22.04.02, 13:01
wielkie dzieki za @. super:))
Obserwuj wątek
    • laelia Re: Laelia 22.04.02, 13:06
      cała przyjemność po mojej stronie :)
      • Gość: dzyt Laelia i Saqqara IP: 80.48.251.* 22.04.02, 13:08
        cześć moje Aniołki...
        Buziaczek :))) i uciekam niestety :(
        • saqqara Re: Laelia i Saqqara 22.04.02, 13:23
          ledwo przyszla a juz ucieka, ech Dzytka, sil do Ciebie nie mam;))
          • laelia Re: Laelia i Saqqara 22.04.02, 13:24
            bo ona jest dzisiaj znikający punkt :)
            • saqqara Re: Laelia i Saqqara 22.04.02, 13:26
              to chyba tak jak wszyscy, nie ma watku bez slowa "odchodze";)jakies zebranie
              jest gdzies czy co?
              • laelia Re: Laelia i Saqqara 22.04.02, 13:35
                nie mam pojęcia, ja bym chętnie odeszła z pracy a na forum zamieszkała,
                przynajmniej dziś :)
                • saqqara Re: Laelia i Saqqara 22.04.02, 13:46
                  moze sobie postawimy maly namiocik? jestem roomy w porzadku, sprzatam po
                  sobie;))
                  • Gość: dzyt ciekawy... IP: 80.48.251.* 22.04.02, 14:18
                    pomysł z tym namiocikiem... pod warunkiem, że zabierzecie mnie ze sobą :))
                    Saqqaruś przecież dotrzymałam terminu... dlaczego się na mnie dąsaś cio?
                • Gość: dzyt Re: Laelia i Saqqara IP: 80.48.251.* 22.04.02, 14:20
                  znikający punkt chciał Cię pozdrowić :))))))))))
                  • laelia Re: Laelia i Saqqara 22.04.02, 14:23
                    ja przywykłam do komfortu, duży namiocik z przedsionkiem i tarasem :)
                    • Gość: dzyt Re: Laelia i Saqqara IP: 80.48.251.* 22.04.02, 14:24
                      a ile sypialni Pani sobie zyczy ?
                      • emperor wlasnie!!!!!! 22.04.02, 14:33
                        ja tez mam "ochote" dzisiaj na "noc" w warunkach polowych:)
                        • Gość: dzyt Re: wlasnie!!!!!! IP: 80.48.251.* 22.04.02, 14:36
                          jeśli nie napiszesz obcanego maila, to Ci załatwie noc...
                          tresowaną noc... mniam...
                          :))))))
                        • saqqara namiocik dla wszystkich 22.04.02, 14:37
                          Laelia,
                          wymagajaca jestes, nie powiem, ale dla Ciebie wszystko, dorzucam jeszcze
                          dzakuzi i mlodego pana do wymasowania stopek;))

Dzyt, dotrzymalas terminu, nie zloszcze sie, na Ciebie nie mozna:))

Emperor
                          mozesz popilnowac namiociku, stojac na zewnatrz;))
                          • emperor Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 14:45
                            dzyt - bedzie pierwsza lekcja! w namiocie:)))

szakira - lepiej sie sama pilnuj! w namiocie:)))
                            • saqqara Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 14:47
                              Cycek, to Ty mi meczysz telefon? przyznaj sie;)
                              • laelia Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 14:53
                                no to robimy polową imprezkę w jakuzi :), Cesarz chcesz robić za kąpielowego?
                                Masz odpowiednie kwalifikacje?
                                • saqqara Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 14:55
                                  Cycek bedzie tresowal Dzyt, nie wiem o co chodzi, ale Dzytka wyrazie nie moze sie
                                  doczekac;)

Laelia, znajdzmy sobie pana, ktory potrafi cos wiecej niz mielic jezorem i
                                  naciskac przyciski w telefonie zanim uslyszy "hallo":)))
                              • emperor Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 14:56
                                a kto to cycek? !!!

ja myslalem nad meczeniem ciebie, nie telefonu :)))
                                moze to ten cycek!

szakira napisał(a):

> Cycek, to Ty mi meczysz telefon? przyznaj sie;)

• Gość: dzyt Re: namiocik dla wszystkich IP: 80.48.251.* 22.04.02, 14:51
                              hrrrrrrrrrrr.......
                              gdzie ten namiocik cio?, bo mój treser cieka mięęęęęę ...
                              mniam...
                              • laelia Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:00
                                to szukaj tego pana, zdaję się na Ciebie, bo pilnie muszę w tej chwili zrobić
                                awanturę informatykom, rozniosę ich na kopyta!
                                • saqqara Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:06
                                  Laelia,
                                  ok ide sie rozgladac, moze jakies ogloszenie w gazecie dam?

Emperor
                                  z jakiego stacjonarnego numeru to poszlo? dopytuje sie, bo jesli praca to nie
                                  mam po co dzwonic wieczorowa pora;)))
                                  • Gość: dzyt Re: namiocik dla wszystkich IP: 80.48.251.* 22.04.02, 15:12
                                    Saqqaruś Ty do mnie zadzwonic wieczorowa pora :)))

Treserek też niech zadzwoni :)
                                  • emperor Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:17
                                    nie dzwonilem, sprawdz numer dokladnie, Krakow ma kierunek 012 gdybys nie
                                    wiedziala:)

saqqara napisał(a):

> Laelia,
                                    > ok ide sie rozgladac, moze jakies ogloszenie w gazecie dam?
                                    >
                                    > Emperor
                                    > z jakiego stacjonarnego numeru to poszlo? dopytuje sie, bo jesli praca to nie
                                    > mam po co dzwonic wieczorowa pora;)))

• saqqara Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:24
                                      Dzyt,
                                      dawaj numer, smsa golebiem puszcze:))

Emperor
                                      nie Ty??? czuje sie rozczarowana:))
                                      • Gość: dzyt Re: namiocik dla wszystkich IP: 80.48.251.* 22.04.02, 15:28
                                        numer gołębia?
                                        hi,hi
                                        • saqqara Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:37
                                          rozmiar nogi golebia mi daj, znajde go;)
                                          • laelia Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:52
                                            Zgodnie z regułami sztuki gołąb to chyba Ciebie powinien znaleźć :)
                                            • saqqara Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:53
                                              wiesz ze u mnie wszystko jest odwrotnie;) szukam golebia z wlasciwym rozmiarem
                                              nogi, moze byc jakies 43;)))
                                              • laelia Re: namiocik dla wszystkich 22.04.02, 15:58
                                                jeśli jeszcze ma miły uśmiech, niezłe bary i gra w koszykówkę, to zazdroszczę
                                                znaleziska :)
                                                • emperor wiekopomna noc... (w namiocie) 22.04.02, 16:06
                                                  Laleczka - dzisiaj gwiazdy zablysna nad nami piekniej niz kiedykolwiek... a
                                                  wszystkie beda dla ciebie:)

Dzyt - twoja zyciowa szansa:)

Szakira - i kto by pomyslal ze jutro juz bedziesz kobieta:)
                                                  • saqqara ale ogier sie tu trafil;) 22.04.02, 16:08
                                                    Laelia
                                                    podziele sie, nie jestem pazerna;))

Emperor
                                                    prosze, nie rozsmieszaj mnie, smiech tez zabija;))
                                                  • laelia Re: wiekopomna noc... (w namiocie) 22.04.02, 16:09
                                                    słonko, za tę laleczkę to Cię rzeczywiście wiekopomna noc czeka :)
                                                  • emperor Re: wiekopomna noc... (w namiocie) 22.04.02, 16:18
                                                    Szakira - ten sie smieje, kto sie smieje ostatni:)

Laleczka - az tak bardzo sie nie musisz starac:) podobasz mi sie taka jaka
                                                    jestes naprawde:)))
                                                  • laelia Re: wiekopomna noc... (w namiocie) 22.04.02, 16:27
                                                    uuuuuuuu, tu mnie trafiłeś słonko, z tym tekstem to już chyba przychodzicie na
                                                    świat :)))
                                                    Skoro już jestem ustrzelona to idę się pluskać w jakuzi, do jutra mój książę :0
                                                    (żałuj, że nie widzisz tego powłóczystego spojrzenia spod firanki rzęs)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka