egocentryk 16.07.04, 22:24 nadal preferujesz egoistów? Chciałbym czerpać z naszego związku pełnymi garściami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: libresso:))) 16.07.04, 23:09 ...mylisz pojecia chociaż bliskie, uwielbiam egocentrykow, nie egoistów. dobranoc! --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: libresso:))) 16.07.04, 23:11 na jedno wychodzi,więc tylko zwodzisz,czarujesz, mamisz,robisz czcze przechwałki? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libresso:))) 16.07.04, 23:21 ...jeszcze raz ci mowie, to nie jest to samo. Jesli tego nie rozumiesz nie podejmuj tematu. --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: libresso:))) 16.07.04, 23:28 odpowiednia kobieta, porafiłaby odpowiednio pokierować moim ego, ku wspólnemu zadwoleniu, i ja wtedy nie szczędziłbym wysiłków. p.s. podoba mi sie twoja stanowczość, stanowisz wyzwanie dla mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libresso:))) 16.07.04, 23:33 egocentryk napisał: > stanowisz wyzwanie dla mężczyzny. sytuacja zdaje sie byc symetryczna. --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: libresso:))) 16.07.04, 23:47 brzmi to jak zapowiedz, interesującego ciągu dalszego:) układanie symetrii jest pasjonujące, jeśli zważyć nieskończoność elementów do odkrycia i ułożenia. a ty zdajesz się kryć w sobie elementy nader pociągające i nieprzewidywalne a to wciąga w grę aż do nałogu. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libresso:))) 17.07.04, 00:05 ...byc może tak brzmi, dla egocentrycznego "pasjonata" symetrii, zapewne. Nieznane...acz obiecujące. egocentryk napisał: > a to wciąga w grę aż do nałogu. ...albo obsesji...i co wtedy? :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: libresso:))) 17.07.04, 00:08 wtedy pozostanie wielka namiętność; wielkie doznania; transcendentny szczyt:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libresso:))) 17.07.04, 00:21 ...namietnosc, ekscytacja, napiecie, to nieodłaczne elementy tej gry. Zatracenie...i co dalej? :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: libresso:))) 17.07.04, 09:39 i co dalej? koniec! bo mi brzuch pęknie ze śmiechy! buahahahahahahahahahahahahaha ale ty jesteś śmieszna prostaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libresso:))) 17.07.04, 11:19 ...masz swiadomosc,ze zyjesz dzieki mnie? Czy chcesz ,czy nie, jestem twoja obsesja, to choroba, to uzależnienie, należy leczyc, uganiasz sie za mną, pod roznymi nickami, pełnisz swego rodzaju role "nagonki", nigdy nnie bedziesz celem, ani wytrawnym mysliwym. Prostaczka moze i prostaczka ale dla ciebie nieosiąglna, choc bys zrobił mostek i szpagat równocześnie. ROTFL. Nagana ze strony głupca jest pochlebstwem, wiec dziekuje ci bardzo. --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: "Prostaczka moze i prostaczka......", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:10 Oj, tym razem twoja szczerość powaliła mnie z nóg - co w swobodnym przekładzie oznacza zaplucie monitora ze śmiechu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress ale ze mnie kutas hehehe prawdziwy schizol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress1 Re: O !, jest następny kutas, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:18 liczymy dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress1 moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:27 swojego złamasa zostaw dla niej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:29 sam jestem zlamasem:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:31 wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:33 > sam jestem zlamasem:(( mow mi schzool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:35 a mnie libress albo libressa - jak wolisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libress Re: moze schizoo cos dobierze dla siebie hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:42 to cccmok na zgode ! Odpowiedz Link Zgłoś