Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 11:32 XP, Wolodyjowski, Zagloba, gnebi ich pech, Wszystkim im sie Olenka podoba, ach podoba Skonczcie te chuc innych zadan przed Wami jest sila musicie knuc, jak tu pozbyc sie Radziwilla! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Starsi panowie IP: *.ppp.polbox.pl 02.05.02, 15:46 Starsi panowie, Starsi panowie, Srarsi panowie dwaj? Juz szron na glowie, juz nie to zdrowie, A w glowie ciagle maj :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Starsi panowie I wodecki znów :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 16:22 To była Izolda! Smutniejsza od łez Niebieska jak ziemi tło jaszcze dziś wierny jej jest nocą mój cichy dom to była izolada mądrzejsza niż ja wierniejsza niż noce złe jak sadów różowa mgła wiosną mi rozwiała się... potem był ktoś i krótkie lato i ten zachód słońca ciągle nowy był dobry czas nie wspominałem juz swojej Izoldy kolorowej ... dzisiaj widziałem ją ta smutna ta nieśmiała szara pani czy to ona przecież nie ja to czas okazał się tak nieżyczliwy dla niej to nie ona widziałem ją! to była izolda smutniejsza od łez niebieska jak ziemi tło jaszcze dziś wierny jej jest nocą mój cichy dom to była izolada mądrzejsza niż ja wierniejsza niż noce złe jak sadów różowa mgła znikła mi pośród drzew wielkich drzew wielkich drzew :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Starsi panowie I wodecki znów :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:04 wczoraj wieczorem serwus rzekl mi pan rzucila mnie robota ot i caly kram W kieszeni dolar, dolar moze dwa wypije ze mna drinka Biaeda siostra zla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Pszczółka mario! (że ja ten wątek przeoczyłem!) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 16:15 Gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie, Świat, w którym baśń ta dzieje się. Malutki mario mieszka w nim co wieść chce wśród owadów prym! Tę pszczółkę, którą tu widzicie zowią mario! Śmiały, sprytny, rezolutny mario! Mario fruwa tu i tam Świat swój pokazując nam Dziś spotka was maleńki zwinny mario... mario... mario... mario... mario... mario... mario... cóż zobaczymy dziś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pszczółka mario! (że ja ten wątek przeoczyłem!) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:03 czego sie boisz glupi, czemu nie chcesz isc na calosc, czasem warto dobrze upasc tak niewiele brakowalo wiec czego sie boisz glupi, czemu sex dla ciebie jest wciaz tabu, oona najpierw skonczy studia a Ty zdobadz jakis zawod! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Pszczółka mario! (że ja ten wątek przeoczyłem!) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:50 mogę Ci pierścionek kupić nie ja nie mogę... Perrault Perrault bilans musi wyjść na zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pszczółka mario! (że ja ten wątek przeoczyłem!) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:54 durno chmurno nieprzyjemnie luzna plaba dzwoni w zebie stary kawaler w swoim szczesciu jakim poniekad jest celibat czuje sie z wiekiem coraz czesciej tak jak wyjeta z wody ryba nikt mu nie powie witaj tesciu chocby go z corka w sianie zdybal rodziny brak to takie szczescie jak wolna raczka ale w trybach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pszczółka mario! (że ja ten wątek przeoczyłem!) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 02:29 O, naiwny, naiwny, naiwny, naiwny jakćma, co w ogień się pcha mól w otchłani wód, który liczy wciąż na cud, o, naiwny, naiwny, naiwny dziecko w kwiecie lat choć czasami to naprawdę Pozytywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re:Sprostowanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 02:54 Choć w intencjach to w zasadzie pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś