czarny.onyks 31.01.15, 14:32 przy sobocie mała sonda;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: Kawa czy.... 31.01.15, 14:51 Obecnie piję naprzemiennie kawunia, herbata. Stosuję różne wkładki np. do kawy syrop waniliowy albo orzechowy i mleko, jak parzona to bez mleka, syropu ale z cukrem trzcinowym. Herbatę piję czarną taką liściastą (z żadnej tam torebki) i piję albo z normalnym cukrem albo z cukrem i mlekiem, jak zejdę do piwnicy to będą jeszcze malinki. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Kawa czy.... 31.01.15, 15:12 mały przypis: kawa tylko z mlekiem (najlepiej ze skondensowanym niesłodzonym :)) herbata wyłącznie zielona / owocowa - czarna herbata w ekstremalnych przypadkach tylko (jak nie ma innej a zjeść muszę) i wtedy słabiutka .... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Kawa czy.... 01.02.15, 09:18 Nie po to Bóg stworzył kawę czarną i gorzką, żeby ją słodzić i zabielać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kawa czy.... 01.02.15, 10:26 a ja sobie takiej nie wyobrażam..... .......bo nie po to Bóg stworzył dodatki, żeby z nich nie korzystać;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kawa czy.... 31.01.15, 20:14 Herbaty gorącej bym się napiła. Takiego earl greya z cytryną, miodem i suszonymi malinami... mmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Kawa czy.... 31.01.15, 23:58 monotematyczna jestem - czarna kawa, czerwona herbata Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Kawa czy.... 01.02.15, 09:33 Bardzo lubię kawę ale odstawiłem z miesiąc temu. Od tego czasu wypiłem może ze 3... i to jednego dnia, z tego co pamiętam, żeby nie usnąć na spotkaniu z szefostwem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kawa czy.... 01.02.15, 10:27 odstawić kawę....? ....juz mi ŹLE:D Odpowiedz Link Zgłoś