Gość: Ala IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.04, 22:11 Wpisujcie swoje przepisy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alwaysowa Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 19.07.04, 22:21 zaraz libresska cos znajdzie w necie i wpisze jako swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.04, 22:23 ale ja mowie poważnie - Odpowiedz Link Zgłoś
alwaysowa Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 19.07.04, 22:25 libressa zaraz pomoże, w końcu jakoś przygruchała maria :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 07:33 Gość portalu: Ala napisał(a): > ale ja mowie poważnie - Odpowiedz Link Zgłoś
egotyk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 07:06 mnie wystarczy kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 07:42 Gdzieś kiedyś czytałam!!! że jeżeli chce się faceta zatrzymać przy sobie trzeba mu podać do wypicia krwi miesięcznej :)) Osobiście nie próbowałam ale jeśli Ci bardzo na nim zależy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 08:32 Gość portalu: iwona napisał(a): > Gdzieś kiedyś czytałam!!! że jeżeli chce się faceta zatrzymać przy sobie trzeba > > mu podać do wypicia krwi miesięcznej :)) Osobiście nie próbowałam ale jeśli Ci > bardzo na nim zależy...:)) O kurde!!! Smacznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:00 Czego oczy nie widzą to żołądek strawi...czy jakoś tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 09:02 Gość portalu: iwona napisał(a): > Czego oczy nie widzą to żołądek strawi...czy jakoś tak :)) A co? Swojemu dałaś do wypicia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:09 Czytaj uważnie to nie będziesz zadawał pytań na które już jest odpowiedź... chyba że po prostu chciałeś coś napisać, nieważne co Odpowiedz Link Zgłoś
mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 09:23 Gość portalu: iwona napisał(a): > Czytaj uważnie to nie będziesz zadawał pytań na które już jest odpowiedź... > chyba że po prostu chciałeś coś napisać, nieważne co No tak. Człowiek się pomyli i już krzyczą. Współczuje...Ale mimo to przepraszam za niedoczytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:38 Ja nie krzyczę tylko odkrzykuję a ten przepis na afrodyzjak rzeczywiście przeczytałam dawno temu w jakiejś książce o dawnych wierzeniach i zabobonach i... byłam pewnie bardziej tym zszokowana niż ty. Mi łatwiej to sobie wyobrazić jakby nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 09:48 Gość portalu: iwona napisał(a): h > i... byłam pewnie bardziej tym zszokowana niż ty. Czy ja wiem...Przeżyłem już parę tego typu szoków grzebiąc w necie... > Mi łatwiej to sobie wyobrazić Zgadzam się. Też o tym słyszałem, czy czytałem kiedyś. Jednak raczej bym się nie skusił na takie coś, a jakbym się dowiedział, że dziewczyna coś takiego zrobiła (np. kilka kropli do herbatki), to...hmmm... No są chyba lepsze sposoby na poderwanie faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:09 A mi się wydaje że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia , w tym przypadku od obyczajowości. To mogło się nie wydawać takie wstrętne dla naszych prababek ale n.p. tak ostatnio czesto opisywany "oral z połykiem" mógłby wywołać w nich dużo większe uczucie obrzydzenia niż ...kilka kropel krwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.07.04, 22:55 o matko nie gadajcie takich rzeczy:P chciałam jakiś bardziej tuzinkowy afrodyzjak Odpowiedz Link Zgłoś
egotyk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 21.07.04, 22:59 mowie jak ładna laska afrodyzjak nie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subtelny zenon Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.07.04, 23:04 Moja stara mówi że jak pierze moje skarpetki to aż jej sukienkę podnosi :D Odpowiedz Link Zgłoś