ossownica48 25.05.13, 17:43 się zeszmaciło:((te anonse, odbija się zeszłorocznym obiadem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroden lenistwo intelektualne ... 26.05.13, 07:10 ossownica48 napisała: > się zeszmaciło: ((te anonse, odbija się zeszłorocznym obiadem. lenistwo (intelektualne) moze wyganiaj ten smietnik na foro :- "Ogloszenia towarzyskie" - (jak ja to niekiedy tu czynie) miast plakac tu w rekaw i nic nie robiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ossownica48 Re: lenistwo intelektualne ... 26.05.13, 11:05 A jest sens walczyć z głupotą?.I tak zrobią z ciebie dziwaka i kretyna.A tak wogóle to chyba brak ludziom bliskości,skoro pierdaczą byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: lenistwo intelektualne ... 27.05.13, 00:41 ossownica48 napisała: > A jest sens walczyć z głupotą?. - duzy. dyscyplinowac ich i wskazywac im jej miejsce. I tak zrobią z ciebie dziwaka i kretyna. A tak wogóle to chyba brak ludziom bliskości,skoro pierdaczą byle co. - to osobny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ossownica48 Re: lenistwo intelektualne ... 27.05.13, 21:41 W donkichota nie mam zamiaru się bawić,głupota ludzka jest jak gołębica,lata wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: lenistwo intelektualne ... 28.05.13, 14:50 ossownica48 napisała: > W donkichota nie mam zamiaru się bawić, głupota ludzka jest jak gołębica,lata ws > zędzie. - zgoda, ale niezupelna, bo z niektorych miejsc idzie ja miotla przeganiac. a samo stwierdzenie, ze ona istnieje - jest wlasnie lenistwem intelektualnym. - bo to tak, jak powiedziec, ze deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
prosty_facet Re: Forum... 29.05.13, 21:54 Wszystkie fora schodzą na psy ........... niestety .... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio o odwecie... 30.05.13, 22:53 prosty_facet napisał: > Wszystkie fora schodzą na psy ........... > niestety .... a w odwecie psy wychodza na ludzi. wiec nie boj zaby. Odpowiedz Link Zgłoś