Dodaj do ulubionych

Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:51
Co tak naprawdę myśli facet jak mówi,że kocha (oczywiście on pierwszy to
mówi, więc nie jest to odpowiedź).
Chce czegoś, czy coś czuje, a może dowiemy się czegoś nowego.
Osobiście wolę żeby tego nie mówił tylko kochał.
Obserwuj wątek
    • libressa Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 12.10.04, 20:52
      bo tak w istocie powinno być...słowo choc miłe, to tylko słowo,
      raczej czyn...:)
      ---
      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
      • megww Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 12.10.04, 20:58
        samo słowo kocham bez potwierdzenia tak naprawę jest niczym, a
        faceci....niestety często używają tego słowa w celu....chyba tylko sobie
        wiadomym :))))
        • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:33
          Ale dlaczego, bo są wygodni
          • kotek_mru Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 10:37
            przepraszam ale nie widze zwiazku???
            • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:56
              Z czym.
              • kotek_mru Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 22:22
                "wygody"w polaczeniu z "kocham"???:)
    • saqqara mowia kocham a chca przeleciec 13.10.04, 10:57
      to chyba oczywiste, prawda?
      • szefu13 Re: mowia kocham a chca przeleciec 13.10.04, 11:41
        Nie rozumiem: jak chcą przelecieć, to przelatują, no nie? Po co tu
        gadać "kocham"? :))))))))))))
        • saqqara Re: mowia kocham a chca przeleciec 13.10.04, 11:50
          latwiej jest wtedy przeleciec, czyz nie?:)))
          • szefu13 Re: mowia kocham a chca przeleciec 13.10.04, 13:55
            nooooooo, łatwiej, to bym nie powiedział. Po takiej deklaracji dziewczyna
            przeważnie czujnieje bo:

#jeśli to ma być pierwszy raz razem, to:
            - może on snuje co do niej poważne plany, a one jeszcze nie przetestowała
            Heńka, Zenka i Zbyszka i on mógłby próbować jej w tym przeszkodzić, a w każdym
            razie robić kłopoty,
            - albo, że on coś za szybko się zdecydował (i słusznie :) ) i chyba jest za
            bardzo pośpiechowski, a to oznacza, że miał ograniczony dostęp do dziewczyn,
            czyli, że nie jest taki znowu z niego cud, albo ma kopoty z dogadaniem się,
            albo po prostu ma taki temperament, że żadna tego nie wytrzyma :)))))))

#jeśli juz są ze sobą, to:
            - będzie myślała, że on coś przeskrobał,
            - albo, że znowu nie chce mu się porządnej gry wstępnej zrobić :)))))))

Generalnie jak się chce dziewczynę przelecieć, to trzeba to zrobić szybko (nie
            mówię, że brutalnie :) ), nic nie gadając i nie dając jej czasu do namysłu, bo
            jak ona zdąży się zorientować, że facet coś chce i jest napalony, a ona ma
            tutaj coś do gadania, to uzna, że jest w pozycji dobrej do negocjacji :)))))) i
            dupa! :))))))))))
            • subtelnamaczuga najłatwiej jest przelecieć 15.10.04, 17:10
              samolotem
              bo paralotnia angażuje zbyt wiele wysiłku fizycznego
              :)
            • Gość: jeleń Re: mowia kocham a chca przeleciec IP: *.crowley.pl 16.10.04, 08:28
              > Generalnie jak się chce dziewczynę przelecieć, to trzeba to zrobić szybko (nie
              > mówię, że brutalnie :) ), nic nie gadając i nie dając jej czasu do namysłu, bo
              > jak ona zdąży się zorientować, że facet coś chce i jest napalony, a ona ma
              > tutaj coś do gadania, to uzna, że jest w pozycji dobrej do negocjacji :)))))) i
              >
              > dupa! :))))))))))

Święta racja!!!!!!!!!!!:-))))))))
              Ale ja jestem frajer i szukam też uczuć. Pełna dupa:(

• szefu13 Re: mowia kocham a chca przeleciec 17.10.04, 14:59
                Stary! Nie przejmuj się i wyluzuj. Uczucia sie znajdą jak będzie trzeba i to
                będzie to. :)))))) Przede wszystkim się nie stresuj - seks to taka fajna
                zabawa! :)))))))) A uczucie, to poważna sprawa i nie mieszajmy tego do zabawy,
                bo będzie kuku. Nie mów mi, że do seksu potrzebujesz uczucia, bo ono się rodzi
                miesiącami albo nawet latami :))))))))))))))) Żadna tego nie wytrzyma :)))))))
                Nie wystarczyłoby zauroczenie - takie od pierwszego wejrzenia: spodobała Ci
                się, potem jeszcze fajnie sie rozmawia, coś powiedziała, co Cię rozczuliło i
                już chcesz ja przytulić, całować, a dalej, to samo leci ?.... :))))))))))))))
    • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 11:37
      Słuchajcie, co za forum! Wszystkie odpowiedzi bliskie prawdy, a takie
      różne ... :))))))
      Ale spróbujmy doprecyzować (mówimy o układzie partnerskim kobieta-mężczyzna,
      żeby było jasne :)))) ) :
      - dementi: normalny mężczyzna mówi "kocham" dziewczynie dopiero jak ją przeleci
      i to nie jeden raz - wcześniej nie ma po temu podstaw :))))))))))) Tak więc
      wszystkie następne punkty odnoszą się do układu, kiedy mężczyzna już "jest" z
      kobietą :)
      - mężczyzna mówi "kocham" jak chce uspokoić zdenerwowaną, obrażoną lub bojowo
      nastawioną kobietę i to zawsze działa :))))))))))))
      - mężczyzna mówi "kocham" jak chce pocieszyć smutną kobietę - to w większości
      wypadków działa, a jak nie, to się sprowadza do punktu wyżej :))))))))))
      - mężczyzna mówi "kocham" w nagrodę za wybitne osiągnięcia dziewczyny jak:
      wyprasowanie mu koszuli, zrobienie śniadania, umycie garnków, posprzątanie
      mieszkania, zrobienie się na bóstwo, bycie królową balu ku zazdrości kolegów i
      nienawiści ich partnerek, umycie mu pleców we wspólnej kąpieli w wannie,
      podniecanie go w różnych miejscach o różnej porze, bycie ogólnie atrakcyjną, a
      przy tym nie włażenie mu na głowę :)))))))))))

Normalny mężczyzna może też mówić "kocham" nie przeleciawszy swojego obiektu
      westchnień, ale wtedy to "kocham" odnosi się do:
      - samochodu,
      - telewizora,
      - oglądania meczu piłki noznej,
      - piwa,
      - goloneczki, itd. :))))))))))))))))

Normalny mężczyzna potrafi też powiedzieć "kocham" do swojej mamy, ale to
      raczej dlatego, że ona tego oczekuje, z wdzięczności i to oznacza całkiem co
      innego niż to, co nas tu tak nurtuje na tym forum, prawdaaaaaaa? :)))))))))

Pozdrawiam.

P.S. Nigdy nie wierzcie mężczyźnie - zawsze go sprawdzajcie w łóżku :)))))))
      • malinka48 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 11:53
        wwwwwwooooooooooooowwwwwwwww ale wypowiedż,jestem pod wrażeniem:)))
        szefuuuuuuuuu13
      • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:47
        No tak. Wypowiedź godna Szefa, wyczerpująca i kompleksowa.
        Może teraz już nie będę tego tak analizować, a przynajmniej nadinterpretować.
        I do wiedziałam się, że słowo"kocham" nie musi być wyznaniem uczuć, ale dziwną
        formą podziękowania. Może szkoda.
        Dzięki Szefu
        • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 14:24
          A co Ci tam ma być szkoda. :) W końcu jak facet kocha, to się da to wyczuć,
          prawda? A jak nie wyczuwasz, to i deklaracje nie pomogą - próbujesz się łudzić
          i dopatrywać czegoś, czego tam nie ma. A słowa są słowami jak ktoś tu mądrze
          napisał.
          Ważniejsze jest, czy Ty jego kochasz? Bo wtedy to np. choćby sie śmiał jak
          rżący koń, to dla Ciebie będzie piękne :)))))))). I nie będziesz się doszukiwać
          szczegółów, bo przecież Twoja miłość mu wszystko wybaczy .... (jak w tej
          piosence, ale to chyba nie było z tej epoki :))))))))) )

No, a tak poważniej, to w sumie czy to takie ważne, co ten facet gada? Grunt,
          żebyś kochała, była szczęśliwa chocby przez chwilę, nawet jak potem będziesz
          cierpieć - według mnie lepsze to niż żeby się nic nie działo ..... A ideałów
          nie ma - to są tylko idee. Nawet najtrwalsze związki mają jakąś tam cenę i może
          się okazać, że nie będziesz chciała jej zapłacić......
          • Gość: Inna Bajka Do Szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:59
            Boże jeszcze raz napiszesz coś tak mądrego i Ciebie pokocham ;)
      • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 19:35
        Gratuluje wyczerpującej temat wypowiedzi:)
      • megww Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 20:40
        uffff....jestem pod szalonym wrażeniem po tej wypowiedzi, szok nareszcie jakiś
        mężczyzna powiedział prawdę, cała prawdę, nie no nie mogę w to uwierzyć, jesteś
        genialny:))))
      • Gość: olainternet@wp.pl szefu13 IP: 5.6.1D* / 62.225.112.* 14.10.04, 16:17
        umow sie ze mna;)
        • Gość: Inna Bajka Re: szefu13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:44
          Kto ma sie z Tobą umówić facet czy "facetka" ?
        • szefu13 Re: szefu13 15.10.04, 16:49
          OK - gdzie i kiedy? :))))))))))))))))
          • Gość: Inna Bajka Re: szefu13 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:57
            No to mnie zastrzeliłeś. Ty napewno jesteś z Wawki. A ja tam już tak często nie
            bywam
            • szefu13 Re: szefu13 15.10.04, 19:14
              Bingo! :))))))))))))) Jestem z Wawki :)))))))))))))
              Jak się będziesz wybierać, to zawsze możesz dać znać - wybór należy do Ciebie.
              Intymne szczegóły proszę na: szefu13@gazeta.pl :)))))))))))))))))))))

Pozdrawiam :)
    • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:50
      szefu13 jesteś świetny w soich wypowiedziach! mi facet nie mówi, że kocha i
      chyba nie powie - zadeklarował przyjaźń - i nie wiem czy się cieszyć (twierdzi,
      że przyjaźń trwalsza) a miłości nie zadeklarował (podobno mniej trwała w
      użytku). ja jako jego przyjaciółka kocham go, ale co mi po tym, jak na starcie
      skrzydła podciął? no i jestem przyjaciółka bez przyszłości. :))))))
      naprawdę można chyba dostać świra z wami - jestem najlepszą przyjaciółką -
      pewnie dozgonną :))))))))))))
      • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:13
        A we mnie się szybko i łatwo zakochują, a . . . potem jakoś się tak to rozłazi
        między palcami. I nie chodzi im o sex, bo mówią to po sexie. Tak jakby dostali
        olśnienia i potrzebę nagłej eksplozji uczuć, a potem psssssssss. Jakiś czas
        mija przypominają sobie,że to chyba to ,ąle dla mnie to odgrzewany obiadek.
        • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:19
          do mnie to z platoniczną miłością wyskakują. dziwne, bo do brzydkich nie
          należę, ale może noszę w sobie jakiegoś straszaka? kto to wie?! ciepłe kluchy
          też nie jestem - pewnie jeszcze nie trafiło się ślepej kurze ziarno ;)))))))
          • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:24
            No dokładnie. Albo jestem zbyt dobra, albo taka laska,że się głupio czują, albo
            na wszystkim się znam i niczym mi nie są w stanie zaimponować, albo jestem
            zarozumiała, albo są zazrośni, albo jestem taka zajebista,że na kumpla idealny
            materiał.
            • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:47
              cóś w tym jest - normalna "Seksmisja" - tylko jeszcze cholera potrzebna "ta"
              pigułka! nie mam pomysłu na to co dalej - niech już będzie ta przyjaciółka! ale
              jak zawsze pozostanie niedosyt, oj, niedosyt!...
              • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:52
                Dokładnie tak i z tym nieoptymistycznym akcentem żegnam wszystkich.
                Do jutra pa pa.
                Wszystko, absolutnie wszystko zniosę u faceta oprócz kłamstwa i kompleksów.
                • Gość: ff Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.10.04, 23:30
                  facetem nie jestem,ale na podstawie obserwacji wlasnych i doswiadczen.. moge
                  powiedziec tak,
                  rozne typy facetow laza po tym padole i oto: jeden nie powie zanim sam nie
                  uslyszy
                  drugi zanim powie to przetestuje,posmakuje,zlustruje
                  a jeszcze inny powie to wylacznie dla osiagniecia korzysci, jak trafi na
                  kobietke łasą na takież słówka to cel zdobyty
                  mozna wymieniac do bolu...:))
                  grunt jak tu juz ktos wczesniej wspomnial to czuc ze sie kocha i jest
                  kochanym .. słówka -czule sa wspaniale ale przedkladam je nad czyny:))
                  adijos do jutra:)))
                  ps. opijam zwyciestwo naszych zdolnych(i przystojnych) ;-)
        • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 15.10.04, 18:10
          Eeeeeeeee, no co Ty? Daj szansę facetom przemyśleć sprawę! To długi i
          skomplikowany proces! Trzeba rozpatrzyć wszystkie za i przeciw. To nie takie
          proste jak u kobiet: czują i już są gotowe się poświęcać do końca życia (do
          pewnego stopnia i przy pewnych warunkach, oczywiście :)))) ). Facet zna swoje
          możliwości. Wie, czego pragnie i co go bawi. I wie, czego oczekuje kobieta i tu
          niestety zaczynają się schody. Należy dokonać skomplikowanych obliczeń. Czy
          warto zrezygnować między innymi z:
          - spontanicznych wypadów na wódeczkę z kumplami,
          - podrywania panienek i uprawiania seksu z kim popadnie,
          - rozrzucania różnych rzeczy po WŁASNYM mieszkaniu,
          - słuchania Franka Sinatry o drugiej nad ranem na cały regulator :),
          - nie mycia się wieczorem przed pójściem spać :))),
          - nie golenia się dopóki dziewczyny nie przestaną zwracać uwagę,
          - chodzenia w jednym T-shirt-cie przerz miesiąc :))),
          - oglądania w spokoju meczu,
          - szybkiej jazdy ulubionym samochodem w terenie zabudowanym,
          - generalnie robienia, co się żywnie podoba,
          w zamian za:
          - możliwość, a nawet przymus podniesienia swoich kwalifikacji jako pomoc domowa,
          - posiadanie bardzo kompetentnego Managera, który wszystkim zarządza, a w
          każdym razie próbuje,
          - konieczność tłumaczenia jak funkcjonuje tak skomplikowane urządzenie jak
          otwieracz do puszek,
          - uprawianie seksu w rzadkich momentach, kiedy partnerka ma dobry humor (jak ma
          zły, to i jemu się odechciewa :))) ),
          - wydawanie ogromnych sum pieniędzy na bardzo wzniosłe cele jak: zakup futra,
          fryzjer, kosmetyczka, wakacje na antypodach i wiele, wiele innych podobnych :).

To naprawdę wymaga przemyślenia. To wymaga czasu. Nie chciałabyś, żeby ktoś tak
          ważną decyzję podejmował pochopnie, a potem się rzucał, że to miało być nie
          tak? :)))))

A tak z innej beczki: co czujesz? Szanuje, zależy mu, jesteś dla niego ważna?
          Mieszkacie razem i co? Gra? Jak gra, to o co chodzi? Przytulaj się mocno i
          ciesz facetem, a nie czekaj na deklaracje. Jak jest fajnie, to faceci mogą
          zapomnieć o takich banałach jak ładne słówka :))))))))))).

Co rozumiesz przez "psssss...." - odchodzą na jakiś czas, żeby potem wrócić? :)
          Jeśli tak, to przecież sama wiesz, o co chodzi :)))))))))))))))). I masz
          rację. :) Ale dlaczego tak jest? Licho wie - nie ci faceci może? :))))) Nie to
          podejście? Hmmmmmm ...... :)))))))))))))
          • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:40
            Tak napisałam na samym poczatku. Nie chcę aby mówili, bo wszystko mozna
            powiedzieć, nawet,że się kogoś zabje.
            Ale kochali, niech wszyscy się kochają.
            Po tym wszystkim co przeżyłam, a było tego duzo, porzucona, oszukana,
            okradziona, ośmieszona . . . wierzę, naprawdę wierzę w miłość.
            Nikt nie ma takiej wiary i miłości jak ja.
            poprostu nie ci faceci.
            A nawiązując do Twojej wypowiedzi:
            1. zawsze puszczałam fceta na spontaniczną wódeczkę
            2. raz wybaczyłam i to był ostatni raz
            3. sama rozrzucam
            4. muzyka na mnie działa jak cholera
            5. po ostrym s ... nikt nie ma siły
            6. uwielbiam nieogolonych
            7. no wolę jak facet pachnie, nawet soba ale pachnie
            8. mecze zawsze oglądam
            9. jeździłam sama w rajdach samochodowych
            10. ogólnie spontan
            11. i nie lubię chodzić po sklepach.
            • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 15.10.04, 19:34
              No, to jesteś IDEAŁEM !!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
              Pewnie faceci nie ci ..... a może Ty po prostu lubisz takich np. żulków?
              Nastoletnie dziewczynki lubią takich - im chłopak bardziej zbuntowany (co
              objawia się zazwyczaj piciem alkoholu, paleniem papierosów, ogólnie niechlujnym
              wyglądem, klęciem i pluciem na chodnik :))) ), tym lepszy. :)))))))).

No, to kiedy będziesz w Wawce? :))))))))))))))))))))))))))))))
              A bo wiesz, jeszcze mamy parę kwestii do obgadania... :))))))))))))))))

Pozdrufko. :)
      • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 15.10.04, 17:29
        Słuchaj, według ostatnich publikacji naukowych na łamach
        miesięcznika "Modelling psycological processes with Mathematical theories" nie
        pamiętam z korego roku i miesiąca podaje się, że naukowcy amerykańscy doszli do
        jednomyślnego wniosku, że mimo iż teoria wydaje się nieco naciągana, to można
        zaproponować następujacy wzór definiujący miłość między mężczyzną i kobietą w
        układzie partnerskim:
        MIŁOŚĆ = PRZYJAŹŃ + SEKS
        Tak więc myślę, że już dalej chyba sama możesz przeliczyc powyższą formułę i
        zobaczyć co łączy Twojego faceta z Tobą. Nie mówię o jego deklaracjach, tylko o
        faktach, czynach i Twoich odczuciach. Kobieca intuicja Cię nie zawiedzie :)))))
        I co, skrzydełka się pomału zrastają, czy szlag je trafił? :)))))))))))

Ja tam uważam, że poważna partnerka powinna przede wszystkim być moją
        przyjaciółką, powinniśmy się dobrze bawic i umieć komunikować. Wspólne cele są
        niezbędne, wspólne zainteresowania - nie takie znowu ważne, to da się pogodzić.
        Życie pokaże czy to, co było przyjaźnią i seksem, to wyrosło na wielką miłość.
        To po prostu zależy od trwałości, a ta z kolei zależy od szczerości przyjażni i
        dążenia do wspólnych celów, od spontaniczności i lubieżności seksu :)))
        (pardon: nie ma się co śmiać, to wbrew pozorom poważna sprawa!), łatwości
        porozumiewania się oraz od pozytywnego nastawienie do życia obojga partnerów.
        Tak mi się wydaje ..... ale co ja wiem? .... :)))))))))))))))))))
        • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:37
          to jest chyba odpowiedź, którą z kolei ja szukałam w innych wątkach - dzięki.
          nie wiem na ile sprawdza sie to w moich raliach, ale jeśli przyjąć wypowiedź za
          pewnik na przynajmniej mój użytek to ok!
        • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:39
          Nie myślałeś aby napisać książkę.
          Bo szczerze powiem, że zakażdym razem jak przeczytam coś Twojego, boję się
          dotknąć klawiatury, by nie wyjść na pustą idiotkę.
          Ty jesteś facetem, w którym można się zakochać.
          Z natury jestem ciekawska i przemądrzała, więc celem mojego zycia jest facet
          przy, którym dolna szcęka nie będzie mi sie podnosiła z podłogi
          • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 15.10.04, 20:00
            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: ktoś z Gd Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.crowley.pl 16.10.04, 08:44
        Ciesz się, bo jak usłyszysz słowo "kocham" to już na nic nie będziesz czekać. I co wówczas? Zaczniesz się nudzić i rozglądać za innym od którego będziesz chciała usłyszeć "kocham'. Dlatego nie nadużywamy tego słowa, byście nas nie opuszczały.:-)
        • carlos.33 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 16.10.04, 10:39
          Dla większosci facetów kocham to mniej wiecej to samo co lubię , raz lubie raz
          nie lubie i tyle, facet zaczyna miłosć od sexu a kobieta sex od miłości no i to
          znacznie nas rózni, i tak to się kręci w kółko. pozdrawiam :)
          • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:01
            BINGO !!!!!!!!
    • Gość: doświadczony Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:41
      Tak mówią, bo za dużo piją.
      • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:43
        a kto za dużo pije - bo straciłam wątek? oni, że mówią, czy one, że tak mówią?
        • Gość: dośw. Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:47
          Też strzeliłaś kielicha, że straciłaś wątek? Oni.
          • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:50
            :))))))) wyskakujesz z odpowiedzią, a później i tak wszystko sprowadzasz do
            jednego - kielicha - albo masz złe doświadczenia, albo nie masz pomysłu
            • Gość: dośw. Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:53
              I owszem jesteś bystra. Niestety jestem w pracy i moi drodzy interesanci tak
              mnie ujeździli od rana, że raczej to drugie. Ale niech no odetchnę!
              • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:21
                zatem, za dużo pracujesz - poczekam
                • Gość: dośw. Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:40
                  Jeszcze zipię. Jeszcze trochę kojarzę.
    • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 23:28
      No szefu to już wyjaśnił. Ja jeszcze dodam że jak kobieta ciągle pyta " kochasz
      mnie" to dla świętego spokoju warto powiedzieć że się kocha bo takie zrzędzenie
      to może do szału doprowadzić.
      • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:41
        znawca
        • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 13.10.04, 23:58
          A co może tak nie jest? Jakoś w prasie kobniecej jak czytam listy kobiet co tam
          pisazą to często zarzucają swoim partnerom że nie mówią im że je kochają.No a
          jak się postaramy i mówimy że kochamy to jest źel. Bo za szybko , bo
          nieszczerze. Trzeba się z zdecydować czego się chce.
          • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:01
            i to jaki znawca!
            • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 14.10.04, 00:04
              No cuż nie zaprzeczam :))
              • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:06
                ja powątpiewam...
                • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 14.10.04, 00:13
                  Twoje wątpliwości są twoją sprawą
                  • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:16
                    ale to Twoje wypowiedzi spowodowały wątpliwości
                    • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 14.10.04, 00:18
                      O jakich wypowiedziach piszesz. Chyba nie z tego wątku?
                      • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:21
                        na przykład:
                        A co może tak nie jest? Jakoś w prasie kobniecej jak czytam listy kobiet co tam
                        pisazą to często zarzucają swoim partnerom że nie mówią im że je kochają.No a
                        jak się postaramy i mówimy że kochamy to jest źel. Bo za szybko , bo
                        nieszczerze. Trzeba się z zdecydować czego się chce.
                        • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 14.10.04, 00:28
                          Kobiety pisząc takie listy do prasy czy na forum maja nadzieje że ich partnerzy
                          domysłą się i będą mówić że je kochają. Skoro jest popyt na mówienie kocham to
                          nie ma się co dziwić że pojawiła się podaż.
                          Nadal nie rozumioem skąd twoje wątpliwości?
                          • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:54
                            No proszę jeden mój wyjazd poza komputerek i jak sie temacik rozwinął.
                            Wszyscy macie rację. Ale chodziło oto jak on sam to powie ot tak, Bo ja tego
                            nigdy pierwsza nie powiedziałam i nie powiem. Z natury jestem dość nieufna. I
                            poprostu chciałam wiedzieć dlaczego oni czują taka potrzebę, a i tak potem
                            nagły zwrot.
                            • password01 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 14.10.04, 20:04
                              No to jak tobie się zdarzało że to faceci mówią kocham jako pierwsi. No to
                              muszisz być naprawdę wyjątkowa, abo dajesz facetom wystarczająca dużo czasu :)
                              • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:04
                                Wiesz nie ukrywam, że ludzie mnie lubią, nie wszyscy ale lubią.
                                A jeśli chodzi o facetów, to ktoś kiedyś powiedział, że jestem idealnym
                                materiałem na książkę. A co jest najśmieszniejsze nie jestem typem kokietki.
                                Ale wzbudzając takie emocje, jakoś tak się później to rozłazi. To jest jak
                                spalenie się stodoły z sianem.
                                • Gość: strażak Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:42
                                  A z uszków Ci przypadkiem dym nie bucha??
                                  • Gość: Inna Bajka Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:59
                                    Cała płonę. STOP. Potrzebne gaszenie. STOP. HELP.
                                    • Gość: strażak Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:07
                                      Hydrant oczywiście ukradli. STOP. Lecę szukać koca.STOP. Nie spłoń cała!! STOP
                                      (z tym płomieniem).
                      • Gość: indygo Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:23
                        nie ma sensu sie przekamarzać - pogadamy jutro - dobrej nocy życzę
      • szefu13 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 15.10.04, 19:56
        No nie wiem ......... Wydaje mi się, że odpowiedź "kocham" zwłaszcza taka na
        odwal się niczego tu nie załatwi ........ Na mój gust, to dziewczyna się
        pyta "czy Ty mnie kochasz?" wtedy, kiedy:

a. ma wątpliwości i czuje się zaniedbana przez partnera,
        b. chce wysondować jego nastawienie w początkowym etapie znajomości, kiedy ona
        już jest ugotowana i nie wyczuwa co z nim,
        c. robi sobie jaja i wiedząc, że dopiero co poznawszy ją facet nie ma prawa
        czegoś takiego na poważne zadeklarować, pyta się go, zeby zobaczyć jego
        reakcję :))))))

W przypadku a. trzeba kobietę:
        - przytulic,
        - pogłaskać,
        - porozmawiać z nią (uwaga: słuchać ze zrozumieniem i nie robic nic
        równolegle :)))))) ),
        - przelecieć.
        Można ewentualnie kupować jakieś prezenty, ale po co wydawać pieniądze.
        Powyższe działania skutkują lepiej i nic nie kosztują, a nawet może być
        fajnie :)))))))

W przypadku b. poza ewidentną niechęcią do dziewczyny (bo np. dłubie w nosie
        przy stole :)))) ) należy odpowiedzieć "TAK". Nawet awansem :))))))))))) Potem
        się ewentualnie odkręci. Asekuranci mogą powiedzieć:
        - "na dzisiaj: tak" albo
        - "Tak, do odwołania" :))))))

W przypadku c. należy odpowiedzieć coś inteligentnego i dowcipnego. Nie powiem
        co, bo wszyscy nie muszą wiedzieć jak to się robi :))))))))))))))))))))))).
    • pan_pndzelek Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 16.10.04, 12:04
      > Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ?

Bo chcą sobie pobzykać... to chyba proste. Ale nie przejmuj się, jak już sobie
      bzykną to przestaną takie głupoty opowiadać... W ogóle cokolwiek przestaną
      opowiadać i sobie pójdą...
      • rycha7 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 16.10.04, 13:58
        Prawda, aczkolwiek, okrutna.
    • kemocik Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 16.10.04, 12:55
      Gość portalu: Inna Bajka napisał(a):

> Co tak naprawdę myśli facet jak mówi,że kocha (oczywiście on pierwszy to
      > mówi, więc nie jest to odpowiedź).
      > Chce czegoś, czy coś czuje, a może dowiemy się czegoś nowego.
      > Osobiście wolę żeby tego nie mówił tylko kochał.

Bo ci co kochaja a nie mowia... sa z innej bajki:)))))))))))))
    • Gość: Solar Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.crowley.pl 17.10.04, 15:13
      Mówią co myślą, co czują. Mówią tak jak kobiety : albo z duszy, albo dla osiągnięcia jakiegoś celu. Po co komlikować sobie życie, nie masz innych problemów. :-))). Jak nie, to tylko pozazdrościć.
      • Gość: Inna Bajka Do Solara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:26
        Na swoje nieszczęście mam problemy i to duże. A ten post, to tylko luźno
        rzucony temat. Jako osoba o dość szerokich horyzontach chciałam poznać szersze
        spektrum tej sprawy. I tak jak napisałam wolę jak kochają , a nie tylko o tym
        mówią.
        I tak między nami nie wydaje mi się, aby to był bzdurny temat. Każdy z nas choć
        raz chciał być w skórze tej innej płci.
        P.S. Jeśli Twój nick pochodzi od pewnej powiesci St. Lema, to dziwi mnie Twoje
        podejście do tego "problemu". Z wyrazami sympatii Inna Bajka
    • Gość: abc Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:54
      up
    • bubu12 Re: Dlaczego faceci mówią - "KOCHAM" ? 18.10.04, 16:51
      Widzę masę odpowiedzi, więc nie będę drążył tematu. A może postawmy pytanie
      odwrotnie, czyli: co kobiety myślą mówiąc KOCHAM? Pewnie zaraz będzie alarm!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka