Dodaj do ulubionych

-------------NIE BYLO NAS, BYL LAS----------------

22.04.02, 17:39
wiec jak juz wszyscy stad pojdziemy precz;
do domow, do biur,
do fabryk, do szkol,
do mezow-in-spe albo do ex-zon,
do przyjaciol, do psow (lub kotow - jak kto woli....),
to wtedy wroce tu na chwile i zasadze kilka iglakow.
i jeszcze kilka, i jeszcze.
a one beda rosly dlugo i wysoko.
i bedzie cicho i zielono....

wiec....?
do jutra......

Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: -------------NIE BYLO NAS, BYL LAS---------------- IP: *.arcor-ip.net 22.04.02, 17:46
      Magnolia,nie chcesz chyba powiedziec ze bylas w szkolce lesnej i podprowadzilas
      kilka choinek,aby nimi zasmiecac teraz nasze kompy itd.Wiesz ze ciuchanie
      choinek jest karalne i moga cie tu zasypac zaraz grozbami karalnymi rowniez?A
      samo sadzenie to tez nie taka sprawa prosta,lopate miec trzeba i delikatne
      raczki.Zastanow sie co robisz.
      • mathildae Re: -------------NIE BYLO NAS, BYL LAS---------------- 22.04.02, 17:55
        Leziox, byku jeden! nawaliles sie jabolem i dziewczyny Ci pomylily - mowisz do
        mnie, choc kogos innego masz na mysli;)
        ech, te tanie wina owocowe....
        dobra, bierz lopate i prawo jazdy na kradziona Scanie i badzmy gotowi.
        tak, na wszelki wypadek....;)
        • Gość: leziox Re: -------------NIE BYLO NAS, BYL LAS---------------- IP: *.arcor-ip.net 22.04.02, 18:27
          Ciebie mam na mysli maszkaronie z Notre Dame,jeszcze nie jest ze mna tak zle
          zeby nie wiedziec do kogo cos gadam.No.A z ta dalsza akcja to czemu
          nie,zabieramy sprzecicho i grzejem.
          • Gość: samanta Re: -------------NIE BYLO NAS, BYL LAS---------------- IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 18:49
            Lezio na haju? Toz to ciotka Matylda Leziu a nie Magnolia! Ja ja znam,nawet udalo mi sia ja dotknac
            na zywca!:))
            • mathildae Re: -------------NIE BYLO NAS, BYL LAS---------------- 23.04.02, 11:44
              Sam, jak zawsze prawde rzeklas:)
              Leziox nawalony i napalony (jakkolwiek by to rozumiec;)) usnal trzymajac lopate
              w garsci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka