Dodaj do ulubionych

Babole i inni. IV.

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:32
      Tak więc, jak zawsze - kochajmy się. Nieważne w jakich konstelacjach, ważne, że miłość zwycięża.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:41
        WAZ, jesli siedziales w rogu w fotelu...to wiedz, ze zajebisty jestes😍😍😍, serio.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:43
          Wiem. Nie musisz mi tego mówić.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:50
            i ominela Cie laska😉😊
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:52
              A skąd wiesz?
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:54
                bo odpisujesz, inaczej bys zamiast telefonu to trzymal jej wlosy😂😂😂😂😂
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:58
                  Pociąg miała. Znaczy się pociąg miała do Krakowa, po 19.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:03
                    😂😂😂
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:06
                      I co tak rżysz? Nic ci do tego.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:54
      No dobra. Czyli wszystko dobrze się skończyło, bo każdy zadowolony i w dobrym humorze. I o to chodzi.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 19:56
      Ciumkę tylko trzeba jakoś pocieszyć, hm.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:01
        A, już wiem. Jak pojadę do Krakowa do tej nowo poznanej, do wpadnę do Ciumki.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:02
          Albo najpierw do Ciumki, hm.
      Albo tylko do Ciumki.
      Hm, zobaczy się, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:20
      Zamij się choć parę miesięcy tym swoim zagramanicznym. Masz taką małą familję i mało znajomych, że już go wszystkim pokazałaś?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:21
      On czarny?
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:24
        Hiszpan😊
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:22
      Może weź go na Marsz Niepodległości (ihihihihihihiiihihihi).
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:26
        na marsz to Ciebie moge wziac. Teraz spotkamy sie w pierwszej pizzerii Pizza Hut, ktora pojawila sie lata temu na starym miescie? Ok? To kiedy?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:27
          Kiedy chcesz.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:31
            jesli pojdziesz ze mna pozniej do Potoku- drugi dom ludzi rocka, to moge i w piatek😂😂😀 se sami zrobimy marsz😂 albo nie, to bedzie proba generalna
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:33
              Gdzie jest Potok?
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:33
                ul. Potocka
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:35
                  I co tam na Potockiej jest?
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:37
                    To chyba gdzieś koło Lurnety, hm.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:38
                      I Kaczyńskiego, Jarosława, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:34
                wez wyguglaj, a nie na latwizne idziesz😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:31
      A co z tym cyganem?
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:33
        ej, on jest pilotem...kurna ale ja mam szczescie...moj ex pracuje obecnie na wiezy😂😂😂
        Ty fajniejszy jestes😊
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:38
        waz, pomylka to Holender😂se luknelam na jego profil, bo wiesz my juz na fb jestesmy znajomymi😂
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:40
          O Holender. Hiszpan podobny do Holendra.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:40
            Albo odwrotnie, hm.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:41
          Ciekawe w jakim języku rozmawialiście, bo jak Hiszpan mówi po angielsku, to od razu wiadomo skąd jest, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:43
            on musi znac ang, bo wszyscy Holendrzy znaja ang. To narod kupiecki
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:42
          Zresztą zaraz okaże się, że to Grześ, który tym razem przyszedł. Ha ha ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 20:43
            juz mi przeszlo z Grzesiem😂😂😂😂😂
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 22:08
              ty już sama za sobą nie nadążasz. Ha ha ha ha ha.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 07.11.18, 22:08
                nie marudz😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:26
      Jak tam Ejdżowa, dobrze spałaś?
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:33
        Cześć WAZ! Jasne, wspaniale spałam😊 A Ty?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:44
          Ja też dobrze. Co prawda jakoś się chyba przebudziłem w nocy czy nad ranem (może coś mi się śniło), ale spałem w sumie mocno prawie 9 godzin, i jestem w dobrym nastroju - życie to fajna sprawa.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:52
            >>życie to fajna sprawa<< zgadzam się z Tobą 😈
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:37
        aha i chyba już masz pewność, ze nie kłamałam z moimi wymiarami 😉
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:45
          A co niby te twoje wymiary mają tu znaczyć od rana?
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:47
            prawdę, a co innego😉🙄
            www.youtube.com/watch?v=kCfVv3RsGw4
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:48
          Skąd niby mam mieć pewność? Bo cię nie widziałem, ale ty napisałaś? Ha ha ha ha ha.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:49
          Pisać, to se można cały dzień, a nawet i w nocy. Co to udowadnia, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:53
            dobra WAZ, koniec żarów. To gdzie kolejne spotkanie?🤣😂😏😁
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:55
              Gdzie chcesz.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:01
                Old Town? W Wedlu?
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:03
                  Może być, to w Londynie?
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:08
                    Krakowskie Przedmieście 45. Pasi?
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:09
                      Mnie tu wszystko pasi.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:10
                      Nie byłoby mnie tu, gdyby nie pasiło. To rzecz oczywista, jak ten piękny dzień, który widzę teraz za oknem.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:11
                      Kiedy i o której?
                      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:16
                        w sobotę o g. 11?
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:25
                          Za wcześnie.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:28
                            to o której?
                            • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:30
                              później to będzie tam pełno ludzi
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:31
                              Pomyslę o tym.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:28
                          Poza tym tam nie ma krzaków, hm.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:31
                            nad Wisła nie ma krzaków? kto to słyszał PHI
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:39
                              Krakowskie nie jest przy Wiśle. To może Magdalenka?
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:42
                                Mój kolega ma tam działkę (niewykarczowaną), to nikt nas stamtąd nie pogoni.
                                • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:46
                                  mów po ludzku - leśną, działkę leśną
                                  ja jestem uczulona na grzyby, wiec teraz mnie nie ujrzysz w lesie 🤗
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:49
                                    Na grzyby jesteś uczulona? To znaczy że do lasu nie chodzisz?
                            • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:45
                              poza tym w krzaki teraz za zimno
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:55
                                Nie ma nic lepszego jak bzykaniae w lesie, gdy ona wypięta i oparta o drzewo, ptaszki śpiewają, komary gryzą w gołą dupę. Nie trzeba się obawiać o to, że się coś splami, wytrzeć można trawą albo liśćmi. No i potem spacerek, bo jest się na miejscu, w lesie właśnie.
                                • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:07
                                  kurcze, ale ty masz wszystko przemyślane ihihihihih
                                  ja tam lubię cywilizację i jak nic mnie nie gryzie w tyłek 😚
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:15
                                    To wszystko u mnie z życia wzięte. Tłumaczyłem to wiele razy, ostatnio chyba przedwczoraj. Cywilizacja cywilizacją, ale natura (dzikość) jest wciąż w nas. Aha aha aha. Co Ty myślisz, że ja się nabiorę na piękny makijaż czy też piękną pościel z jedwabiu (sztucznego) w modnym kolorze fuksja?
                                    • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:24
                                      pościel lubię biała z granatowymi dodatkami😍
                                      tak, zauważyłam, ze energiczny facet z Ciebie, z charyzmą... który wie czego chce, a to lubię w ludziach.
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:16
                                    Grześ się nawet nie rzucił na taką ofertę. Ha ha ha.
                                    • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:25
                                      oj, już nie wspominaj o nim, pls
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:30
                                        O kim, o Grzesiu?
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:32
                                        Przecież jeszcze wczoraj wychwalałaś go tu w niebogłosy, hm.
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:35
                                        Poza tym gdyby nie on, to może uniknąłbym tego żenującego spektaklu przy tej pożal się Boże świątyni. To wszystko twoja sprawka. W 100%. Ja za tobą nie nadążam, to fakt, ale ty winnaś mieć choć trochę poukładane w głowie, bo inaczej sama się z tym męczysz, hm.
                                        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:39
                                          powoli się przestaje męczyć ihihihihihi

aha Gustavo- bo tak ma na imię ten wczorajszy, jest Holendrem i kapitanem (4 belki) w liniach lotniczych... jakiś tam😉. Matko! ja to mam szczęście do lotników eh 🙄

a jak Ola?
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:42
                                            Ale która?
                                            • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:45
                                              ta z krakowa
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:50
                                                Jeszcze dziś nic nie pisała. I dobrze. Jakbym miał jeździć 400 km, to wolę przejść się kilkaset metrów na masaż.
                                                • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:55
                                                  400 km! pogrzało Cię ble
                                                  ja odrzucam facetów, którzy mieszkają na północy Warszawy niach niach niach
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:03
                                                    Jak jeszcze piękniej i szlachetniej (ihihihihihihihih) można powiedzieć od "uprawiałem miłość"?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:05
                                                    Ciekawe co Biblia pisze o tym, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:07
                                                    a co ma pisać?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:07
                                                    Pewnie coś w tym stylu, że on się wił wokół niej, jak ten wąż, który oplótł drzewko rajskie, czy coś takiego, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:22
                                                    pewnie tak
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:25
                                                    Tak to jest. Życie to nie bajka. Choć czasem są piękne chwile.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:35
                                                    :)
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:53
                                                    idziesz na obiad?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:59
                                                    Jeszcze nie.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 13:30
                                                    z głodu chcesz paść? Ja czekam na obiad 🤤
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 13:44
                                                    Ja zaraz idę :)
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:03
                                                    ja już jem. Chcesz trochę? :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:07
                                                    Czego? (Ja już wszystko swoje zjadłem).
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:12
                                                    sushi, tylko bez surowego 😏
                                                    pospiesz się, ze prawie wszystko zjadłam
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:19
                                                    Sushi nie chce. Sushi jest z robakami, które potem zjadają mózg :)
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:28
                                                    jak się ma mózg🤣🤣🤣
                                                    matko, jak się boisz...tam jest tasiemiec tylko tzn w surowej rybie- ma czasem 15 metrów długości.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:33
                                                    Więc o tym mówię, nie bądz jak Lurneta. A sushi bez surowego to jeszcze sushi?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:34
                                                    si
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:22
                                                    Aha, bez surowego.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:29
                                                    ja nie jadam surowej ryby. Jadam sushi ale tylko z przetworzona rybą, jakoś nie lubię surowej ble
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:23
                                                    Tak więc na sushi mnie też nie zwabisz.aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:27
                                                    zapomniałam...Ciebie to na krzaki niach niach niach niach
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:29
                                                    Od zawsze. Chyba mój pierwszy wpis na Esperesso to był o krzakach, we wiadomym kontekście. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:33
                                                    czemu akurat krzaki?
                                                    przypomina mi się taki jeden, którego w krzakach wykorzystałam lata temu🤣🤣🤣 mam sentyment do facetów, którzy lubią poeksperymentować w łóżku tfu w krzakach🤤😂🤤
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:35
                                                    Nie wiem. Wiem, że jak widzę dwa krzaczki, to od razu myślę że to fajne miejsce na spontaniczne bzykanie.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:39
                                                    Ale teraz to musiałaby być to taka, za która szaleje, hm. Choć Jeszce parę lat temu wistarczylby mi wystawiony tyłek (może teraz jeszcze też, Hm). Dlatego chce się ustatkowac - obiadek, deserek, wspólne lezakowanie, seksiek, itd. Tak jak za czasie dobrych lat małżeństwa, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:43
                                                    Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:48
                                                    WAZ, szybko byś się znudził z twoim temperamentem, no chyba, że trafił by swój na swego ahahahaha
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:51
                                                    Jeśli jej ciało mnie się podoba, a ona lubi seks, to życie udane jest.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 14:53
                                                    Zresza. Różnie jest :) A co użyjemy, to nasze. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:01
                                                    panie, seks w związku to podstawa, na inne aspekty można przymknąć łoko ihihihihih
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:05
                                                    Och, naprawdę tak myślisz?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:18
                                                    tak, zawsze tak myślałąm i nie zmienię tego podejscia... no chyba, ze już ie bede mogła sie bzykać to pomyśle o innej filozofii😂
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:19
                                                    dlatego łatwiej zmienić faceta na takiego, który będzie mi pasował niż mam zmieniać siebie i starć sie na siłe komuś przypodobać niach niach niach niach
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:25
                                                    Tak, wyszalalem już się. No i ten ciągle sterczacy kutas już mnie tak nie męczy. Potrzebuje teraz ciepła, pięknego seksu (cokolwiek to znaczy), porozumienia, zrozumienia i wspólnej chęci do wszystkiego.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:28
                                                    Aczkolwiek wciąż alternatywą dla mnie jest życie w samotności (potrafię to i lubie - bo potrafię))))) Może zacznę malować obrazy, może zrobię jeszcze jakieś większe pieniadze, hm. Zobaczymy. Ogólnie jest mi dobrze, i to jest najważniejsze.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:32
                                                    po co Ci kasa? do grobu zabierzesz? kasą trzeba umieć się cieszyć ihihihihih
                                                    jak byłam współwłaścicielka konta z dużą ilością kasy to odkryłam, ze kupowanie mnie męczy😂😂😂 serio i zamiast więcej to mniej kupowałam. paradoks!
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:36
                                                    Oczywiście kase zarobić szybko łatwo i przyjemnie, przecież ja nie lubię dużo pracować. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:39
                                                    ahahahaha nooo
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:43
                                                    No i jak, zwiazalabys się z takim ja?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:45
                                                    chyba, ciebie bym związała ihihihihih
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:47
                                                    Nie wiem dlaczego mnie ciągle przyrownujesz do siebie, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:49
                                                    ja też nie 😏
                                                    to co? wstaniesz w sobotę?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:50
                                                    Pewno ze wstanę. Ją wciąż lubię żyć. Ją wciąż jestem żywy. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:54
                                                    kurcze, łokieć mnie boli. Ewidentnie muszę sobie kupić wieszaczek na torebkę taki na miasto ihihihih
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:57
                                                    aha, kalosze też już przyszły, są suuuper!
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:49
                                                    Związała i wykorzystała seksualnie. Może byłoby ciekawie. No a przede wszystkim rozkosznie. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:50
                                                    a co? nie lubisz być w taki sposób wykorzystywany :P
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:53
                                                    Lubię. I to bardzo. Aczkolwie to jest u mnie bardzo czuła sprawa. Musi być to w 100% naturalne. Inaczej nie ma sensu. No, ale to się okazuje dopiero w trakcie, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:51
                                                    btw Ola napisała? ta z Krakowa
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:54
                                                    Nie napisała. Przecież Ty piszesz cały czas :)
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:58
                                                    ale to że jak? masz takie słabe łącze, ze wyrabia tylko na jedną? ihihihihih
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:04
                                                    Noo. Ty jesteś teraz priorytet.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:06
                                                    ahahahaha weź bo jeszcze ci uwierzę ihihihih
                                                    a ty co kupiłes do picia w Costa?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:25
                                                    Ją piję normalnie tylko czarną. W Costa jakieś capucino, bo tam kwaśna ta kawa.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:31
                                                    nooo przecież pani pytała czy 100% Arabica czy mieszana? mozna sobie dobrać PHI
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:34
                                                    Ja nie chodzę do Costy :)
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:37
                                                    ja też nie, ale słucham ludzi, którzy coś do mnie mówia i cos mi proponują XD
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:38
                                                    Co_
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:43
                                                    nooo pani proponowała mi, że może mi zrobić, albo 100% arabica, albo z mieszkanki i wtedy nie jest takie kwaśne. Poza tym ja nie stosuję cukru, jedynie cynamon.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:50
                                                    Ależ każdy ma swoje ulubione smaki. Robusta ma prawie zawsze mniejszą kwasowość, tak jak i arabica może być bardziej lub mniej gorzkawa i przez to mniej kwaśna. Zależy od jakości ziaren, a może przede wszystkim od sposobu wypalania. Ja lubię mocno paloną, ale wtedy bogactwo smaków jest zniszczone (tak jak w whisky - czym szlachetniejsza, tym więc smaków owocowych - potrafię to docenić, ale wolę burbona, nie uważam się za znawce singelmaltów), za to mam mój ulubiony smak. Ja jestem gorzko-słodki. kawę pijam z cukrem.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:38
                                                    to w sobotę o g. 11.00 w Wedlu, KrakowskieP 45
                                                    ?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:40
                                                    Oczywiście.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:41
                                                    aha, tylko powiadom też Grzesia, tak jak ostatnio, na wypadek, gdybym ja jednak zaspał. wiesz, zawsze trzeba mieć plan B (ihihihihihihihihh).
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:45
                                                    oj, weź. Pastwisz się nade mną :P ja próbuję sobie poradzić z jego stratą, a ty jeszcze dokładasz do pieca :P Tak naprawdę, to dobrze, ze ty jesteś :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:51
                                                    Grześ cię olał?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:51
                                                    Ciebie, taką gwiazdę stolicy? Hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:02
                                                    😂😂😂wiesz? może własnie to, ze jestem gwiazdą mu przeszkadza? Na pewno to, że jestem młodsza od niego, to na pewno- ponad 10 lat🙄. Od zawsze miał z tym kompleks.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:05
                                                    Ojej, to nie wiedziałem, że na takich starych lecisz. To podrzucę ci paru może.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:33
                                                    WAZ ty i malowanie ahahahahaha, Ciebie energia rozpiera, ty do malowania się nie nadajesz😂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:35
                                                    E tam, ja tylko tu się tak nakręca. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:41
                                                    jasne, chyba widziałam Ciebie wczoraj ihihihihih ja oaza spokoju (na pozór ihihihihihi) a ty? energii miałeś mega dużo. Jak to się mówi: ch.j cię strzelał, ze nie podeszłam😂, co nie?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:45
                                                    Znowu nie podeszłam? Hm. Znowu mnie wystawiła. Już się do tego przyzwyczaiłem. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:47
                                                    zauważyłeś jak się do ciebie uśmiechałam sącząc kawkę? btw dobra, bo to limitowana edycja
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:40
                                                    Zwierzaka nie, bo pracuje. A przede wszystkim nie chce być związany. Jak chce, to biorę pieniądze, telefon i klucze, i sobie gdzieś idę, Jestem wolny. Za nikogo nie odpowiadam, o nikogo się nie troszczy. Aha aha aha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:42
                                                    Piotruś Pan ihihihihih
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:29
                                                    o matko! to se musisz kupić jakieś zwierze 😂
                                                    no nie wiem czy Ty się nadajesz do związku, jesteś zadziorny. Kobieta nie miała by letko z Tobą ihihihihih
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:33
                                                    Tak, to prawda. Niejedna mi to powiedziała, że czasem boi się przy mnie coś powiedzieć. Ale ja chcę to zmienić, bo to dużo energii pochłania, a ja już nie jestem młody. Hm. No i bardziej świadomy tego, co dotyczy zdrowia, i tej energii.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:45
                                                    ciężko taką energię poskromić...wiem coś o tym ihihihih, aha i jesteś tak samo uparty jak ja ble
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:00
                                                    to ile takich kobiet spotkałeś w życiu?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:13
                                                    W zasadzie to ja za żadną nie szalałem. Seks był tak naturalną (pierwszej potrzeby) rzeczą, ze najważniejsze, aby był zawsze na wyciągnięcie ręki. Teraz, kiedy nie lecę już na każdą dupę, to zaczynam dorabiać (aha aha aha) do tego filozofię - jakąś miłość, jakieś podniecenie (wtedy nieuswiafomione), jakieś tam dodatki - ciekawe okoliczności. Chyba wiesz o czym mówię, bo sama już nie jesteś młoda. Ja ha ha ha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 15:17
                                                    nooo dzieki za wypomnienie moich lat :P
                                                    jaki Ty ludzki się robisz ihihihihi chyba już sie wyszalałeś. Co?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:06
                                                    zjednoczyłem się z moja bratnią duszą w uścisku miłosnym? może coś w ten deseń? niach niach niach
                                          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:43
                                            *Gustav
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:46
                                              Może to był Gustaw H?
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:48
                                              Może to był Gustaw H? Holoubek znaczy się.
                                              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:54
                                                hahahaha, nie ten jest zdecydowanie bardziej przystojny i też ma charyzmę. Duży plus ma za to, ze jest Holendrem. Kocham ten kraj. Kiedyś chciałam tam mieszkać, nawet smycz do których przyczepione mam klucze ma napis: Ajax Amsterdam😍, a w domku piję tylko w kubku, który mam z Holandii oraz z Poznania :)
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 11:59
                                                  Z Poznania miałem 3 dziewczyny. Ale tylko jedną z nich bzyknąłem, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:01
                                                    uprawiałem miłość (ihihihihhihihihihih)
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:10
                                                    czemu tylko 1?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:10
                                                    przecie w Poznaniu pełno krzaków
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:16
                                                    Daleko było jeździć. Kiedyś latami uczestniczyłem w targach w Poznaniu, a tam się te hostessy tak kleiły do człowieka (mnie), że nie można było się opędzić. Z jedną poszedłem od razu do łóżka, a te dwie się czaiły. Pisaliśmy esemsy, i tak dalej. Jednej zaproponowałem wyjazd na Mazury. Pojechaliśmy, ale ona nie chciała się bzykać, hm. byliśmy tam 3 dni, ale te 2 to była męczarnia raczej, hm.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 09:58
              Tak dobrze nam idzie, że nieważne gdzie.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:02
                oj, nie narzekaj. To gra wstępna 😈
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:04
                  Jaka gra wstępna? Robienie z frajera totalnego idioty? Ha ha ha ha ha.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:06
                  Ja też się dobrze bawię. I o to chodzi.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:08
        WAZ, już sie nie dziwię czemu lubisz Rammsteina. Pasuje do twojego temperamentu
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:23
          To znaczy jakiego?
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:24
            jesteś temperamentny, cokolwiek by to znaczyło ah ah ah :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:29
              Dobra, dobra. Ja wiem, że ty bez tego swojego psychiatry, to nawet z domu nie wychodzisz pewnie (ihihihihihihihihiihi).
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:31
                z domu to ja nie wychodzę bez portfela :P
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:24
          Twój psychiatra to analizował?
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:25
            no co ty?!
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:31
          Ja słucham i lubię różną muzykę, z różnych epok. Powinnaś to wiedzieć. Od renesansu przez barok, klasycyzm, romantyzm, współczesną, rock szeroko rozumiany, włącznie z death metal (ha ha ha) aż po odrobinę discopolo. Ha ha ha ha ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:32
            ja też ha ha ha
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:38
            Słucham różnej muzyki.
            • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:46
              ja tyż :) to może pojedziemy na koncert Rammsteina w lipcu 2019. Pacz już nam grafik ustalam ihihihihih
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:52
                Och, przykro mi, och.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:05
      Baw się dobrze, w końcu masz wymiary (ihihihihihihihihihihih).
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 10:08
      Generalnie, dla faceta, gra wstępna, to jest laseczka.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:10
      Najlepszy erotyk to jest ten:

GAD

Szła z mlekiem w piersi w zielony sad,

Aż ją w olszynie zaskoczył gad.

Skrętami dławił, ująwszy wpół,

Od stóp do głowy pieścił i truł.

Uczył ją wspólnym namdlewać snem,

Pierś głaskać w dłonie porwanym łbem,

I od rozkoszy, trwalszej nad zgon,

Syczeć i wić się i drgać, jak on.

Już me zwyczaje miłosne znasz,

Zwól, że przybiorę królewską twarz.

Skarby dam tobie z podmorskich den,

Zacznie się jawa - skończy się sen!

Nie zrzucaj łuski, nie zmieniaj lic!

Nic mi nie trzeba i nie brak nic.

Lubię, gdy żądłem równasz mi brwi

I z wargi nadmiar wysysasz krwi,

I gdy się wijesz wzdłuż moich nóg,

Łbem uderzając o łoża próg.

Piersi ci chylę, jak z mlekiem dzban!

Nie żądam skarbów, nie pragnę zmian.

Słodka mi śliny wężowej treść -

Bądź nadal gadem i truj i pieść!
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 12:12
      A najlepszy ten fragment:

"I gdy się wijesz wzdłuż moich nóg,

Łbem uderzając o łoża próg"

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:53
      Ale muszę być twardy, bo jeszcze się nad tobą rozczulę i będę chciał cie pocieszyć, wręcz, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 16:59
        nooo właśnie ihihihihih
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:03
          Etam, nie ma takiej opcji. Ja mam serce z kamienia. Serio.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:04
            przy mnie zmiękniesz ihihihihih lubię wyzwania ihihihihih
        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:04
          ide do biedry, łapać ostatnie naklejki😂
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:07
            Weź mi Jima Beama. Litr.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:08
              A jak masz więcej pieniędzy, to Jacka Danielsa.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 17:35
                zamiast alko lepszy seks🙃
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 18:54
                  Aleś ty głupia, hm. Zawsze chcesz być taka cwana, bystra, przebiegła, a robisz odwrotnie - źle. Jakbyś kupiła tę whisky, tobyś miała argument, aby mnie do siebie ściągnąć. Od wczoraj próbowałaś chyba 20 razy umówić mnie na spotkanie, ale ci się jakoś nie udaje (to nie moja wina, to ty jesteś nieudolna w tym względzie, aha aha aha). Pomyśl - jeśli miałabyś już tego litra, to ja bym sobie pomyślał tak: aha, więc jeśli okazałoby się, że ona mnie nie kręci, to mam jeszcze litr whisky. I tym sposobem ja byłbym coraz bardziej chętny na spotkanie. A tak, hm. Aczkolwiek to ma sens tylko wtedy, gdybyś zorganizowała (aha aha aha) to spotkanie gdzieś w jakimś hotelu, gdzie mógłby się (ewentualnie) uchlać - jeśli twoja uroda nie wystarczyłaby.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:09
                    co za czasy...facet woli whisky od laski😂😂😂
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:11
                      Tylko wtedy, kiedy ona laski robić nie lubi lub nie chce.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:14
                        a to trafiles na takie🙄😳
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:15
                        Albo nie potrafi. Ha ha ha ha ha. I to jest często kluczowe. Mało która potrafi. Nawet niektóre niby profesjonalistki potrafią niemiłosiernie trzeć zębami.
                        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:17
                          to ile miales takich nieudanych lasek robionych przez laski?
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 18:21
        zastanawiam sie jakby to twoje pocieszanie wygladalo🤔
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 18:57
          Jak to jak by wyglądało moje pocieszenie, hm. Jak zawsze w takim przypadku - rozwaliłbym się na łóżku i powiedział do ciebie: możesz się mną zająć.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:03
            😂😂😂
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 18:28
        WAZ ponoc do szczescia potrzebuje: snu, podrozy i seksu😂
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 18:55
          Horoskop z Onetu ci to mówi czy ten twój biegły psychiatra o międzynarodowej renomie?
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:05
            😂😂😂 trzy ostatnie cyfry z telefonu😂😂😂
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:12
              Z jakiego telefonu?
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:16
                oj WAZ taka zabawa...uzyj trzech ostatnich cyfr twojego telefonu aby zobaczyc, czego potrzebujesz aby byc szczesliwym i wymienione a raczej opisane...
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:16
                  I gdzie to wyczytałaś?
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:17
                    na potoku😂😂😂
                    • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:18
                      nooo dobra, pelnym😉zdaniem: ten pub, bar Potok umiescil taka zabawe na ich funpage/u
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:20
                    powiedz jaka masz koncowke😉😁, a ja ci powiem co u ciebie wyjdzie
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:24
                      Ja wiem co mi wychodzi. Ty natomiast kręcisz, bo brakuje 7.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:30
                      Aha, jaką mam końcówkę. Końcówkę mam większą niż średnia polska.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:36
                        to jest wazne👍💪👌
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:38
                          Wiem, bo ty masz długi nos.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:39
                            to sie czesto nie sprawdza😂
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:40
                              Och, szkoda, hm.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:19
                  Twoje ostatnie to 768?
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:21
                    860 w odpowiedniej kolejnosci😉😊
                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:24
                    768 muzyka podroz sen
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:25
                      A, to oni mają inaczej opisane te cyfry. Ja patrzyłem na Demotywator, hm.
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:25
                        Czyli to taki kit, że tylko idioci się to bawią. Ha ha ha ha ha.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:27
                          A coś mi chyba przemknęło przed oczami słowo "numerologia" przy szukaniu tego w google, hm.
                          • ciumciurumcium Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:40
                            Niektórym mózg albo inna część wysiada i piszą dla poratowania zdrowia. Wychodzi na to, że historii jest nieskończenie mnogo. Buenas :-)
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:42
                              Co? Ciumka.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:44
                              Historii zawsze jest nieskończenie mnogo. A jeszcze jak się do tego zabierają bajkopisarze, to ho ho.
                              • ciumciurumcium Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:47
                                Czy można pokochać kogoś za jego mózg, inteligencję? Owszem. Miłość czy fascynacja, ,mniejsza o szczegóły.
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:50
                                  A dlaczego nic nie ma o penisie w twoim wpisie, Ciumka?
                                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:55
                                    A jak myślisz ?
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:56
                                      Nie lubisz już penetracji.
                                    • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:18
                                      Cium, niestety do 2500 jeszcze brakuje... WAZ powiedzial, ze dopiero wtedy zakonczy pisanie. (3po3)Takze tego czeka nas kolejne spotkanie😂 relacja nie omieszkamy sie podzielic😉
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:19
                                        Tak, następne spotkanie jest w sobotę o 11.
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:20
                                          Aczkolwiek zdaje mi się, że jutro też mamy, hm.
                                          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:21
                                            kurna, cos mnie ominelo?🤔...to chyba wtedy jak mrugnelam😃
                                            • ciumciurumcium Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:30
                                              Był moment, że zaczynała się tu robić symboliczna namiastka cafe. Miejsca, gdzie sporo osób spotykało się na krócej lub dłużej. Kafejka otwarta 24/24. Miało to swój urok. Teraz wszyscy stąd pouciekali. A jeśli się pojawiają to na kilka minut, bo dłużej nie sposób. I tyle, szkoda.
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:32
                                                Och.
                                                • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:34
                                                  nooo dobra, oddaje WEZA 😉🙂
                                        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:20
                                          Tak😊
                        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:38
                          zalezy pod kogo pisane😉😉😊
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:39
                            Co pod kogo pisane?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 19:58
      Znowu znalazłem orzecha laskowego na podłodze. Mniam, mniam.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:02
        uwazaj bo alergia krzyzowa cie dopadnie😂😃😳
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:12
          No właśnie. Ostatnio jem codziennie przede wszystkim orzechy włoskie, i myślę, że mogę mieć jakąś alergię na nie, hm. Jakoś tak się czuję syty, hm, ale taki jakiś jakby spuchnięty, czy nabrzmiały w środku, w przełyku, gardle, hm. Sam nie wiem, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:15
            WAZ, odstaw te tabletki😂😂😀
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:16
              Bo co?
        • ciumciurumcium Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:16
          A jak już go dopadnie, ustalcie ( z detalami) kto kogo, gdzie ( oraz koniecznie) o której godzinie będzie ratował. Następnie , z należytymi szczegółami napiszcie dlaczego, z jakiego powodu, czemuż to, oraz dlaczego do tego nie doszło, a gdyby doszło to co ewnentualnie mogłoby się stać gdyby wcześniej się stało.Wszystko to ( jasna sprawa) okraszone hihi, haha, oraz nach, nach. Pawiany na ściany. Przedszkole oraz dobranoc :-)
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:18
            Ciumka, wszystko jest napisane w historii wpisów, przewertuje.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:12
        A ja wcinam migdaly blanszowane w platkach😍😍😍 mialy byc do zupy, aleee co tam😍
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:15
          W płatka są gó... warte i w ogóle bez smaku, hm. Smakują jak papier, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:19
            ej, no wez! Nie odbieraj mi przyjemnosci😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:10
      Odpowiadając Ciumce na pytanie inaczej, powiem, że chyba dla kobiety lepiej się zakochać (też) w penisie, gdyż tego nie da się oszukać (penis jaki jest, ona widzi). Natomiast tzw. piękny umysł, nierzadko jest wyniki postrzegania go przez osobę, dla której on jest czymś wyjątkowym, a wcale tak naprawdę nie musi tak być.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:14
        Aha - widzi i czuje.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:34
      Widzisz Ejdżowa co żeś narobiła? Widzisz?
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:36
        ehhh, dobra, podziele sie toba😉😋
        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:37
          idem na swoj wontek😃
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:46
      Ciumka, ty coś tam mi w jakimś tam kiedyś choć niedawno poście tu rzuciłaś jakby niepostrzeżenie aczkolwiek nie bez sugestii, jakoby pewna powieść, jeśli pamiętam o tytule "Traktat o łupaniu fasoli" czy jakoś tak, była warta czy też wręcz przeciwnie czyli gó... warta jak moje tu pisanie. Pamiętasz? Mam kupić tę książkę?
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:58
        o łuskaniu fasoli?😏
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:01
          To ty czytasz książki, Ejdżowa?
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:03
            okladki ogladam😂, a co? To zabronione?😳
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:06
              Gdyby było zabronione, to ja też bym nie widział tej okładki przez szybę księgarni, gdy rano w sobotę idę do sklepiku po bułki, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:13
                juz sobie wyobrazilam ksiegarnie polaczona z kawiarnia😍... kurcze byl taki program (przez net) gdzie pomagali uratowac upadajacy biznes i tam bylo wlasnie takie miejsce😍 jakos tak mi sie przypomnialo jak napisales o tych bulkach🙂
            • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:09
              chcialam isc do Filharmonii N na Recital fortepianowy, ale brak biletow (na linie)😔. No nic...innym razem, choc chcialam isc na swoje imieniny eh, no trudno (rozpacz😩)
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:10
                Jakie imieniny? Przecież ty Ania jesteś, hm.
                • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:14
                  o matko! Sam wiesz jakie mam zdanie na ten temat🙄. Ja uwielbiam moje imie😉
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:16
                    Ale jak mas zna imię, bo zawsze myślałem, że Andzia jesteś, hm.
                    • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:18
                      Hm. Lena?
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:24
                        Lena ze znakiem zapytania, hm. Nie będę już pytał, bo wiadomo, że ty masz na imię Ściema.
                        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:26
                          😂😂😂😘
                          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:27
                            wez no sie wysil i odpowiedz mi wysylajac buziaczka😂
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:31
                              Cholera, ząb mi się odłamał, hm. Pewnie ze 2 stówki trza wybulić, hm.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:45
                                o masz! To wspolczuje😭. Mialam to samo, tylko, ze ja polamalam na czeresni heh. A ty na czym?
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:48
                                  Aha, w sprawie fryzury napisz do Lapinny, ona ci doradzi.
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:55
                                    w czym doradzi? Ja zapuszczam wlosy, bo przekazuje je na peruki/e dla kobiet chorych na raka. Nic z nimi nie bede robic. Musza byc dziewicze, cokolwiek by to znaczylo😂
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:58
                                      Twoje siwe włosy ktoś chce?
                                      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 22:00
                                        tak😂
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:33
                              Niech ci prześle esemesem to co na antypodach, hm.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:34
                              Mój cennik znasz, hm.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:42
                                o przypomnialo mu sie🙄 oj wez, nie badz swynia😛
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:45
                                  Przypomniałem, żebyś się przygotowała na jego powrót. Fryzurę zrób se, na dole też. No i wykasuje historię przeglądania, bo może tu na mnie wpaść. Ha ha ha ha ha.
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:49
                                    Nie wiem, chyba na niczym, ze starości, wszystko mi się sypie i opada, hm.
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:56
                                    nooo skoro ciebie nie bedzie akceptowal to nie wiem czy to ma sens😂
                                    • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:57
                                      a kryc sie nie bede ihihihih
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:13
                Genowefa (jutro)?
                • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:15
                  😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:56
      Dobra, choć tu, Ejdżowa. Ciumka potrzebuje parę dni na uspokojenie swoich nerwów. Nie będziemy przecież czekać nie wiem ile, hm.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:56
        Chodź.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 20:59
        z naszym temperamentem czekac😳 ale ze tak sie da😛
        • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:02
          poza tym to niewinne rozmowy. Trza sie cieszyc, ze nie opisujemy zycia erotycznego ze szczegolami😂
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 22:01
        WAZ, a moze zwolnimy tempo, bo juz niedlugo dojdziesz😂 do 2500😂
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 22:03
          Jak chcesz to idź spać.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:00
      Ale narozrabiała ta Ciumka, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:10
      No ja akurat moje życie erotyczne tu opisuję chętnie i niekoniecznie na życzenie. Nawet dziś to tu robiłem, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:16
        robiles, tak przy ludziach? Ja to bym sie troszke😉 wstydzila
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:18
          To dobrze, że się wstydzisz.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:20
            znam ludzi, ktorzy mysla, ze ja w ogole nie wiem co to seks😂
            No wlasnie, ciekawe co to, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:35
      Znaczy się nie "to", tylko ten co wraca 13.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:35
      Mam nadzieję, że 13 listopada, a nie grudnia, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:50
        Ej, dobrze, ze przypomniales, bo ja juz o nim zapomnialam😂za duzo ich...moze se zaczne notowac. Choc z drugiej strony jak nie pamietam to...
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:52
          Dasz radę. Obrotna (obrotowa?) jesteś.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:40
      To już drugi ząb w ciągu dwóch miesięcy, hm. Normalnie się sypię, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:47
        a ja wcinam grzanki- te do zupy. Jeszcze natka pietruszki, lyzka smietany i zupa kurkowa w proszku/woda i bede miec w zoladku kompletna zupe😂
      • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:49
        o panie, to po kieszeni dostaniesz. Jak staniesz na patelni i napiszesz kartke "zbieram na piwo" to w godzine...nie...w 3godziny uzbieraszna dentyste😂
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:50
          He he. Zawsze tu mówiłem, że przy Centralnym w 45 minut można uzbierać na studentkę. Ha ha ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:52
            a tego nie wiem...zawsze widzialam, ze na piwo lub jest taki kolorowy, ktory zbiera na 5dzieci. Ponoc zostal z nimi sam, bo zona zmarla. Ale aktu nie chce pokazac hm
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:54
              Jak takiemu menelowi jeszcze staje, to on też potrzebuje. Dlatego zbiera. Ha ha ha ha ha.
              • ageofwar Re: Babole i inni. IV. 08.11.18, 21:59
                tam jest jeden 'perkusista' gra od wielu lat...kiedys na krzesle teraz idzie z duchem czasu i na wiadrze po farbie😂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka