noida 20.08.01, 20:05 Jesli gdzies tu jestes odezwij sie do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trapszo Re: gdzie jest kuku? IP: *.access.nacamar.de 20.08.01, 22:29 Kuku a kto tam tak slicznie kuka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: gdzie jest kuku? IP: 212.33.74.* 21.08.01, 10:56 Woland ! Ty mi się coraz bardziej podobasz - słowo daję! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: gdzie jest kuku? 21.08.01, 13:14 oj, bo się zawstydzę. niech mi kto� przywali dla równowagi, co by mi się w głowie nie powywracało. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: woland IP: *.easynet.pl 21.08.01, 13:31 woland? napisał(a): > oj, bo się zawstydzę. niech mi kto� przywali dla równowagi, co by mi się w głow > ie nie powywracało. > Woland bardzo chętnie ma być mocno? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: woland 21.08.01, 13:38 no dobra chłopaki, swoj zrobili�cie teraz sp...cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: gdzie jest kuku? IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 13:33 woland? napisał(a): > oj, bo się zawstydzę. niech mi kto� przywali dla równowagi, co by mi się w głow > ie nie powywracało. > Woland W głowie to masz nasrane a co do przywalenia to wiesz jak jest, ruszysz gówno to będzie śmierdziało. Hyhyhy. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Raf IP: *.easynet.pl 21.08.01, 13:40 Gość portalu: Raf napisał(a): > woland? napisał(a): > > > oj, bo się zawstydzę. niech mi kto� przywali dla równowagi, co by mi się w > głow > > ie nie powywracało. > > Woland > > W głowie to masz nasrane a co do przywalenia to wiesz jak jest, ruszysz gówno t > o > będzie śmierdziało. > Hyhyhy. > Raf a w Twojej głowie kompletnie pusto wstyd Ci trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Raf IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 13:43 Gość portalu: maxi napisał(a): > Gość portalu: Raf napisał(a): > > > woland? napisał(a): > > > > > oj, bo się zawstydzę. niech mi kto� przywali dla równowagi, co by mi > się w > > głow > > > ie nie powywracało. > > > Woland > > > > W głowie to masz nasrane a co do przywalenia to wiesz jak jest, ruszysz gó > wno t > > o > > będzie śmierdziało. > > Hyhyhy. > > Raf > > a w Twojej głowie kompletnie pusto > wstyd Ci trochę? > Przepraszam zachowałem się jak gnojek. Wółland nie gniewaj się. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Raf IP: 212.33.74.* 21.08.01, 15:13 Panowie to jest kolejny wątek w którym się nie lubicie ( okresliłam to eufemistycznie )! Może unikajcie siebie nawzajem ? Bo się nam poziom forum obniża i wulgaryzuje. Ładnie to tak? W końcu dostaniecie od moderatora po pyskach ! Przy okazji pozdrowienia dla Niego! Cierpliwosci i dobrej zabawy przy czytaniu tego wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Wolanda IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 21.08.01, 18:45 Wolandzie gdzie znalazłeś to zwierzątko.Jest niesamowite i jeszcze umie mówić.Jak zaczniesz go pokazywać za pieniądze to się dorobisz fortuny. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: do Wolanda 22.08.01, 11:52 Ty ? to jest pomysł!!! Raf-ik do nogi! Woland Odpowiedz Link Zgłoś