catalina1 25.08.04, 18:35 Siedzimy sobie na zwolnieniu ;-) 3 tygodnie byczenia się ;-) Chyba się zanudzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-niania-ogg Re: Tra la la la la 25.08.04, 18:38 catalina1 napisała: > Siedzimy sobie na zwolnieniu ;-) 3 tygodnie byczenia się ;-) Chyba się > zanudzę ;-) > Ale masz fajnie! A my wszyscy będziemy musieli się smażyć w naszych firmach i zakładach pracy i użerać się z ludźmi! Niania zazdrosna, ale tylko odrobinę. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tra la la la la 25.08.04, 20:46 the-niania-ogg napisała: > Ale masz fajnie! A my wszyscy będziemy musieli się smażyć w naszych firmach i > zakładach pracy i użerać się z ludźmi! No po prawie ośmiu miesiącach należy mi się kapka odpoczynku ;-)) > Niania zazdrosna, ale tylko odrobinę. Oddać Ci pare atrakcji?? To nie będziesz zazdrosna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Tra la la la la 27.08.04, 23:59 the-niania-ogg napisała: > Ale masz fajnie! A my wszyscy będziemy musieli się smażyć w naszych firmach i > zakładach pracy i użerać się z ludźmi! Nie wszyscy. Ja na urlopie jestem. Jeszcze jeden tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tra la la la la 28.08.04, 08:23 konradbryw napisał: > Nie wszyscy. Ja na urlopie jestem. Jeszcze jeden tydzień. Ty to i tak masz dużo pracy a raczej innych zajęć ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Tra la la la la 28.08.04, 08:59 catalina1 napisała: > > Nie wszyscy. Ja na urlopie jestem. Jeszcze jeden tydzień. > > Ty to i tak masz dużo pracy a raczej innych zajęć ;-)) Nie brakuje. A firmową skrzynkę i tak sprawdzam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Tra la la la la 28.08.04, 09:16 konradbryw napisał: > Nie brakuje. A firmową skrzynkę i tak sprawdzam. ;) No nie ;-) Konrad zostaw tą pracową na tydzień chociaż - naciesz się a nie pracuj. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Coś na nudę ;) 27.08.04, 10:50 www.emphaze.com/demos/milkogame/milkogame.html Jak Cie wciągnie, to obiadu nie ugotujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Coś na nudę ;) 27.08.04, 10:52 the_dzidka napisała: > Jak Cie wciągnie, to obiadu nie ugotujesz :-) > To może potem ;-) bo muszę szarlotkę upiec na wieczór ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Coś na nudę ;) 27.08.04, 10:57 > To może potem ;-) bo muszę szarlotkę upiec na wieczór ;-)) Masz w końcu trzy tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Coś na nudę ;) 27.08.04, 11:01 the_dzidka napisała: > Masz w końcu trzy tygodnie :) > Ano i nadzieję na poczytanie zaległych ksiażek - zaczynając od Chmielewskiej, którą Tobie poleciłam a sama jeszcze jej nie ruszyłam Odpowiedz Link Zgłoś