Dodaj do ulubionych

Babole i inni (2)

• wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 05.09.18, 13:35
      Sprawę nie ułatwia też to, że Kukuła jeszcze parę miesięcy temu pisała mi (2 razy) przesłanie od Afiutki, i też w stylu naćpanego i sfrustrowanego "rapera", hm. Chyba, że Kukuła też była podstawiona, hm. To chyba jest zagadka dla Sherlocka Holmesa, hm.
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 05.09.18, 13:41
        Kukuła plotła, improwizowała sobie - w odpowiedzi na twoje dociekania. Ot i cała zagadka. :)
        Natomiast ta kreaturka - musiała siedzieć z nosem w Espresso latami, skoro podrobiła tekst Afi... i dalej już na tym wózku jechała.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 05.09.18, 13:46
          la_chanson napisała:

> Kukuła plotła, improwizowała sobie - w odpowiedzi na twoje dociekania. Ot i cał
          > a zagadka. :)
          > Natomiast ta kreaturka - musiała siedzieć z nosem w Espresso latami, skoro podr
          > obiła tekst Afi... i dalej już na tym wózku jechała.

Może tak być, że Kukuła wypaliła po swojemu, hm. Ale co ona ode mnie chce?
          • la_chanson Re: Babole i inni (2) 05.09.18, 14:00
            wcionszrzywy napisał:

> Ale co ona ode mnie chce?

Nie wiem. Każdych portek się chwyta.
            Wybacz te portki w odniesieniu do siebie, ale rzecz ma charakter na tyle seryjny, że pozwolę sobie użyć tego "symbolu" raz jeszcze. :)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 05.09.18, 13:51
      Tja, od początku mi coś nie grało, potem jakbym uwierzył. Sprawa chyba zakończona :)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 05.09.18, 20:06
      😊
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 18:10
        No pięknie. Pisał człowiek, że jest ledwie-rzywy. Ale przy tym rzyciu ledwym trzymała go jeszcze myśl, że go dawna miłość odnalazła. Kiedy jednak się okazało, że to tylko przebrany szpieg z krainy deszczowców - poczerwieniał, pobladł... na koniec uśmiechnął się mgliście. I było po komboju.

[KOORTYNA]
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:02
          I co mnie tak wołasz, Lurneta, co tak wołasz, hm. Nie denerwuj się, hm. Nie minęły jeszcze nawet 24 godziny, a ty już w panikę wpadasz, że zniknę na parę miesięcy albo na pół roku, i znowu będziesz wyć, hm. Mam koncept na wpis tu dzisiaj, ale to w takim razie będzie następny. Widzę, Lurneta, że ty sobie coraz lepiej radzisz jako moderator, tu, fiu fiu. Może kupisz ode mnie tę funkcję, tu - kaowca, ha ha ha ha. Tylko 50 000, jak dla ciebie to w złotówkach. Może być w dwóch ratach - po 25 000. Jeszcze tylko musisz przestać z tymi czwartorzędnym poetami (Leśmian, to już jest coś, widzę, że zaczynasz łapać), zapomnieć, że się wychowałaś na KGŁ (i na nich zakończyłaś swój rozwój), od czasu do czasu puścić jakiś rap, najlepiej gangsterski, i będziesz mogła się czuć pełnoprawnym przywódcą tutejszych użytkowników i reszty gawiedzi.
          • la_chanson Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:06
            Dobra, dawaj ten następny. 8)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:13
              Żeś się naprawdę wyrobiła, ha ha ha ha ha.
              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:29
                Trzymam ten sam poziom od lat. Dziwne, że tak jakoś wybiórczo i nagle cię olśniewa.
                A jeśli chciałeś być miły, a to miał być komplement - rozumiem, jednak nie jestem na tyle próżna, by się z niego ucieszyć (khe khe) i uznać za adekfa... To też powinieneś wiedzieć od dawna. 8)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:37
                  Dobra, dobra. Nie tłumacz się.
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:44
                    Atakują mnie judasze...
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:46
                      A co chcą?
                      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 19:50
                        Poczytaj...
    • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 09:24
      I co oni chcą mnie nabrać na kupno BITKOIN-a.
      Hello,
      Are you wondering about how you can make more money through a smarter investment? Then this site is offering new technology that may be exactly what you're looking for.

If you have looked at the profits made from cryptocurrency investments and thought that it was too late to make a profit, then think again. There is a new site that allows you to make a profit regardless of whether the market goes up or down. Want to know how it works? Watch this short video explaining everything you need to know.

If you want to dive straight in and open an account today, you can. Sign up is completely free and you can leave anytime you want. Join now and try it out for yourself.
      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 09:39
        I następny email który zasmieca mi skrzynkę.

<<<IBS Poland wspólnie z Dassault Systemes ma przyjemność zaprosić Państwa na seminarium poświęcone światowym trendom motoryzacji.

Przedstawiciele kluczowych firm branży automotive spotykają się w dniu.... >>>
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 06.09.18, 09:49
        niektórzy kupują koparki do BTC ;) co nie zawsze się opłaca i finansowo i prawnie.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 07.09.18, 21:02
      Jak tam Ejdżowa, sukienka i bluzeczka wyprasowane?
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 07.09.18, 21:20
        WAZ, przeszkadzasz...wlasnie robie sobie paznokcie🙂. Nooo musze, dobrze wygladac. Jak zawsze zreszta😉 Niestety od rana mnie nie bedzie w mieszkaniu, wiec musze wszystko zrobic dzisiaj😊 Poza tym, coraz wiecej kobitek ma chrapke na Ciebie i boje sie pisac, aby mnie nie zjadly...aha deko moge sie spoznic...moze z 5minut
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 12:01
          17.30
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 12:14
            😊Do zobaczenia😊
            • ageofwar Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 12:17
              Choc w moim stylu powinna byc odpowiedz: "ok. Do zobaczenia"
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:37
                No gdzie jesteś?
                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:41
                  Wystawił Cię ten ktoś?
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:46
                    Na to wygląda. Hm.
                • ageofwar Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:46
                  co masz na sobie?
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:47
                    Majtki.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:48
                    To Ty ta w spodniach i czerwonej kurtce?
                    • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:52
                      Podobno Cię zna.... więc powinna wiedzieć, jak wyglądasz, no chyba, że niedowidzi.... wietrzę krętactwo:)
                    • ageofwar Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:55
                      Mialy byc spodnie? Chyba sukienka😉
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 17:58
                        To gdzie jesteś?
                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 18:08
                          rog gagarina/parkowa
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:00
      No i to by było na tyle. Hm.
      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:05
        ? i co? co?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:07
          Nic, nie przyszła.
          • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:11
            Zabawił się ktoś.... olej debila.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:17
              Nie ma sprawy. Każdy ma tu swoją rolę do odegrania. Na tym polega tu ta zabawa :)
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:23
                Nie bardzo rozumiem... To przykre, socjopaci zniechęcają ludzi do znajomości zawieranych przez internet...
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:31
                  Bez przesady. Ja nic nie zainwestowałem. Chciałem tylko sprawdzić. Nawet trudno powiedzieć, że straciłem czas. W końcu pospacerowałem godzinę w bardzo sympatycznym miejscu, wypiłem kawę, i wróciłem do domu. To zapewne lepsze niż miałbym jeszcze jedną godzinę spędzić z laptopem na kolanch. Co prawdę zdenerwowało mnie to trochę, ale człowiek sobie z czymś takim radzić musi. Codziennie może cię ktoś wyprowadzić z równowagi, na przykład w pracy.
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:34
                    No tak, tak...
                    • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:37
                      Zaraz mnie zbijesz :)
          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:11
            Kupiłam fasolkę mamut. Bedzie jutro na obiad. Zmierzyłam pokój kolejny raz, zamówię jednak tę sofę. I jeszcze kawę zaparzę :-)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:17
              Sofa zapewne niebieska, hm.
              • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:31
                Szara. A nią, a może nim nie przejmuj się ( przy założeniu, że to prawda). Tak po prostu. Co do znajomości przez internet to bywa różnie, ja dzięki cafe poznałam na żywo kilka osób i było to bardzo miłe ( też zaskakujące;-)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:34
                  Szara? Pod szarą to cała reszta powinna być raczej dopasowana, hm. Do szarego, to chyba biały pasuje, hm. No i może fiolet jakiś. Zasada i tak jest jedna - tylko dwa kolory, jakieś odcienie tych kolorów, i dodatki, zieleń żywa. Dobrze mówię?
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:37
                    Do szarości bardzo ładnie pudrowy róż lub żółty wygląda:)
                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:40
                    Dobrze mówisz. Jedynie z fioletem byłabym ostrożna bo się zrobi smutno. Ale zieleń żywa lub np fuksja ( jako dodatek) ładnie. Właśnie w Agacie widziałam dziś małe koce w tych kolorach.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:41
                      A szary to wesoły kolor, co? Hm.
                      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:51
                        Szary nie jest wesoły, jest bazowy. Czyli mając go w "tle" innym kolorem można stworzyć klimat. Ciepły, chłodny lub zimny. Wtedy całość nie będzie męczyć na dłuższą metę. Chciałam ciepły, stad pomysł fuksji.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:58
                          Bazowy a wesoły, to różnica. Wesoły nie może być bazowym? Szary jednak nie jest ciepłym kolorem, a raczej jest zimnym. Moim zdaniem jest to wyciszanie emocji. Interpretować można różnie potrzebę takiego koloru.
                          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:04
                            Jeśli bazowy jest wesoły, na duższą metę zmęczy. Machnij sobie pokój na różowo albo na pomarańczowo. Nie napisałam,że szary jest ciepły, bo nie jest. O Jezu.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:10
                              O Jezu. Wiem, że wesoły, taki jak np. pomarańczowy będzie męczył. Ale np. żółty, jakiś piaskowy, albo nawet dość jaskrawy żółty może być na ściany, do tego meble z obiciem purpurowym i będzie cudownie :)
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:11
                              W każdym razie nie będzie tak szaro jak w twoim życiu.
                          • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:07
                            Ja zawsze miałam krzykliwe kolory.... a ostatnio pokój - biel + szarość + beż + miętowy (akcenty).... Starzeję się?
                            • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:10
                              Nie starzejesz się tylko rynek jest zalany różem pudrowym i miętą. Bo taka była "moda". Za chwilę wszystkie mieszkania będą podobnie wyglądać.
                              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:13
                                lubię miętę
                                • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 21:51
                                  Mam za zadanie zasadzić imbir w doniczce. Czytam porady , każda inna :-))) A za 3 tygodnie mam mieć przynajmniej kilkucentymetrową zieloną łodygę, taki był zakład ha ha :-)) kombinuję jak to ma mi wyrosnąć :-)
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 22:28
                                    O, Ciumka, przypomniałem sobie. Ta od tej chorej kotki się odezwała - znowu mnie dodała do ulubionych, ale nic nie napisała, hm. Ja nie będę pisał.
                                    • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 22:32
                                      Nie pisz, w ten sposób będziesz miał pewność, że nie dostaniesz odpowiedzi.
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 22:42
                                        Tak myślisz? Hm. Ja myślę, że jak kocha, to napisze)))))))
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 22:43
                                        Kotka pewnie już zdrowa, to ma trochę czasu, hm.
                                        • marco_5 Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 10:14
                                          wcionsz, nie przejmuje sie taki nasz los ...ech, pogodzilem sie juz ..
                                          te kobiety robia z nami co chca, wychowaly nas, nasza dobroc zgubila nas..:(
                                          a moze, ze mna umowi sie jakas...sympatyczna, interesujaca Kobieta ?
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:44
                      O, fuksja, fuksja. Teraz zobaczyłem co to za kolor. Właśnie fuksję (fiolet) miałem na myśli :)
                    • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:45
                      Sama jestem zaskoczona :-) że mi się posmutniało, że jednak nie spotkaliście się dzisiaj, niezależnie od wyniku tego spotkania. Ale umówić się z kimś i pozwolić ,żeby ktoś przez godzinę sterczał rozglądając się to po prostu brak słów. Jednak ludzi porąbanych nie brakuje.
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:54
                        Nie sterczałem godzinę. Niecały kwadrans byłem w umówionym miejscu, potem poszedłem na kawę, sprawdzałem forum.gazeta. Na koniec przeszedłem znowu koło tego miejsca. I bye. Nie ma co się nade mną tak rozczulać. Pogoda była całkiem fajna, a miejsce to bardzo lubię. W dodatku znowu jakaś akcja na cafe.pl/forum.gazeta była, co może z tego wszystkiego było najważniejsze)))). I wynik nie jest wcale taki tragiczny, jak wam się wydaje. Nie znam jej, nie wiem kto to jest. Chciałem tylko się dowiedzieć, po co napisała ten wątek - "komunikat do czerny". Nie mam też problemy z tym, żeby tu napisać, że chciałem też sprawdzić, czy mi się podoba tak jak na niektórych - podkreślę - niektórych zdjęciach.
                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 10:09
                          Dokladnie WAZ, odegrales swa role perfekcyjnie! Choc ubieglam was 😂😂😂😂😂. Widzialam twoja zaskoczona mine. Aha bylam/ pojawilam sie, a to ze sie nie spotkalismy...peszek😉. Niestety jestem od zawsze wyrafinowana😉 s.uka. Dbam o swoje interesy. Zobaczylam, co chcialam zobaczyc i tyle. Ponadto, chodzenie na szpilkach w tak trudnym terenie jest jak uczestnictwo w cyrku, w ktorym ja nie wezme udzialu. Aha2 Fuksja kompletnie nie pasuje do szarego. Utwierdzilam sie o tym. Zegnam ozieble...aha3 jak mi minie zlosc to moge zabrac ciebie na kawe w ramach przeprosin.
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 10:51
                            Złość i strach cię paraliżuje, mała. Ale to już twój problem.
                            • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 10:59
                              Strach? Etam...tylko zlosc. Nie lubie jak ktos jest lub mysli, ze jest bardziej przebiegly ode mnie.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:05
                                Ha ha ha ha ha.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:06
                                No i naprawdę ulżyło ci? Myślisz, że to była odpowiednia i właściwie wymierzona "kara"? Hm, naprawdę jesteś dziwna, hm.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:10
                                Ja się co prawda trochę obawiałem, że przyjdziesz ze sztyletem (znam twoją złość na mnie) i mi wepchniesz go w brzuch, jak w jakimś dramacie Szekspira. Ale skończyło się na tym, że sobie poobserwowałaś, czy tam gdzie w pobliżu byłaś, i o mało nóg nie połamałaś. Ha ha ha ha ha ha ha. Się nawet poświęciłaś, tylko nie wiadomo dla kogo i po co, hm.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:16
                                A jak chcesz być zawsze bystrzejsza od innych, to niestety, musisz sobie wziąć typowego frajera.
                                • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:27
                                  ponoc przeciwienstwa sie przyciagaja😂😂😀😀
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:29
                                    A to już nie mój problem.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 08.09.18, 20:55
      Jednak to wszystko ją przerasta albo to inna, podszywająca się osoba. Tyle.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 10:50
      Och, strasznie się przejmuję, och. Na kilkaset takich spotkań miałem dwie takie sytuacje. Ta jest trzecia. Jedna, na drugi dzień mi napisała, że miała straszliwy roztrój żołądka, i przykro jej, że ja się tym nie przejąłem. Hm. Ale już napisać - "sorry, nie przyjdę", to ją no to stać nie było. Drugą zaprosiłem na dobre wino i dobre żarcie, do jednego z najbardziej docenianych ostatnio miejsc w Warszawie (tym razem to nie był Mcdonald's), i ta na 30 minut przed umówioną godziną spotkana napisała mi, że nie przyjdzie, bo nie może dać sobie rady z córką. Cóż, człowiek żyje i doświadcza - jeszcze raz - godzina spędzona na spacerze w parku jeszcze nikomu nie zaszkodziła, za to człowiek bogatszy o doświadczenie, szczególnie w kwestii drugiego człowieka. Co wcale nie jest wielkim zdziwieniem.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:13
      Luzu trochę, luzu, mała, naprawdę.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:19
        jestem wyluzowana...wlasnie szykuje sie, bo mam 2 spotkania🙂. Tym razem pojawie sie. 😂 Masz racje, pogoda byla cudna, choc zapowiadali deszcz. Ps. Powinienes mi podziekowac, bo zmobilizowalam ta z kotka aby napisala...dzieki temu masz jasnosc co do niej😂
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:21
        WAZ ja serio siedzialam na tej lawce na rogu o ktorej pisalam. Wygodna jestem, a ta lawka jakos mi podpasowala😀.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:22
          Jakiej ławce? Nic nie wiem o ławce, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:28
            ageofwar 08.09.18, 18:08
            rog gagarina/parkowa
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:33
              Pisałaś. Pomyślałem, że zaparkowałaś samochód i zaraz przyjdziesz w umówione miejsce.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:38
              Ja nie mam problemu z dotarciem co ciebie, ale mnie interesuje obopólna chęć i otwartość, a nie próba nabierania kogoś. Nie chcesz się spotkać, to nie zawracaj d. Jeśli już się dogadaliśmy (a tak to zrozumiałem) co do miejsca i czasu, to wydawało mi się to normalne. Spóźniłaś się, to trzeba było o tym poinformować. Nie potrafisz chodzić w szpilkach po trudnym teranie? - to trzeba było o tym na pisać, że z tego powodu czekasz na mnie (a nie na nie wiadomo kogo) tam i tam, a nie, że jesteś na rogu. Na tym rogu można zaparkować samochów albo mieszkać, bo chyba tam są apartamenty, albo sobie czekać z kimś aż przyjdzie ten frajer, które cię wku...a. Hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:49
                alez ja nie mialam czasu odpisac, bo zaczepil mnie bardzo fajny starszy pan...pewnie wojne pamieta. Chcial, abym mu pomogla, a ja starszym zawsze pomagam, dlatego w biegu napisalam.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:52
                  Dobra, dajmy sobie spokój.
                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 12:07
                    tez tak sadze. Aha...pozdrow ode mnie Michala. Ok?
                    • nie-dlakazdego Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 12:59
                      Ja pie...... takie tematy na mailu... kreci Was temat niedoszłej randki na forum???
                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 13:05
                        kreci, to taki fetysz. Przeciez WAZ musi zarobic na kolejne spotkania...zaczal od kawy, pozniej Mak, a teraz juz pisze o wykwintnych restauacjach. Rentownosc musi byc😉😊
                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 13:06
                          *Celowo-pisze
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 11:41
              Czyli nic nie widziałaś, postałaś trochę, a jak już się zmęczyłaś staniem, to usiadłaś. I tyle. Hm. Żal mi trochę ciebie, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 13:27
      Ha ha ha. Umówić się z kobietą (dziewczynką?), która zakłada szpilki (coby zrobisz wrażenie "wow"), w których nie potrafi się poruszać, szczególnie tam, gdzie przeważnie jest piasek, czy tam żwirek albo kocie łby, chociaż ona bardzo dobrze zna to miejsce, to jest naprawdę ciekawe (heca godna wpisu na forum jakimś), hm. Aczkolwiek inną drogą można tam dojść bez problemu w szpilkach, po równej kostce granitowej, hm, no, ale trzeba umieć chodzić w takich butach, hm. W dodatku zanim dotrze na miejsce spotkania, to ją uwiedzie jakiś dziadek, który pamięta jeszcze II WŚ. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Trzeba mieć pecha, tak jak ja wczoraj, hm. Naprawdę. Jednak myślę, że to opatrzność jakaś uchroniła mnie od jeszcze większych, irytujących, jakkolwiek zabawnych przeżyć, hm.
      • nie-dlakazdego Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 13:56
        Wiesz... każda wymówka jest „dobra” jak nie chcesz się spotkać...
        Ja na szpilkach nie chodze... są niezdrowe i niewygodne
        I rzeczywiście... żeby je nosić trzeba umieć... a nie walczyć z chodnikiem...
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:06
          Nie uważam, żebym uparcie dążył do spotkania, nękał, chodził i prosił, nie odpuszczał. Wręcz przeciwnie. Zależało mi na tym, aby było 50/50.
          Prawdopodobnie ona tam była, a że wyszło jak wyszło, hm. Cóż, w sumie jest zabawnie, co i ty, Niedlakażdego, z tego korzystasz. Poza tym - ja jej pisałem (możne sprawdzić), że może się ubrać jak chce, gdyż ważne dla mnie jest to, aby czuła się dobrze, nieskrępowana.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:28
            ja uwielbiam chodzic w szpilkach. Akurat te to moj ostatni zakup i jeszcze nie testowalam ich na kocich lbach. Juz wiem, ze sie nie nadaja. Chcialabym byc dziewczynka. Niech nie narzekaja...przynajmniej jest ruch na stronie.
            • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:31
              WAZ...jade na spotkanie nr 2.trzymaj kciuki, abym sie nie spoznila😂😂😂😂😂
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:36
                Zrób tak jak ze mną - zatrzymaj się jakieś 1200 m od miejsca spotkania i napisz mu, żeby przybiegł szybko do ciebie, bo sobie poobcierałaś haluksy. Jak nie przyjdzie, to znaczy, że nie jest ciebie wart. Powodzenia.
                • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:43
                  ok, tak zrobie. W koncu starszych trzeba sluchac😊
          • nie-dlakazdego Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:41
            Studenckiego kwadransa nie odczekales?
            Nie rozumiem pytania.. z czego mam korzystać ?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:47
              Zaprzątasz sobie (z satysfakcją, iż nawet publicznie się z tym ujawniasz) głowę moją nieudaną randką. Ale nie masz się czego wstydzić. Nie udawaj tylko, że cię to nie interesuje.

nie-dlakazdego napisała:

> Studenckiego kwadransa nie odczekales?
              > Nie rozumiem pytania.. z czego mam korzystać ?
              • nie-dlakazdego Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:52
                Niee... no bardzo mnie to interesuje...opowiadaj;)))
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 14:55
                  Etam, wszystko dobrze znasz, wszystko dobrze wiesz. A jeśli coś przegapiłaś, to wystarczy jak się cofniesz kilkadziesiąt wpisów, w tym, jak i w poniższym wątku. Ja mam tu od każdego kliknięcia.
                  • nie-dlakazdego Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:00
                    Tak jest... mam na temat ogląd ...
                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:03
                    WAZ to moze o seksie? Bo ponoc seks i kasa to najbardziej chodliwe tematy. Ufff prawie jestem. Nie spoznilam sie😊
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:11
                      No, zapytaj się go, czy nie może ci pokazać gdzie jest punkt G. A jak odpowie, że w pochwie, to powiedz - to, to każde dziecko w przedszkolu wie. Weź i mi naciśnie w odpowiednie miejsce, bo jak nie, to kolega mi w końcu pokaże.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:13
                      I majtki wcześniej ściągnij, żeby miał łatwiej, bo inaczej chłopak może się stresować z gumką.
                      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:34
                        Wciąż, jeszcze i znowu. Macie zdrowie klepać teoretycznoteoretyczną sytuację :-))) fasolka była pyszna :-) ptysie z bitą śmietaną również :-) imbir posadzony, słońce świeci jeszcze nogi opalam ;-)
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:38
                          Nie wiedziałem, Ciumka, że czytasz z równym zainteresowaniem jak inne przez ciebie wybrane (książki na przykład). Baw się dobrze))))))))
                          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:40
                            Wielu rzeczy nie wiesz :-) popieprzyło Ci się w głowie ostatnio troszkę, ale to minie
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:40
                          Jak posadzisz dobrą gandzię, to na pewno do ciebie przyjadę, serio. Bo ptysie, to se mogę kupić.
                          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:45
                            O to, to , to. Zapal, napij się, i puknij w głowę.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:48
                              Ale ja chcę z tobą, naprawdę. Postaraj się - osadź, ogrzewaj, podlewaj, stosuj umiejętnie i odpowiednie nawozy. A jak już urośnie pokaźna, to zrób zdjęcie i prześlij mi. Ja od razu rezerwuję wtedy Pendolino.
                              • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 15:52
                                I umyj wreszcie okna.
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 16:00
                                  To jest ostatnia rzecz, o jakiej bym pomyślał, żeby zrobić.
                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 17:13
                                    WAZ a moze razem umyjemy te okna?😂
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 17:26
                                      To już wolę zamówić Ukrainkę. Ustalimy stawkę, na pewno przyjdzie.
                                      ageofwar napisała:

> WAZ a moze razem umyjemy te okna?😂
                                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 17:48
                                        no wiesz! Wspierasz szara strefe?! Nie ladnie😂
                                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 17:50
                                          *celowo-nie ladnie...bo znow sie czepisz
                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 17:15
                                    WAZ niestety, za malo czasu bylo, abym zapytala o cokolwiek😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 18:18
      Ciumka, zainspirowałem się dziś tobą i zamówiłem fasolkę, po serbsku.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sf/qj/mnjf/oI09tBRAMwAv1j6ytB.jpg
      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:09
        Będą wiatry:)
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:16
          Będziemy sobie razem trochę dziś pierdzieć. I cóż to takiego, hm.
          • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:19
            Zrudziejesz,jak moje arcydzieło.... chyba Cię nie powaliło:) na kolana...
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:23
              Wysłałaś mi?
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:25
                już dawno, wczoraj....ze 3 maile, dostukać się do Ciebie nie można :), dobijam się i dobijam
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:28
                  Ładny. Jak duży jest?
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:31
                    jest na papierze do akryli..., nieduży.... ale we wtorek zaczynam już na blejtramie...
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:32
                      Taki sam?
                      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:33
                        Nie, to będzie miasto kolorowe na skale, nad morzem... jak z bajki, ale takie istnieje naprawdę.
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:32
                    Ładne to mogą być cycki..... a ten obraz miał być zastanawiający...
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:40
                      Och, obawiałem się tego obrazu, i przy pewnej życzliwości dla ciebie, ale szczerze, ucieszyłem się, że moje pierwsze wrażenie było właśnie takie. Brakuje mi czegoś u góry i mam pewne zastrzeżenia warsztatowe, ale nie jestem znawcą, więc nie będę nawet ryzykował (choć lubię) uwag w tym względzie. Jeśli chodzi o określenie tego co widzę, to coś pomiędzy typowym krajobrazem a czymś z fantazji - innego świata. W każdym razie pewnego rodzaju samotność, za którą coś się kryje :)))
                      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:48
                        Weź pod uwagę to, że to pierwsza praca, jaką namalowałam od czasów podstawówki i pierwszych dwóch lat liceum.... Warsztat na pewno jeszcze się zmieni, tak myślę. Wybaczam to "ładny":)))).
                        • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 19:49
                          Pierwsza praca a'la realistyczna, uściślam, bo bohomazy to malowałam również całkiem niedawno....
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 20:01
                            Mnie twoje malunki trochę się kojarzą z tymi Witkacego po peyotlu))))))))
                            • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 20:13
                              hmmmm.....
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 20:03
      No, już otrząsnąłem się po tym "wczoraj"))))))))

• wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 20:11
      ....
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 20:12
        Czyszczę teren. Tego dużego video nie powinno być.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 09.09.18, 20:13
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:03
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sf/qj/mnjf/3Xpi6kOgXeIEhDIsbX.jpg
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:23
        Cześć WĄŻ, schlebia mi, że myślisz :D
        Bez obaw...ja tylko raz chciałam się zabić na schodach będąc w szpilkach (w 2009 roku), ale to nie przez buty tylko spodnie (wtedy były modne szerokie nogawki). Kolega, z którym wtedy schodziłam z tych schodów, był mega przerażony :D
        Swoja drogą...ciekawy napis w tle.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:25
          Taką cię zapamiętałem z tej randki.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:33
            a poczekaj, za jakie klikniecie masz monety? bo ja się produkuję, a okaże, ze niepotrzebnie.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:36
              Najwięcej mam jak ci mocno dowalę.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:45
                a jak to jest mierzone?
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:49
                  To już jest tajemnica.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:36
            joemonster.org/mg/120832,topn

zobacz tę...może i ja wezmę udział w takim sprincie...mam kilka par, które by się do tego wyśmienicie nadawały.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:39
              Przecież ty 100 metrów w szpilkach nie potrafisz przejść, a co dopiero biec, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:47
                zdziwiłbyś się ;)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:50
                  No chciałem się dziwić w sobotę, ale już mi przeszło.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:54
                  Pamiętasz ten kawał o tym robotników co latał z pustą taczką po budowie? To tak wyszło z tobą w sobotę. - Od piątku się przygotowywałaś, malowałaś pazury, kupiłaś dwie kiecki, nowe szpilki, umalowałaś się, przełożyłaś inne spotkanie i zatrzymałaś się 100 m od miejsca gdzie miałaś się spotkać z facetem. Dlaczego? Ano ty ciągle masz coś do zrobienia. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:01
                    co ty chcesz...przecież prócz ciebie to jeszcze miałam 2 inne spotkania w niedzielę, które doszły do skutku, a z których jestem mega zadowolona.
                    Kolejne we wtorek. Tego akurat się nie mogę najbardziej doczekać ;) I tu się przyda nowa spódniczka ;)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 11:55
      Oj chyba 20 zł dostanę za ten ostatni wpis. Khe khe.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:02
        biednie jakoś. to może jednak zabiorę Ciebie na kawę i ciastko na przeprosiny.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:03
          Nie dasz rady, tyle spotkań masz.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:03
            No, chyba, że umiesz stawać na głowie i chodzić na uszach, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:05
            o to się nie martw...jak mi zależy to zawsze znajdę czas ;) muszę mieć motywację wewnętrzną, nie zewnętrzną.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:08
              No ja niestety II WŚ nie przeżyłem, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:10
                a szkoda, bo może byś miał więcej pokory w sobie ;)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:11
              Mogłaś chociaż powiedzieć, że jak po drodze spotkasz kogoś ciekawego, np. 92-letnika, weterana wojny, to możesz w ostatnich dwoch minutach zapomnieć o randce. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:21
                tak już ze mną jest...mam ogromny szacunek do starszych osób. Wiele się od nich nauczyłam :D
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:12
      Ale będę miał co opowiadać ludziom, chyba do końca życia. Najlepiej przy piwie w dobrym towarzystwie. Ha ha ha ha ha ha ha.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:13
      Nie wiem, czy nie podrasuję jeszcze tej historii, choć i tak jest wyśmienita, i nie pójdę z nią do jakiegoś tefaenu albo śniadanie na gadanie jakiegoś, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:14
      Ciekawe ile płacą za taki występ z tak zabawną historię, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:23
        o widzisz! widzę, ze masz smykałkę do interesów! Bardzo lubię takich ludzi :D ja też zawsze szukam okazji, aby zarobić ;)
        • la_chanson Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:52
          ageofwar napisała:

> ja też zawsze szukam okazji, aby zarobić ;)

Hahhaha. Nie bez kozery z tym "rogiem". ;D
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:17
      Wiele razu już mnie się pytali, czy nie chcę dać wywiadu na temat randkowania w sieci. Hm, muszę odszukać te kontakty, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:26
        WĄŻ, to dobry pomysł. Ubarwisz trochę i będzie jak znalazł! Ja też zamierzam napisać książkę, ale to jak wszyscy pójdą na emeryturę ;) coby im nie narobić problemów :D w końcu prawo nie działa wstecz.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:29
        musisz odszukać? jejku, a ja myślałam, ze te kobiety nie mogą o tobie zapomnieć i pchają się drzwiami i oknami.
        Ktoś mi wciskał bzdurę, że kobiety lubią trudnych facetów...a z tego, co wiem to kobiety szukają partnera na poziomie, a nie trudnego osła, który skomplikuje im życie jeszcze bardziej. Jak myślisz?

wcionszrzywy napisał:

> Wiele razu już mnie się pytali, czy nie chcę dać wywiadu na temat randkowania w
        > sieci. Hm, muszę odszukać te kontakty, hm.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:31
          To nie myśl tak o mnie, bo jeszcze sobie życie utrudnisz. Ha ha ha ha ha ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:33
            chciałbyś :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:34
              I też ma na pierwsze Ania, ale też nie lubi tego imienia, i dlatego używa drugiego. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Serio, to nie jest wymyślone. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:41
                ja bardzo lubie swoje imię :D od zawsze
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:44
                  A jakie masz? Nie jesteś Ania?
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:48
                  Ania, no weź, odpowiedz, Ania.
                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:51
                    nie :) nigdy bym nie chciała mieć tak pospolitego imienia jak Ania czy Kasia.
                    • la_chanson Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:58
                      ageofwar napisała:

> nie :) nigdy bym nie chciała mieć tak pospolitego imienia jak Ania czy Kasia.

Przecież masz tak na imię. ;D I nikt cię o zdanie nie pytał. Bym chciała - nie chciała. To nie koncert życzeń. Klamka zapadła. Reklamacje do wybierających i tego, który kropidłem "przyświęcił". ;)
                      Ale cóż, nie jednemu psu Burek. Ważne, jak się to imię nosi. 8)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:19
      7 lat czekać aby się zatrzymać sto metrów od celu. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:22
        only Heineken :D
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:26
          He he. Przypomniało mi się, jak taka jedna mi się wyłożyła na schodach przed Heinekenem na Puławskiej. Z torebki jej się wszystko wysypało, ona na plecach, nogi rozstawione jak u manekina w magazynie. Ha ha ha ha. Może to ty byłaś, hm. Ale to było raczej w jakimś 2003, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:31
            panie, aż taka stara nie jestem :D
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:32
              No nie, koleżanko, ona jest z 1980.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:33
                stara :)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:43
                  Ajedżowa, jaka stara. To było w 2002, nie - 2001, bo miała 21 lat. Z czatu na Interii ją wytrzasnąłem.
                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:53
                    no to gratuluję :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:33
              I nawet pracuje w tej samej branży co ty, na takim samym stanowisku. Ha ha ha ha ha ha ha.
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:34
                ja pracuję? ja to się opie...m :D
    • la_chanson Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:34
      Bardzo dobrze Szmulki zrobiły zatrzymując się na rogu ulicy. W końcu to są miejsca oswojone przez nią od lat. Nawet 100-letni dziadek wie, co robią panienki sterczące na rogu, przypomniał sobie czasy młodości i nie omieszkał skorzystać. ;D
      Inna rzecz, że wygodniej jest klepnąć sobie na ławce, niż naginać w szpilkach do jakiegoś frajera, który chciał pod Świątynią. :))
      Najzabawniejszy zaś w tym wszystkim jest fakt, że o ile Błyskawicznemu Casanovie podobała się opcja "bez majtek", to na wymianę tak intymnej informacji jak numeru telefonu - już zaufania nie wystarczyło. ;D (Poniekąd zresztą słusznie.)

Morał jest taki, że gdy trafi swój na swego, a cwany chce być cwańszy od drugiego cwanego - oboje w końcu lądują na lodzie i licytują się, kto się wyrżnął mocniej.
      Ku uciesze publiczności, rzecz jasna, nawet jeśli ktoś tu fałszywie udaje współczucie ("jak tak można?", "ojej, aż mi się posmutniało", "ja bym tak nie potrafiła" - i tego typu dulszczyzny). :)

Tymczasem ja nie ukrywam, że mam swoją cichą satysfakcję, choć niespecjalnie się z nią obnoszę. ;) Albowiem nie kopie się leżącego i nie dopija koni. ;D
      Ale wszystkie moje wpisy i prognozy - sprawdziły się co do joty, choć to nie ja twierdziłam arogancko, że mam "98% pewności". 8)
      Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. :))
      I aż się tu prosi powiedzenie o "dwóch dupach zza krzaka". ;D - Pasuje po prostu idealnie! :)

Także tego...
      Z kronikarskim pozdrowieniem i życzeniami kolejnych sukcesów (khe khe),
      Chanson :)

• wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 10.09.18, 12:39
        Jakie wszystko, Lurneta. Jakieś 20%, i to tych przypuszczających, możliwych. Reszta wszystko przez ciebie naginane. Ja nie jestem pisarzem, nie działam w tej branży, ale ty lądując na forum dla znudzonych w pracy "zwykłych" ludzi chyba nie masz zbyt wielkiego dorobku pisarskiego, jeśli się tu w taki sposób angażujesz - próbujesz zgarnąć satysfakcję pośród plotkujących i robiących sobie jaja z wszystkiego. Ale pisz, może ktoś cię w końcu doceni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka