lodbrok 06.07.04, 00:14 No jakby inaczej... Dobranocka to nie to:-)). Tu trzeba nie spać. Dobranocka to na pożegnanie. Zaraz pewnie Nitka ta nocna ćma przyfrunie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Bezsenność 07.07.04, 00:12 przytoczyła się inna nocna ćma... bo ciężka i nie może fruwać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 07.07.04, 00:15 Witaj Renko.Jak miło powitać twoją zwiewność:-)). Wcale się nie nabijam bynajmniej:-))Mam na mysli jedynie subtelność i trafność wypowiedzi. Mnie niestety teraz łatwiej przeskoczyć niż obejść:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bezsenność 07.07.04, 00:50 lodbrok napisał: > Witaj Renko.Jak miło powitać twoją zwiewność:-)). Wcale się nie nabijam > bynajmniej:-))Mam na mysli jedynie subtelność i trafność wypowiedzi. Mnie > niestety teraz łatwiej przeskoczyć niż obejść:-)) Rozumiem, że od tego remontu Cię do ziemi przygięło, ale brzucho też urosło, zapewne od piwka. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 07.07.04, 00:53 Remont nie ma na to wpływu:-)) Jem niewiele bo nie ma kuchni i kasy na piwko tez nie:-)) To raczej rezultat trybu zycia... Dosyć sztywną mam szyję I dlatego wciąż żyję Że polityka dla mnie to w krysztale pomyje Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bezsenność 07.07.04, 00:52 Kobiety to miewają skłonnności do przesady. Rena, przecież chyba nigdy nie zamierzałaś być jak Barbie wynaturzona, nieprawdaż?! :-p Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 07.07.04, 00:55 Rena Barbie? Nie obrażaj Reny Doćku! Reny jest po prostu za mało, szczególnie na naszym forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność 07.07.04, 13:02 Renę ciągle przygniata rzeczywistość, może Barbie łatwiej w życiu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Bezsenność 07.07.04, 13:19 No nie wiemczy barbie ma łatwiej...Nie odść , ze Ken taki jakiś , hm, niemęski to jeszcze Barbie musi chodzić w koszmarnych ciuchach, nie je , nie pije i nie wydala - nie wie dziewczyna co traci... Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 07.07.04, 14:18 Szczególnie tego ostatniego powinna żałować:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Bezsenność 07.07.04, 16:26 Wiedziałam, ze zaraz ktoś tu wspomni - i znowu zacznie się watek kloaczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 07.07.04, 17:26 A kto wspomniał? Ja się tylko "ustosunkowałem":-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 09.07.04, 00:31 Wczoraj rejwach dzisiaj cisza. Śpijcie dobrze ja poflirtuję z nocą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bezsenność 09.07.04, 06:15 Gdzie te bezsenne noce? Lodbrok są jakieś owoce tego flirtu?:P Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 10.07.04, 01:06 Owocem bezsennej nocy jest kolejna bezsenna noc:-). Kurna, po co ja ten wątek zakładałem...? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 10.07.04, 01:18 To raczej wątek jest wynikiem niespania a nie na odwrót:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Bezsenność 10.07.04, 01:20 no to masz odpowiedz : po co założyłeś ten wątek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Bezsenność 10.07.04, 01:25 no nic, na mnie pora... idę rozłożyć się w łóżku... Przewietrz sobie pokój, włącz spokojną muzyczkę i moze bezsenność minie... Pozdrawiam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 10.07.04, 01:35 Nie po co a dlaczego. To taka subtelna różnica:-). Po co to wiem: Dla bezsennych. A dlaczego? No chyba z sentymentu... Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Bezsenność 11.07.04, 01:21 w sumie wszystko jedno... ja bardzo się cieszę z powstawania takich wątków, bo czasem siedzę do późna przed kompem ;o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 15.07.04, 00:24 Przeczytałem filtr... Myślałem że ci się końcówki papierosów pomyliły Renko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność 15.07.04, 02:00 Lodbrok o końcówkach, ech... co się z tego forum zrobiło;)) dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bezsenność 18.07.04, 23:22 Troche mi wstyd, bo Lodbrok mnie juz dawno wywoływał do odpowiedzi, ale do tej pory jakos nie bylo okazji. Dzis, po raz pierwszy od dłuzszego czasu siedze o tej porze w necie, ot tak dla czystego relaksu, ale niedlugo przyjdzie mi spac, coz jutro obowiazki wzywaja. Brakuje mi bezsennosci, zarowno jako ukochanego watku, jak tez jako czasu kiedy sobie siedze, rozmyslam, rozmawiam. Do nastepnegej bezsennej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność 19.07.04, 02:06 a ja przez tę bezsenność właśnie za dużo rozmyślam, może ją ktoś kupi ode mnie.. tanio sprzedam:) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Bezsenność 19.07.04, 22:40 No właśnie Nitka, aż tyle trzeba było na ciebie czekać...koniec świata:-). A ty się Renko nie martw, twoją bezsenność na pewno ktoś kupi na wyprzedaży niepotrzebnych uczuć... Chyba że się rozmyślisz i zdejmiesz ją z wystawy... Pozdrówka jak najbardziej bezesnne. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Bezsenność 19.07.04, 22:52 a ja znowu odpaliłam kompa, zamiast pójść do łóżka z książka, bo nikt inny ze mną nie wytrzyma, nawet tam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bezsenność 20.07.04, 01:08 Siedze i stukam w tastature choc powinnam isc spac.Jutro mnie znowu budzik z lozka wyrwie o nieprzyzwoitej porze(7:10).Jeszcze tylko kilka dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bezsenność 20.07.04, 01:27 Nie zgodzę się z Tobą. Nieprzyzwoita pora na budzik to: 5.50! Cholera jasna i to tak codziennie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bezsenność 20.07.04, 01:33 Kilka lat temu musialam wstawac o 5.15 .Dzieki Bogu te czasy minely !!!Stanowczo wole pracowac w nocy!! 7.10 to tez nieprzyzwoicie wczesnie!!!Przed 9-10 jestem nieprzytomna!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bezsenność 31.07.04, 00:48 Siedze i mysle co by tu jutro wykabinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bezsenność 31.07.04, 08:54 Kombinerki? Kombi zespół muzyczny? Kombi samochód? Kombinat fabryczny? Kombo grupowe? Kombiwar kuchenny? Komm... komm... komm... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Bezsenność 31.07.04, 12:06 Kombatant,kombajn,kombinezon... No i nic nie wykombinowalam. Nudy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś