Dodaj do ulubionych

bagaz podreczny - Pytanie

IP: *.static.maxnet.net.pl 11.05.11, 09:48
czy w bagazu podrecznym na terenie UE moge przewiesc talerze porcelanowe? Pomocy - jade jutro i mam dylemat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rachela Re: bagaz podreczny - Pytanie IP: *.aster.pl 11.05.11, 21:07
      jeśli nie zostały wyprodukowane przed 1945 rokiem to możesz
    • Gość: S.B. Re: bagaz podreczny - Pytanie IP: *.bluetone.cz 12.05.11, 16:57
      W swych czasie przestudiowałem przepisy iluś linii lotniczych, i wydaje się, że talerze to szara strefa. Jeśli funkcjonariusz straży granicznej lub inna osoba wykonująca kontrolę stwierdzi, że mogą być użyte jako broń (pobite ostre fragmenty naczyń) będzie problem. Osobiście nie polecam ryzykować, natomiast polecam niedawno zaczęty cykl artykułów o przewozie bagażów:

wwwtest.whichairline.com/nowiny/Bagaż-podręczny.-Poradnik-dla-początkujących?countryCode=pl
      wwwtest.whichairline.com/nowiny/Bagaż-na-pokładzie.-Warunki-przewozu-bagażu-Wizzair?countryCode=pl
    • Gość: Darek.e Re: bagaz podreczny - Pytanie IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 11:33
      pewnie ze tak..
      -----------------
      EKSKLUZYWNY PREZENT W POSTACI LATAJĄCEGO SAMOLOTU
      • arizaba bagaz podreczny - Pytanie 28.08.11, 11:58
        Za kilka dni lecę z Berlina do Londynu linie bmi / potem przesiadka i dalej / czy ktoś może mi powiedzieć ile może ważyć bagaz podręczny . Dziękuję
    • Gość: Sławek Re: bagaz podreczny - Pytanie IP: *.bluetone.cz 15.09.11, 17:08
      Cześć,

Jedyna sytuacja, której talerz mógłby stanowić problem to jakiś nadgorliwy pracownik ochrony, który uzna, że talerz można zbić i użyć jako ostre narzędzie:

Poza tym tutaj znajdziesz kilka porad na temat bagażu podręcznego:
      www.whichairline.pl/nowiny/Bagaż-podręczny.-Poradnik-dla-początkujących
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka