czarny.onyks 11.12.14, 22:18 prześladuje mnie to ostatnio... ...chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil... DŻEM Symfonicznie - Do kołyski - Warszawa [;14.10.2011]; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Muzycznie... 11.12.14, 22:26 Skąd Onyks wiedział, że właśnie Balcara słucham? :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Muzycznie... 11.12.14, 22:40 Trochę muzyki filmowej. Bo jest już cały film. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Muzycznie... 11.12.14, 22:46 Przytulę jeśli Szarlotta się lęka.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Muzycznie... 11.12.14, 22:49 Lękam się tych żubrów i licznych procesji :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Muzycznie... 11.12.14, 22:52 Tylko lękam się o to czy jak przytulę to do deformacji jakichś nie dojdzie. Więc wolę ostrzec. Żeby potem pretensji żadnych nie było.;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 11.12.14, 22:55 jakby co...pomogę i rozmasujemy :P .... Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Muzycznie... 11.12.14, 23:16 To ja już chyba pójdę spać. Bo za bardzo mi się kosmaci we łbie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Muzycznie... 12.12.14, 20:50 Przyznaję, Szarlotta nie marudziła. Pochopnie oceniłem Szarlottę swoją miarką.;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 11.12.14, 23:54 juz czuję nadchodzącego sylwestra;) Abba - The Winner Takes It All Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Muzycznie... 12.12.14, 00:05 a mi sie to przypomniało ostatnio... www.youtube.com/watch?v=rjPP5iQnFQg Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 13.12.14, 19:39 onyksie specjalnie dla ciebie, wiem ze ci sie spodoba :) Stereophonics - Maybe Tomorrow Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 13.12.14, 19:48 zaczynam się Ciebie bać...bo fakt....podoba się :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Muzycznie... 13.12.14, 22:44 W moim śnie... cudownym śnie wyk. Maanam Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 14:18 dziś dyskoteka ;) będę wklejał kawałki, które mi się spodobały. ale tylko mainstream ;) bo dyskoteka z mtv :D Lily Allen - The Fear (Clean) i postaram się napisać, dlaczego to lubię - tak że ten bo jest taki bajkowy, infantylny :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 14:50 Taylor Swift - Blank Space takie tam.. za smaczki ;) całkiem ładnie śpiewa z reszt ą Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 14:57 to jest natomiast zajebiste, po prostu... jakiś czas temu przechodziłem se w podziemiach centrala i to leciało, no co ja słyszałem z pół minutki? ale na jakiś fajny moment natrafiłem, dobrze mieli to ustawione, basy treble :D jakoś pod sklepem.. a potem włączyłem w tv, paczę o to to, znaczy słyszę... fajneee! to bo się fajnie słucha btw teledysk też gites, ale mówię no usłyszałem i przypadło: David Guetta - Dangerous (Official video) ft Sam Martin konkretna nuta tak około 3.40 :D a ja tam w przejściu słyszałęm tak od 4.30 czyli najlepsze i to mi się najbardziej podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 15:14 a nawet od 5.30 raczej oglądając zaś ten teledysk Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang kminiłem czy mi się tryb panoramiczny nie zdublował ;) ta piosenka tylko za teledysk i to tylko dlatego, że jassi j fajna i inne jej piosenki lubię nawet ;) btw fajne spodenki, czemu się takich już nie nosi? o take:D taki wysoki stan ;) Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 15:18 fajny wokal :D Echosmith - Cool Kids [;Official Web Video]; Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 15:44 o, ten kawałek jest kultowy lub jak kto woli epic :D M.I.A. - Paper Planes za wszystko ;) zgranie z ,uzyką i takie tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 16:00 po prostu.. na koniec... Coldplay - Paradise Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 15.12.14, 16:09 to za bas, bo ne lubię takiego zawodzenia; ale klip też jest w miarę.. takie klimaty oldskul gangsta rap dla kumatych :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Muzycznie... 16.12.14, 00:16 wiesz co onyks, już ci więcej żadnego kawałka nie opuszczę. się człowiek naprodukował aż go zmogło a tu anie be ani me Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 16.12.14, 13:02 ale jak mnie?:> chyba nam wszystkim :> wątek służy do dzielenie się muzyką....i kontemplowania .,..czasem w ciszy:P nie głaszczemy za to po główce :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 15.12.14, 15:22 energetycznie.....a tak lubie :D The Killers - Somebody Told Me Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Muzycznie... 16.12.14, 22:30 trouble is my middle name :) Hooverphonic - Mad About You Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Muzycznie... 17.12.14, 10:33 fajowa składanka, w sam raz na rozruszanie się w pracy ;) John Newman - Love Me Again Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 18.12.14, 16:20 to u.w.i.e.l.b.i.a.m.!!! Rudimental - Waiting All Night ft. Ella Eyre [;Official Video]; Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 21.12.14, 19:43 YUGOPOLIS & Maciej Maleńczuk- "Ona to zna, Ona to wie" Odpowiedz Link Zgłoś
xenia123321 Re: Muzycznie... 22.12.14, 08:25 Tekst piosenki: Chciałbym z ramion zdjąć Ci troskę o przyszłość, powiedzieć i uwierzyć, że pieniądze to nie wszystko. ... Wierzę w nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie. Ha. O mnie. Ja tak niewiele mogę Ci dać, bo sam niewiele mam, tylko ten ogień i rap. Coś tu spłonie i tak, a Ty jeszcze możesz iść tam. - Ok, no powiedz, co ten świat może mi dać? Choćby pozór, że coś wiesz, to jest w sumie plus. Łatwiej jest unieść trud, kiedy jest jakiś bóg. Jakiś punkt zaczepienia, jakiś grunt a nie ziemia, która ucieka spod nóg prawem przebudzenia. Idź spać wreszcie, idź spać. - Nie chcę. Idź spać i śnij sens przez życie, to szczęście. Idź spać wreszcie, idź spać. - Nie chcę. Jestem z Tobą żeby śnić przez to życie bezsennie. Więc chodź ze mną zmieszać dzień z nocą jak farby. Poczuj głód i zatop w życiu zęby i wargi. Poczuj ból i zakochaj się w skokach na bungee, bez bungee, bez jutra, bez odwrotu, bez łaski. - Bez żalu? Nie wiem. [Nasz dom, nasze drzewo, nasz kot, nasze niebo, nasz kąt, nasza niemoc, nasz los.] W bębnach. Jeśli jesteś ze mną, jesteś pewna tylko tego, że przyszłość jest jak jutro odległa. [Nasz dom, nasze drzewo, nasz kot, nasze niebo, nasz kąt, nasza niemoc, nasz los.] Piętna nie da się zdrapać i wygrać, ale to nic, bo to my weźmiemy niebo pod skrzydła. [Acha.] Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 28.12.14, 18:49 Labrinth - Beneath Your Beautiful ft. Emeli Sandé Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 09.01.15, 22:53 Jaromír Nohavica a Robert Kusmierski - Tri rohy penalta Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 09.01.15, 23:09 Fisz Emade Tworzywo - Ślady (feat. Justyna Święs) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 25.01.15, 14:56 ....omotał mnie ten kawałek... Archive - Black & Blue Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Muzycznie... 27.02.15, 10:28 Jak to możliwe, żeby mi się z Tobą tak dobrze gadało, i żebyśmy jednocześnie całkiem mijali się muzycznie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Muzycznie... 11.03.15, 12:28 oo...nie widziałam tego wpisu:D no nie wiem...ja dużo rzeczy lubię...w zależności od nastroju:P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Muzycznie... 11.03.15, 20:21 Świat za oknem, szybko znika, krople płyną rzeką szyb... od rana mi po głowie chodzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś