Dodaj do ulubionych

kitek !!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 20:31
jestes w duzym bledzie jesli chodzi o ten post !!!
ty detektywie od siedmiu bolesci !!!
Obserwuj wątek
    • kitek1 o jaki post ?????????????????????? 22.04.02, 20:35
      ci chodzi:)
      • Gość: yess Re: o jaki post ?????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 20:37
        o sraki domysl sie !!! gadalam z dzis z mario. chyba miales jakas wizje co?
        • kitek1 Re: o jaki post ?????????????????????? 22.04.02, 20:40
          bawilem sie z mario,
          czekajac az on sam wyjawi swoje domysly,
          ale ja mu niczego nie podpowiadalem,
          a ze marysiowi, troche czasami myli sie wirtual z realem,
          to nie powod, zebys sie na mnie darla:)
          • Gość: yess Re: o jaki post ?????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 20:41
            a na kogo mam sie drzec ???????? obedre cie ze skory chcesz?
            • kitek1 Re: o jaki post ?????????????????????? 22.04.02, 20:50
              poczytalas moje wpisy na watku: no dobrze..... itd,
              oczekuje przeprosin:)
              • Gość: yess Re: o jaki post ?????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 21:03
                ha ! eeeeeeeee ide sobie :(
                • kitek1 Re: o jaki post ?????????????????????? 22.04.02, 21:05
                  oczywiscie,
                  ze bardziej honorowego zachowania,
                  nie spodziewalem sie:)
                  • Gość: marce kitek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 07:51
                    A jakie wymiary trzeba posiadac zeby sie ubiegac o Twe wzgledy? MMmrr
                    • kitek1 co najmniej 120........... 23.04.02, 08:03
                      IQ,
                      i zero upierdliwosci:)
                      • dzyt Re: co najmniej 120........... 23.04.02, 08:07
                        to cała ja...
                        120 upierdliwość i zero ...
                        hi,hi
                        Dzień dobry Kituś...
                        nie wyrobię z moją mordką dla Ciebie, ale pamietam cały czas o Tobie...
                        Buziaczek :)))))))))))))
                        • kitek1 Re: co najmniej 120........... 23.04.02, 08:08
                          chyba wczesniej podjade,
                          ze swoim aparacikiem,
                          i sam zdejme Twoja buzke,
                          witaj:)***
                          • dzyt Re: co najmniej 120........... 23.04.02, 08:14
                            do końca maja z pewnością zdążę...
                            sorki, że tak długo :))))
                            *,-)
                            Cmok!
                      • Gość: oona dobrze,że IQ a nie w biuście IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:08
                        te 120:)
                        dzien dobry:)
                        • kitek1 Re: dobrze,że IQ a nie w biuście 23.04.02, 08:10
                          boje sie wielkopiersiatych:(
                          • Gość: oona Re: dobrze,że IQ a nie w biuście IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:11
                            ja też!:)
                          • men_ Re: dobrze,że IQ a nie w biuście - Kitek 23.04.02, 08:13
                            Boisz się udusić, hę ?:)

kitek1 napisał(a):

> boje sie wielkopiersiatych:(

• kitek1 Re: dobrze,że IQ a nie w biuście - Kitek 23.04.02, 08:15
                              hę, helenke widziales,
                              to takie poduszeczki, wlasnie lubie:)
                              • men_ Re: dobrze,że IQ a nie w biuście - Kitek 23.04.02, 08:16
                                Takie i do rączki, i do ...itede ?:))
                                • dzyt Re: dobrze,że IQ a nie w biuście - Kitek 23.04.02, 08:17
                                  ty Tatku za dużo to tu nie mów, bo zaś się chopcy za duzio nauczą...
                                  :)))))))
                                  • men_ Re: dobrze,że IQ a nie w biuście - Dzytka 23.04.02, 08:20
                                    Twoi chlopcy ?:))
                        • dzyt bez stresu 23.04.02, 08:11
                          Mamcia... Ciebie nikt nie pokona...
                          oprócz córci :)))

Witam Cię Aniołku
                          :)
                          • kitek1 Re: bez stresu 23.04.02, 08:12
                            mala ssala,
                            to wie:)
                            • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:14
                              kitek1 napisał(a):

> mala ssala,
                              > to wie:)

Tylko mala ?:) A tatus to pies, hę ?:))

• Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:15
                                men_ napisał(a):

> kitek1 napisał(a):
                                >
                                > > mala ssala,
                                > > to wie:)
                                >
                                > Tylko mala ?:) A tatus to pies, hę ?:))

ciiiiii....:))
                                >

• men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:20
                                  A czego sie wstydzić - grzech, czy co ?:))

Gość portalu: oona napisał(a):

> men_ napisał(a):
                                  >
                                  > > kitek1 napisał(a):
                                  > >
                                  > > > mala ssala,
                                  > > > to wie:)
                                  > >
                                  > > Tylko mala ?:) A tatus to pies, hę ?:))
                                  >
                                  > ciiiiii....:))
                                  > >
                                  >

• Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:20
                                    dziecko słucha:))
                                    • dzyt Mamciu... 23.04.02, 08:24
                                      ja już swoje latka mam pamietasz?
                                      łosiemnastkę juź miałam ... :)))
                                    • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:24
                                      Niech sie uczy za młodu :))) teoretycznie oczywiście
                                      • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:34
                                        men_ napisał(a):

> Niech sie uczy za młodu :))) teoretycznie oczywiście

mogą być z nią potem kłopoty...:))
                                        • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:36
                                          Wiesz, żę mam doskonałe metody wychowawcze :)
                                          • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:37
                                            w pe ?:))
                                            • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:40
                                              też, i grzecznie, słownie tłumaczę :))
                                              • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:42
                                                znaczy w pe+szantaż?:)
                                                • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:49
                                                  jaki szantaż ? Ja ???????
                                                  Przecież KURDE mówię, że grzecznie, bardzo, tłumaczę :))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:51
                                                    tia,tia,tia
                                                    mam przypomniec pewną sobotę?:))
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:59
                                                    To była próbka nowoczesnych metod XXI wieku - grzecznie-inaczej :))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 09:00
                                                    eee no,w sumie i tak było miło:)
                                                    bardzo miło:)))
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 09:13
                                                    Rozumiem :)))
                                                    Stosować od czasu do czasu jako profilaktykę, cio ?:))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 09:15
                                                    taaaak!:))
                                                    (tylko nie o 6 rano) :)
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 09:23
                                                    O 6.00 rano to bedziemy robic co innego w domku - śniadanko ?:))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 09:26
                                                    no,kanapki do pracy:))
                                                    tzn.tak na dowód miłosci
                                                    ja Tobie a Ty mnie:)
                                                    r
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 09:27

> no,kanapki do pracy:))
                                                    > tzn.tak na dowód miłosci
                                                    > ja Tobie a Ty mnie:)
                                                    > r - ????

z konsumpcja wstepną w domku ?:))

• Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 09:54
                                                    tiaaaaaaa
                                                    to znaczy taak:))
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 10:23
                                                    no dobra, to biorę się do konsumpcji, ups. do pracy !
                                                    :))*))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:34
                                                    ja tez,
                                                    troche:)
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 11:00
                                                    Oj, to lenistwo wchodzi Ci w krew - niedługo będziesz sie nadawała tylko na
                                                    żonę dla biznes-mena :))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:05
                                                    o taaaak:))
                                                    czy mogę Cię prosić o rękę,kochanie?:)
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 11:09
                                                    A co, mamy sie potrzymać za rączki Aniołku ?:)
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:14
                                                    dobrze,wiem,powinnam ukleknąć z bukietem kwiatów przed Tobą itede
                                                    a w ogóle to najpierw z Twoją mamusią porozmawiac
                                                    czy Cie mi odda...:(
                                                    to zostanmy na razie przy tym trzymaniu sie za rączki:))
                                                  • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 11:16
                                                    Jak chcesz, możesz czekać - nie boisz się ryzykować, że tę romantczno-zimną
                                                    duszyczkę jakaś zimna wykorzysta pod twoją nieuwagę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:19
                                                    boję się!!!
                                                    juz klęczę przed kompem
                                                    z kwiatkiem(doniczkowym)w rękach
                                                    i pytam,czy...itd.?:))
                                                  • men_ Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 11:24
                                                    że ze zmęczenia omyłkowo sie oświadcza komputerkowi, a nie facetowi ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:26
                                                    najważniejsze,że sie zgodził!
                                                    komp...:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:27
                                                    a jak mam inaczej?
                                                    klęknąc przed fonem?:))
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 11:28

> a jak mam inaczej?
                                                    > klęknąc przed fonem?:)) TRADYCYJNIE, TAK JAK JESZCZE NIE BYŁO KOMPUTERKÓW I
                                                    TELEFONIKI SIEM PSUŁY CZĘSTO:))

• Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:34
                                                    TRADYCYJNIE, TAK JAK JESZCZE NIE BYŁO KOMPUTERKÓW
                                                    > I
                                                    > TELEFONIKI SIEM PSUŁY CZĘSTO:))
                                                    >
                                                    ech Ty,rozpieszczony powodzeniem:)))
                                                    spodobał Ci sie ten pomysł,ze to ja padne przed Tobą na kolana:))
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 11:43
                                                    hmmmmmmmmm - to była taka metafora :)))

yhm :)))

• Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:46
                                                    ufff,odetchnełam,bo bałam się,że jakieś skojarzenia Ci sie nasuną...:))
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 11:50
                                                    wcale, a wcale mi nie nasunęły siem żadne skojarzenia z tymi kolanami - ani
                                                    tyci, tyci :))
                                                  • Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:57
                                                    to ja wiem,aniołku:))
                                                    znam Cie na tyle:)
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 12:04
                                                    Nawet przez chwilę nie wątpiłem, że nawet przez chwile inaczej myślisz o mnie,
                                                    tzn. o tej wrodzonej skromności i wstydliwości :))
                                                  • Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:07
                                                    aż się jej boję!
                                                    co my będziemy robić wieczorami?...nuuuuudaaaaaa?
                                                    :))
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 12:10
                                                    Zgasimy światło, zasłonimy story i będzie love :))
                                                  • Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:13
                                                    aha,przez tę wstydliwośc przy zgaszonym świetle?:))

też fajnie:)))
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 12:26
                                                    Nooo, a u Ciebie dodatkowo, żeby sąsiedzi nie podglądali z balkoniku :)

A zmysł dotyku od czego, nie pamietasz ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:31
                                                    ale przecież story będą zasłonięte...:)

zmysł dotyku....
                                                    dlatego mówiłam"też fajnie":)
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 12:32
                                                    A poza tym mam koci wzrok :)))

No dobra, będę zapalał, jak Cię będę szukał pod ...:)
                                                  • Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:42
                                                    jednak kocurek??:))
                                                    może jeszcze masz zielone oczy??:)

pod....?:)
                                                    może nie trzeba mnie będzie szukać....?:)
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 13:33
                                                    Taaaaaak ? A nie zwiniesz się jak k-tek ?:))

Nieb.
                                                  • Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 14:01
                                                    zwinę....:)

niebooooo....:)
                                                  • men_ Re: Ależ Uneczko, 23.04.02, 14:13

> zwinę....:)i wszystkie skarby schowane .., buuuuuu
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > niebooooo....:)niebies......

:))))))

• Gość: oona Re: Ależ Uneczko, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 14:19
                                                    men_ napisał(a):

> Gość portalu: oona napisał(a):
                                                    >
                                                    > > zwinę....:)i wszystkie skarby schowane .., buuuuuu
                                                    > >
                                                    Ale jaka to przjemnosc bedzie rozwijać...czyż nie?:))

> > niebooooo....:)niebies......
                                                    >
                                                    > :))))))
                                                    >

Tak mi sie skojarzył własnie ten kolor oczek:)
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 11:29

> najważniejsze,że sie zgodził!
                                                    > komp...:))ALE TY CZY JA tzn. TWÓJ CZY MÓJ KOMP ?:)

• Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:40
                                                    ALE TY CZY JA tzn. TWÓJ CZY MÓJ KOMP ?:)

mój pracowy....
                                                    ??:)

• men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 11:44
                                                    E tam, to nie Twój ....:(

Mój mówi za mnie i tylko za mnie :)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:47
                                                    o kurde,to mój mi chyba głosem mojego prezesa odpowiada???:)tylko którego??:)
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 11:51
                                                    chyba nie pani wiceprezes-gł księgowej ???:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 11:58
                                                    :)))
                                                    chyba mi sie przesłyszało,ze siem zgodził
                                                    albo nie dogadalismy sie:)
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 12:03
                                                    Juz nie wiem, o czym mówisz: o dogadaniu sie naszych komputerków czy Nas
                                                    obojga ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:05
                                                    to sie lepiej conajmniej przez fon dogadujmy,
                                                    bo z kompami...te wirusy!
                                                    (ale przynajmniej bedzie mozna na nie wine zwalić):))
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 12:11
                                                    hm....., a nie dogadaliśmy się przez foniki, cio ???
                                                    Reszta wyjdzie w praniu - to taka metafora !!!!!:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:14
                                                    a zwłaszcza prasowaniu,co?:((
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 12:29
                                                    Ty jednak polubiłas już to prasowanie - widzsz, jednak (nie)grzeczna
                                                    dziewczynka z Ciebie :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 12:33
                                                    nieeeee,obsesji sie nabawiłam!!
                                                    koszulofobii!:))
                                                    te 30 koszul(na początek)do wyprasowania....:((
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 12:43
                                                    Będę stał za Toba (bardzo blisko) i to wieczorkiem, i pomagał ..:))

@
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 14:02
                                                    to w połowie pierwszej moze byc juz po...
                                                    prasowaniu:)
                                                  • men_ Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, 23.04.02, 12:44
                                                    znikam chwilowo :)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 14:37
                                                    a nie mówiłam,że anioł??
                                                    potrafi się zdematerializować...:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka sie tak dzisiaj przepracowała, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:32
                                                    eeeeeech,tęskniem...:)
                                                  • kitek1 poszedl do agencji................. 23.04.02, 17:34
                                                    dedektywistycznej,
                                                    helenki szuka:)
                                                  • Gość: oona Re: poszedl do agencji................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:36
                                                    wiem gdzie jest
                                                    wiec nie ściemniaj:)
                                                  • kitek1 Re: poszedl do agencji................. 23.04.02, 17:37
                                                    lyknelas scieme,
                                                    znaczy sie:)
                                                  • Gość: oona Re: poszedl do agencji................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:39
                                                    niech Ci bedzie:)
                                                  • kitek1 Re: poszedl do agencji................. 23.04.02, 17:59
                                                    no chyba klanu,
                                                    nie ogladal:)
                                                  • Gość: oona Re: poszedl do agencji................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 18:01
                                                    ha!....:)
                                                  • men_ Re: poszedl do agencji.........Kitek nie pitol !! 23.04.02, 18:27
                                                    Obszeram i opijam się słuzbowo - trening przed najbliższym czwartkiem !:))
                                                  • kitek1 Re: poszedl do agencji.........Kitek nie pitol !! 23.04.02, 19:04
                                                    toz mowie tam,
                                                    ze trening przedmarsowy,
                                                    a ty, jak ta nawiedzona,
                                                    twoja koszulkowa narzeczona,
                                                    sie czepiasz:)
                                                  • men_ Ty, Kitek, nie bądź cwańszy od swojej 23.04.02, 20:38
                                                    siostry :))

p.s.: chcesz w łeb za obtrażanie mojej narzeczonej, hę ?:))

• kitek1 Re: Ty, Kitek, nie bądź cwańszy od swojej 23.04.02, 20:53
                                                    men_ napisał(a):

> siostry :))
                                                    >
                                                    > p.s.: chcesz w łeb za obtrażanie mojej narzeczonej, hę ?:))
                                                    >

a co to jest "obtrażanie" :)
                                                    jakies nowe techniki perwersyjne:))))
                                                  • men_ Re: Ty, Kitek, nie bądź cwańszy od swojej 23.04.02, 21:03
                                                    No to masz przechlapane - na ślub Ciebie nie zaprosimy (ten realny) :)))
                              • dzyt Re: bez stresu 23.04.02, 08:15
                                men_ napisał:

> Tylko mala ?:) A tatus to pies, hę ?:))
                                ...to by lizał...

cześć Meniku :)

• men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:17
                                  Cześc córcia :))

dzyt napisał(a):

> men_ napisał:
                                  >
                                  > > Tylko mala ?:) A tatus to pies, hę ?:))
                                  > ...to by lizał...
                                  >
                                  > cześć Meniku :)
                                  >

• kitek1 Re: bez stresu 23.04.02, 08:17
                                  a pies cie mala lizal,
                                  jak ty do ojca zagadujesz:(
                                  • dzyt Kituś... 23.04.02, 08:23
                                    ponoć Tyś po mojej stronie cio?
                                    a poza tym to są nasze układy... Tatko to mój przyjaciel,
                                    a z przyjacielem można na różne tematy i w różny sposób ni tatku?
                                    :))))
                                    • men_ Re: Córuś 23.04.02, 08:24
                                      Kituś to facet starej daty - tylko z wychowania oczywiście :))
                                      • dzyt Re: Córuś 23.04.02, 08:25
                                        i to mi się czasem w nim podoba...
                                        więc powinien sie cieszyć, że z Tatkiem mamy dobre układy...
                                        :))))))))))
                                      • kitek1 Re: Córuś 23.04.02, 08:25
                                        uwazaj,
                                        zeby ci ta nowoczesna corka,
                                        lepszego numeru nie wyciela:)
                                        • dzyt Kitek 23.04.02, 08:26
                                          a Ty teraz zia duzio mówisz...
                                          miałeś Tatkowi nie mówić o tym, co robimy...
                                          :))))))))
                                          • men_ Re: Kitek + Dzytka 23.04.02, 08:30
                                            Kitek - wp !!!!!!
                                            Córcia - pasem w p...!!!!
                                            :)

dzyt napisał(a):

> a Ty teraz zia duzio mówisz...
                                            > miałeś Tatkowi nie mówić o tym, co robimy...
                                            > :))))))))

• kitek1 Re: Kitek 23.04.02, 08:32
                                            a ja czuje,
                                            ze jako ziec i tesciu,
                                            bedziemy z menikiem naprawde,
                                            w nowoczesnych ukladach:)
                                            • dzyt czy 23.04.02, 09:05
                                              to są oświadczyny cio kituś?
                                              • kitek1 no i gdzie ta malpka, malpko:))))))) 23.04.02, 15:49
                                                a moja imprezka czwartkowa,
                                                a w piatek ewentualne poprawiny:)
                                        • men_ Re: Kitek 23.04.02, 08:26
                                          Ja tam ufam córci bezgranicznie :))
                                          Ufam ?

kitek1 napisał(a):

> uwazaj,
                                          > zeby ci ta nowoczesna corka,
                                          > lepszego numeru nie wyciela:)

• dzyt Uf, uf... 23.04.02, 08:28
                                            i tak Tatku trzymaj...
                          • Gość: oona Re: bez stresu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 08:13
                            no niech Ci bedzie,dziecinko,
                            z córeczką ukochaną rywalizować
                            przeciez nie będę:))
                            dzien dobry:))
                          • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:25
                            O ! Ty tez nazywasz mamcie Aniołkiem ?:))

dzyt napisał(a):

> Mamcia... Ciebie nikt nie pokona...
                            > oprócz córci :)))
                            >
                            > Witam Cię Aniołku
                            > :)

• dzyt Re: bez stresu 23.04.02, 08:27
                              przecie dobre dziecko musi być czasem dobre cio?
                              :)))))))))))))
                              • men_ Re: bez stresu 23.04.02, 08:34
                                No co Ty ? Mamcia wygląda jak prawdziwy aniołek - jak śpi nawet :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka