witamina_b12 30.08.15, 19:13 ...koniec wakacji :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: ze smutkiem ogłaszam... 30.08.15, 19:26 Co ty gadasz? Ja dopiero nad morze jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: ze smutkiem ogłaszam... 30.08.15, 19:50 Parę lat temu wymyśliłem sobie, że wakacje są w głowie i zamierzam dalej zachowywać się tak, jakby było lato. Czyli knajping, piwking, znajoming i nastawienie na relaksing :). Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: ze smutkiem ogłaszam... 30.08.15, 20:26 Pffff poczekaj pare lat to zrozumiesz na nowo co oznacza koniec wakacji ;p SZKOLA, prace domowe, zebrania i inne atrakcje :p Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 00:35 Widać sporo się pozmieniało od moich czasów:) Moi starzy mieli raz na miesiąc zebranie, raz czy 2 na semestr wysyłkę mnie na wycieczkę i... tyle. Lekcje robiłem sam - trzeba było mnie tylko trochę postraszyć, ale do tego ojciec nie musiał się ruszać z fotela :). Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 07:57 Pamietasz Robi swoj watek czy duzo zmienia pojawienie sie dziecka? Czy mozna zyc jak dawniej po pojawieniu sie malucha itp. To ze szkola i tym wszystkimi zajeciami jest podobnie ;) Ps Twoj opis szkoly to wspomnienie dziecka nie rodzica ;)pamietaj ze teraz brdziesz z 2 strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: ze smutkiem ogłaszam... 30.08.15, 20:34 ale za to Pierwszy odcinek nowego sezonu „Rolnik szuka żony” w TVP1 już 6 września o godz. 21:05 bedzie co robić w przyszło niedziele :D Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: ze smutkiem ogłaszam... 30.08.15, 23:34 E tam, ja na urlopie jeszcze nie byłem, więc nie przyjmuję do wiadomości. Po prostu nie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 09:21 e tam....ja mam przed sobą nadal 26 dni urlopu:D :D Yeaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh........ Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 11:05 Już tak nie oszczędzaj, bo w końcu Cię w listopadzie wyślą przymusowo. ;) Wtedy w grę wchodzą tylko Kanary albo Madera. Ja robię tak, żeby mi co najwyżej 2 tygodnie na kolejny rok przeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 13:26 ktoś musi pracować, by odpoczywać mógł ktoś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green.amber Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 09:23 ciaśniej może być komunikacyjnie... ale potem spadnie śnieg, a potem znów lato ;) gorzej, że mam wrażenie, że poprzedni wrzesień był minutę temu... to może oznaczać starość... to gorzej niż koniec wakacji... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 11:07 Po starości jest druga młodość, później starość, trzecia młodość i tak dalej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green.amber Re: ze smutkiem ogłaszam... 31.08.15, 13:42 ;) czy aby którą z tych powtórnych młodości już testowałeś na sobie czy mam tak w ciemno ciemno wierzyć w jakieś mgliste obietnice... Odpowiedz Link Zgłoś