Gość: Basia_Panna IP: *.devs.futuro.pl 14.08.04, 17:14 Ratunku. Dziś moje panieńskie. Gdzie jest jakaś czynna knajpa z męskim striptisem w Warszawie. Pomóżcie. Gdzie mam zabrać koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biseks Re: LOCH 14.08.04, 17:31 Gość portalu: Basia_Panna napisał(a): > Ratunku. Dziś moje panieńskie. Gdzie jest jakaś czynna knajpa z męskim > striptisem w Warszawie. Pomóżcie. Gdzie mam zabrać koleżanki? LOCH, (chyba tak się nazywa ta uliczka - Nad Wąskim Dunajem - Stare Miasto). Miłej zabawy życzę:-))) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia_Panna Re: LOCH IP: *.devs.futuro.pl 14.08.04, 17:34 Niestety. Loch tylko w czwartki ale teraz już chyba wogóle nie ma tam nic dla kobiet. Ja szukam na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: LOCH IP: *.crowley.pl 14.08.04, 18:30 Zamów kogoś prywatnie! W Seksretach widziałem jakieś ogłoszenia, które mogłyby Cię usatysfakcjonować. Innych lokali z męskim striptizem niestety nie znam:-((( :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś