego i przystojnego przyjaciela:)
                                                  • Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:09
                                                    a czemu juz mam to traktowac jako straconą szansę?:(
                                                  • mario2 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:08
                                                    Wiesz- nawet czesta obecnosc w czyims zyciu (takze wirtualnym) powoduje
                                                    powstanie nadzieji. Gdy nadzieje sie nie spelniaja... wiesz- to trudne..
                                                  • Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:15
                                                    mario2 napisał(a):

> Wiesz- nawet czesta obecnosc w czyims zyciu (takze wirtualnym) powoduje
                                                    > powstanie nadzieji. Gdy nadzieje sie nie spelniaja... wiesz- to trudne..

ale trzeba starac sie zrozumiec drugiego człowieka
                                                    są ludzie którzy juz po kilku dniach wirtualnej znajomosci
                                                    potrzebują realnego kontaktu
                                                    a sa tacy,którzy do tego dłuzej dojrzewają
                                                    o tym rozmawiałam zresztą z menem
                                                    troche cierpliwosci,wyrozumiałosci
                                                    i mogłoby byc wszystkim miło
                                                    a tak...:(
                                                  • mario2 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:17
                                                    Nie znap problematyki... niestety i dlatego cokolwiek napisze nie bedzie w
                                                    dyskusje nic nowego wnosilo!
                                                  • Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:20
                                                    tez mi sie tak wydaje,
                                                    przeciez nie znasz naszej mailowej korespondencji:)
                                                    chyba??:)
                                                  • kitek1 uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:21
                                                    czy nam sie podoba, czy nie,
                                                    zycie nabralo tempa,
                                                    i naprawde chce sie kochac calego czlowieka,
                                                    z jego gloesm, zapachem, dotykiem:)
                                                    a nie tylko jego wirtualne posty:(
                                                  • mario2 Una 18.03.02, 16:23
                                                    nie znam. Nie chce znac i nie wiem o czym gadacie. Ale musisz przyznac, ze
                                                    wywarlas na nim duze wrazenie!
                                                  • Gość: oona Re: Una IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:29
                                                    chyba tak
                                                    choc zaraz beda smichy-chichy ze na meniku kazda kobieta
                                                    robi duze wrazenie:)
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:28
                                                    ale nawet mimo XXI wieku unifikacja nie poszła jeszcze tak daleko,ze
                                                    jestesmy jednakowymi maszynkami
                                                    i to co jednym przychodzi łatwo innym przychodzi trudniej,
                                                    mamy jakies tam swoje wewnetrzne swiaty,swoje problemy,bariery itd
                                                    i nakaz powszechnego pospiechu we wszystkim,zwłaszcza w sferze uczuciowej
                                                    niczego tu nie zmieni:(
                                                  • kitek1 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:30
                                                    pewnie ze masz racje,
                                                    i m.in. za takie madre i odwazne reprezentownie swojego stanowiska,
                                                    byc moze tak Cie menik polubil:)
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:33
                                                    ja tez menika bardzo bardzo lubie
                                                    a to,ze nie chciałam leciec do wawy
                                                    wcale temu nie przeczy:(
                                                  • kitek1 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:37
                                                    wierze ze Twoja kobieca intuicja,
                                                    plus intelekt jaki tu reprezentujesz,
                                                    wskaza Ci najlepsze rozwiazanie problemu,
                                                    "zninknietego menika"
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:39
                                                    ba...:)
                                                  • mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:38
                                                    Pozostaje jednak problem: Gdzie jest Menik i dlaczego sie nie odzywa! ?
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:41
                                                    moze faktycznie wyjechał?
                                                    miał zamiar tydzien czy dwa tyg.temu zniknąc sobie na kilka dni
                                                    moze zrobił to teraz?ale bez zapowiedzi?
                                                  • mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:44
                                                    Hmmm wiesz, moze on to rzeczywiscie bardzo mocno przezywa...
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:49
                                                    ale co??przeciez w piatek wszystko było ok
                                                    no,prawie:)
                                                    eeeej,wy mnie chyba straszycie tylko?
                                                    przeciez w sobote sie swietnie bawiliscie,w niedziele tez
                                                    menik miał jako taki humor
                                                  • mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:51
                                                    To fakt w sobote bylismy na imprezie. Ale menik byl troche markotny- malo
                                                    mowil! Nie chcial powiadziec co go gryzie! W niedziele sie juz nie meldowal....
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:54
                                                    Men,kurcze,o co chodzi???
                                                  • mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 17:11
                                                    Ja nie potrafie na to pytanie odpowiedziec..
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 17:23
                                                    :((
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 17:42
                                                    ni ma mena pod fonem:((
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:33
                                                    mężczyzni to nic wiecej
                                                    jak tylko kłopoty-ze strawestuje
                                                    piosenke Kazika:)

kurrrde,Men,martwię się!:(
                                                  • mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 18:37
                                                    Madra Polka po szkodzie.
                                                    Widzisz, ze go tu nie ma :o(((
                                                  • Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:40
                                                    to co mam przez okno krzyczec?:)
                                                    to juz wole tutaj
    • drede Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) 18.03.02, 14:11
      Ja Cie pokocham nie martw sie .Jestem juz umowiony(a) na zmiane plci .
      • Gość: kaja Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 14:41
        ja tez Cię przytule i płci nie bede musiała zmnieniac :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka