Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS

IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.04, 22:11
Wpisujcie swoje przepisy:)
Obserwuj wątek
    • alwaysowa Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 19.07.04, 22:21
      zaraz libresska cos znajdzie w necie i wpisze jako swoje :)
      • Gość: Ala Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.04, 22:23
        ale ja mowie poważnie -
        • alwaysowa Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 19.07.04, 22:25
          libressa zaraz pomoże, w końcu jakoś przygruchała maria :)
        • mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 07:33
          Gość portalu: Ala napisał(a):

> ale ja mowie poważnie -
    • egotyk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 07:06
      mnie wystarczy kobitka.
    • Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 07:42
      Gdzieś kiedyś czytałam!!! że jeżeli chce się faceta zatrzymać przy sobie trzeba
      mu podać do wypicia krwi miesięcznej :)) Osobiście nie próbowałam ale jeśli Ci
      bardzo na nim zależy...:))
      • mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 08:32
        Gość portalu: iwona napisał(a):

> Gdzieś kiedyś czytałam!!! że jeżeli chce się faceta zatrzymać przy sobie trzeba
        >
        > mu podać do wypicia krwi miesięcznej :)) Osobiście nie próbowałam ale jeśli Ci
        > bardzo na nim zależy...:))

O kurde!!! Smacznego...
        • Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:00
          Czego oczy nie widzą to żołądek strawi...czy jakoś tak :))
          • mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 09:02

> Czego oczy nie widzą to żołądek strawi...czy jakoś tak :))

A co? Swojemu dałaś do wypicia?
            • Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:09
              Czytaj uważnie to nie będziesz zadawał pytań na które już jest odpowiedź...
              chyba że po prostu chciałeś coś napisać, nieważne co
              • mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 09:23

> Czytaj uważnie to nie będziesz zadawał pytań na które już jest odpowiedź...
                > chyba że po prostu chciałeś coś napisać, nieważne co

No tak. Człowiek się pomyli i już krzyczą.
                Współczuje...Ale mimo to przepraszam za niedoczytanie.
                • Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:38
                  Ja nie krzyczę tylko odkrzykuję a ten przepis na afrodyzjak rzeczywiście
                  przeczytałam dawno temu w jakiejś książce o dawnych wierzeniach i zabobonach
                  i... byłam pewnie bardziej tym zszokowana niż ty. Mi łatwiej to sobie wyobrazić
                  jakby nie było :))
                  • mmwk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 20.07.04, 09:48

h
                    > i... byłam pewnie bardziej tym zszokowana niż ty.
                    Czy ja wiem...Przeżyłem już parę tego typu szoków grzebiąc w necie...

> Mi łatwiej to sobie wyobrazić
                    Zgadzam się.

Też o tym słyszałem, czy czytałem kiedyś. Jednak raczej bym się nie skusił na takie coś, a jakbym się dowiedział, że dziewczyna coś takiego zrobiła (np. kilka kropli do herbatki), to...hmmm... No są chyba lepsze sposoby na poderwanie faceta.

• Gość: iwona Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:09
                      A mi się wydaje że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia , w tym przypadku
                      od obyczajowości. To mogło się nie wydawać takie wstrętne dla naszych prababek
                      ale n.p. tak ostatnio czesto opisywany "oral z połykiem" mógłby wywołać w nich
                      dużo większe uczucie obrzydzenia niż ...kilka kropel krwi:)
                      • Gość: Ala Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.07.04, 22:55
                        o matko nie gadajcie takich rzeczy:P
                        chciałam jakiś bardziej tuzinkowy afrodyzjak
                        • egotyk Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS 21.07.04, 22:59
                          mowie jak ładna laska afrodyzjak nie potrzebny
    • Gość: subtelny zenon Re: NAJLEPSZY AFRODYZJAK - PRZEPIS IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.07.04, 23:04
      Moja stara mówi że jak pierze moje skarpetki to aż jej sukienkę podnosi :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka