enancjo 26.03.02, 11:01 .. witam .. .. tak sobie siedzie ciut luzniej i wygladam przez okno myslac czy aby cale zycie nie szukamy wlasnego widoku z okna .. .. pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:03 czasami Misiu tak cos wydumasz....;);))))) czyzby nostalgia za weekendem Cie ogarnela?:)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:05 .. a cos mnie tak bierze .. patrze i patrze i widze ze chyba sie budzi wioesenka .. .. jak milo .. .. pozdrowionka Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:06 Czyzby gabczastosc Cie ogarniala?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:09 .. i jak czarna dziura kumuluje energie by stac sie super nowa !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:11 i drzyjcie niewiasty na globie !;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:12 .. nie chwal sie .... :))) !!! .. hmmm ... myslisz ze one tez by tak chcialy .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:17 ja sie nie chwale,ja po prostu mam talent;)))) Nie wiem czy chcialyby;))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:19 .. no to piszemy .. minus jedna niewiasta globu :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:20 i tak jeszcze masz hektary do obsiania;))) Ty lepiej zobacz z kim tam nizej rozmawiasz,przyjrzyj sie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:23 .. jestes wrozka .. nakazujaca mi przyjrzec sie wirtulanie osobom ... ciekawe jak wyglada Twoja krysztalowa kula ???? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:32 nick magnolii:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi samanta!!!!!! 26.03.02, 11:35 jaki watek taki nick!!!! nie dosc ze dwoi mi sie w oczch od nickow to jeszcze zaczynam znajdowac te same watki - okienne widoki sa na psychologii!!! co za schiza do cholery!!! ktos wrzucil do Wisly tone amfy zamiast marzanny i nacpaliscie sie????????? (nie wiem dlaczego ale zaczyna mnie to smieszyc :)))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > nick magnolii:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 11:41 jasmina,tak od wczoraj jest!:))))) Ja w koncu umre ze smiechu!:))))))))Uwazaj! Masz "m" w nicku!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta!!!!!! 26.03.02, 11:52 tak wiem - ale tocos juz mnie po chamsku przedrzeznialo wiec moze mi daruje hahahaha!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > jasmina,tak od wczoraj jest!:))))) Ja w koncu umre ze smiechu!:))))))))Uwazaj! > Masz "m" w nicku!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:03 A co byś chciał widzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:08 .. to zalezy .. ale koktail widokow moglby zawierac widok z gory, stok, ocean, cieplo, slonce wyostrzajace kolory,zapach roslin i kwiatow .. tak ciut leniwie .. jakby zycie na zwolnionych obrotach ... itd .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... IP: 212.244.106.* 26.03.02, 11:17 Piękne, taki własny pejzarz na wszystkie pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:20 .. do tego chatka / mieszkanko z tarasem i ogrodem srodziemnomorskim i widokiem na to wszystko ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:24 Ale nie w mieście, no chyba że będzie to pare hektarów ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:27 .. no np miasto zbudowane na stokach tarasami takie jak w poludniowej Portugalii .. i ocean zawsze przed Toba ... sloneczko tonace w blekicie zachodu ... echhh Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:35 Ja mimo wszystko wolę mieć dalej do sąsiadów. Ale miasta śródziemnomorskie są rewelacyjne i tyle roślin, kolory aż skaczą do oczu a rozgrzane słońcem zakątki wabią czarem. I wiatr od morza - to jest coś. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:41 .. wlasnie .. eee co tam pakuje walizki i jazda Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:43 Przyślij mi pocztówkę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:48 .. jasna sprawa .. CIAO .... .. bedzie wirtualna ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:49 OK - miłej podróży! Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:04 ...jak zawsze, taki romantyczny... Mój ci on...mój...!!! Buziaki!!! Pozdr. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:10 .. to go opisz .. moze Ci pozazdroszcze :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:15 ... no wlasnie... to Ty nim jesteś.... Mdleję....wez mnie...!!! w swe mocarne ramiona... Pozdr. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:17 .. ok .. wskakuje w trubo lodz i zmierzam pod mosty .. .. moze zdarze ... kto wie :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:22 szybko...szybko....!!! Bądz sobą... Pozdr. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:25 .. mylisz ze i w 500 koni chocby mechanicznych mozna Cie dogonic ??? :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:30 przylecisz do mnie... na chmurce... lawendy... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:35 .. a moze mozna Cie spotkac w Lawendowym Zamku .. .. niektorzy wiedza gdzie jest ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:37 a ... może dopłyniesz do mnie... nie wiem bowiem... gdzie.. ten .. zamek...!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:39 .. no trudno .. nikt nie wie gdzie jest .. .. ale mozna go w zyciu spotkac ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
rnag_nolia Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 11:58 ... miłość to jedyne... co się w życiu... liczy... Miłość do... ostatniego tchu... bladym świtem... Jestem ...rozanielona...gdy moge...Cię czytać.. półmrok i... wilgoć poranka... działaja na mnie... szczególnie... Szczególnie... ta wilgoć... już ... ją ...CZUJE...w sobie...!!! Pozdr. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. takie swojskie pejzaze .... z okna ... 26.03.02, 14:25 .. jak nie wiesz co to Lawendowy Zamek - to jestes falszywka ... .. bezwzgledne PA Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś