03.11.15, 19:18
ja tu takie propozycje składam a Ty gdzie? :D
Jak raz wcześnie spać chodzę..... :>
Obserwuj wątek
    • marek-1002 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:26
      On też nie śpi. On już od dawna przy tej szafie:

https://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/1257256344_by_bartosz181_600.jpg
    • witamina_b12 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:30
      może się wystraszył.... tu piszą, że proces marszczenia grzebienia jest początkiem gnicia...:>
      ;)
      • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:36
        nieeee no ale aż tak źle to nie jest !! :>
        • marek-1002 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:45
          Nie ma co się przejmować. Piszą tam, że niby niekorzystne ma być, gdy jest zbyt wilgotna i jest zbyt wysoka temperatura. Przecież to jakieś bzdury. Się nie znają.
          • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:51
            to dobrze, że nie czytałem :D
            • witamina_b12 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:54
              no to pewnie Carolcia poszła zadbać o wilgotność i temperaturę i nic Ci nie grozi hehe :>
              • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 19:56
                A co to ja archiwum czy co? :D
                • witamina_b12 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:05
                  > A co to ja archiwum czy co? :D

nie idź w tym kierunku.... :D
                  • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:06
                    Ależ czemu? Że muzeum? Zaprawdę powiadam Ci...... każdą z nas to czeka....... :P
                    • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:09
                      muzeum to gupi pomysł
                      nie można dotykać !! :D
                      • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:10
                        Oj tam...... pójdziesz do sali multimedialnej i Ci styknie....... :D :P
                        • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:14
                          to nie to samo !! :D chociaż popatrzeć też czasem fajnie :D
              • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:58
                to ja się może choć uczeszę :D
    • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:35
      nie wiedziałem :(
      ostatnio mało się bawię, bo mi się styki przepaliły :(
      dopiero niezawodna Arogancja znowu na mnie nawrzeszczała, że wreszcie mam miejsce w szafie :D
      • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 03.11.15, 19:48
        kogucik.2872 napisał:

> dopiero niezawodna Arogancja znowu na mnie nawrzeszczała, że wreszcie mam miejs
        > ce w szafie :D

No i widzisz łazęgo ? Carolcia poszła spać, dziada nie mogąc się doczekać :P
        • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:52
          co ja poradzę, że dzieci łażą spać po dobranocce ?? :>

:D

arogancka_agrafka napisała:
          > No i widzisz łazęgo ? Carolcia poszła spać, dziada nie mogąc się doczekać :P
          • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 19:53
            No kolego.... za takie gierki to pod celą nie tylko grzebień Ci zmarszczą....... :>
            • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:56
              ała !!
              a co byś jeszcze chciała ?? :D
              • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 19:57
                Ja? Nic. Zależy co Genek spod celi zechce...... :D
                • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:01
                  ja bardzo przepraszam za ciekawość
                  ale skąd Ty kurde znasz Gienka spod celi ?? :D
                  • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:03
                    Ty lepiej zapytaj skąd Genek mnie zna........ :> :D
                    • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:04
                      o to miałem zapytać zaraz po odpowiedzi na pierwsze :D
        • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 19:52
          Jeszcze nie śpię ale po co mi Kogut z przepalonymi stykami? :> :D
          • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 19:55
            no to trzeba teraz rozebrać, styki przetrzeć i naoliwić i kogut jak nowy będzie :D

carol-jordan napisała:

> Jeszcze nie śpię ale po co mi Kogut z przepalonymi stykami? :> :D
            • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 19:57
              Jak tego wszystkiego dokonasz i ładnie Ci wyjdzie to daj znać..... :P
              • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 19:58
                Cofam:
                wyjdzie.... :>
                • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:02
                  wyjdzie, wejdzie
                  brzmi fajnie :D
              • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:00
                nie no, taki przegląd wymaga dodatkowych rączek :D
                • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:01
                  Tia.... wiedziałam......... :>
                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:03
                    to co - rozbierać się i do szafy...? :D
                    • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:04
                      Tia.... właź do tej w korytarzu..... zasuwkę ma...... :D
                      • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:06
                        ale po co nam zasuwka ?? :D niech zazdroszczą !! :D
                        • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:07
                          Nam po nic. Mnie. :>
                          A kto Cię tam wie, kiedy Ci się siedzenie w szafie znudzi... a mój pies wrażliwy jest..... :P
                          • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:10
                            nie no, psa faktycznie do szafy nie zabierzemy, ale może przywlokę dwa swoje - będą miały zajęcie ? :D
                            • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:11
                              Kogut i dwa psy........ na smyczach? :>
                              • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:11
                                Cofam smycz......... cofam!!
                                • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:15
                                  za późno !!!! :D :D :D
                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:17
                                    Tia wiem...... grzebień już Ci goreeee..... :D
                                    • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:19
                                      grzebień to ja tu studzić przyszedł :D on gore od nerwa :D teraz to gore ten no..............wieszak :D
                                      • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:20
                                        Ile masz udźwigu? :>
                                        • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:23
                                          zależy na którym biegu :D
                                          ale od 50 do trochę więcej - poderwie ! :D
                              • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:14
                                no
                                psy też :D
                                • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:16
                                  To co jeszcze masz w zagrodzie? :>
                                  Takie z kamerą wśród zwierząt......... :P
                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:18
                                    jakiś pająk by się znalazł :D
                                    • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:19
                                      Nie sprzątasz flejtuchu? :>
                                      • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:20
                                        ale przesz pająk to żyjące jest, domu szuka :D
                                        czaaaaaaaaaaaaaasem sprzątam, ale żyjątek nie :D
                                        • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:21
                                          Tia...... mrówka też może mieć czasem kanapkę ze słoniem..... :>
                                          • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:23
                                            słonia nie mam
                                            nie zmieściłby mi się w łóżku :D
                                            • carol-jordan Re: Kogut.... 03.11.15, 20:26
                                              A Ty wszystkie swoje zwierzątka w łóżku trzymasz? :> Matko, Sil się chyba przewróci..... :D
                                              • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:29
                                                kolektywnie podniesiemy :D
                                                ps
                                                pająk jest na ścianie !! :D
                                                • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 03.11.15, 20:48
                                                  I to już po wszystkim ?
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 20:49
                                                    czekaliśmy na Ciebie !! :>

• arogancka_agrafka Re: Kogut.... 03.11.15, 21:10
                                                    Przyzwoitka Wam potrzebna ? :P
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 21:11
                                                    przesz miałaś mię strzec ode złego !! :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 03.11.15, 21:18
                                                    Czy Ty nie za wiele ode mnie wymagasz, szczwany lisie ? ;)
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 21:20
                                                    no przesz sama się zadeklarowałaś Ty sklerozo pełzająca !!!! :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 03.11.15, 21:25
                                                    Mylisz mnie z kimś alzheimerku :P
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 21:27
                                                    Demencjo postępująca, samaś stwierdziła, że do szafy nie idziesz, tylko na czacie stać będziesz, coby jaki były zazdrosny się nie trafił !! :D :D :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 03.11.15, 21:45
                                                    A widocznie zapomniałam.
                                                    Idź juz dogi odsączyć, będzie trochę spokoju :P
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 03.11.15, 22:01
                                                    już byłem Amnezjo pospolita :D
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 08:28
                                                    Wasze słodkie przekomarzanie się jest jako ten balsam na me sterane od spojrzeń szefowej serce...... :P Aczkolwiek proszę, oszczędźcie nam szczegółów w kwestiach łazienkowych..... no chyba że fotorelacja jaka z kąpieli..... w sumie to nie widziałam jeszcze koguta w wannie..... :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 09:21
                                                    Carolcia, nasze przekomarzanie nie jest nic, a nic słodkie :P
                                                    Koguta to ja najchętniej bym związała i wrzuciła do Wisły :D

I to jedyna kwestia, która ma związek z kąpielą :D
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 09:28
                                                    Weź weź bo ja sobie go wyobraziłam, jak majta nóżętami i trzepie skrzydełkami a potem już tylko bul bul bul......... :P Oj, a nie byłoby Ci żal? Ani trochę? Ani ciut ciut? :P :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 10:00
                                                    Może tak troszeczkę.
                                                    Może tak tyci tyci.
                                                    Może nawet jedna kryształowa łezka by spadła.

W końcu przecież Kurak jest mi niczym brat :D

;)
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 14:39
                                                    a z Wami to ja się później policzę :>
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 15:00
                                                    Już nie mogę się doczekać........ :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 15:54
                                                    ucz się cierpliwości moja droga ! :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 15:53
                                                    ech....nie ma to, jak usłyszeć od baby - bądź mi bratem :'(

:D :D :D

> W końcu przecież Kurak jest mi niczym brat :D
                                                    >
                                                    > ;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 16:00
                                                    kogucik.2872 napisał:

> ech....nie ma to, jak usłyszeć od baby - bądź mi bratem :'(

Nie mazgaj się, przeca od zawsze tak było :D

I wytrzyj dziób

https://p.alejka.pl/i2/p_new/32/54/chusteczki-higieniczne-w-pudelku-121005_0_b.jpg
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 16:02
                                                    eeeeeeeee że tak powtórzę - wiedzieć, a widzieć to dwie różne bajki :> toż nawet o cyckach teraz głupio będzie gadać !! :'(

• arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 16:07
                                                    eeeeee nie przesadzaj boś nie ogrodnik.
                                                    Ja tam lubię fajne laski obserwować i na temat cycków zawsze
                                                    możemy powymieniać poglądy :D :D :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 16:12
                                                    och och ja biedny :( i co ja teraz pocznę :(
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 16:13
                                                    Ty na stare lata to lepiej nic nie poczynaj. :P ;)
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 16:18
                                                    no nie wiem, komuś muszę dworzec w spadku zostawić :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 16:21
                                                    Siostrze możesz zostawić.
                                                    Obiecuję już więcej nie giąć torów :D :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 16:38
                                                    siostro
                                                    niejednokrotnie przełożona
                                                    tam już nie ma co giąć !! :D
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 16:45
                                                    Kogut, o fotorelację proszę. Ocenimy z siostrą AA. :>
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 16:54
                                                    carol-jordan napisała:

> Kogut, o fotorelację proszę.

Oj ciężko z tym będzie powiadam Tobie ;)
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 16:58
                                                    Ale że co? Za mały, żeby uchwycić? :P
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:01
                                                    eeeeeeeee eeeee !!! :>
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 17:05
                                                    Zawiesiłeś się? :>
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:07
                                                    nie, ale dzień się jeszcze nie skończył :D
                                                    odsikam kundla i wrócę na poprawkę :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:01
                                                    nie narzekaj :D

> Oj ciężko z tym będzie powiadam Tobie ;)
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:00
                                                    to ona teraz AA jest ?? :D :D :D

carol-jordan napisała:

> Kogut, o fotorelację proszę. Ocenimy z siostrą AA. :>
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 17:02
                                                    kogucik.2872 napisał:

> to ona teraz AA jest ?? :D :D :D

Co masz do moich inicjałów, coooooo ? :P :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:04
                                                    ja sem to inaczej skojarzył jakby :D żeś A tośmy dawno ustalili, ale żeby zaraz Anonimowa ?? :D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Kogut.... 04.11.15, 17:08
                                                    Zawsze jawna :D bez względu na okoliczności :P
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:51
                                                    uffffffff niechże Cię uściskam :D już się wystraszyłem, że Ty też do podziemia zlazła !! :D

> Zawsze jawna :D bez względu na okoliczności :P
                                                  • carol-jordan Re: Kogut.... 04.11.15, 17:54
                                                    Kogut w podziemiach? To jakaś krzyżówka z kretem by była..... :> :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 17:59
                                                    nie kogut, tylko Arogancka Abstynencja :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 15:52
                                                    że też nie masz czego sobie wyobrażać... :D
                                                  • kogucik.2872 Re: Kogut.... 04.11.15, 15:51
                                                    ooooooo teraz chcesz się pobawić w perwersje ?? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka