Dodaj do ulubionych

Babole i inni (2)

• wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 12:23
      Bierz ją, Bitels. Jest twoja. Ona jest już na skraju wyczerpania emocjonalnego. W dodatku to ostatnie jej dni przed gorącem, które nadchodzi od środka.
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 12:28
        38573 razy ci pisałam - rozdawaj, ale swoje!
        A "bierz ją" to będziesz mówił, jak sobie pieska przysposobisz.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 12:31
          Och, sorry. Ale przecież Wczorajszy nie potrzebuje zachęt na trzy kartki papieru, więc napisałem konkretnie. Hm, może trochę przesadziłem i wyszło jak komenda albo nie daj Boże rozkaz, hm. Sorry.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 12:32
      Przepraszam. (Wczorajszego).
      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 12:58
        Nie rozumiem za co? Za takie typowo "męskie" określenie? Kobiety to zwilża, choć udaja co innego. :)
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 13:02
          Brawo! Bitels, brawo! Ty się jednak tu przy mnie wyrobisz.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 13:11
          Powiem jeszcze ci tak, Bitels. Facet przy kobiecie, kiedy obcują z nią często i długo (w związku, w małżeństwie), zatraca męskie cechy. (patrz Lurnet. Ha ha ha ha ha ha ha ha). Jeśli oczywiście nie potrafi (albo nie chce) pokazać jej czasem gdzie raki zimują. Twoja bajka o nieagresji i pełnym rozumieniu jeszcze do mnie nie dotarła, Aczkolwiek może ja jestem z innej planety albo nie potrafię wszystkiego zrozumieć, hm. Nie czytam właściwych (dla zwolenników teorii różnych, najczęściej wymyślonych bezpodstawnie, chociaż teoretycznie logicznych, czyli niekoniecznie mających zastosowanie w praktyce, a już na pewno nie 1:1). Hm. W każdym razie, jest jak jest. Tzn. u mnie wygląda to tak, u innych inaczej. I o to chodzi.
          • la_chanson Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 18:39
            Patrzę patrzę. Ale swoje wiem (widzę, obserwuję, doświadczam, wnioskuję). Tak więc i tym razem wyjątku od reguły nie będzie" votum separatum. 8)
        • la_chanson Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 21:12
          Hm. No, jeśli powiedziane - takim zamszowym barytonem, półgłosem, wprost do ucha, przy głębokim oddechu, kiedy już wiadomo, że rzecz jest przesądzona i nie pora na negocjacje - to może i tak. ;)
          Jednak napisane, rzucone suchymi literkami na forum - brzmi dość ordynarnie. 8)
          • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 08:25
            A może być tak:
            Je t'aime... je t'aime... och je t'aime... je t'aime... ach je t'aime... je t'aime... je taime... je t'aime... je taime... je t'aime... je taime... je t'aime... je taime ach je t'aime... je t'aime... je taime... je t'aime... je taime... je t'aime... je taime... je t'aime... je taime... oooooo.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 15:35
              Babole się pochwały. Ha ha ha ha ha ha ha.
              • marco_5 Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 17:38
                to powszechne chyba zjawisko, ze juz w piatek trwaja przygotowania do weekendowych spotkan....
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 17:41
                Kto się schował, ten się schował
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 18:40
                i się nie odzywa... obrażony, czy co?
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 19:45
                jesteś mistrzem w dojebywaniu, gratuluję, ale pewnie na niektórych to nie robi wrażenia... pozdrawiam.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:03
                  Przelałabyś 50 zł, to miałabyś wszystko na słodko. A tak, byłem szczery)))).
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:05
                    Ja cenię szczerość,która nie rani... Widzę wyraźny brak empatii...
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:12
                      Aż tak wyrafinowany, to ja nie jestem. Khe khe (autentycznie - się zakrztusiłem ciepłą wodą z octem jabłkowym, przy czytaniu, hm).
                      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:16
                        Wyczułam, że chciałeś mi wyrypać, kopnąć, chyba się pożegnamy, nic tu po mnie.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:18
                          Co?
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:18
                            Hm.
                            • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:24
                              Wyczuwam skłonności psychosadystyczne. Wystarczyło powiedzieć, że Ci się nie podoba moja praca, bo nie lubisz tego typu prac.... a nie dokopywać porównując ją do chińszczyzny.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:30
                                Nie znam się na malarstwie (tak też napisałem), ale wiem, co mi się podoba i dlaczego.
                                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:31
                                  Przykro mi się zrobiło i tyle w temacie, pozdrawiam.
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:38
                                    Przecież napisałem ci z kim masz na ten temat rozmawiać. Ja sobie tu zawsze roszczę prawo do pisania tego, co myślę.
                                    • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:50
                                      Wiesz.... można swoje zdanie negatywne tak ubrać w słowa, żeby nie obrażać kogoś... Ale co ja będę tłumaczyć....
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:59
                                        Można ubierać w słowa, czemu nie. Ale przecież ja nie oceniłem tego twojego malunku totalnie negatywnie. Czy ty to zauważyłaś?
                                        • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:02
                                          Zauważyłam.
                                        • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:06
                                          Z trudem.... te pozytywne przebłyski...
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:07
                                            A od ABC masz same pozytywne?
                                            • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:11
                                              Swego czasu chciała mnie zniszczyć, może Cię kocha? I to z zazdrości?
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:12
                                                Ha ha ha. Khe khe.
                                                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:14
                                                  Czyli jednak.... Tylko się nie udław.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:18
                                                    Może masz rację, Andziulek, hm. Może cosik jest i na rzeczy, hm.
                                                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:23
                                                    I waż słowa, nie dokopuj mi, bo się obrażę na amen...
                                                    Wymierzasz sprawiedliwość.... - ?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:26
                                                    Ty naprawdę traktujesz tu ABC poważnie? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:29
                                                    Żadnych relacji i konwersacji internetowych nie traktuję poważnie, no chyba, że realno - internetowe.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:32
                                Jestem sadysta i dobrze mi z tym. Ha ha ha ha.
                                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:49
                                  Więc się nie zmieniaj, na pewno jakaś kobieta to w Tobie doceni.
                                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:52
                                  Serio? kajdanki, pejcze i te sprawy?
                              • lapinn Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:45
                                Wcionszrzywa to kawał ch...a. Rajcuje go mniemanie jego samego o tym, że wie lepiej. A na każdą krytykę własnej osoby reaguje z agresją i kilometrowymi tekstami obrazającymi druga stronę. Takie małe odwrócenie uwagi od siebie. Uważa się za sprawiedliwego. A tym którzy mu nie pasują, wymierza karę. Taki forumowy Napoleon.
                                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:48
                                  Zdążyłam się już o tym przekonać... No nic.... każdy ma prawo się mylić co do ludzi.
                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:51
                                    Dokładnie. Olać i iść dalej.
                                    • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:56
                                      Poszłam w zupełnie inną stronę i dobrze mi z tym... Rozwijam się i Alleluja!
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:58
                                      A, ABC, jak tam w USA?
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 20:55
                                  1. "kawał ch...a", hm
                                  2. wiem lepiej co wiem i co mi się podoba
                                  3. krytykować! nie podam was do sądu
                                  4. jeśli zawsze reaguję agresją (hm, phi, hm), to pewnie mam agresję we żyłach, i nic na to nie poradzę - wymienić krew?
                                  5. małe odwrócenie uwagi od siebie? Raczej przykuwanie uwagi do siebie, hm.
                                  6. Ja uważam się za sprawiedliwego? A Broń boże, ja jestem tylko jaki jestem.
                                  7. Nie wymierzam żadnej kary, tylko odpisuję (jaką karę? pieniężną? banuję tu kogoś?) tak, jak potrafię, tak jak uważam (według mojego widzimisię), że należy, tak, jak mi się podoba.
                                  8. Napoleon - hm, Ja, Napoleon, hm. Nieźle, hm. To mi nawet schlebia.
                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:01
                                    Tłumacz się dzieciom w przedszkolu. I nie kompromituj się.
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:06
                                      Za to w twoim przypadku, ABC, strach przed kompromitacją prowadzi do palpitacji serca.
                                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:27
                                    Weź.... Napoleon, to był konus....
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:31
                                      Ale rozjechał całą Europę.
                                      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:32
                                        no coś musiał robić, skoro wszystko miał krótkie ....
                                        • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:35
                                          Właśnie. Sto lat temu jadłam dobrego napoleona, te dostępne w obecnych cukierniach są tragiczne.
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:39
                                            Ciumka to zawsze wszystko je najlepsze, hm. Nawet jej zwykłe herbatniki urastają do miana pyszności stulecia, hm.
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:37
                                          No, w internecie nie siedział, hm. Może faktycznie lepiej mieć małego, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 12.09.18, 13:19
      Dobra, czas zarobić na internet.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:41
      Musi w końcu trafić na takiego, co lubi jeść. Wtedy miłość będzie wielka i dozgonna, hm.
      • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:45
        ?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:51
          Chodzi o to, Andziulek, że jeśli Ciumce zdarzyłoby się zjeść big maca (co jest tak prawdopodobne, jak to, że ABC znajdzie sobie przystojniaka), to na pewno poszłaby do księdza, aby się z tego wyspowiadać. A do tego zadałaby sobie dodatkową karę. Samobiczowanie?
          • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:53
            Big Mac jest z mięsem?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:56
              Przeważnie z mięsem, które podróżowało przez pół roku po morzach i oceanach z zapytaniem po drodze czy ktoś nie chce tego kupić.
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:02
                Nie jadam nic z mięsem w tego typu miejscach....
              • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:03
                I nie pij tyle octu jabłkowego.... Nadal się odchudzasz?
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:06
                  Wiesz, nie chcę wyglądać jak ABC.
                  • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:09
                    Hmmmm..... najlepsza na odchudzanie jest miłość, wtedy żyje się powietrzem :) A ocet jabłkowy... ponoć skuteczny, ale nie trawię tego smaku.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:12
                      Na kaszel. Khe khe.
                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:14
                    Ten cały Adam Levine ( jak tak patrzę na jego wersję "purple rain"), krótko mówiąc ciacho. Przystojny facet :-)
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:17
                      Plakat jego masz też nad łóżkiem?
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:19
                      Zaproś go do siebie na pierogi.
                    • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:20
                      Hmmmm.... może nieosiągalny? A po burzy ukazała się tęcza...
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:22
                        Dlaczego zaraz nieosiągalny, hm. A może on akurat jest samotny i marzy o prawdziwych pierogach, hm.
                        • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:26
                          O jednym pierogu...
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:28
                            Ale ty świntuch jesteś, Andziulek.
                            • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:30
                              Są takie pierogi duże z mięsem.... bardzo smaczne, no co?:)))))
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:32
                                Kiełbasa też jest z mięsa, hm.
                                • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:36
                                  Paróweczka drobiowa czy śląska?
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:44
                                    To mnie się pytasz, Andziulek. Weź suchą krakowska.
                                    • andziulekpowraca Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:48
                                      Idę spać:) bez kolacji.... :(, dobrej nocy
                              • marco_5 Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:32
                                wole nie wiedziec !
                                a te niewydane pieniadze za tatuaze....przepic :)
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:34
                                  To jak ty Marco chcesz tu poderwać nowoczesną dziewczynę, hm.
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:37
                                  Spytaj Marco Lurnety, może chociaż ona nie przepada za dziarami, hm.
                      • marco_5 Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:24
                        ciekawe,..co te kobiety widza w facetach ktorzy maja cale cialo wytatuowane...jak ten A.Levine ?
                        odznaka meskosci...???
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:27
                          Wytatuuj się cały, to będziesz wiedział.
                        • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:33
                          Etam tatuaże. Teraz to w zasadzie ma każdy. Tu czy tam, taki czy inny. Już mi się wzrok przyzwyczaił :-) Akurat - szczerze mówiąc - na jego tatuażach się nie skupiałam :-) Po prostu ma to coś. A to albo się ma albo no cóż. Sade również mi się podoba, a ona ma więcej niż coś :-))
                          • marco_5 Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:42
                            e tam,...moze byc jakas nie nowoczesna !
                            Sade... i te inne nieosiagalne ....to tak jakbys jadla cos przez papier :)
                            przyzaj sie na czym sie skupialas ...tylko nie klam ! tu sami swoi ...
                            • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:44
                              Na gitarze :-)
                              • marco_5 Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 22:48
                                no popatrz, tak tez....myslalem :)
        • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:53
          Tu pełna zgoda. A na śniadanie bułeczki maślane ( takie podłużne) przecięte wzdłuż z cienką warstwą masła plus kawa (rzecz jasna w łóżku). Jesień będzie piękna w tym roku. No i jest cudnie :-)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 14.09.18, 21:41
      No, chyba, że zdradzi ją z Mcdonaldsem, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 19:08
      No gdzie te smutne babole? Hm.
      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 19:41
        Próbuję zeskrobać taśmę dwustronną z framugi okna. O, matko, ciężko mi idzie.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 19:44
          Zadzwoń do Luśka.
          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 19:51
            A Ty wiesz, że to dobry pomysł. Może coś doradzi :-)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 19:53
              Albo idź do marketu, hm.
              • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:00
                izopropanol, jasne, na pewno mam gdzieś w domu...hahaha:-) no, ale chciał dobrze :-)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 19:59
              Ja w każdy bądź razie nie przylecę aby zrywać taśmę z framugi, to nie w moim typie. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
              • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:03
                Oczywiście, że nie, nie śmiałabym nawet prosić :-) Ty jesteś stworzony do wyższych celów kochanie :-)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:05
                  Kochanie? Jakie kochanie. Jeszcze ci nie wyszło bokiem? HM.
                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:10
                    Dwa kroki od mojego domu jest fajna knajpa , byłam tam ostatnio na szarlotce na gorąco z lodami. Poezja. Porcja gigantyczna, a jednak udało się :-)
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:12
                      Jak się nazywa?
                      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:20
                        Moje namiary i wymiary daję niemożliwie rzadko i z całą pewnością nie publicznie.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:25
                          To jak ja mam powiedzieć taksówkarzowi? - tam gdzie Ciumka jadła szarlotkę ze bitą śmietaną i lodami waniliowymi co smakuje jak poezja?
                          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:31
                            W sensie ścisłym śmietany bitej nie było. Taksówkarzowi? Podejrzewam ,że pofatygowałabym się po Ciebie na dworzec osobiście. Oczywiście jak już stworzą środek lokomocji co przemieszcza 100 km/minutę.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:34
                              Dziękuję za obietnicę, może kiedyś się przyda.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:36
                              Bose kobiety przeważnie są namiętne, hm.
                              • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:38
                                Zatem wszystko ustalone,już tęsknię, wracam zatem do mojej framugi bez izocośtam.
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:49
                                  Aby oddalić emocje najlepiej zając się czymkolwiek. Może to być nawet zdrapywanie jakiejś pieprzonej taśmy, co nie chce się tak łatwo ściągnąć z framugi okna. Bóg o wszystkim pomyślał.
                                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:02
                                    szukając izocośtam znalazłam w szafce żubrówkę, Bóg raczy wiedzieć dlaczego "złotą korę dębu".Ale że to takie słodkie? łosz rety
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:06
                                      Pij dalej i pisz, poczytamy.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:02
      Aczkolwiek może i bym dostał za to szarlotkę, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:02
      A nawet pieroga, hm. Kto wie, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:04
      Ale to jak już stworzą środek lokomocji co przemieszcza 100 km/minutę, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 20:37
      Bo te w szpilkach, to.... to szkoda gadać, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:17
      Golnij sobie, Ciumka. Pliz.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:18
      To idealna okazja, abyś się słodko skompromitowała.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:19
      Drugiej szansy możesz już nie dostać, hm.
      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:25
        Będzie to trudne. Strasznie słodkie, ale walczę :-)
        • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:26
          A sofę ostatecznie zamówiłam w kolorze jeans.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:28
      To wrzuć jeszcze jakieś fajne swoje zdjęcie.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:28
      Ale przedtem pociągnij jeszcze mocniej z tej butelki.
      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:31
        goopiś jak nie wiem co
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:33
          Ale wrzuciłaś już?
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:48
        No nie wiem. Ja to bym była ostrożna z pociąganiem z butelki, którą się znalazło w nocy, w schowku na rozpuszczalniki i chemię gospodarczą, i w dodatku dziwnie smakuje. Nawet gdyby miało etykietkę "Końjak". 8)
        • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:50
          Nakarm papugę i daj ludziom żyć :-) W sensie pobyć razem bez twojego towarzystwa.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:54
            Ale czytać może, Ciumka?
          • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:56
            O, widzę, że ta chemia zaczęła działać. :) Ktoś tu traci orientację w czasie i przestrzeni, i zapomina, że jest na publicznym forum. 8)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:01
              To jest forum, Lurneta, które dopuszcza intymność - każdą. Ha ha ha ha ha ha ha ha.
              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:04
                No wiem wiem - dla exhibicjonistów. Ale mi to nie przeszkadza przecież, nie wnoszę skarg i zażaleń. :)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:07
                  Ekshibicjonistów? Hm, może trochę, hm.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:03
              I niech się wstydzą ci, którzy nie są częścią tego - czegoś tam.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 22:52
          Ty, to w ogóle. Pewnie byś się bała, że możesz stracić dziewictwo, hm.
          • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:01
            Dziewictwo od "napoju"? Eee, co za zabobony? Ale od takich trunków można przestać być mądrym a nawet przestać żyć. Ale - co kto lubi. :)
            Ja tam wolę być trzeźwa. Zresztą - ktoś musi. 8)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:04
              Oj, coś mi się zdaje, że ty kiedyś już piłaś z takiej buteleczki znalezionej gdzieś tam, Lurneta.
              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:06
                Ha ha ha. Nie. Raczej nie. :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:05
              Odśwież sobie pamięć i opowiedz nam o tym.
              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:10
                Nie nie. "Pobądźcie razem". ;)
                Ciumka pewnie se wizualizuje, że siedzicie na tej sofie indygo.
                [Scena 567.]
                Action!
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:12
                  Och, tak. Cała Lurneta. Najpierw się wpie... między wódkę a zakąskę, a potem cyniczno-słodkim głosem, i ze sztucznym uśmiechem mówi: nie przeszkadzajcie sobie, ja już uciekam. Hm.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:13
                    Gdyby nie przeszkodziła, to by uważała, że dzień jej był stracony.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:17
                  Ty wiesz, Lurneta, że moje spotkanie z Ejdżową prawdopodobnie nie doszło do skutku z twojego powodu? Może nie wyłącznie, ale intensywnie walczyłaś o to, aby stało się tak jak się stało.
                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:26
                    Och! I'm sorry, so sorry. Za winy moje i niewinność moją...
                    A serio: bardzo mi na ten temat wszystko jedno. :)
                  • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 13:42
                    To spotkanie i całą otoczkę obracacie w żarcik, a przecież to twoje zalecanie się do Ejdżerowej miało ręce i nogi. Ale powinno odbywać się w innej płaszczyźnie. Wy do siebie pasujecie mentalnie i stanowilibyście bardzo udane małżeństwo. Powodzenia. :)
                    • marco_5 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 14:44
                      rowniez tak uwazam...
                      co wiecej...wciasz, moglby sie jeszcze z andziulekiem spichnac...i mogliby w trojkacie pozostac bez stressu :)
                      zycie jest krotkie i piekne, zeby pic marne wino !
                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:03
                        "po primo" mój przyjaciel powiedział: żadnych ślubów- a ja słucham mądrzejszych :D
                        "po secondo" w trójkącie? NIE... jeszcze mi chopa by wyeksploatowała i nic by dla mnie nie zostało. Ja tam w tej dziedzinie nie lubię się dzielić :D
                        • marco_5 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:12
                          z wyjatkowym mezczyzna ...nie piszesz sie na "secondo" ?
                          moze na tym duzo tracisz...
                          mezczyzni w niektorych krajach maja po kilka kobiet ...i wszyscy sa szczesliwi !
                          trzeba nowoczesnie zyc...:)
                          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:24
                            to powodzenia Marco! Ja kieruję się swoimi zasadami.
                            aha już słyszałam jak te kobiety są szczęśliwe...ahahaha
                            to czemu ty nie masz kilku żon?
                          • marco_5 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:31
                            no chyba, dasz rade "zregenerowac".. troche wyeksploatowanego chopa :))
                            No problemo...albo ?
                            Widzisz to troche ..pesymistycznie !
                            • marco_5 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:37
                              e taamm,...nie mowimy od razu o zonach !
                              nieraz w zyciu cos rozwija sie przeciez powoli ....tz.zaczyna sie o trojkatow :)
                              ale, co ja tam wiem..
                              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:43
                                od trójkątów? a może od czworokątów?
                                • marco_5 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:48
                                  wszystko do omowienia ...w spokoju bez stressu :)
                                  mozna wszystko poukladac...wazne, zeby wszystko pasowalo ...nie tylko z przodu ! :)))
                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 15:53
                                    otóż to! ja tam harcerką nie jestem, w podchody nie lubię się bawić. Grafik to podstawa...zastanawiam się czy gmailowy harmonogram to udźwignie ahahaha
                                    • marco_5 Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 16:09
                                      Wiadomo, Ty tutaj jestes General Director...!
                                      ja jetem skromnym facetem ....moge zajac sie jedynie finansami...
                                      no popatrz,...sprawy moga szybko ulec procesowi krystalizacji :)
                                      moj gmailowy harmonogram wszystko udzwignie ..hahaha
                                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 16:28
                                        co jak co, ale rozdzielać pracę to ja świetnie potrafię :), a później nie wiem, co z wolnym czasem zrobić :D ehhh ciężkie jest życie kadry managerskiej XD
                                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 16:41
                                        poza tym podział obowiązków to podstawa!

-----
                                        amantium irae amoris integratio
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:12
                                Marco, uważasz że Ciumka się do trójkąta nie nadaje?
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 16:01
                      Wczorajszy, dobry żart, tynfa wart. Szczególnie tu, szczególnie dla mnie. A tak poważniej, to przecież ty tu wraz z Lurnetą zrobiliście wszystko, żeby się nie udało. Inaczej to może ona by przyszła na to umówione spotkanie, nawet, gdyby miała tam dotrzeć z połamanymi szpilkami w rękach. A tak, dziewczyna się wystraszyła, że będzie miała tu przypiętą łatkę, że jest łatwa, pierwsza lepsza, i że rzuca się na każde portki. Poza tym, jak ty tę mentalność mierzysz, to ja nie wiem. A o małżeństwie, to wiesz, mówi się w konstytucji RP, a nie na darmowym forum internetowym. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. A jeśli chodzi o tę płaszczyznę, to wiedz, że to ja decydują o tym jak i dlaczego tak.
                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 16:47
                        WĄŻ...szczerze? to ja miałam zapasowe buty w torebce? ;) serio. nooo przecie wiadomo, ze szłam do parku :D
                        Trza być na każda ewentualność być przygotowaną. Masz rację, co niektórzy potrafią tylko zatruwać ludziom egzystencję. Widocznie im nic innego nie pozostaje.

-----
                        www.youtube.com/watch?v=kCfVv3RsGw4
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:08
      Dojrzali ludzie potrzebuję więcej podniety, gry, twarzy.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:09
        Może być ich nawet 50. Khe khe.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:14
      A tak, zdarzyła jej się okazja, i przed 24.00 wszystko uratowała, hm.
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:19
        A czy to moja wina, że jesteś czynny tylko do 24?
        Przecież ona tak się z tym obrzydlistwem z flaszki męczy ("walczy" znaczy, hahha), że nawet jej w makówce nie zdąży porządnie zaszumieć, zanim ty się ewakuujesz. Chooociaż... kto wie... Próbuj jeszcze, może już?! ;)
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:24
          Nie twój biznes, czy zdąży.
          • la_chanson Re: Babole i inni (2) 15.09.18, 23:28
            "Sukces mój, biznes mój - a wam uj... na na na na... " :)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 16.09.18, 09:00
      Bezdomna Lurneta. Ha ha ha ha ha ha. I wszystko jej wisi. Ha ha ha ha ha ha ha. Pozostał jej już tylko Jacek, ten z pierwszych lat liceum. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Kto nie ma w sobie prawdziwego uczucia, współczucia czy wyczucia, ten kończy jak suche literki. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 16.09.18, 10:51
      Hmmmmmm, pychota. Bułeczka ze świeżym masełkiem, to jest coś wspaniałego. Do tego kawa mocno palona o smaku karmelowym, hm, naprawdę przepyszne. No i to wrześniowe słońca. Hm. Normalnie nie mogę uwierzyć w moje szczęście, hm.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 16.09.18, 11:22
        Ku..., i to jest mój problem. Jak coś bardzo lubię, to nie mogę się opanować. Jem już trzecią bułkę (taką przypieczoną z góry, od Carrefoura) z masłem (zjadłem już pół kostki, małej), a wcześniej pochłonąłem jajecznicę z trzech, jak dziki, hm. Do tego trzecią filiżankę kawy, hm. A słońce też cudnie świecie. Bosko. Jest bosko. Do tego muzyka klasyczna, jak to w niedzielę rano. Hm. I po co mi babol? Szczególnie w niedzielne przedpołudnie, hm. Ostatecznie zaraz się odezwie tu jakaś.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 16.09.18, 12:47
          Nie przyjdzie, hm. A to szkoda.
        • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 17:44
          obżartus
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:29
            No, właśnie znowu jem bułkę z masełkiem. Tym razem mazurską, moją ulubioną. Hmmmmmmm.
            • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:31
              masło to cholesterol, szkodzi zdrowiu
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:32
                Szkodzi nic.
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:33
                Baby facetowi też najczęściej szkodzą, i co, hm.
                • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:36
                  Niech się przerzuci na facetów:)
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:37
                    Myślałem o tym, ale nie ciągnie.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:38
                      To znaczy mnie nie ciągnie do tego, khe khe.
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:39
                        Ale kocham masło.
                        • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:42
                          hmmm, to se posmaruj
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:46
                            Smaruję se, przecież pisałem. Bułkę. Mazurską.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:43
                          Mógłbym lizać, jeść łyżkami, hm. Jak jakąś dzierlatkę, hm.
                          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:11
                            Dzierlatka zwyczajna, dzierlatka, śmieciuszka, pośmieciuszka – gatunek małego ptaka z rodziny skowronków...tak sobie mysle, ze to przegiecie z taka dzierlatka...dosc, ze wczesnie wstaje to jakies smieciowe zarcie je...nie wiem czy to wyszlo by Tobie na zdrowie. Zrob jeszcze raz analize...tylko z dobrych wskaznikow skorzystaj🙂
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:14
                              Dzierlatka - wesoła, pełna optymizmu, młoda dziewczyna;
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:15
                                A nie tchórzliwy babol pełen obaw.
                    • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:17
                      Wizualizację zrobiłeś - to pierwszy krok
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:18
                        Pierwszy krok do czego?
                        • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:19
                          Do miłości gejowskiej - myślałeś o tym
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:20
                            Och, straszne. Myślałem o tym, och.
                            • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:22
                              Kto Cię tam wie, co jeszcze....
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:23
                                I jeszcze więcej.
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:22
                            Gdybyś ty wiedziała o czym ja myślę, to pewnie już bym miał pod drzwiami brygadę antyterrorystyczną, księdza, policję, prokuratora, i inną zgraję.
                            • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:22
                              Wyobrażam sobie - czarne myśli
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:24
                                Dlaczego czarne?
                                • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:25
                                  Boś Czerny
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:26
                                    Hm.
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:27
                                    Teraz będę się zastanawiał ktoś ty, hm.
                                    • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:27
                                      Myśl, to Ci pomoże....
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:28
                                        ABC?
                                        • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:30
                                          Pudło!!!! Bożesz Ty mój!
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:31
                                            Bożesz? Hm, któż to może być, hm.
                                            • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:31
                                              Dzierlatka:)
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:34
                                                Chciałabyś. Albo ci się śniło.
                                                • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:36
                                                  mam inne wątki po nocach
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:34
                                            Zapytałbym Lurnetę, ale ta się zacznie napinać, potem powiem że wie, a i tak wyprowadzić mnie w pole (w jej mniemaniu w dobrej intencji, przekonaniu, czy kto tam wie co ona chce tą swoją "intuicją" osiągnąć, hm).
                                            • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:36
                                              pudło!
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:38
                                                Jesteś szczupła chociaż (bo młode tu nie przychodzą)?
                                                • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:39
                                                  odchudzam się
                                            • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:39
                                              Andziulek (neverending stooory, uuu uuu uuu ;). Ewentualnie Ciumka.
                                              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:43
                                                Jednak Andziulek. Kolacji bez suchej bez kicka wczoraj - z poświęcenia - nie zjadła. ;D
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:44
                                                  No, w końcu czytanie forum na okrągło ci się przydało, Lurneta.
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:43
                                                Też tak myślałem, bo Monety (aczkolwiek nie wiem jaka waluta). No i teraz to "odchudzam się", hm.
                                                • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:44
                                                  hmmm....
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:45
                                                    co to za andziulek?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:47
                                                    Andziulek, to taka, co spędza sen z powiek Lurnecie. Tylko nie pytaj co Lurneta.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:47
                                                    Czemu spędza????
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:48
                                                    Bo jej nie imponuje.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:49
                                                    A czym można zaimponować Lornecie?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:50
                                                    Poddaniem.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:50
                                                    Hmmmm.... to którą z tych dwóch Cię podnieca?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:51
                                                    Co?
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:52
                                                    Która wydaje się być bardziej pociągająca?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:52
                                                    Dzierlatka.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:53
                                                    nic mi to nie mówi
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:56
                                                    Co ci nie mówi, bo już się trochę pogubiłem (tu trzy babole, i dzierlatka w głowie, hm)
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:54
                                                    Ta, co robi karkówkę w keczupie. Kropka. ;)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:49
                                                    I nawet się jej nie boi.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:00
                                                    Może nie powinnam tego mówić publicznie, ale mnie i Lornetę dzieli Kosmooooossss.... miliony lat świetlnych, więc czego tu się bać? Ja się nie boję niższych form życia:).
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:02
                                                    Dobra, idę się myć, bo biegałem (7 km) i jaja mi śmierdzą. Do potem. Jakby co, to jestem pod prysznicem.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:04
                                                    To afrodyzjak, nie zmywaj.... :)))))
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:20
                                                    Szczotkujesz się tyle czasu, czy co?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:28
                                                    Już jestem. Jakbym był dłużej, toby oznaczało, że się brandzluję.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:29
                                                    raczej okładasz borowiną
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:30
                                                    Co? Okładać borowiną? Co okładać i po co?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:29
                                                    To chyba Ruda, bo któż by inny, hm.
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:31
                                                    ja nie ruda....
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:31
                                                    To kto?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:07
                                                    😂😂😂😂😆😆😆😆
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:41
                                                    Sama wiesz, że do pięt mi nie sięgasz, mimo swego zarozumialstwa. Tak jest i było od zawsze.
                                                    Ale jak już z tego swego kosmosu zejdziesz na ziemię - to buty możesz mi czyścić. :) I to jest właśnie różnica między nami.

PS. Na podeszwach mogą być jakieś niższe formy życia, więc nie będziesz się bała - w końcu w kupie raźniej, nareszcie wśród swoich i na swoim poziomie.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:52
                                                    Słucham? Chyba śnisz!
                                                    Śpię zawsze smacznie, spokojnie i snem sprawiedliwego. Tutejsza menażeria (żeby nie powiedzieć: graciarnia) nie ma tam wstępu. :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:54
                                                    W tej kwestii trzeba by zapytać papugę.
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:28
                                      Kobieta czy facet (bo i cie mnie lubią, khe khe)?
                                      • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:28
                                        O ile mi wiadomo jestem kobietą
                            • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:29
                              a o czym myslisz? XD
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:30
                                O dzierlatce.
                                • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:36
                                  a malo to dzierlatek na swiecie? No nie mow, ze nie ma chetnej...
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:41
                                    Chętne są. Już od 100 zł.
                                    • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:43
                                      jesienna promocja, czy z karta stalego klienta?
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:45
                                        Takie ceny. Młode też muszą coś jeść.
                                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:53
                                          to jaki problem...dzwonisz i masz...i poprawi Ci sie humor, bo jakis taki nie tegos jestes. A tak to myslisz o dzierlatce i masz. moze bardziej zdecydowana od baboli bedzie😉
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:55
                                            Ja mam świetny humor, ale i tak myślę o dzierlatce. Wiecznie, wciąż, bez ustanku, bez końca, a nawet śnię o niej co noc.
                                            • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:57
                                              To wyciągnij go.... W końcu.... Ten pierścionek.
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:57
                                                Pierścionek? Dla kogo?
                                                • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:02
                                                  hahaha nooo wyciagnij wreszcie 100 z portfela i na jakis czas przestaniesz myslec.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:05
                                                    WAZ...ja dzis jem rustykalna bulke, choc mnie sie wydaje, ze dlugoscia 😉 to paluch raczej. Wzielam z Ciebie przyklad i posmarowalam maslem. Wersja DeLux tez dobra😊
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:26
                                                    Z ziarnem smakuje inaczej - smak masła jest osłabiony poprzez ziarna, które w przez pieczenia są dość intensywne w smaku. Prawdziwa bułka z masłem, to biała bułka z masłem. Zresztą, takiego palucha też jadłem potem (po tej mazurskiej), bo został mi jeszcze chyba z soboty albo niedzieli.
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:00
                                                Helena?
                                                • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:01
                                                  hahahaha
                                                  • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:01
                                                    nieźle....
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 16.09.18, 21:43
      No, Ciumka czuje już nadchodzącą jesień, jej najpiękniejszą porę roku.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 16.09.18, 21:46
      Ciekawe co ma latem na balkonie, hm. Bo wiosną, to bratki, a zimą to zapewne karmnik zrobiony przez Luśka, hm, albo bałwana, hm, chyba że wiesza kawałek słoniny dla sikorek, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 19:47
    • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:26
      Czytam właśnie:
      "Troje stulatków zdradza sposoby na długowieczność: whisky, deser po obiedzie i unikanie mężczyzn". ;D
      Lekturę polecam - zarówno praktykującym te metody, jak i (jeszcze) nie. ;)

buzz.gazeta.pl/buzz/7,156947,23932172,grace-konczy-112-lat-i-zdradza-sposob-na-dlugowiecznosc-szklanka.html#BoxDesImg.&a=159&c=93"
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:32
        Ta trzecia babcia - najlepsza! :))

"Uważam, że sekret mojego zdrowia tkwi w ciężkiej pracy i unikaniu mężczyzn. Nie są oni warci żadnego wysiłku. Uwielbiam mieć urodziny, jest mi jednak trochę przykro, że nie pojawiła się na nich królowa. Dostałam od niej kartkę, ale czuję się nieco rozczarowana."
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:29
      ABC w nowym wcieleniu?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 20:59
      Tutaj żadna nie oczekuje pierścionka. Tutaj szukają frajera, którym będę dyrygować i udowadniać, jakie one wspaniałe są, i jak potrafią uszczęśliwić go.
      • claudemonety Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:07
        Ups.... chcę z topazem, jakby co:). Potem (jak się odchudzę) podam rozmiar.
      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 17.09.18, 21:20
        WAZ ja tam wole opcje jak to mnie facet uszczesliwia😉😊 No nic...obowiazki wzywaja. Musze wyprawic Urodzinowa imprezke w krainie zabawy. 😉

wcionszrzywy napisał:

> Tutaj żadna nie oczekuje pierścionka. Tutaj szukają frajera, którym będę dyrygo
        > wać i udowadniać, jakie one wspaniałe są, i jak potrafią uszczęśliwić go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka