slo-onko 21.07.04, 20:47 kazdy ma swoja zamykana na klucz;-) tak i TObie przysluguje;-) ona jest po by odbierac wiadomosci od nas:) np. jak bede chciala napic sie piwa albo posluchac plumkania to nadam tu do tej skrytki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick000 Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 20:57 ...dzięki wielkie to już wyższy stopień zaufania... ...czuję się zaszczycony... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 21:00 nick000 napisał: > ...dzięki wielkie to już wyższy stopień zaufania... > ...czuję się zaszczycony... to jeszcze malo uwierz mi;-) nie raz Ciebie zaskoczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 21:02 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...dzięki wielkie to już wyższy stopień zaufania... > > ...czuję się zaszczycony... > > to jeszcze malo uwierz mi;-) > nie raz Ciebie zaskoczymy:) > ...jakoś dziwnie i miło to zabrzmialo... ...uwierz że dawno nie czułem sie tak dobrze jak z Wami... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 21:19 no nicku najdejszła wiełkopomna chwiła jak mowil Pawlak:) czas mi do lozka a jeszcze kapiel musze uskutecznic. dzieki za mile spedzenie wieczoru a szcegolnie za pzrygrywanie;-) slodkich snow i do uslyszenia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 21:39 slo-onko napisała: > no nicku najdejszła wiełkopomna chwiła jak mowil Pawlak:) > czas mi do lozka a jeszcze kapiel musze uskutecznic. > dzieki za mile spedzenie wieczoru a szcegolnie za pzrygrywanie;-) > slodkich snow i do uslyszenia :))))) ...dzięki Slo to był dobry wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 21:56 O! juz jestes "nasz" na zawsze nicku.... cieszymy sie Twa obecnoscia.... Ty chyba tez??. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 22:00 kendo napisała: > O! juz jestes "nasz" na zawsze nicku.... > cieszymy sie Twa obecnoscia.... > Ty chyba tez??. ...będę to powtarzał jak mantrę... ...nigdy nie czułem sie tak dobrze jak w Waszym towarzystwie... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 22:06 to cieszy,czytac, ze sie cieszysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: .... skrytka nicka :) 21.07.04, 23:19 Gratuluję, to już wyższa szkoła jazdy.... I to w jakim towarzystwie! Jeszcze parę dni temu czułam się równie zaszczycona... :) Odpowiedz Link Zgłoś