Dodaj do ulubionych

tak pier...li biskup

10.04.02, 08:27
Obserwuj wątek
    • mario2 wlasnie tak... 10.04.02, 08:28
      Radio "Maryja"

20 marca

"Jeżeli chodzi o system oświaty, to od dawna jesteśmy już w Unii. Nasze szkoły
      wprzęgnięte w reformę oświaty realizują plan ostatecznego usunięcia z myślenia
      i uczuć dzieci wpływu rodziców. Przejmują
      niemal całkowicie wychowanie. (...) Poddaje się przy tym dzieci nieustannej
      kontroli. Ostatni skandal z wprowadzeniem odgórnym przez Ministerstwo Oświaty
      do umysłów dzieci trucizny w formie Harry Pottera
      obowiązkowo, w formie polonistycznego konkursu uświadamia Polakom, że system
      oświaty jest dziś
      na usługach nowego ładu światowego, którego podmiotem ma być nowy człowiek
      sprowadzony do
      instynktów, demoralizowany i ogłupiały. (...) Nie ma takiej siły, która
      nakazałaby nam zgodzić się na model oświaty wprowadzający potajemnie, bez
      informowania o rzeczywistych intencjach i celach do naszych szkół demoralizację
      jak na przykład najbrutalniejsza jej forma – edukacja seksualna".

red. Ewa Polak-Pałkiewicz, "Spróbuj pomyśleć"

23 marca

"To jest sprawa ogromnie ważna – obrona polskiej ziemi, uniemożliwienie
      wyprzedaży jej cudzoziemcom. Ziemia ta to jest ostatnie dobro produkcyjne
      pozostające we władaniu Polaków. (...) Już przemysł, który budowało mnóstwo
      Polaków pod nahajką sowiecką, bolszewicką, ten przemysł został za marne grosze
      sprzedany. (...) Zresztą i pod ziemią, chociażby gazociąg, światłowód już jest
      zabierany przez obce ręce,
      nie stanie się polskim".

prof. Ryszard Bender, "Wiadomości"

25 marca

"Porządne, piękne rodziny muszą być. I nie mówi, że nie może mieć dziecka, bo
      małe mieszkanie. Nie mieszkanie małe, tylko serce za małe. Serce za małe i
      rozum za mały. Jak to było za nas? Czy mieliście takie dobre mieszkania?
      Rodzice mieli idealnie?
      A pozabijali was? No. (...) Jak tak patrzę na Polskę, to wygląda na to – mówię
      z całą odpowiedzialnością myśląc o tym, co wiem, a w radiu wszystkiego nie
      mówimy – patrząc na to, co się dzieje, to wygląda (...) że masoneria z całego
      świata zwróciła teraz uwagę na Polskę. A o co chodzi? Odebranie wiary. To jest
      walka z Kościołem. Nie wiem, jak my długo tu będziemy mogli mówić przez
      Radio ,,Maryja''. (...) Musimy się bardzo sprzężyć (tak powiedziane – przyp.
      M.T.) zobaczymy, co nam wyjdzie, nie myślcie, że jest tak wszystko prosto.
      (...) Ja mówię na skróty. (...) Wygląda jakby Polska nie miała istnieć. Jakby
      chodziło o zniszczenie wszystkich Polaków. (...) To o to chodzi, żeby znieść
      ten katolicki naród, bo to przeszkadza, taki katolicki naród".

o. Tadeusz Rydzyk, msza dla Rodziny Radia "M" w Wejherowie

"Nasz Dziennik"

21 marca

"Haniebny list do komisarza Unii Europejskiej podpisany przez 100 pań
      upominających się o prawo do zabijania nienarodzonych dzieci – to zbrodnia
      niesłychana.

Osobiście one same wykluczyły się z rodziny chrześcijańskiej, w której
      obowiązuje prawo szacunku i miłości względem własnego ciała. Jeśli matka
      zgodnie z prawem stanowionym może zabić własne dziecko, to już nic nie stoi na
      przeszkodzie, abyśmy się wzajemnie pozabijali".

Stefania J., "Czytelnicy"

22 marca

"Obecnie w duchu Azji, a nie Europy, zapędzają nas jak tabun osłów do Europy,
      która już nie jest sobą. To my mamy prawo stawiać wymagania, czy będziemy Unię
      Europejską uważać za Europę. O ile pozostaniemy wierni nauczaniu Papieża, mamy
      większe prawo nazywać się Europą niż ci, którzy odrzucili Boga i tym samym
      zdradzili prawa człowieka".

ks. Jerzy Bajda,

"Feministki, Papież i Europa"

23–24 marca

"Marszałek Pastusiak wystosował list do prezydenta Nigerii z prośbą o
      ułaskawienie skazanej na śmierć przez ukamienowanie Safiyi Yakubu Hussain.
      Podobny apel wystosowała m.in. pełnomocnik rządu ds. równego statusu mężczyzn i
      kobiet Izabela Jaruga-Nowacka, która nie od dziś dąży do legalizacji zabijania
      nienarodzonych. Widać, że według ,,lewicowej logiki'' nie każdy ma prawo do
      życia".

Stefan Twardowski, "Obrońcy życia inaczej"

26 marca

"Z Sarajewa dotarła wiekopomna wieść: Tadeusz Gruba Kreska Mazowiecki został
      oficjalnie zgłoszony przez bośniackich intelektualistów do Pokojowej Nagrody
      Nobla. (...) gdzież by dziś byli: tow. prezydent, tow. premier i towarzysze
      ministrowie, gdyby nie premierostwo Mazowieckiego i jego ,,gruba kreska''? A
      tymczasem, aby oczekiwanie na przyszłoroczne laury nie dłużyło się – należy
      kandydatowi przyznać Wielki Order Humoris Causa... Wszak lepiej się śmiać, niż
      płakać".

RPR, "Kandydat humoris causa"

"Nasza Polska" 27 marca

"Poradnik dla pensjonariuszek agencji towarzyskiej Tak w rozmowie z
      dziennikarką ,,Naszej Polski'' odkreśliły prasę kobiecą panie w różnym wieku z
      kilku mokotowskich parafii. Nie ma w tym stwierdzeniu żadnej przesady. Z
      analizy przypadkowo dobranych tytułów wynika, że 1/3 zawartości takiej gazety
      dotyczy spraw miłosnych pojmowanych jako czysta fizjologia. Reszta to
      poradniki, przy czym lwia część z nich kręci się wokół atrakcyjności wyglądu i
      zwracania na siebie uwagi mężczyzn. (...) 8 marca tego roku feministki
      zaserwowały Warszawie żenujące widowisko – iście feministyczny sabat.
      Manifestacja odbyła się pod hasłem wymuszenia na władzach zgody na mordowanie
      dzieci poczętych".

Kaja Bogomilska, "Godność kobiety i feministyczny beton"

"Niedziela" 31 marca

"Żenujący list kobiet podających się za ,,polskie intelektualistki'', a także
      wcześniejsze projekty usankcjonowania konkubinatu i związków homoseksualnych z
      jednoczesnymi tendencjami i ustawami deprecjonującymi rodzinę oraz dzietność
      nie napawają optymizmem, lecz przedstawiają nasz kraj jako owego przysłowiowego
      pawia narodów, który za wszelką cenę pragnie przypodobać się elitom światowego
      liberalizmu".

abp Józef Michalik, "Minął tydzień"

• Gość: xp Re: wlasnie tak... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:28
        no co?
        wszystko jest na dobrej drodze
        :)
        • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 10:44
          Mario aby nie powiedzieć Jezus Maria! rano jadąc do roboty kiedy chce zmienić
          radiostacje to mam wrażenie, iz nadają na kazdej długości fali. W końcu siadam
          przed kompem i co czytam?!
          Pozdrawiam:)
          • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 10:49
            no co czytasz? Niedlugo jadac do pracy uslyszysz z ust zakonnicy w autobusie:
            MEDALIKI DO KONTROLI PROSZE!

XP- owszem droga jest dobra- tylko kurwa- dokad prowadzi?
            • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 10:51
              do tego marys, ze jak tak dalej pojdzie, to zobaczysz moje zjecie z dzis i za
              siedemnascie lat na okladne ng:)))
              • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 10:56
                Juz wola Twoj gupi pysk w realu sie obejrzec!
                K...e nawet mi nie godej ze sie z 1000 niy ruszysz!
                • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 10:59
                  z tauzena rusze, ale do centrum tylko. tez bym wolala na dluzej przyjechac,
                  ale nie moge, naprawde!
                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:01
                    jak mie sprowokujesz, to tyz do Strzechy zajrza :o))
                    • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:08
                      do strzechy juz nie chadzam:)))
                      • Gość: tygrysek Re: wlasnie tak... IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:10
                        cześć Mario!!,..niezły wątek!! hehe..
                        miałeś coś wysłać!!!!!!!!

tygrysek...
                        • mario2 Tygrysek 10.04.02, 11:12
                          z przesylka mam klopoty natury technicznej :o((
                          • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:13
                            postaraj się!!!..kurde..
                            ..czekam!!

tygrysek...
                            • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:15
                              Czekam na wizyte informatyka :o(
                              • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:21
                                ok!!,..to jak tylko dasz rade to wysyłaj!!!
                                ..pozdrów Maryjkę!!:))

tygrysek...
                                • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:22
                                  Dzieki za pozdrowienia.
                                  Szybciej chyba bedzie jak osobiscie przywioze :o))
                                  • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:23
                                    ..i jak znowu skończymy???:))
                                    • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:24
                                      mamy isc do agencji.
                                      Obiecales!
                                      • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:27
                                        ..ja?????:))
                                        • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:30
                                          byles tak nawalony, ze nie pamietasz. ???
                                          Powiedziales, ze masz juz dosyc kurwiszonow z tego parku!
                                          • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:36
                                            ..ciszej cholera!!!!!!!!:))
                                            ..a w ogóle to co ty wygadujesz!!!!
                                            ..nic takiego nie powiedziałem!!!!

tygrysek...
                                            • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:37
                                              Byles nawalony i nie pamietasz :o)
                                              • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:46
                                                ..wszystko pamietam!!!!!
                                                ....i nic takiego nie mówiłem!!:))

tygrysek...
                                                PS.a jak to Aroska przeczyta to ty się bedziesz tłumaczył!!:)))
                                                • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:47
                                                  a to ze wzglegu na Aroske sie wykrecasz???
                                                  Niech wie jaki jestes.
                                                  No i jeszcze jedno- to juz pociupciac nie wolno? :o))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Tygrysek IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:52
                                                    ..kurde!!!!,..nie wykręcam się!!!
                                                    ..poprostu tak nie mówiłem!!!

tygrysek...
                                                  • mario2 Re: Tygrysek 10.04.02, 11:56
                                                    nie mowiles, ale uzewnetrzniales takie pragnienia :o))
                      • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:12
                        dlaczego do Strzechy nie chadzasz?
                        Wszystkie inne kuflomioty juz zlikwidowali!
                        Mina- to moze jabcoka nad Rawa?
                        Juz jest cieplo, to henmoroidow niy dostaniesz!

• Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:13
                          nad rawa? marys! nad rawa jest teraz auchan:)))to juz nie te czasy, co kiedys!
                          • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:15
                            Minka. Kolo Usiu jeszcze mozna w krzaczkach walnac belta. Bylem tydzien
                            temu! :o))
                            • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:16
                              tam sa kamery, nie moge sie juz tak pokazywac publicznie:)))
                              • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:19
                                Dobra to podymy do Wesolego.
                                Tam krzokow dosc.
                                Ino swinie Swieta Trybuny juz niy robiom!
                                Szkoda!
                                • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:23
                                  swieta trybuny to mi szkoda jak cholera!!!
                                  co prawda mala dziewczynka wtedy bylam i piwa jeszcze nie pilam, ale zawsze
                                  szlismy cala rodzinka na ksiazki polowac, kurwa jakie tam rzeczy mozna bylo
                                  kupic! echhhhhh, to byly czasy...
                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:25
                                    jakbys juz wtedy piwo pila, to moglabys mnie spotkac.
                                    I teraz nie bylabys w Belgii :o))
                                    • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:27
                                      nie pochlebiaj sobie marys!
                                      • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:29
                                        Ej- widzialas zdjecia z tamtego okresu? Wiec!
                                        Wprawdzie mialas wtedy 7 lat i to jest przeszkoda.
                                        Dlatego zaluje, ze taka mlodka jestes! :o))
                                        • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:32
                                          jedno widzialam, ale szczerze ci powiem, ze ten was to bylaly dla mnie powazna
                                          przeszkoda nawet dzis!
                                          • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:33
                                            bo nie wiesz, jak to ladnie po udach kila :o))
                                            • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:36
                                              wiem, bo mam brodatego w domu:)))
                                              ale sam was mnie odstrecza!
                                              • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:37
                                                to nie problem. Brode zgolilem miesiac temu, a mi szybko odrasta.
                                                Hihi teraz wiem, o co sobie Ruby wlosy powycieral :o))
                                                • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:40
                                                  ruby ma szlachetny ksztalt glowy i moze go dumnie eksponowac, co nie o kazdym
                                                  panu mozna powiedziec!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:41
                                                    to fakt.
                                                    Ja bym jednak nie wytrzymal tego wyrywania wlosow po jednym.
                                                    W mysl wyliczanki- "kocha- nie kocha" :o))
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:45
                                                    e tam, jak mi zalazil za skore, to grozilam wydepilowaniem klaty i nog
                                                    depilatorem elektrycznym - to jest dopiero cos!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:46
                                                    i tak mial szczescie. Moja ex brala sie za pumeks :o((
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:51
                                                    e tam, ja tylko tak straszylam, nie jestem pierdolona sadystka
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:55
                                                    i wystraszylas go na amen- widzisz?
                                                    Nie jepiej bylo pic piwo juz na Swiecie TR?
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 11:57
                                                    jak wystraszylam? przeciez wiesz, ze rozstalismy sie w przyjazni i przyjazn te
                                                    utrzymujemy do dzis, nie mowiac juz o przyjazni mojego bylego z moim obecnym,
                                                    dzieki czemu czesto jestesmy brani za trojkat:)))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:02
                                                    widze, ze figury wieloramienne sluza Ci i bardzo odpowiadaja!
                                                    Co powiesz na oktagon? :o))
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:02
                                                    taki jest plan!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:05
                                                    no tak. Zostaniesz Pstrowskim sexu i Birkutem wyuzdania :o))
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:09
                                                    sa tacy, ktorzy juz mi pomniki stawiaja!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:11
                                                    kurwa- jak Wielkiej Kremowce!!!
                                                    za prekursorstwo w perwersji?
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:16
                                                    za niewinnosc!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:18
                                                    hahahahaha Masz pomniki wirtualne???? :o)))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:19
                                                    raczej oralne:)))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:21
                                                    to tez lubisz.???
                                                    Za to dostaniesz tytul Wielkiej Lodziary!!!
                                                    I pomnik z bitej smietany!
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:25
                                                    a ty order zakutej paly!
                                                    mialam na mysli ploty, jakie kraza na moj temat idioto!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:26
                                                    Dobra pizdeczko
                                                    Ja sie do tych plotek nie przyczyniam!
                                                    Nawet ich jeszcze nie slyszalem!
                                                    Moze szepniesz cos o nich?
                                                    :o))
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:28
                                                    to sie nie nadaje do druku!!!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:30
                                                    To opisz mi recznie i przeslij na warszawski adres!

Czy wiesz, ze w kazdej plotce jest ziarenko prawdy? :o))
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 12:33
                                                    przypominam sobie plote, a to bylo jakies 8 lat temu, ze wygralam miliard w
                                                    totka i wyjechalam do paryza na stale! dowiedzialam sie o tym od osoby, ktora
                                                    bardzo sie zdziwila widzac mnie w tramwaju:)))
                                                    plota o trojkacie to wiadomo
                                                    inne sa jeszcze glupsze, ale podziwiam wyobraznie tworcow:)))
                                                    a jaki ty masz adres obecnie?
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:48
                                                    adres internetowy, czy adres domowy!?
                                                    Podam wszystko na @
                                                    A plotami sie nie przejmuj! Madrym ludziom one nie szkodza!
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 13:43
                                                    dobra, dawaj @
                                                    a ploty sa tylko dowodem mojej wysokiej atrakcyjnosci towarzyskiej - jaka ja
                                                    musze byc intrygujaca, o kurwa!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:49
                                                    napisze wieczorem. Teraz to ja kursuje miedzy kuchnia a Forum :o))
                                                    Ale karminadelki bydom pycha. Do tego sztampfkartofle ze skwarkami i cebulkom
                                                    no i kwasne mlyko!

Jestes intrygantka- dlatego ludzie o Tobie tela godajom!
                                                  • Gość: mina Re: wlasnie tak... IP: *.turboline.skynet.be 10.04.02, 13:52
                                                    ja intrygantka? za leniwa jestem:)
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:53
                                                    To prowokatorka :o))
                                                    Ale mie sie to podobo :o))
            • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:19
              Amen
              • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:20
                A-Men co ma z tym wspolnego? :o))
                • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:25
                  No jak to? Bedzie pracował w autobusach miejskich przy kontroli medalików.
                  :)))))
                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:28
                    w takim stanie w jakim on sie zwykle znajduje?
                    Przeciez na autobusach natychmiast pojawilyby sie napisy: Sloneczko, kocham
                    cie, nikt mnie nie kocha.
                    Pozatym on widzialby te medaliki podwojnie!
                    • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:33
                      Pozostałe siostrzyczki pozwolą mu uwierzyć ... w siebie.
                      :)))
                      • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:35
                        Chcesz mena siostrzyczka zrobic?
                        No tak przeciez i tak zyje w cnocie :o))
                        • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:39
                          Kto wie możeby mu się w żenskim zakonie spodobało, a siostrzyczki miałyby kogo
                          rozpieszczać dobrym słowem.
                          :)))))))
                          • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:40
                            Na forum tez jest rozpieszczany...... dobrym slowem :o))
                            Tylko... dobrym slowem :o))
                            • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:44
                              Dobrym słowem wiele można zdziałać :))))
                              • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:45
                                sadzisz, ze z Platonem za pan brat da sie cale zycie przezyc?
                                • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:55
                                  W koncu w klaszorze chyba o zaleznosci duszy i ciała też się mysli, a to
                                  ulubiny temat Platona. Choc cale życie to ciut za monotematyczne. :)))
                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 11:57
                                    zalezy od tego w co sie celuje. I czym!
                                    • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:01
                                      Ten klasztor jest żeński:)))))))))
                                      • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:02
                                        Urszulanek- przytulanek bosych i nieodzianych?
                                        • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:07
                                          A tam nieodzianych!!! Lepiej ciut zakryć, zostawić pole dla wyobraźni:)))))
                                          • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:09
                                            one juz takie sa, ze ida na maxa.
                                            Zreszta i tak jest ciemno.
                                            A facet jak zarowka.
                                            Zawsze go mozna swieczka zastapic!
                                            • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:15
                                              Zyjemy w dobie komputerów, pora używać nowocześniejszych urządzeń zamiast
                                              świeczki.
                                              :))))))
                                              • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:19
                                                wibrator o czestotliwosci drgan rowna procesorowi pentium IV?
                                                • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:24
                                                  Ech, facetów to zawsze tylko maksymalne obroty interesują:) z
                                                  turbodoładowaaniem i napęd na 4 koła.
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:25
                                                    Zapomnialas o wtrysku bezposrednim :o))
                                                    Cylinder bez oslony gumowej :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:29
                                                    Napisz po polsku, aby nie wspominać znów A-men'a: zaiste :)))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:30
                                                    nie wiesz, co to wtrysk besposredni?
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:34
                                                    Chętnie wysłucham prelekcji:))))))))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:49
                                                    Teoria nic tutaj nie da!
                                                    Trzebaby sie umowic na zajecia praktyczne :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:55
                                                    To ja chyba na własnym Dieselku przećwicze:)
                                                    OJ!Dzwony! Chyba trzeba już biec na różaniec!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 12:59
                                                    To Aniol Panski,
                                                    albo ostatnie dzwonki na zgloszenie sie na zaliczenie! :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:01
                                                    Nie pytaj komu bije dzwon :)))))))))))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:07
                                                    a za chwile powiesz:
                                                    stary czlowiek i moze!
                                                    :o)))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:11
                                                    Wolę "Rajski ogród" lub "Śmierć po południu":))))))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:16
                                                    a nie Niewolnice Isaure na Wschod od Edenu z Klanem w Zlotopolicach uprawiajaca
                                                    z Graczykami M jak Milosc?
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:17
                                                    Klasykę rzecz jasna znam:)))))))))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:28
                                                    no i skonczy sie wszystko na "Siekierezadzie" :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:33
                                                    Wymienienimy kilka literek i bedzie Szeherezada.
                                                    :))))))
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:37
                                                    jak w supermenie wymienimy kilka literek- wyjdzie SPER MEN :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:44
                                                    Tak, superMEN! to nasz men-tor.
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:50
                                                    od czasu do czasu jest MENczoncy, ale w sumie to porzadny czlowiek.
                                                    Zyskuje przy poznaniu twarza w twarz- kufla w kufel!
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:51
                                                    Ave Men.
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:53
                                                    czyzbys chciala sie zapisac do klubu jego wielbicielek?
                                                    On ma duze serduszko. I czule! :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 13:59
                                                    A to złoty-cielec(k), tyle wielbi-cielek!!!!
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:22
                                                    zazdrosc mnie rozpiera, gdy pomysle sobie o jego podbojach i powodzeniu!
                                                    Zdradz mi jako kobieta: czym on na Was tak dziala? :o))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:31
                                                    Hmmm ja go nie znam, ale słyszałam, że to M(EN)żczyzna:))))))
                                                  • enen Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:42
                                                    Biegne teraz się wyspowiadać u ...szefa. Dzięki wielebny bracie, za miłą
                                                    rozmowę.
                                                    Kłaniam się.
                                                    :)
                                                  • mario2 Re: wlasnie tak... 10.04.02, 14:45
                                                    Pa niech Ci sie przysni ten wlasnie MENzczyzna :o))
                                                    Za pokute wrocisz tu znowu jutro :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka