Dodaj do ulubionych

PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :)))

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 16:44
Moim znajomym,facetem o najpiekniejszych oczach w porcie:))))) jak sie dom,yslacie jest kapitanem Zeglugi B.a
poznalam go gdzie? Tak,tak..w dokach portowych! Nie jest moja wlasnoscia niestety a tym samym do
wziecia.Wart...hmm...grzechu,recze:)
Obserwuj wątek
    • emperor Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 16:47
      wrrrrrrrrrr.......
      • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 16:49
        dlaczego emperorku warczysz?:))))))))
      • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 16:52
        kogo mi tu Samanto przyprowadziłaś???? Wrrrrrrrrrrr mnie nie interesuje. Nie
        może być owłosiona i nie moze chodzic na czworakach!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: samanta emperor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 16:55
          ja obrosne dla ciebie wlosiem emperorku.Widzisz ,ledwo przylazl a juz zapomnial o mnie.Tacy sa faceci
          • emperor Re: emperor 21.03.02, 17:00
            on sie o mnie wyraza w rodzaju zenskim, a ja nawet zniewiescialy nie jestem!:)

samcia, jemu tez sie cos od zycia nalezy:))))
            • Gość: samanta Re: emperor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:02
              hahahahaha:)))))))) A skad mial wiedziec zes Ty chlop?:) A niech sobie na razie szaleje..poki jeszcze moze:))))))
            • maurycyxxl Re: emperor 21.03.02, 18:07
              przepraszam, ale boję się wszystkiego co warczy. Płeć potrafię rozpoznać.
              zazwyczaj to..., albo nie opowiem ci o tym innym razem. Dasz się podrapać za
              uchem??
    • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 16:50
      To ja, Maurycy XXL. To nie moje wymiary ( wiem, że wiele pań rozczaruję), ale
      nick maurycy był juz zajęty przez jakiegoś lądowego szczura. Tak, spotkałem w
      porcie.........była.........tzn, jest piekna.........Samanta..........Zabiore
      jej wspomnienie na dalekie oceany........Ale, tak a propos' - wypływam dopiero
      rano!!!!! jakies propozycje na wieczór???????
      • emperor Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 16:52
        paciorek, do mycia i do spania:)))))))
        • Gość: kaja Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.kki.krakow.pl 21.03.02, 16:56
          hi i co nasze piwo dalej aktualne?
          • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 16:59
            dalej??????????
            o cholera, to juz sie umawiałem, swinia ze mnie!!!!!
            • Gość: samanta Maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:01
              maurycyxxl napisał(a):

***Jak nigdy zgadzam sie z toba ssskarbie !!!;)))))
              maurycyxxl napisał(a):

> dalej??????????
              > o cholera, to juz sie umawiałem, swinia ze mnie!!!!!

• Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 16:52
        Zapomnialam dodac..maniiakalny mitoman.Uwazajcie dziewczyny!On ma urlop i nigdzie nie wyplywa a jedynie
        chce zwabic ktoras:)))))))))
        • oona Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 16:53
          fiuuu,dobrze,ze ode mnie do szczecina daaaaleko:))
          a moze:((( ?
          • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 16:59
            Ooneczko,dobrze???Nie wiesz co mowisz kochana!On jest...hmm....;)))
        • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 17:01
          Samanto, wybacz. Wiem, że nic mnie nie usprawiedliwia - to jakieś złe
          skłonności z przeszłości......Masz rację, nie zostawiaj mnie........jutro
          wypływał i brak Ciebie moze mnie zabić...........
          • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:03
            zanim cie brak zabije to ...ja to zrobie.;)))))))
            • jasmina_tdi cze maurycy 21.03.02, 17:08
              jak to milo zobaczyc nowego nicka! mam nadzieje,ze faktycznie jestes "nowy" i
              nie mowie tu o nicku :)))))))
              • maurycyxxl Re: cze maurycy 21.03.02, 17:10
                jestem nowy, "świerzy", a wszystko dzięki Samancie!!!!!!!! Be niej............
                mnie by tu nie było!!!!
                • maurycyxxl Re: cze maurycy 21.03.02, 17:16
                  Ale ze mnie młot, baran, wybacz mój analfabetyzm, w szkole morskiej miałem pod
                  górę, z orografią problemy ŚwieŻy ŚwieŻy ŚwieŻy ŚwieŻy ŚwieŻy ŚwieŻy
                  • Gość: samanta Re: cze maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:21
                    za kare cala strone napiszesz dziecko!!!!!!:) Pa!!!!!!:)
                    • maurycyxxl Prose Pani!! 21.03.02, 17:25
                      Prose Pani, A cy moge odbic na ksero u tatusia w placy????
                      • Gość: samanta Re: Prose Pani!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:27
                        Sprobuj tylko paskudny bachorze a przestoisz godzine w kacie za kare!!!!!!!!!!!
              • Gość: samanta Re: cze maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:10
                cze jasmina:) Troche swiezej krwi chyba nie zaszkodzi nie?:)
                • maurycyxxl Re: cze maurycy 21.03.02, 17:13
                  wampirzyce! słodkie! mam A1, RH plus
                  • Gość: samanta Re: cze maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:14
                    a ja BRh+...konfiktu nie bedzie;)))))))
                    • maurycyxxl Re: cze maurycy 21.03.02, 17:26
                      konfliktu unikniemy! ale czy nam będzie smakować?
                      • Gość: samanta Re: cze maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:41
                        zmixowac i ...nieeeeeeeeee,ja nie chce!!!!!!!!!!!!;)))))))))
              • maurycyxxl Jasmino!!! 21.03.02, 17:23
                Masz tak wiosenne, pachnące i upojne imię!!!
                • jasmina_tdi maurycy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.02, 19:11
                  och! jest tylko idealnym odzwierciedleniem mojej wiosennej, pachnacej i upojnej
                  osoby :)))))))))))))))))))))))))))))))

maurycyxxl napisał(a):

> Masz tak wiosenne, pachnące i upojne imię!!!

• maurycyxxl Re: maurycy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.02, 19:39
                    Tak też przypuszczałem. Wyobraźnia moja pracuje na maksa. Miałem kiedyś
                    prawdziwy Jaśmin w domu, małe białe delikatne i bardzo pachnące kwiatki. Nie
                    należy mylić z krzewem - jaśminowcem - popularnie wystepujacym w polsce.
                    Domyslam się że ty jesteś "ta prawdziwa".
                    • jasmina_tdi Re: maurycy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.02, 20:14
                      i co sie stalo z biednym jasminem???? zapomniales podlac??? ojejejejej...!!!! :)

maurycyxxl napisał(a):

> Tak też przypuszczałem. Wyobraźnia moja pracuje na maksa. Miałem kiedyś
                      > prawdziwy Jaśmin w domu, małe białe delikatne i bardzo pachnące kwiatki. Nie
                      > należy mylić z krzewem - jaśminowcem - popularnie wystepujacym w polsce.
                      > Domyslam się że ty jesteś "ta prawdziwa".

• maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 17:11
              Samanto, śmierć z Twoich rąk, najpiękniejsza to rzecz!!!! ale błagam, nie bij ,
              jak ostatni zbyt mocno!!!!!!!!!
              • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:13
                Nie mowilam o biciu a o zabiciu.Jeden cios i rekiny bedziesz zlotko karmil;)
                • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 17:20
                  Samanto, nie do rekinów, błagam, wolałem już jak mnie tym pejczem, tak po
                  pleckach............
                  • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:21
                    ach ty!Pieszczot ci sie znowu zachciewa,ciooooo?:))))))
                    • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 17:29
                      uwielbiam pieszczotki!!! a z pejczykiem ( tym z kolcami, wiesz!!), to jest
                      zawsze tak słodko, kogo będziesz bic, jak mnie do rekinów...........pluuuuum???
                      • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:42
                        jak bedziesz grzeczny to moze i ..kajdanki wyjme z szafy?;))
                        • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 17:43
                          Ale przecież urodziny mam dopiero w maju???????
                          • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 18:36
                            ja mam w kwietniu wiec bedziesz musial ty mnie dopiescic;)))))))))
                            • jasmina_tdi COSIK MI TU NIE GRA Z TYM MAURYCYM!!! 21.03.02, 19:13
                              Samanta!!!! lepiej gadaj kto to!!!!! bo ja tu mam dwoch podejrzanych!
                              • maurycyxxl Re: COSIK MI TU NIE GRA Z TYM MAURYCYM!!! 21.03.02, 19:42
                                Nie lepiej jasmino spytać mnie? tylko tak za plecami? ładnie tak? Samanta ma o
                                mnie - jak na razie jak najlepsze zdanie. A ja tak ładnie pisałem o Twoim
                                Imieniu....... :-(((((
                                • Gość: samanta Wyjasniem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 19:48
                                  Maurycy jest zupelnie nowa,nieznana nikomu(procz mnie) osoba .Moge przysiegac nawet na Szczurka!
                                  • maurycyxxl Re: Wyjasniem 21.03.02, 19:54
                                    dzięki Samanto,
                                  • jasmina_tdi Re: Wyjasniem 21.03.02, 20:13
                                    dobra - wierze Ci! a przystojny chociaz????:)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Maurycy jest zupelnie nowa,nieznana nikomu(procz mnie) osoba .Moge przysiegac n
                                    > awet na Szczurka!

• Gość: samanta Re: WyjasniemJasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:21
                                      Szczerze? Jak powiem to lbem sufit wybije ale tak,przystojny. Maurycy....nie podczytuj cholerniku!!!!!!!:) Ma piekne
                                      oczy ,urzekajacy usmiech...dobrze bo bedziesz za duzo wiedziala:)))
                                      • jasmina_tdi Re: WyjasniemJasmina 21.03.02, 20:22
                                        a w jakim kolorze ma te oczy???? tylko jak szare to nie mow bo padne z
                                        zazdrosci...

> Szczerze? Jak powiem to lbem sufit wybije ale tak,przystojny. Maurycy....nie po
                                        > dczytuj cholerniku!!!!!!!:) Ma piekne
                                        > oczy ,urzekajacy usmiech...dobrze bo bedziesz za duzo wiedziala:)))

• Gość: samanta Re: WyjasniemJasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:36
                                          koniec przesluchania!!!!!! Czego mi zazdroscisz? Przeciez on nie moj jezd! Pisalam ,ze do wziecia.Faktem jednak
                                          jest ze..podoba mi sie:)
                                          • jasmina_tdi Re: WyjasniemJasmina 21.03.02, 20:39
                                            no ale jakie ma te oczy????? no jakie????????? i po co on jest do wziecia????
                                            nikt go nie chce???dlaczego??? taki niby fajny mialbyc:)))

> koniec przesluchania!!!!!! Czego mi zazdroscisz? Przeciez on nie moj jezd! Pisa
                                            > lam ,ze do wziecia.Faktem jednak
                                            > jest ze..podoba mi sie:)

• Gość: samanta Re: WyjasniemJasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:45
                                              Noc wiecej o wygladzie,to nie plebiscyt ani targ niewolnikow:)) Jest cholernie przystojny i tyle.Moze kiedys pojawi
                                              sie na spotkaniu to sama zobaczysz.Jasmina, a my? Co my tu robimy? Czy my brzydkie,debilne , z felerami? No,to
                                              masz juz odpoweidz.Czasami tak to jest.A czego szuka? A kto powiedzial ze on szuka? Ja go tu zaprosilam.
                                              • jasmina_tdi Re: WyjasniemJasmina 21.03.02, 20:48
                                                eeeeeeeeeeeeeeee..... moglabys troche obsmarowac kolege :)))
                                                ja tam nie napisalam ze on szuka!
                                                no dobra - w jakim kolorze ma te oczy!!!!!!:)))))) i poszedl juz sobie??? :((

> Noc wiecej o wygladzie,to nie plebiscyt ani targ niewolnikow:)) Jest cholernie
                                                > przystojny i tyle.Moze kiedys pojawi
                                                > sie na spotkaniu to sama zobaczysz.Jasmina, a my? Co my tu robimy? Czy my brzyd
                                                > kie,debilne , z felerami? No,to
                                                > masz juz odpoweidz.Czasami tak to jest.A czego szuka? A kto powiedzial ze on sz
                                                > uka? Ja go tu zaprosilam.

• Gość: samanta Re: WyjasniemJasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:51
                                                  jezdem lojalna i nie obsmarowuje kolegow. ;)))Zapomnij juz o jego oczach bo nic nie wydusisz ze mnie
                                                  wiecej,o!:))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: WyjasniemJasmina 21.03.02, 20:58
                                                    z Ciebie moze nie, ale z kolegi na pewno:))))

> jezdem lojalna i nie obsmarowuje kolegow. ;)))Zapomnij juz o jego oczach bo nic
                                                    > nie wydusisz ze mnie
                                                    > wiecej,o!:))))))

• Gość: samanta Re: WyjasniemJasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 21:00
                                                    Powodzenia:)))))
                                                  • jasmina_tdi Re: WyjasniemJasmina 21.03.02, 21:55
                                                    hehehehe..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... mnie tam sie nic nie
                                                    chce...wyciagania informacji tez nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... bedzie chcial to
                                                    powie.....

> Powodzenia:)))))

• jasmina_tdi Re: COSIK MI TU NIE GRA Z TYM MAURYCYM!!! 21.03.02, 20:12
                                  milutki jestes maurycy wiec na pewno nie jestes stalym bywalcem tego burdelu :))))

maurycyxxl napisał(a):

> Nie lepiej jasmino spytać mnie? tylko tak za plecami? ładnie tak? Samanta ma o
                                  > mnie - jak na razie jak najlepsze zdanie. A ja tak ładnie pisałem o Twoim
                                  > Imieniu....... :-(((((

• maurycyxxl JasminOOO!!! 21.03.02, 20:16
                                    sama widzisz, twoje przypuszczenia były niesłuszne!!! o jakim burelu mówisz???
                                    może cos bliżej???
                                    • jasmina_tdi Re: JasminOOO!!! 21.03.02, 20:19
                                      to Ty nie wiesz???? tancze w tym burdelu na barze! oczywiscie tylko w tych
                                      momentach kiedy sie do nikogo nie slinie :))))

maurycyxxl napisał(a):

> sama widzisz, twoje przypuszczenia były niesłuszne!!! o jakim burelu mówisz???
                                      > może cos bliżej???

• Gość: samanta Re: JasminOOO!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:34
                                        hahahaha..walne zaraz!!!!:)))))))) Jasmina ,nie badz taka.On jest pierwszy raz na forum i nie bardzo wie co tu sie
                                        dzieje:)))))) A z reszta co mnie to,najwyzej wyploszycie TAKIEGO faceta.:)
                                        • jasmina_tdi Re: JasminOOO!!! 21.03.02, 20:36
                                          jak on jest TAKI, to sie tak latwo nie da wyploszyc,nie?????:)
                                          Ja go tylko chce zapoznac z warunkami panujacymi wokol:))) niech sie chlopak
                                          oswaja! no lepiej jak ja to zrobie niz men!!!!

byloby tak:

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                          uryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! a
                                          podoooooooooooooooooooooooobaaaaaaaaaaa Ci sie tuuuuuuuuuuuuuuuu????

> hahahaha..walne zaraz!!!!:)))))))) Jasmina ,nie badz taka.On jest pierwszy raz
                                          > na forum i nie bardzo wie co tu sie
                                          > dzieje:)))))) A z reszta co mnie to,najwyzej wyploszycie TAKIEGO faceta.:)

• Gość: samanta Re: JasminOOO!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:38
                                            Kurde ,jak Men to przeczyta to Uuuuuuuuuuunnnnn ci da:))))))))))))))))))))
                                            • jasmina_tdi Re: JasminOOO!!! 21.03.02, 20:40
                                              niech no tylko sprobuje to zaplacze sie na smierc!!! wyobrazasz sobie ten blekit
                                              zrenic z zapaleniem spojowek??? :))

> Kurde ,jak Men to przeczyta to Uuuuuuuuuuunnnnn ci da:))))))))))))))))))))

• Gość: samanta Re: JasminOOO!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:46
                                                wyszedl mi z tego krolik angorski:)
                                                • jasmina_tdi Re: JasminOOO!!! 21.03.02, 20:49
                                                  blondi z klopa????? hahahahahaha!!!!!

> wyszedl mi z tego krolik angorski:)

• Gość: samanta Re: JasminOOO!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:51
                                                    blondi ma strida a nie zapalenie spojowek:))
    • mario2 Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 20:56
      Kurwa- mały i rycy- ??????? Gdzieś Ty kurwa jego dorwała??????
      • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 20:59
        Wiedziaaaaaaaalam!!!!!!!!!!:))))))))) Braciszku a co cier to obchodzi,he??:)))))))))))) Coz za slodkie powitanie
        mojego znajomego.Chyba nie bedziesz go nap..?:))))))))
      • jasmina_tdi Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 20:59
        wazne gdzie??? wazne ze go dorwala! myslisz ze to takie proste????? ja tam nie
        potrafie :(((

mario2 napisał(a):

> Kurwa- mały i rycy- ??????? Gdzieś Ty kurwa jego dorwała??????

• Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 21:00
          A maly to on nie jest,oj nie!:)
          • jasmina_tdi Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 21:03
            dobra skoncz samcia bo mi slinka na klawiature cieknie i obie zwarcia
            dostaniemy :)))

> A maly to on nie jest,oj nie!:)

• maurycyxxl Jasmino TDI ( turbo diesel???) 21.03.02, 21:43
              Jestem, nie śliń się - to nieestetyczne i prowadzi do odwodnienia organizmu.
              Dlaczego piszesz tylko do samanty a nie do mnie? Czy juz cie wcale nie
              obchodzę? A jeszcze tak niedawno pisałaś, że jestem miły??
              • jasmina_tdi Re: Jasmino TDI ( turbo diesel???) 21.03.02, 21:57
                jak mam pisac jak zes sie zapodzial???? :))) maurycy.... jak chcesz to tez popisz
                do samanty:)))

maurycyxxl napisał(a):

> Jestem, nie śliń się - to nieestetyczne i prowadzi do odwodnienia organizmu.
                > Dlaczego piszesz tylko do samanty a nie do mnie? Czy juz cie wcale nie
                > obchodzę? A jeszcze tak niedawno pisałaś, że jestem miły??

• mario2 Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 21:02
          Wazne komu!!!!!!!
          • Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 21:09
            mario nie denerwuj siem.To porzadny facet jezd,zaden fisiol,slowo! ;)
            • maurycyxxl Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 21:39
              DLACZEGO MÓWICIE O MNIE - BEZE MNIE!!!!!! MARIO? DLACZEGO SEPLENISZ!!! MÓWI
              SIĘ RYCZY!!!!!! MAŁRYCZY!!!!
              • jasmina_tdi Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 21:58
                maurycy jaki ty agresywny jestes! nie rycz tak bo uszy mnie bola o oczach nie
                wspominajac!

maurycyxxl napisał(a):

> DLACZEGO MÓWICIE O MNIE - BEZE MNIE!!!!!! MARIO? DLACZEGO SEPLENISZ!!! MÓWI
                > SIĘ RYCZY!!!!!! MAŁRYCZY!!!!

• Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 22:43
                  No w koncu z cieplymi kluchami bym sie nie zadawala :)
                  • jasmina_tdi Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 22:46
                    :))))))))))))))) cieple kluchy sa czasem bardzo fajne:))) mnie tam chyba brakuje
                    czasem w zyciu takiego kluchowatego czynnika w zyciu! Jak hamulca:)))

> No w koncu z cieplymi kluchami bym sie nie zadawala :)

• Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 22:54
                      dzieki,wole normalnego ale nie kluchowatego:)
                      • jasmina_tdi Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 22:55
                        ja tam nie lubie normalnych! nic mnie tak nie dobija jak srednia krajowa!!!:)

> dzieki,wole normalnego ale nie kluchowatego:)

• Gość: samanta Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 22:58
                          wiesz co to proponuje ci mojego ex.Poszedl kupic pralke a wrocil do domu z rowerem. Ostatnie pieniadze w domu
                          pozyczyl sasiadowi pijakowi.Pieprze taka fantazje:))))))
                          • jasmina_tdi Re: PRZYWITAJCIE SIE Z ...MAURYCYM :))) 21.03.02, 22:59
                            ale takich to ja nawet nie pieprze :))))) daj spokoj! mowilam o innej
                            nieprzecietnosci!

> wiesz co to proponuje ci mojego ex.Poszedl kupic pralke a wrocil do domu z rowe
                            > rem. Ostatnie pieniadze w domu
                            > pozyczyl sasiadowi pijakowi.Pieprze taka fantazje:))))))

• maurycyxxl kluchy??? 21.03.02, 22:58
                          Jasminko, Kluseczki?prosze bardzo, nieźle gotuję, i nie tylko!!!!
                          • jasmina_tdi Re: kluchy??? 21.03.02, 22:59
                            a jablka lubisz????:))

maurycyxxl napisał(a):

> Jasminko, Kluseczki?prosze bardzo, nieźle gotuję, i nie tylko!!!!

• maurycyxxl Re: kluchy??? 21.03.02, 23:01
                              Piekę wspaniały jabłecznik!!! jabłka, byle nie zielone!!!!
                              • jasmina_tdi Re: kluchy??? 21.03.02, 23:02
                                dobra! a ile atmosfer musza miec moje opony w rowerku?????

maurycyxxl napisał(a):

> Piekę wspaniały jabłecznik!!! jabłka, byle nie zielone!!!!

• maurycyxxl Re: kluchy??? 21.03.02, 23:07
                                  Rowerek? Jabłecznik? przerażony jestem Twymi o Jasmino przeskokami myślowymi.
                                  Nie nadążam za tak dużą kobietą. Pomóż proszę!!!
                                  • jasmina_tdi Re: kluchy??? 21.03.02, 23:09
                                    jaka tam duza! bez takich mi tu bo mena zawolam:))))
                                    to nie byl zaden przeskok tylko logiczny tok myslenia:jak sie obezre
                                    jablecznikiem to na rowerku bede musiala pojezdzic, a powietrza w oponach nie
                                    mam:)))) jasne teraz?

maurycyxxl napisał(a):

> Rowerek? Jabłecznik? przerażony jestem Twymi o Jasmino przeskokami myślowymi.
                                    > Nie nadążam za tak dużą kobietą. Pomóż proszę!!!

• maurycyxxl jabłecznik!! 21.03.02, 23:12
                                      Ja nie wiedziałem jasminko ,że ty taka zżarta jeteś, pomalutku, po kawałku, a
                                      jak nie będzie Ci smakować? poza tym to lekkie dietetyczne ciasto!!!! zaufaj
                                      mi!!!
                                      • jasmina_tdi Re: jabłecznik!! 21.03.02, 23:17
                                        nie jadam dietetycznych rzeczy bo wzbudzaja we mnie wyrzuty sumienia :))))
                                        co do zaufania - uf uf ...!!! wystarczy???:)))

maurycyxxl napisał(a):

> Ja nie wiedziałem jasminko ,że ty taka zżarta jeteś, pomalutku, po kawałku, a
                                        > jak nie będzie Ci smakować? poza tym to lekkie dietetyczne ciasto!!!! zaufaj
                                        > mi!!!

• maurycyxxl Re: jabłecznik!! 21.03.02, 23:20
                                          uf, uf, Jasminko brzmi bardzo podniecająco, nie moge tak przed snem ,bo nie
                                          zasnę.
                                          Jabłecznik jest pyszny, ale pozwolę ci jeść tylko po kawałeczku........
                                          • jasmina_tdi Re: jabłecznik!! 21.03.02, 23:22
                                            lepiej nie - mnie apetyt wzrasta w miare jedzenia :))))
                                            masz klopty ze snem?? kropelki na uspokojenie???

maurycyxxl napisał(a):

> uf, uf, Jasminko brzmi bardzo podniecająco, nie moge tak przed snem ,bo nie
                                            > zasnę.
                                            > Jabłecznik jest pyszny, ale pozwolę ci jeść tylko po kawałeczku........

• Gość: samanta Re: kluchy??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:06
                                jasne ty wolisz te..dojrzale,he,he,he;)))))))
                                • maurycyxxl dojrzałe jabka!! 21.03.02, 23:08
                                  Oczywiście Samanto, kwaśne, zielone to nie dla mnie, nie mam zdolności
                                  pedagogicznych!!!!
                                  • Gość: samanta Re: dojrzałe jabka!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:10
                                    spoko, wychowam cie ;)))))))))))hahaha:)
                                    • maurycyxxl Wychowanie? 21.03.02, 23:17
                                      Samanto!! Brak mi Ciebie!
                                  • jasmina_tdi Re: dojrzałe jabka!! 21.03.02, 23:11
                                    kwasne,zielone, to z takiej dzikiej, rajskiej jablonki w zapomnianym zakatku
                                    ogrodu:))) do tego chyba nie trzeba zdolnosci tylko chceci i dlugich łap:))))

maurycyxxl napisał(a):

> Oczywiście Samanto, kwaśne, zielone to nie dla mnie, nie mam zdolności
                                    > pedagogicznych!!!!

• maurycyxxl Re: dojrzałe jabka!! 21.03.02, 23:16
                                      jasminko - gdzie finezja, przyjemność, delektowanie się słodyczą?
                                      • jasmina_tdi Re: dojrzałe jabka!! 21.03.02, 23:17
                                        jak to gdzie???? na otarcie lez po rajskich, zwodniczych jabluszkach:))))

maurycyxxl napisał(a):

> jasminko - gdzie finezja, przyjemność, delektowanie się słodyczą?

• jasmina_tdi COS MI TU CIAGLE NIE GRA!!!!! 21.03.02, 23:18
                                          tylko cholercia jeszcze nie wpadlam co:))))))
                                          • maurycyxxl Re: COS MI TU CIAGLE NIE GRA!!!!! 21.03.02, 23:21
                                            Twoja czujność starsznie KRZYCZY!! Ciiiiiiiiiiiiichutko, spokojnie, juz noc,
                                            wszyscy śpią, a my tu jesteśmy saaaaaamiiiiii.
                                            • jasmina_tdi Re: COS MI TU CIAGLE NIE GRA!!!!! 21.03.02, 23:23
                                              moja czujnosc od pewnego czasu jest w pelnej gotowosci bojowej :)))) zawsze na
                                              posterunku i prawie nieomylna:))))

maurycyxxl napisał(a):

> Twoja czujność starsznie KRZYCZY!! Ciiiiiiiiiiiiichutko, spokojnie, juz noc,
                                              > wszyscy śpią, a my tu jesteśmy saaaaaamiiiiii.

• maurycyxxl Twoja czujność!! 21.03.02, 23:25
                                                jasminko, zrelaksuj się, odpręż, jesteś bezpieczna, nic Ci nie grozi, może
                                                pomasuje lekko zmęczone plecki na dobranoc?????
                                                • jasmina_tdi Re: Twoja czujność!! 21.03.02, 23:26
                                                  1. nie jestem zmeczona
                                                  2. sama sobie dosiegam :)))))

maurycyxxl napisał(a):

> jasminko, zrelaksuj się, odpręż, jesteś bezpieczna, nic Ci nie grozi, może
                                                  > pomasuje lekko zmęczone plecki na dobranoc?????

• maurycyxxl sama sobie? 21.03.02, 23:29
                                                    Sama sobie? to nie to samo!!! i nie bądź taka samodzielna!, niezależna! facet
                                                    czasem może sie przydać np.do masażu plecków przed snem?
                                                  • jasmina_tdi Re: sama sobie? 21.03.02, 23:30
                                                    woalalabym takiego do otwierania sloikow :))))

maurycyxxl napisał(a):

> Sama sobie? to nie to samo!!! i nie bądź taka samodzielna!, niezależna! facet
                                                    > czasem może sie przydać np.do masażu plecków przed snem?

• maurycyxxl Twoje Łapki Jasminko 21.03.02, 23:30
                                                    ....będą jutro zmęczone, ....
                                                  • jasmina_tdi Re: Twoje Łapki Jasminko 21.03.02, 23:31
                                                    znajde sobie kogos do pomasowania lapek i mi przejdzie :))))

maurycyxxl napisał(a):

> ....będą jutro zmęczone, ....

• maurycyxxl Re: Twoje Łapki Jasminko 21.03.02, 23:34
                                                    Śpij dobrze z łapkami na kocyku. Tak będzie lepiej!!! Dobranoc Jasminko!!!
                                                    Samanta chyba już jest zazdrosna , muszę uważać. Ale chciałbym być dobry, czuły
                                                    i miły dla wszystkich was i jak to to wszystko pogodzić??? Do jutra!
                                                  • jasmina_tdi Re: Twoje Łapki Jasminko 21.03.02, 23:36
                                                    uwazaj bo papiezem zostaniesz :))))))))
                                                    PA!

maurycyxxl napisał(a):

> Śpij dobrze z łapkami na kocyku. Tak będzie lepiej!!! Dobranoc Jasminko!!!
                                                    > Samanta chyba już jest zazdrosna , muszę uważać. Ale chciałbym być dobry, czuły
                                                    >
                                                    > i miły dla wszystkich was i jak to to wszystko pogodzić??? Do jutra!

• jasmina_tdi DOBRANOC WSZYSTKIM 21.03.02, 23:39
                                                    ja juz tez sie zawijam, papapapa!!!!
                                                  • Gość: swamanta Re: DOBRANOCNo Maurycy !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 00:33
                                                    Samanto!! Brak mi Ciebie!
                                                    **Dopiero o 23.17 przypomniales sobie o mnie? Ales ty wystartowal facet!!!!:))))))) Jak sie rozbestwisz to cie
                                                    zastrzele albo wroce do dokow portowych . Siem zastanow czy mam byc ci wierna i wrocic na dobra droge czy
                                                    dalej za dziwke robic;))))
                                                  • maurycyxxl Dzień Dobry Samanto 22.03.02, 09:46
                                                    Samanto! Pamiętałem o Tobie cały czas, cały wieczór i całą noc i dziś, kiedy
                                                    obudziłem się pierwsze kroki skierowałem do Ciebie. W żadnym porcie tego świata
                                                    nie spotkałem kogoś takiego jak Ty. Bądź mi wierna , proszę, choć wiem, że masz
                                                    Swoje własne życie. Wiesz, przecież, że gdyby nie Ty - nie byłoby mnie w tym
                                                    Porcie.
                                                  • laelia Maurycy 22.03.02, 10:10
                                                    Cześć Maurycy, zbierasz załogę? Czy Samanta rzuci się na mnie z nożem jak Ci
                                                    prześlę całusa?
                                                    Pozdrawiam
                                                    Laelia
                                                  • Gość: Ronja Właśnie, Samanta IP: 212.244.252.* 22.03.02, 10:21
                                                    Czy to jest kolejny członek naszej załogi naszego porąbanego jachtu???:)))
                                                  • Gość: samanta Moje drogie koleznaki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:27
                                                    jakiego "naszego" jachtu????? O ile pamietam to JA jestem kapitanem na lajbie a wlascicielem Slawcio.A czy
                                                    Maurycy bedzie czlonkiem zalogi? Hmmm..tego jeszcze nie wiem;))) Calusy mozna mu slac,zezwalam;))))))))))
                                                  • maurycyxxl załoga? 22.03.02, 15:51
                                                    Cześć, Za samantę ręczyć nie mogę. jest o mnie okropni zazdrosna, a ja niestety
                                                    pewne powody do zazdrości jej ostatnio dawałem. jest mi przykro. Całusa jednak
                                                    przyjmuję ( z narażeniem życia - bo Samanta ma dla mnie juz przygotowanego
                                                    rekina) pozdrawiam,
                                                  • laelia Re: załoga? 22.03.02, 15:54
                                                    Samcia jest dobra przyjaciółka i wyznaje zasadę - niech wygra lepsza!
                                                    Miło Cię poznać.
                                                    laelia
                                                  • maurycyxxl Re: załoga? 22.03.02, 16:15
                                                    Miło Cię poznać również. Jestem tu dzięki Samancie, a to podobno dobra
                                                    rekomendacja. Postaram się sprostać zadaniu, i ...zachowywać jak na "załogę
                                                    jachtową "przystało. Uczę się dopiero poprwanego zachowania w tym Towarzystwie,
                                                    więc z góry przepraszam za niedociągnięcia. Pozdrawiam,
                                                  • Gość: samanta Re: załoga? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 17:25
                                                    O w mored jeza !! jakis Ty kocie ukladny,no,no!!!:)))))))
                                                  • Gość: samanta Maurycy ???!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:22
                                                    Jak to pisze to od razu widze "sepa milosci" czyli" Ich troje":))))))) Piekne wyznanie dorgi kapitanie .Pomysle
                                                    ...obiecuje.;)))
                                                  • laelia Re: Maurycy ???!!!!!! 22.03.02, 11:39
                                                    Samcia, Ty lepiej na nasze pytanie odpowiedz, mamy się trwożliwie oglądać przez
                                                    ramię. A skojarzenie skąd inąd słuszne i też mi się narzuciło :o)
                                                  • Gość: samanta Re: Maurycy ???!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:41
                                                    No chyba sie mnie nie boisz moja slodka !:)))))))) Powiedzialam ,ze mozna, wszystkie chwyty dozwolone .:)))))))
                                                  • laelia Re: Maurycy ???!!!!!! 22.03.02, 12:08
                                                    Hej Samcia, wiedziałam że nie jesteś egoistka.
                                                  • Gość: samanta Re: Maurycy ???!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 12:27
                                                    A coz ma do tego egoizm? :) Gdyby byl moj to z pewnoscia nie bylabym taka hojna;))))
                                                  • emperor Re: Maurycy ???!!!!!! 22.03.02, 12:35
                                                    ahoy dewotki! :) a co wam jeden facet w glowie? :)))
                                                  • laelia Re: Maurycy ???!!!!!! 22.03.02, 12:43
                                                    A Tyś zainteresowany? Witaj w piątek :o)
                                                  • emperor to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 12:45

laelia napisał(a):

> A Tyś zainteresowany? Witaj w piątek :o)

• laelia Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 12:47
                                                    Cysarzowi co cysarskie oczywista
                                                  • emperor Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 12:49
                                                    to mi sie podoba:) a masz cos takiego?
                                                  • laelia Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 12:55
                                                    Wyłącznie takie
                                                  • emperor Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 12:57
                                                    jestes wielka:)

a ja sam nie wiem czego chce
                                                  • laelia Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 13:03
                                                    Jak większość z nas, myślisz że ja wiem? :o)
                                                  • emperor Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 13:07
                                                    strzelaj, strzelaj, moze trafisz:)
                                                    jak masz doswiadczenie to powinnas wiedziec o czym marza faceci:)))
                                                  • laelia Re: to zalezy co oferujesz:))) 22.03.02, 13:13
                                                    O niebieskich migdałach? :)
                                                  • laelia Re: Maurycy ???!!!!!! 22.03.02, 12:37
                                                    A gdzie sam zainteresowany?
                                                  • emperor Re: Maurycy ???!!!!!! 22.03.02, 12:40
                                                    kto i czym? bo nie chce mi sie czytac od poczatku
                                                  • jasmina_tdi moim zdaniem Maurycy to klon 22.03.02, 19:49
                                                    i chyba pejczem mu przyloze!!!!
                                                  • maurycyxxl Klon? 22.03.02, 21:02
                                                    Jasmino! Nie mam nic z klonowaniem wspólnego. Juz Samanta chciala mnie
                                                    klonować, ale ja preferuję tradycyjne metody rozmnażania. A ty?
                                                  • jasmina_tdi Re: Klon? 22.03.02, 21:04
                                                    a ja? a ja sie tradycyjnie nie rozmnazam:)))))

maurycyxxl napisał(a):

> Jasmino! Nie mam nic z klonowaniem wspólnego. Juz Samanta chciala mnie
                                                    > klonować, ale ja preferuję tradycyjne metody rozmnażania. A ty?

• maurycyxxl Rozmnażanie jasminki 22.03.02, 21:07
                                                    Jasmino, Musisz koniecznie opowiedzieć mi jak (!!!!) to (!!!!) robisz.
                                                  • jasmina_tdi Re: Rozmnażanie jasminki 22.03.02, 21:08
                                                    chyba raczej jak tego nie robie :)))) bo rzecz byla o braku rozsiewania swojego
                                                    DNA po swiecie!

maurycyxxl napisał(a):

> Jasmino, Musisz koniecznie opowiedzieć mi jak (!!!!) to (!!!!) robisz.

• kitek1 i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:08
                                                    BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:((((((((((((((
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:09
                                                    jakie tam buuuuuuuuuuuuu!!!!! wiesz ile takie jasmineczki kosztuja???

kitek1 napisał(a):

> BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:((((((((((((((

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:11
                                                    a ja bym chcial malutka jasmineczke,
                                                    bo bardzo lubie male dziewczynki,
                                                    i jasminke, lubie tez:)
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:12
                                                    to mi zakrawa na zboczenie kitek!!!!!!!!!!!!!!!!! moze nie chwal sie tym tak
                                                    glosno bo jeszcze jakim ksiedzem Cie zrobia :)))))

kitek1 napisał(a):

> a ja bym chcial malutka jasmineczke,
                                                    > bo bardzo lubie male dziewczynki,
                                                    > i jasminke, lubie tez:)

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:14
                                                    qrka wodna, to wy zboczone,
                                                    sie wqrzylem!!!
                                                    mowie co mysle,
                                                    i bez zadnych podtekstow erotycznych, qrcze:(
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:15
                                                    hahahahaha!!!! jaka szkoda bo juz bieglam do sklepu po biale podkolanowki!!!!

kitek1 napisał(a):

> qrka wodna, to wy zboczone,
                                                    > sie wqrzylem!!!
                                                    > mowie co mysle,
                                                    > i bez zadnych podtekstow erotycznych, qrcze:(

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:18
                                                    ja inaczej lubie Ciebie,
                                                    a inaczej male dziewczynki,
                                                    paniala:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:20
                                                    czy moglbys to jakos sprecyzowac????

kitek1 napisał(a):

> ja inaczej lubie Ciebie,
                                                    > a inaczej male dziewczynki,
                                                    > paniala:)))

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:23
                                                    male dziewczynki sa sympatyczne, lubie sluchac jak sie bawia itd.,
                                                    a Ciebie zdecydowanie lubie, niekoniecznie w bialych podkolanowkach:)
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:24
                                                    mowisz, ze lubisz sluchac jak sie bawia.....hmmmmmmmmm...... Ty naprawde jestes
                                                    zboczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))

kitek1 napisał(a):

> male dziewczynki sa sympatyczne, lubie sluchac jak sie bawia itd.,
                                                    > a Ciebie zdecydowanie lubie, niekoniecznie w bialych podkolanowkach:)

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:26
                                                    no nie wymiekam:(((
                                                    Tobie sie wszystko,
                                                    z brzydkim sexem kojarzy:(
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:29
                                                    to chyba Tobie sie kojarzy jak juz wymiekles :)))))

kitek1 napisał(a):

> no nie wymiekam:(((
                                                    > Tobie sie wszystko,
                                                    > z brzydkim sexem kojarzy:(

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:31
                                                    tak sobie tylko wyobrazilem takie malutkie oczaste rezolutne jasmineczki,
                                                    i sie nimi zachwycilem, a TY sie ze mnie dalej nabijasz:(
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:32
                                                    oczaste?????? to brzmi jak z wodoglowiem albo cos rownie makabrycznego! oco ci
                                                    chodzi????

kitek1 napisał(a):

> tak sobie tylko wyobrazilem takie malutkie oczaste rezolutne jasmineczki,
                                                    > i sie nimi zachwycilem, a TY sie ze mnie dalej nabijasz:(

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:35
                                                    z wyrazistymi madrymi oczkami,
                                                    jestes bardzo multimedialna:)
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:36
                                                    dobrze, ze nie multimendialna:)))))

kitek1 napisał(a):

> z wyrazistymi madrymi oczkami,
                                                    > jestes bardzo multimedialna:)

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:38
                                                    dobrze:)))
                                                    ale rozumiesz mnie?:)
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:38
                                                    Nie!

kitek1 napisał(a):

> dobrze:)))
                                                    > ale rozumiesz mnie?:)

• kitek1 Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:42
                                                    no mam Ci trywialnie mowic, ze fajna jestes,
                                                    forum nie miejsce na glebsze wyznania:(
                                                  • jasmina_tdi Re: i nie bedzie malutkich jasmineczek.......... 22.03.02, 21:45
                                                    fakt - jak masz mowic trywialnie to lepiej nie mow wcale :))))))

kitek1 napisał(a):

> no mam Ci trywialnie mowic, ze fajna jestes,
                                                    > forum nie miejsce na glebsze wyznania:(

• Gość: samanta Re: Klon? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 21:08
                                                    Rany kota !maurycy,czy Ty kazde slowo pamietasz,ktore powiedzialam? ;)
                                                    Juz wiem w takim razie jaka masz wade!:)) Na pewno do smierci wypominalbys bledy !:))))
                                                  • maurycyxxl Pamięć 22.03.02, 21:12
                                                    samanto, mam dobrą pamięć, ale nie jestem pamiętliwy. Nigdy nie wypominam
                                                    niczego. To nie ma sensu. A swoją drogą - pamiętam każde twoje słowo - ale to
                                                    zaleta :-))
                                                  • Gość: samanta Re: Pamięć IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 21:19
                                                    Ach ten Twoj zniewalajacy usmiech.....;)))) Kocia mama juz spi?Jak nie to prosze ja pozdrowic od Samci:)
                                                  • jasmina_tdi kocia mama 22.03.02, 21:37
                                                    o tej porze takie kocie mamy juz dawno spia :))))

> Ach ten Twoj zniewalajacy usmiech.....;)))) Kocia mama juz spi?Jak nie to prosz
                                                    > e ja pozdrowic od Samci:)

• maurycyxxl dobranoc wszystkim w porcie!!!! 23.03.02, 00:58
      • Gość: samanta Dzien dobry Maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 12:27
        Dzien w porcie rozpoczal sie dosyc wczesnie ,ze wzgledu na statek,ktory ma dzisiaj przyplynac.Na sama mysl o
        tym co mnie czeka cisna sie na usta same przeklenstwa. A Ty moze juz wstalbys co? Chcesz przespac caly
        dzionek?:)
        • maurycyxxl Re: Dzien dobry Maurycy 23.03.02, 16:58
          Samanto, Pracowity jak majtek na pierwszym rejsie - wstałem dziś, choć z
          oporami o 10:00. Załoga ma wolne - więc sam mogłem zająć się pracą w messie. Ja
          też przygotowywałem sie dziś na odwiedziny na sąsiednim statku, więc chciałem
          ze sobą coś przynieśc - oprócz tradycyjnej, ulubionej baryłki z rumem. Wszystko
          juz gotowe - za chwilę wychodzę. jeśli będziesz mnie jutro budzić - proszę -
          rób to delikatnie, mów do mnie szeptem ( jak zwykle rano), i bądź wyrozumaiała
          ( jaką zwykle jesteś). Twój Kapitan Maurycy
          • Gość: samanta Re: Dzien dobry Maurycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 17:28
            Alez naturalnie !He,he,he......Jesli przyjdziesz w stanie wskazujacym to od razu na przywitanie zrobie Ci
            karczemna awanture.No wiesz..taka z rzucaniem talerzami ,szklankami etc. Rano o godz.6 ej zawyje Ci nad
            uchem niczym syrena okretowa: Wstawaaaaaaaaaj !!!!!!!!!!!!! A pozniej zebys sie rozruszal ,celem zadbania o Twoja
            kondycje pogonie Cie trzepac dywany. Fajna ze mnie baba,nieeeeee?:)))))))))
            • maurycyxxl dzień dobry Samanto!!!!! 24.03.02, 01:19
              Samanto! Wiem, że pod płaszczem obojętności, brutalności kryje się Twe Dobre,
              Wyrozumiałe Serce. Wiem również, że chcesz dla mnie dobrze i martwisz się o
              mnie - okazując w ten sposób Swa Troskę i Zainteresowanie. Bardzo Ci za to
              dziękuję. Twój Kapitan Maurycy.
              • Gość: samanta Re: dzień dobry Samanto!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 01:22
                Alez oczywiscie,dla Ciebie wszystko..no prawie wszystko;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka