Dodaj do ulubionych

Łąka.......

04.06.15, 10:37
i kwiatuszki piękne, w sam raz na ciepły słoneczny dzionek......
I choć jutro idę do roboty, to nie zmienia to faktu, że na dziś planuję się totalnie wyluzować. ;)
Dobrego odpoczynku Ludki.... :)
A tak mi się skojarzyło.... uwielbiam muzykę tego Pana... :)
www.youtube.com/watch?v=bKQC9RlBoFg
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: Łąka....... 04.06.15, 10:45
      są i francuskie bułeczki i francuski samochodzik, czyli to co onyks lubi :)
      pysznie i pięknie, jak w katalogu :)
      • carol-jordan Re: Łąka....... 04.06.15, 12:00
        Jak ja to pisałam, to tylko kwiatuszki były. :>
        Ale Onyks zmienny jest...... ;)
        • czarny.onyks Re: Łąka....... 04.06.15, 12:43
          kobieta zmienną jest;)
          • carol-jordan Re: Łąka....... 04.06.15, 13:01
            Toż toż.... ;)
      • czarny.onyks Re: Łąka....... 05.06.15, 20:30
        :>

a skąd Ty wiesz, co ja lubię, hę?:>
        • carol-jordan Re: Łąka....... 05.06.15, 20:54
          Dyskretnie zasugerował, że Twe marzenia odkrywa w lot....... :P
        • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 21:46
          dałaś się poznać jako miłośniczka dobrego stylu :D
          • czarny.onyks Re: Łąka....... 05.06.15, 21:57
            kpiarz:>;)
            • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 22:03
              stylowi.pl/:P
              • czarny.onyks Re: Łąka....... 05.06.15, 22:09
                żarty żartami...ale lubię ładne rzeczy..wyróżniające się..nietuzinkowe...:D
                • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 22:17
                  i nie tylko ładne rzeczy ;)
                  a ładnych chłopców to nie? :P
                  • czarny.onyks Re: Łąka....... 05.06.15, 22:58
                    taaa...a cukiereczek to ładnych dziewcząt nie lubi ?:>:P
                    • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 23:00
                      ja?
                      ja jestem koneserem pięknych umysłów :D
                      • czarny.onyks Re: Łąka....... 05.06.15, 23:02
                        bujać to my.....a nie nas :P
    • szarlotka_ja Re: Łąka....... 04.06.15, 21:57
      Na tej łące to ja radzę uważać na kleszcze :P
      • jovian Re: Łąka....... 04.06.15, 22:08
        Oraz pozostałości po krowach, czy co tam się po tych pięknych widoczkach pętało wcześniej. ;)
        • szarlotka_ja Re: Łąka....... 04.06.15, 22:15
          Oraz po pieskach. Ostatnio bardzo modne stało się zabieranie psów w góry, na szlaki. O ile wielkie psy jestem w stanie zrozumieć, bo są w stanie pokonać trasę. Kompletnie nie rozumiem natomiast zabieranie w drogę wymuskanych jorków i innego psiego drobiazgu. Psy głównie noszone są na rękach właścicieli, bo same nie są w stanie iść po kamieniach, są wystraszone, zdenerwowane, wymęczone... Biedne po prostu.
          • jovian Re: Łąka....... 05.06.15, 23:36
            Nie tylko na szlaki, małe szczekacze są zabierane np na obchód galerii handlowych, czyli tzw rajd po promocjach. Wystają takie łebki z torebuniek paniuś pętających się po salonach odzieżowych i spijających sojowe latte w starbuniach, nie wiadomo zbytnio w jakim celu wystają poza oczywiście lansikiem. Same Azorki są tu mało winne, ale umysłowość właścicielek (-li też bo zdarzył mi się również zarejestrować pieseczka na ręku właściciela płci męskiej) woła o pomstę do nieba, o ile w ogóle taka umysłowość występuje i nie została zastąpiona przez złoty drucik trzymający uszy przy czaszce. :)
    • lilith70 Re: Łąka....... 05.06.15, 08:31
      Ja wczoraj byłam na łączce nawet się opalałam, było ekstra. Ale dziś mnie gardło drapie :(
      • carol-jordan Re: Łąka....... 05.06.15, 08:50
        Bo ziemia jeszcze nie zdążyła się nagrzać, więc pewnie się przeziębiłaś. A zbrązowiałaś chociaż? Warto było? ;)
        • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:12
          ja już jestem brązowiutki ;) dziewczyny luuubią... ;)
          2 dni na świeżym powietrzu zrobiły robotę.
          • lilith70 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:19
            A widzisz TDF ja jutro znów będę się opalać, to Ci dorównam :P
            • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:29
              eeee.. no.. ja nie będę z tobą konkurwać, nie mam za bardzo z kim dziś obcować, a samemu nie chce mi się gnić.
        • lilith70 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:18
          Zbrązowiałam, bo słońce grzało jak oszalałe. Powiem nawet więcej, w mieście choć było ciepło to bardziej wiało i nawet wątpiłam że się rozbiorę do stroju, a za miastem na tej łączce upał jak diabeł. Znajomi twierdzili że dlatego bo otoczeni byliśmy drzewami. Może tam się nagrzałam a potem po powrocie do miasta ten wiatr mnie owiał i stąd drapanie w gardle.
          • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:19
            nic ci nie będzie...
            strzel se teraz zimne piwko i ewentualna choroba odpuści
            • lilith70 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:21
              Strzeliłam sobie wczoraj :D dziś wieczorem jadę do znajomych na wódeczkę, to może odkażę gardło :P
              • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:27
                ja wczoraj strzeliłem sobie 3 zimniutkie, a potem jeszcze seteczkę goudy ;)
                no i pięćdziesiąteczkę km na bajku.
                • carol-jordan Re: Łąka....... 05.06.15, 09:33
                  Wzruszyła mnie Twoja historia...... :P :D
                • lilith70 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:36
                  No wiesz pijany na rowerze? Hahahaha Jak jadę nie piję ale dlatego że mnie taka błogość ogarnia, że nie miałabym siły pedałować :) Najwyżej jedno pifko. Tylko pewnie dla Ciebie trzy, to jak dla mnie jedno. Przypuszczam, że jesteś większy ode mnie ;)
                  • carol-jordan Re: Łąka....... 05.06.15, 09:39
                    Tdf to bajerant jest...... i to fakt, większy od Ciebie.... :D :P
                    (Tdfku bez obrazy...... :))))
                    • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:41
                      może i bajerant, ale na kilometrach i gramaturze nie wałuję :P
                      mam zasady :D
                      • carol-jordan Re: Łąka....... 05.06.15, 09:42
                        I za to Cię cenię..... :P
                  • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 09:44
                    wiesz.. to pierwsze metry po starcie są trudniejsze, a potem już idzie. a jak przyciśniesz to zmęczenie z upiciem potęguje efekt i masz tanią fazę :D
                    • lilith70 Re: Łąka....... 05.06.15, 19:18
                      Ojjjj mnie alkohol obezwładnia hahaha
                • margott70 Re: Łąka....... 05.06.15, 11:40
                  A ja wczoraj 40. Też uważam,że bardzo przyzwoity wynik...w moim wieku;) A myślę też się pochwalę.
                  • tdf-888 Re: Łąka....... 05.06.15, 11:56
                    gratki na zachętę - od czegoś trzeba zacząć ;)
                    • margott70 Re: Łąka....... 05.06.15, 12:03
                      Dzięki łaskawco. Ja tam czysto rekreacyjnie a nie wyczynowo,żeby facet nie miał licznika, to bym nawet nie wiedziała,że to 40, ale skoro już wiem...
    • carol-jordan Cuda...... 05.06.15, 08:53
      cuda, Panie..... :D
      Się zdarzają. Miałam Ci ja dziś iść do roboty, a tu po ósmej telefon i szefowa, że w sumie to robota może poczekać do poniedziałku, bo nic pilnego i jak chcę, to mogę wziąć wolne..... A więc mam długi weekend..... mam i ja! :D
      • tdf-888 Re: Cuda...... 05.06.15, 09:13
        ale wstać musiałaś :/
        • carol-jordan Re: Cuda...... 05.06.15, 09:32
          I tak bym wstała, bo sunia w potrzebie, ale nie jest to problem.... ważne, że dzień dla siebie i mojej pani szanownej oglądać nie muszę.... :D
          • lilith70 Re: Cuda...... 05.06.15, 09:38
            Ale głupia baba, bo mogła to przewidzieć wcześniej, człowiek mógłby sobie coś zaplanować. No ale pewnie i tak się cieszysz....zatem wypoczywaj, masz całe trzy dni!
            • tdf-888 Re: Cuda...... 05.06.15, 09:39
              pewnie jej samej się nie chciało przyjść, to stwierdziła, że nie przypilnuje carolki, więc kazała jej zostać na kwadracie :)
              • carol-jordan Re: Cuda...... 05.06.15, 09:41
                Dokładnie! Zapiła jak nic...... :D
                • carol-jordan Re: Cuda...... 05.06.15, 09:42
                  A druga teoria (mojej kumpeli z roboty), że chłop jej dogodził raz na kwartał i ma dzień dobroci........ :D Baby to jednak wredne są...... :D
                • tdf-888 Re: Cuda...... 05.06.15, 09:42
                  ja bym powiedział, że już jestem pod firmą i popracuję, a potem cały dzień ostentacyjnie (przed samym sobą) się obijał :P
                  • carol-jordan Re: Cuda...... 05.06.15, 09:43
                    A mnie pasuje bardziej obijanie się od własnych ścian........ :D
                  • lilith70 Re: Cuda...... 05.06.15, 11:33
                    No to 50 km to niemało, powiedziałabym że ogrom TDF. Moje 25 to mogą się schować, a wczoraj to nawet mniej zrobiłam bo kilkanaście. W końcu jechałamsię opalić :P
                    • tdf-888 Re: Cuda...... 05.06.15, 11:38
                      dla mnie 50 to nic, wczoraj to ja się nie na jeżdżenie nastawiałem tylko świętowanie. były 3 postoje na 3 piwka :)
                      70-80 w terenie mocno pagurkowatym też na luzie ;)
                      a w najbliższej przyszłości planuję bicie setki po płaskim na mazowszu.
                      tzn ja mam setkę już pobitą, ale to było 10 lat temu.
                      • lilith70 Re: Cuda...... 05.06.15, 23:18
                        :D nie załamuj mnie :D Ale podziwiam :)
            • carol-jordan Re: Cuda...... 05.06.15, 09:40
              Głupia! :D
              Ona nie lubi jak inni mają dobrze. :>
              A zatem ten wyczyn, że raczyła zadzwonić, poczytuje w kategoriach cudu mniemanego... :D
              • lilith70 Re: Cuda...... 05.06.15, 09:50
                Może w nocy miała jakieś objawienie? I skąd się to w babach bierze, ta wredota. Nie pojmuję. I nie wierzę, że to z braku seksu. Jak ktoś jest wredny, to nawet gdyby była demonem seksu i miała go pod dostatkiem, to i tak wredna będzie. To taki charakter.
                • carol-jordan Re: Cuda...... 05.06.15, 10:15
                  Nie wiem, doprawdy..... :D
                  Życie z nią nauczyło mnie jednakowoż, aby wykorzystywać każdą oznakę dobrej woli i nie zadawać zbędnych pytań.... :D
                  Ma w sobie jakiś taki dar, że człowiek musi się od niej od czasu do czasu zresetować, bo inaczej by zgłupiał chyba. :> I to nie jest moje jedynie odczucie, ale generalnie wszystkich współpracowników. Chłopy też z nią dobrze nie mają, bo zagłaskuje ich na śmierć. Jeden po roku uciekł, bo chciała mu być matką, ... i kochanką........ :P Stąd nasze inklinacje do nieudanego życia seksualnego.....
                  • lilith70 Re: Cuda...... 05.06.15, 11:31
                    Ale jaka głupia, żeby kochanka szukać we własnej firmie. Może rzeczywiście jakaś zdesperowana. Niektóre kobiety tak mają, że jak widzą spodnie to głupieją. Facetów glaszczą, zachwycają się nimi, a kobiety gnoją, strofują, traktując jak potencjalne konkurentki. Być może rzeczywiście to jakiś syndrom niedopchnięcia. Albo niedowartościowanie i chęć błyszczenia na tle innych kobiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka