mario2 wlasnie tak... 10.04.02, 08:28 Radio "Maryja" 20 marca "Jeżeli chodzi o system oświaty, to od dawna jesteśmy już w Unii. Nasze szkoły wprzęgnięte w reformę oświaty realizują plan ostatecznego usunięcia z myślenia i uczuć dzieci wpływu rodziców. Przejmują niemal całkowicie wychowanie. (...) Poddaje się przy tym dzieci nieustannej kontroli. Ostatni skandal z wprowadzeniem odgórnym przez Ministerstwo Oświaty do umysłów dzieci trucizny w formie Harry Pottera obowiązkowo, w formie polonistycznego konkursu uświadamia Polakom, że system oświaty jest dziś na usługach nowego ładu światowego, którego podmiotem ma być nowy człowiek sprowadzony do instynktów, demoralizowany i ogłupiały. (...) Nie ma takiej siły, która nakazałaby nam zgodzić się na model oświaty wprowadzający potajemnie, bez informowania o rzeczywistych intencjach i celach do naszych szkół demoralizację jak na przykład najbrutalniejsza jej forma – edukacja seksualna". red. Ewa Polak-Pałkiewicz, "Spróbuj pomyśleć" 23 marca "To jest sprawa ogromnie ważna – obrona polskiej ziemi, uniemożliwienie wyprzedaży jej cudzoziemcom. Ziemia ta to jest ostatnie dobro produkcyjne pozostające we władaniu Polaków. (...) Już przemysł, który budowało mnóstwo Polaków pod nahajką sowiecką, bolszewicką, ten przemysł został za marne grosze sprzedany. (...) Zresztą i pod ziemią, chociażby gazociąg, światłowód już jest zabierany przez obce ręce, nie stanie się polskim". prof. Ryszard Bender, "Wiadomości" 25 marca "Porządne, piękne rodziny muszą być. I nie mówi, że nie może mieć dziecka, bo małe mieszkanie. Nie mieszkanie małe, tylko serce za małe. Serce za małe i rozum za mały. Jak to było za nas? Czy mieliście takie dobre mieszkania? Rodzice mieli idealnie? A pozabijali was? No. (...) Jak tak patrzę na Polskę, to wygląda na to – mówię z całą odpowiedzialnością myśląc o tym, co wiem, a w radiu wszystkiego nie mówimy – patrząc na to, co się dzieje, to wygląda (...) że masoneria z całego świata zwróciła teraz uwagę na Polskę. A o co chodzi? Odebranie wiary. To jest walka z Kościołem. Nie wiem, jak my długo tu będziemy mogli mówić przez Radio ,,Maryja''. (...) Musimy się bardzo sprzężyć (tak powiedziane – przyp. M.T.) zobaczymy, co nam wyjdzie, nie myślcie, że jest tak wszystko prosto. (...) Ja mówię na skróty. (...) Wygląda jakby Polska nie miała istnieć. Jakby chodziło o zniszczenie wszystkich Polaków. (...) To o to chodzi, żeby znieść ten katolicki naród, bo to przeszkadza, taki katolicki naród". o. Tadeusz Rydzyk, msza dla Rodziny Radia "M" w Wejherowie "Nasz Dziennik" 21 marca "Haniebny list do komisarza Unii Europejskiej podpisany przez 100 pań upominających się o prawo do zabijania nienarodzonych dzieci – to zbrodnia niesłychana. Osobiście one same wykluczyły się z rodziny chrześcijańskiej, w której obowiązuje prawo szacunku i miłości względem własnego ciała. Jeśli matka zgodnie z prawem stanowionym może zabić własne dziecko, to już nic nie stoi na przeszkodzie, abyśmy się wzajemnie pozabijali". Stefania J., "Czytelnicy" 22 marca "Obecnie w duchu Azji, a nie Europy, zapędzają nas jak tabun osłów do Europy, która już nie jest sobą. To my mamy prawo stawiać wymagania, czy będziemy Unię Europejską uważać za Europę. O ile pozostaniemy wierni nauczaniu Papieża, mamy większe prawo nazywać się Europą niż ci, którzy odrzucili Boga i tym samym zdradzili prawa człowieka". ks. Jerzy Bajda, "Feministki, Papież i Europa" 23–24 marca "Marszałek Pastusiak wystosował list do prezydenta Nigerii z prośbą o ułaskawienie skazanej na śmierć przez ukamienowanie Safiyi Yakubu Hussain. Podobny apel wystosowała m.in. pełnomocnik rządu ds. równego statusu mężczyzn i kobiet Izabela Jaruga-Nowacka, która nie od dziś dąży do legalizacji zabijania nienarodzonych. Widać, że według ,,lewicowej logiki'' nie każdy ma prawo do życia". Stefan Twardowski, "Obrońcy życia inaczej" 26 marca "Z Sarajewa dotarła wiekopomna wieść: Tadeusz Gruba Kreska Mazowiecki został oficjalnie zgłoszony przez bośniackich intelektualistów do Pokojowej Nagrody Nobla. (...) gdzież by dziś byli: tow. prezydent, tow. premier i towarzysze ministrowie, gdyby nie premierostwo Mazowieckiego i jego ,,gruba kreska''? A tymczasem, aby oczekiwanie na przyszłoroczne laury nie dłużyło się – należy kandydatowi przyznać Wielki Order Humoris Causa... Wszak lepiej się śmiać, niż płakać". RPR, "Kandydat humoris causa" "Nasza Polska" 27 marca "Poradnik dla pensjonariuszek agencji towarzyskiej Tak w rozmowie z dziennikarką ,,Naszej Polski'' odkreśliły prasę kobiecą panie w różnym wieku z kilku mokotowskich parafii. Nie ma w tym stwierdzeniu żadnej przesady. Z analizy przypadkowo dobranych tytułów wynika, że 1/3 zawartości takiej gazety dotyczy spraw miłosnych pojmowanych jako czysta fizjologia. Reszta to poradniki, przy czym lwia część z nich kręci się wokół atrakcyjności wyglądu i zwracania na siebie uwagi mężczyzn. (...) 8 marca tego roku feministki zaserwowały Warszawie żenujące widowisko – iście feministyczny sabat. Manifestacja odbyła się pod hasłem wymuszenia na władzach zgody na mordowanie dzieci poczętych". Kaja Bogomilska, "Godność kobiety i feministyczny beton" "Niedziela" 31 marca "Żenujący list kobiet podających się za ,,polskie intelektualistki'', a także wcześniejsze projekty usankcjonowania konkubinatu i związków homoseksualnych z jednoczesnymi tendencjami i ustawami deprecjonującymi rodzinę oraz dzietność nie napawają optymizmem, lecz przedstawiają nasz kraj jako owego przysłowiowego pawia narodów, który za wszelką cenę pragnie przypodobać się elitom światowego liberalizmu". abp Józef Michalik, "Minął tydzień" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wlasnie tak... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:28 no co? wszystko jest na dobrej drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 10:44 Mario aby nie powiedzieć Jezus Maria! rano jadąc do roboty kiedy chce zmienić radiostacje to mam wrażenie, iz nadają na kazdej długości fali. W końcu siadam przed kompem i co czytam?! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 10:49 no co czytasz? Niedlugo jadac do pracy uslyszysz z ust zakonnicy w autobusie: MEDALIKI DO KONTROLI PROSZE! XP- owszem droga jest dobra- tylko kurwa- dokad prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 10:51 do tego marys, ze jak tak dalej pojdzie, to zobaczysz moje zjecie z dzis i za siedemnascie lat na okladne ng:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 10:56 Juz wola Twoj gupi pysk w realu sie obejrzec! K...e nawet mi nie godej ze sie z 1000 niy ruszysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 10:59 z tauzena rusze, ale do centrum tylko. tez bym wolala na dluzej przyjechac, ale nie moge, naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:01 jak mie sprowokujesz, to tyz do Strzechy zajrza :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:08 do strzechy juz nie chadzam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: wlasnie tak... IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:10 cześć Mario!!,..niezły wątek!! hehe.. miałeś coś wysłać!!!!!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:13 postaraj się!!!..kurde.. ..czekam!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:21 ok!!,..to jak tylko dasz rade to wysyłaj!!! ..pozdrów Maryjkę!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:22 Dzieki za pozdrowienia. Szybciej chyba bedzie jak osobiscie przywioze :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:23 ..i jak znowu skończymy???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:30 byles tak nawalony, ze nie pamietasz. ??? Powiedziales, ze masz juz dosyc kurwiszonow z tego parku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:36 ..ciszej cholera!!!!!!!!:)) ..a w ogóle to co ty wygadujesz!!!! ..nic takiego nie powiedziałem!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:46 ..wszystko pamietam!!!!! ....i nic takiego nie mówiłem!!:)) tygrysek... PS.a jak to Aroska przeczyta to ty się bedziesz tłumaczył!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:47 a to ze wzglegu na Aroske sie wykrecasz??? Niech wie jaki jestes. No i jeszcze jedno- to juz pociupciac nie wolno? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:52 ..kurde!!!!,..nie wykręcam się!!! ..poprostu tak nie mówiłem!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:56 nie mowiles, ale uzewnetrzniales takie pragnienia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:12 dlaczego do Strzechy nie chadzasz? Wszystkie inne kuflomioty juz zlikwidowali! Mina- to moze jabcoka nad Rawa? Juz jest cieplo, to henmoroidow niy dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:13 nad rawa? marys! nad rawa jest teraz auchan:)))to juz nie te czasy, co kiedys! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:15 Minka. Kolo Usiu jeszcze mozna w krzaczkach walnac belta. Bylem tydzien temu! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:16 tam sa kamery, nie moge sie juz tak pokazywac publicznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:19 Dobra to podymy do Wesolego. Tam krzokow dosc. Ino swinie Swieta Trybuny juz niy robiom! Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:23 swieta trybuny to mi szkoda jak cholera!!! co prawda mala dziewczynka wtedy bylam i piwa jeszcze nie pilam, ale zawsze szlismy cala rodzinka na ksiazki polowac, kurwa jakie tam rzeczy mozna bylo kupic! echhhhhh, to byly czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:25 jakbys juz wtedy piwo pila, to moglabys mnie spotkac. I teraz nie bylabys w Belgii :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:27 nie pochlebiaj sobie marys! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:29 Ej- widzialas zdjecia z tamtego okresu? Wiec! Wprawdzie mialas wtedy 7 lat i to jest przeszkoda. Dlatego zaluje, ze taka mlodka jestes! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:32 jedno widzialam, ale szczerze ci powiem, ze ten was to bylaly dla mnie powazna przeszkoda nawet dzis! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:33 bo nie wiesz, jak to ladnie po udach kila :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:36 wiem, bo mam brodatego w domu:))) ale sam was mnie odstrecza! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:37 to nie problem. Brode zgolilem miesiac temu, a mi szybko odrasta. Hihi teraz wiem, o co sobie Ruby wlosy powycieral :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:40 ruby ma szlachetny ksztalt glowy i moze go dumnie eksponowac, co nie o kazdym panu mozna powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:41 to fakt. Ja bym jednak nie wytrzymal tego wyrywania wlosow po jednym. W mysl wyliczanki- "kocha- nie kocha" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:45 e tam, jak mi zalazil za skore, to grozilam wydepilowaniem klaty i nog depilatorem elektrycznym - to jest dopiero cos! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:46 i tak mial szczescie. Moja ex brala sie za pumeks :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:51 e tam, ja tylko tak straszylam, nie jestem pierdolona sadystka Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:55 i wystraszylas go na amen- widzisz? Nie jepiej bylo pic piwo juz na Swiecie TR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:57 jak wystraszylam? przeciez wiesz, ze rozstalismy sie w przyjazni i przyjazn te utrzymujemy do dzis, nie mowiac juz o przyjazni mojego bylego z moim obecnym, dzieki czemu czesto jestesmy brani za trojkat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:02 widze, ze figury wieloramienne sluza Ci i bardzo odpowiadaja! Co powiesz na oktagon? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:02 taki jest plan! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:05 no tak. Zostaniesz Pstrowskim sexu i Birkutem wyuzdania :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:09 sa tacy, ktorzy juz mi pomniki stawiaja! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:11 kurwa- jak Wielkiej Kremowce!!! za prekursorstwo w perwersji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:16 za niewinnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:18 hahahahaha Masz pomniki wirtualne???? :o))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:19 raczej oralne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:21 to tez lubisz.??? Za to dostaniesz tytul Wielkiej Lodziary!!! I pomnik z bitej smietany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:25 a ty order zakutej paly! mialam na mysli ploty, jakie kraza na moj temat idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:26 Dobra pizdeczko Ja sie do tych plotek nie przyczyniam! Nawet ich jeszcze nie slyszalem! Moze szepniesz cos o nich? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:28 to sie nie nadaje do druku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:30 To opisz mi recznie i przeslij na warszawski adres! Czy wiesz, ze w kazdej plotce jest ziarenko prawdy? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:33 przypominam sobie plote, a to bylo jakies 8 lat temu, ze wygralam miliard w totka i wyjechalam do paryza na stale! dowiedzialam sie o tym od osoby, ktora bardzo sie zdziwila widzac mnie w tramwaju:))) plota o trojkacie to wiadomo inne sa jeszcze glupsze, ale podziwiam wyobraznie tworcow:))) a jaki ty masz adres obecnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:48 adres internetowy, czy adres domowy!? Podam wszystko na @ A plotami sie nie przejmuj! Madrym ludziom one nie szkodza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 13:43 dobra, dawaj @ a ploty sa tylko dowodem mojej wysokiej atrakcyjnosci towarzyskiej - jaka ja musze byc intrygujaca, o kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:49 napisze wieczorem. Teraz to ja kursuje miedzy kuchnia a Forum :o)) Ale karminadelki bydom pycha. Do tego sztampfkartofle ze skwarkami i cebulkom no i kwasne mlyko! Jestes intrygantka- dlatego ludzie o Tobie tela godajom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 13:52 ja intrygantka? za leniwa jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:53 To prowokatorka :o)) Ale mie sie to podobo :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:25 No jak to? Bedzie pracował w autobusach miejskich przy kontroli medalików. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:28 w takim stanie w jakim on sie zwykle znajduje? Przeciez na autobusach natychmiast pojawilyby sie napisy: Sloneczko, kocham cie, nikt mnie nie kocha. Pozatym on widzialby te medaliki podwojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:33 Pozostałe siostrzyczki pozwolą mu uwierzyć ... w siebie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:35 Chcesz mena siostrzyczka zrobic? No tak przeciez i tak zyje w cnocie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:39 Kto wie możeby mu się w żenskim zakonie spodobało, a siostrzyczki miałyby kogo rozpieszczać dobrym słowem. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:40 Na forum tez jest rozpieszczany...... dobrym slowem :o)) Tylko... dobrym slowem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:44 Dobrym słowem wiele można zdziałać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:45 sadzisz, ze z Platonem za pan brat da sie cale zycie przezyc? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:55 W koncu w klaszorze chyba o zaleznosci duszy i ciała też się mysli, a to ulubiny temat Platona. Choc cale życie to ciut za monotematyczne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:57 zalezy od tego w co sie celuje. I czym! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:02 Urszulanek- przytulanek bosych i nieodzianych? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:07 A tam nieodzianych!!! Lepiej ciut zakryć, zostawić pole dla wyobraźni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:09 one juz takie sa, ze ida na maxa. Zreszta i tak jest ciemno. A facet jak zarowka. Zawsze go mozna swieczka zastapic! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:15 Zyjemy w dobie komputerów, pora używać nowocześniejszych urządzeń zamiast świeczki. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:19 wibrator o czestotliwosci drgan rowna procesorowi pentium IV? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:24 Ech, facetów to zawsze tylko maksymalne obroty interesują:) z turbodoładowaaniem i napęd na 4 koła. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:25 Zapomnialas o wtrysku bezposrednim :o)) Cylinder bez oslony gumowej :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:29 Napisz po polsku, aby nie wspominać znów A-men'a: zaiste :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:49 Teoria nic tutaj nie da! Trzebaby sie umowic na zajecia praktyczne :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:55 To ja chyba na własnym Dieselku przećwicze:) OJ!Dzwony! Chyba trzeba już biec na różaniec! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:59 To Aniol Panski, albo ostatnie dzwonki na zgloszenie sie na zaliczenie! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:07 a za chwile powiesz: stary czlowiek i moze! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:11 Wolę "Rajski ogród" lub "Śmierć po południu":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:16 a nie Niewolnice Isaure na Wschod od Edenu z Klanem w Zlotopolicach uprawiajaca z Graczykami M jak Milosc? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:28 no i skonczy sie wszystko na "Siekierezadzie" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:33 Wymienienimy kilka literek i bedzie Szeherezada. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:37 jak w supermenie wymienimy kilka literek- wyjdzie SPER MEN :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:50 od czasu do czasu jest MENczoncy, ale w sumie to porzadny czlowiek. Zyskuje przy poznaniu twarza w twarz- kufla w kufel! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:53 czyzbys chciala sie zapisac do klubu jego wielbicielek? On ma duze serduszko. I czule! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:59 A to złoty-cielec(k), tyle wielbi-cielek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:22 zazdrosc mnie rozpiera, gdy pomysle sobie o jego podbojach i powodzeniu! Zdradz mi jako kobieta: czym on na Was tak dziala? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:31 Hmmm ja go nie znam, ale słyszałam, że to M(EN)żczyzna:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:42 Biegne teraz się wyspowiadać u ...szefa. Dzięki wielebny bracie, za miłą rozmowę. Kłaniam się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:45 Pa niech Ci sie przysni ten wlasnie MENzczyzna :o)) Za pokute wrocisz tu znowu jutro :o)) Odpowiedz Link Zgłoś