urszulka_ma 08.12.13, 11:45 Ewa przekazała mi pozdrowienia, dziękuję wieczorami, czasem się tam zatrzymuję: drogowskaz >>>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: pogaduszki 09.12.13, 10:08 Znalazłam linka na forum o czacie. Okazało się,że pamiętają ,wspominają. Bardzo,bardzo się cieszę i będę zaglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 10.12.13, 14:17 nie jest to już nasz czat gazetowy ale bywają tam znajome "głowy" czasem i szulka wieczorem wpada czatowe bajki, na dobranoc opowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 11.12.13, 10:53 www.youtube.com/watch?v=-VWVPPvyWo4 Tak mi się skojarzyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 13.12.13, 10:57 Ja też:) Te rozmowy wprowadzają trochę świata do mojego życia. Rozmowy i książki. Mieszkam daleko od miejsca,gdzie po wyjściu z domu prawie każdy człowiek był mi znajomy.Szczególnie z miejsca pracy. Tutaj prawie nikogo nie znam. Mam jedynie jedną sąsiadkę,z którą mogę porozmawiać a to też jedynie z perspektywy tych czterech lat odkąd tu mieszkam. Na szczęście ( ? )nie jestem osobą łaknącą towarzystwa ,chociaż czasami,czasami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 14.12.13, 09:51 w takim razie bardzo się cieszę, bo ja jestem okropną gadułą i bez Ciebie ostatnio gadałam tu prawie sama z sobą :) wczoraj 13 okazał się pechowy przez moją psotnicę basię (właściwie to ja powinnam przewidzieć) poleciał na laptopa sok pomarańczowy zanioslam zalanego nieszczęśnika zaraz do serwisu ale czy go miły pan ruszy to nie wiem.. mam nadzieję, że chociaż dysk ocaleje mialam na nim mase fotografii i pamiatek zatem pogaduszki na czacie muszę zawiesić ponieważ na tablety jeszcze chyba nie wymyślono "javy czatującej" Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 14.12.13, 11:32 Mało,że 13 to jeszcze piątek... Jak pech to pech. Mój stary komputer z mnóstwem zdjęć stoi w kącie. Podobno można wyjąć dysk i podłączyć do innego komputera no ale kto mi pokaże jak to się robi. Ech, gdzie te stare,dobre czasy ,gdzie mój spec od wszystkiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 15.12.13, 09:54 wiesz jak stoi i nic z nim to i rozkręcanie mu nie zaszkodzi... wiec śrubokręt w dłoń,,, i po śrubeczce do celu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 15.12.13, 17:42 Wierzysz we mnie Urszulko? Spróbuję.Trzymaj kciuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 17.12.13, 19:07 jasne, że wierzę, jesteś mądra dziewczynka:) a tu może znajdziesz jakieś podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 22.12.13, 13:11 Podsuwasz mi tyle ważnych i potrzebnych informacji. Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 26.12.13, 09:43 sama potrzebowałam ostatnio deski ratunkowej laptop jeszcze mój w serwisie ale dysk uratowany mam już w domu(uuuuufffff) :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 26.12.13, 15:40 Grunt,że nowego nie ma potrzeby kupować. Mój zaczyna strajkować.Jak się zatnie to żadne prośby nie pomogą:) Często muszę zaczynać od ponownego uruchomienia. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 27.12.13, 09:35 pamiętam mój pierwszy komputer czekałam na niego ponad miesiąc pan go składał z części i kosztował dużo pieniędzy... teraz dostępność różnorodnego sprzętu jest ogromna ciekawe czasy nas otaczają:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 31.12.13, 20:03 ...za którymi nie sposób nadążyć.Przynajmniej ja tak mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 01.01.14, 16:08 ależ... dajesz sobie doskonale radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 02.01.14, 13:37 dawno nie byłam na czacie... nie ma oprogramowania jawy czatowej tablet ale odebrałam już mojego laptopa z serwisu szklanka soku pomarańczowego kosztowała mnie trochę dostałam niezłą nauczkę kubek z kawą trzymam w odpowiedniej odległości ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 02.01.14, 19:48 Nie czuję palącej potrzeby wchodzenia na czata,co jeszcze kilka lat temu byłoby nie do pomyślenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pogaduszki 07.01.14, 22:34 ja właściwie od początku więcej czasu traciłam na forum niż na czat teraz dziwny jest ten czat, jakiś taki obcy więc raczej nie wchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pogaduszki 08.01.14, 09:57 Na wszelki wypadek drogowskaz jest i zawsze można tam zajrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś