szamcio 08.07.04, 12:17 Jakie słowa w czasie sexu najbardziej Was pobudzają?? Pytanie jest zarówno do kobiet jak i panów. Czy w ogóle lubicie mówić w trakcie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo no właśnie.... 08.07.04, 12:22 ciągle słysze o tym sexie....co to jest ten sex??? to jakiś browarek,że tak wszyscy o nim gadają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X. Re: Szepty do uszka... IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 12:27 Cos dla niego i o nim, cos o niej, szeptem w rytm wchodzacym, slowa przerywane cichym zachwytem.... Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath Re: Szepty do uszka... 09.07.04, 01:56 ale konkrety prosze bo to mnie tez ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
iry Re: Szepty do uszka... 09.07.04, 07:15 A może byś tak sobie dyktafon włączył? Można sobie po wszystkim jakąś korekcję lub zmiany w "programie" zaplanować. A jak imię się, całkiem inne, trafi podczas..? Kontrolować, kontrolować i jeszcze raz- kontrolować Odpowiedz Link Zgłoś
szamcio Re: Szepty do uszka... 13.07.04, 08:36 To chyba nie będzie pobudzające ;)) Ale kontrolować się nie można. Cóż wtedy ma się z tego... Widać w trakcie nikt, nikomu nic nie mówi. To ja może joke'a zarzucę W nocy podczas sexu rozmawia mąż z żoną: Ż: Kochanie powiedz mi coś miłego, chociaż dwa słowa M: Wyżej dupę... Odpowiedz Link Zgłoś