men_ 17.03.02, 14:36 phi, przytuli, i pokocha ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:37 oj men Ty znowu szukasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) 18.03.02, 11:39 a kiedy on nie szuka? hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) 18.03.02, 11:39 kto szuka nie bladzi, o! mario2 napisał(a): > a kiedy on nie szuka? hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george tzn mialo byc 18.03.02, 11:40 błądzi, a nie bladzi :)))) ja tam nie wiem czego men szuka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george Re: tzn mialo byc 18.03.02, 11:42 on tam sam taki blady ostatnio! mario2 napisał(a): > Men nie szuka bladzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: tzn mialo byc IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:43 a moze on sam nawet nie wie co chce znalezc wiec dlatego tak bladzi? Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george Re: tzn mialo byc 18.03.02, 11:44 takiemu to by sie laska z Czarnobyla przydala!!!! w zyciu by nie zabladzil:) Gość portalu: kaja napisał(a): > a moze on sam nawet nie wie co chce znalezc wiec dlatego tak bladzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:48 On dzis na pewno cierpi okrutnie! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:49 jezeli juz to nie cierpi, tylko siem menczy.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:52 to moze cos zrobimy, żeby men sie nie menczył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:54 moze mu trzeba menlissy zaparzyc, uspokoi sie troche.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george zmenczony 18.03.02, 11:56 meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen kochanie!!!! nie mencz siem tak mocno bo mentalnie nie wyrobisz! onlyania napisał(a): > moze mu trzeba menlissy zaparzyc, uspokoi sie troche.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 11:55 a może mentowej herbatki, podobno na wszystko pomaga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:55 oj, zeby tylko z tego MENIUNIA nie wyszla.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:57 MENIUNIA CO MENCZYKITKA? MENtalne cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:59 odpuscie juz menowi,plis! a gdzie on w ogóle jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:59 zdementerializowal sie:)))) Gość portalu: oona napisał(a): > odpuscie juz menowi,plis! > a gdzie on w ogóle jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 11:59 no tak, i bedzie sie wymendrzal za bardzo....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 12:01 ale mówcie co chcecie mi żal menika, tak szuka bida i szuka i nic nie moze znalezc, no czyba, ze sam nie chce, a to już inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 13:50 Jemu sie wydawalo, ze znalazl. Ale zostal potraktowany, to sie zalamal :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 13:53 bo siem wkurzę Mario jego rzecznikiem prasowym jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 13:58 Nie jestem a co? Chcesz konferencje prasowa zorganizowac? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:03 chyba bede musiała zeby co nieco zdementowac z rozgłaszonych przez Ciebie informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:05 no to bron sie jak abepe Poetz :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:12 :))))) jak tak przeczytałam to pasuje jak ulał i to niemal w do sytuacji mojej nieszczesnej przesladowanej osoby "przebaczam moim przesladowcom,ufam w bożą sprawiedliwosc, was prosze o modlitwe za mnie niegodziwego sługę":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:13 czyli posrednio przyznajesz sie do winy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:15 to nadinterpretacja!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:18 zobaczymy co na to Watykan! A Menika jak nie ma tak nie ma! Kto jest temu winny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:20 zaczekamy na opinię Watykanu,ok?:) czy był dzisiaj przez telefon uchwytny chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:33 Nie probowalas jeszcze? :o((( Wydaje mi sie, ze to juz przesada! A jak on umarl? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:35 nie nabijaj sie nie podejrzewam go o robienie az tak głupich rzeczy jak umieranie ale znak zycia mimo wszystko mógłby dac stesknionej ludzkosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 14:46 Ja tez sie o niego martwie! Widzisz do czego doprowadzilas :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:52 usiłujesz wywołac we mnie cięzkie wyrzuty sumienia? myslisz,ze wtedy w worku pokutnym na kolanach do Warszawy wyruszę?:) a zresztą,przeciez w piątek w milutkich stosunkach rozmawiając po raz ostatni z menem byłam ! wiec nie wiem co mu sie pózniej stało :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:01 ja tez nie wiem co sie stalo :o(( Zachodze w glowe dlaczego sie nie odzywa! Kurde- naprawde sie niepokoje! Na tel. nie odpowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:03 e,no i teraz nie wiem czy sobie zartujesz, a ja sie naprawde martwie,bo na maile tez nie odpowiada:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:05 Absolutnie sobie nie zartuje! Nie analizuje tez mozliwych przyczyn jego absencji! Kurde- cos trzeba z tym zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:06 a co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:14 Wlasnie nic mi do glowy nie przychodzi! Kurde ale sie narobilo... :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:17 ale w Vikingu wieczorkiem to pewnie był,co? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:22 Niestety- nie bylo go- a mial przyjsc! Unka ale piwa nawarzylas! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:26 podpuszczasz mnie? a ja dzwoniłam wczoraj po 23 i nie odebrał:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:42 Ja dzis juz kilka razy dzwonilem. Wczoraj tez. Mielismy isc na piwo i nie przyszedl. Ciekawe co on tak strasznie przezywa- nie mowil Ci nic? A moze gdzies wyjechal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:44 nic mi nie mówił,w piatek sie bardzo miło rozstalismy, na forum i w mailu a w sobote i niedziele jakies dziwne wątki zaczął tworzyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Odstosunkujta sie od Mena. 18.03.02, 15:54 hmmm i to tak bezpodstawnie??? :o((( Nie wiem jak i co, ale nie ma to zwiazku z tym, ze nie przyjachalas do Wa-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Odstosunkujta sie od Mena. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:56 nawet jesli ma to przeciez mam prawo wyboru, chciec albo nie chciec przyjechac móc albo nie móc Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oone takie sa.................... 18.03.02, 15:57 noobiecuja, biednym prawdziwym menszczyznom, a potem obietnic nie dotrzymuja, i prawdziwe menszczyzny znikaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:00 po pierwsze niczego nie obiecywała tak jak i Tobie w swoim czasie,prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:03 ja nie mowie, konkretnie do Ciebie, ogolnie, mnie taka smutna refleksja naszla:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:05 no widzisz,to nie uogólniaj bo ja od razu zapały staram sie chłodzic:) buuuu gdzie oon jest, dzsiaj nie dał jeszcze znaku zycia:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:07 a zaluj, bo moglas miec naprawde madrego i przystojnego przyjaciela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:09 a czemu juz mam to traktowac jako straconą szansę?:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:08 Wiesz- nawet czesta obecnosc w czyims zyciu (takze wirtualnym) powoduje powstanie nadzieji. Gdy nadzieje sie nie spelniaja... wiesz- to trudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:15 mario2 napisał(a): > Wiesz- nawet czesta obecnosc w czyims zyciu (takze wirtualnym) powoduje > powstanie nadzieji. Gdy nadzieje sie nie spelniaja... wiesz- to trudne.. ale trzeba starac sie zrozumiec drugiego człowieka są ludzie którzy juz po kilku dniach wirtualnej znajomosci potrzebują realnego kontaktu a sa tacy,którzy do tego dłuzej dojrzewają o tym rozmawiałam zresztą z menem troche cierpliwosci,wyrozumiałosci i mogłoby byc wszystkim miło a tak...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: oone takie sa.................... 18.03.02, 16:17 Nie znap problematyki... niestety i dlatego cokolwiek napisze nie bedzie w dyskusje nic nowego wnosilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oone takie sa.................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:20 tez mi sie tak wydaje, przeciez nie znasz naszej mailowej korespondencji:) chyba??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:21 czy nam sie podoba, czy nie, zycie nabralo tempa, i naprawde chce sie kochac calego czlowieka, z jego gloesm, zapachem, dotykiem:) a nie tylko jego wirtualne posty:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Una 18.03.02, 16:23 nie znam. Nie chce znac i nie wiem o czym gadacie. Ale musisz przyznac, ze wywarlas na nim duze wrazenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Una IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:29 chyba tak choc zaraz beda smichy-chichy ze na meniku kazda kobieta robi duze wrazenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:28 ale nawet mimo XXI wieku unifikacja nie poszła jeszcze tak daleko,ze jestesmy jednakowymi maszynkami i to co jednym przychodzi łatwo innym przychodzi trudniej, mamy jakies tam swoje wewnetrzne swiaty,swoje problemy,bariery itd i nakaz powszechnego pospiechu we wszystkim,zwłaszcza w sferze uczuciowej niczego tu nie zmieni:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:30 pewnie ze masz racje, i m.in. za takie madre i odwazne reprezentownie swojego stanowiska, byc moze tak Cie menik polubil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:33 ja tez menika bardzo bardzo lubie a to,ze nie chciałam leciec do wawy wcale temu nie przeczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:37 wierze ze Twoja kobieca intuicja, plus intelekt jaki tu reprezentujesz, wskaza Ci najlepsze rozwiazanie problemu, "zninknietego menika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:39 ba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:38 Pozostaje jednak problem: Gdzie jest Menik i dlaczego sie nie odzywa! ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:41 moze faktycznie wyjechał? miał zamiar tydzien czy dwa tyg.temu zniknąc sobie na kilka dni moze zrobił to teraz?ale bez zapowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:44 Hmmm wiesz, moze on to rzeczywiscie bardzo mocno przezywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:49 ale co??przeciez w piatek wszystko było ok no,prawie:) eeeej,wy mnie chyba straszycie tylko? przeciez w sobote sie swietnie bawiliscie,w niedziele tez menik miał jako taki humor Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 16:51 To fakt w sobote bylismy na imprezie. Ale menik byl troche markotny- malo mowil! Nie chcial powiadziec co go gryzie! W niedziele sie juz nie meldowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:54 Men,kurcze,o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 17:11 Ja nie potrafie na to pytanie odpowiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 17:23 :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 17:42 ni ma mena pod fonem:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:33 mężczyzni to nic wiecej jak tylko kłopoty-ze strawestuje piosenke Kazika:) kurrrde,Men,martwię się!:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. 18.03.02, 18:37 Madra Polka po szkodzie. Widzisz, ze go tu nie ma :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko zyjemy w XXI wieku.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:40 to co mam przez okno krzyczec?:) to juz wole tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
drede Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) 18.03.02, 14:11 Ja Cie pokocham nie martw sie .Jestem juz umowiony(a) na zmiane plci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Która mnie pokocha ???????:))))))))))))) IP: *.kki.krakow.pl 18.03.02, 14:41 ja tez Cię przytule i płci nie bede musiała zmnieniac :-) Odpowiedz Link Zgłoś