carol-jordan 19.04.15, 10:01 W statystyki? :> Jak czytam jakieś takie zestawienia, to najczęściej odstaję....... :P Nie wiem, śmiać się czy płakać? :D Facet robi sondy, zbiera wyniki i co Mu to daje, hę??? Pytam całkiem poważnie: po co? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: Wierzycie? 19.04.15, 10:08 Ale żeby nie było, że się czepiam..... :P Ja Twoje pomysły na sondy, Facecie, bardzo lubię.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Wierzycie? 19.04.15, 11:35 już się miałem fochać :> ,w porę się zreflektowałaś ;) a po co? Jak to treściwie ujął Tadziu, dla sportu. Ty masz swoje pytania, zazwyczaj na tematy zasłyszane gdzieś obok a ja walnę sondą, która często też nawiązuje do tematu, który wypłynął na forum i wydał mi się interesujący Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Wierzycie? 19.04.15, 11:39 He he.... podsumował mnie...... :D Jak ja Cię lubię.... :P Wal, wal.... nie żałuj sobie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Wierzycie? 19.04.15, 12:02 eee nieeee, za co mam się przywalać? Taki masz sposób serwowania tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Wierzycie? 19.04.15, 12:50 No fakt.... :D Obserwator ze mnie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Wierzycie? 19.04.15, 11:10 w GUSowe nie wierzę odkąd zdarza mi się przyjemność przygotowywania dla nich sprawozdań do celów statystycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Wierzycie? 19.04.15, 11:16 No ok, różnie bywa ze statystykami GUS. Ale ja głównie korzystam ze statystyk dotyczących ludności i to takich bardzo podstawowych gdzie chyba raczej przekłamań nie ma (większych). Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Wierzycie? 19.04.15, 23:01 mam dokładnie to samo Wicia, normalnie straciłam wiarę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Wierzycie? 19.04.15, 13:19 Uwielbiam statystyki. Wszelakie :D Nawet na studiach ze statystyki miałam bdb sasasa :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Wierzycie? 19.04.15, 22:21 Statystyki można sobie wcisnąć. Wiesz w co :P Odpowiedz Link Zgłoś