Dodaj do ulubionych

DOBRA KNAJPA !!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 08:44
Chcemy z mezem w sobote pojsc na kolacje . Czy mozecie polecic nam jakas
ciekawa restauracje ( klub ) z dobrym jedzeniem , gdzie poza zarciem cos by
sie jeszcze dzialo - mamy po 40 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: biseks Re: Hmm... IP: *.crowley.pl 16.09.04, 09:01
      Ale gdzie? W Wąchocku, w Żninie, w Polańczyku czy może w Suwałkach?, bo tego nie raczyłaś nam napisać:-))), a ja czarodziejskiej kuli, by dowiedzieć się do jakiego miasta wybieracie się na kolację... nie mam.

:-) biseks
      • Gość: Karta40 Re: Hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:13
        Przepraszam , w Warszawie najchetniej lewostronnej .
        • Gość: biseks Re: Hmm... IP: *.crowley.pl 16.09.04, 09:20
          Tak myślałem, ale lubię się trochę podroczyć:-)))

No to teraz pytania pomocnicze:
          - jaka kuchnia?,
          - co myślałaś pisząc o "atrakcjach"?,
          - do jakiej kwoty?.

Postaram się pomóc:-)))

• Gość: Karta40 Re: Hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:29
            Kuchnia , poza japonska moze byc kazda , byle dobrze robiona , kwota rozsadnie
            obojetna , powiedzmy ze ok 500 zeta , atrakcje niesprecyzowane - jakis
            koncercik , meski striptiz itp., zeby bylo inaczej niz w zwyklej restauracji .
            • Gość: biseks Re: Hmm... IP: *.crowley.pl 16.09.04, 09:54
              Z męskim stripteasem będzie problem. Mimo, że Warszawa to miejsce "światowe" (hihihi) to jednak w tej materii dość zaściankowe.

Ze stripteasowych lokali znam: Loch (Starówka) /stiptease męski w czwartki/, Shado (Pl. Piłdudskiego 9, róg Wierzbowej) /striptease męski jest tam co drugi piątek/, Rasko (Krochmalna) /klub gayowski, striptease męski w poniedziałki/, Kokon (Brzozowa) /tez gayowski, striptease męski... ale nie wiem w jaki dzień/.

I... to wszystko. Nie ma chyba żadnego innego lokalu w Warszawie, z męskim stripteasem. Ja przynajmniej nie znam. Może ktoś inny zna? Ale wątpię by coś oprócz tego co wymieniłem było.

W zasadzie w żadnym z tych lokali, no może poza Shado, nie zjesz nic ciekawego. Bo to nie są dobre restauracje, tylko w zasadzie "klubownie", które nie karmią zbyt smacznie.

Obawiam się, że nie połączysz w stolicy stripteasu męskiego z dobrą kuchnią.

Za kwotę 500 PLN za kolację... zjesz wszędzie. Nawet w Belvedere.

• Gość: Karta40 Re: Hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:03
                Bardzo , bardzo ci dziekuje za pomoc .
                • Gość: biseks Re: Hmm... IP: *.crowley.pl 16.09.04, 10:36
                  Nie wiem czy Ci pomogłem, ale cała przyjemność po mojej stronie :-)))

pozdrawiam serdecznie

PS. A z dobrej kuchni, mogę z czystym sumieniem polecić kuchnię grecką w Meltemi (przy pętli autobusowej obok Parku Szczęśliwickiego). Dla mnie bardzo urocze miejsce, bardzo smaczne "jadło", choć z pewnością nie tak wystawne, by musieć za kolację płacić 500 PLN. Ale polecam:-)))
                  • Gość: Karta40 Re: Do Biseksa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:51
                    Dzieki bardzo za pomoc , na pewno wykorzystam polecone knajpy .
                    Tymczasem moj maz zniecierpliwiony moim brakiem wyboru zabral mnie na week . do
                    Sopotu , bylismy na swietnej kolacji w "Willa Weneda" przy Klifie Orlowskim ,
                    a takze w Barylce przy Zurawiu na Dlugum Pobrzezu 24 ( Gdansk )
                    Tanczyla mistrzowska para w tancu towarzyskim , nie mozna bylo oczu oderwac .
                    Pozdrawiam , Karta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka