pinga.pinga 04.12.04, 17:52 Napisze wam jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zajaczek Re: Ide rzygać IP: *.abhsia.telus.net 04.12.04, 18:20 ping-pong...czyzby niestrawnosc zoladka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydziany inżyn Re: Ide rzygać IP: 80.53.160.* 04.12.04, 18:18 A co mialeś z J.polskiego ciołuk jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PingPong Re: Ide rzygać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:18 Oj,też bym zrobił to samo.Jak sobie przypomne ile to wczoraj wypiłem to mnie az ciarki przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Uwaga uraga 04.12.04, 18:43 Z przyczyn technicznych rzyganie zostało odłożone na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
malgo44 Re: Ide rzygać 04.12.04, 21:11 pinga.pinga...czy oni Cie nie obrazaja mówiąc do Ciebie ping pong?????? A muslałam że zycie seksualne dzikich to taka światowa sprawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Ide rzygać 04.12.04, 21:27 Nie są w stanie mnie obrazić. A jeżeli sie staraja to ich sprawa. Ja tam nikogo nie obrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Ide rzygać 05.12.04, 17:15 nie zamierzalam nikogo obrazac... pinga.pinga jesli czujesz sie urazony za pong ponga to wybacz:) pozdr.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Ide rzygać 05.12.04, 17:32 Pisałem że nie możecie mnie obrazić. Sami sobie wystawiacie świadectwo, a mnie i tak to nie rzuszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Ide rzygać 05.12.04, 18:14 ping pong mial brzmiec pieszczotliwie:))) poza tym Ty chyba facet jestes a "pinga" brzmi jakos tak kobieco:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Ide rzygać 05.12.04, 18:34 Już pisałem że sie nie obrażam. Maradona także kończy sie na a i jest rodzaju żeńskiego a przecież to facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Ide rzygać 05.12.04, 19:27 No sama widzisz nad tym nickiem myślałem dwa tygodnie :) a to że kończy sie na a no cuż niemożan mieć wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:16 no to jak było z ta interpretacja?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka z 3miasta Re: Ide rzygać IP: *.revers.nsm.pl 05.12.04, 18:47 Może to da Ci natchnienie: ufox.com/pukeville/images/ronder/photos1.html Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Ide rzygać 05.12.04, 19:32 E tam takie sobie. Widzać że fotomontarz. Tan wątek założyłem jak przeczytałem poetyckie wypociny w innym wątku. Tamten dawno odszedł a mój o rzyganiu pozostał :) dziwny jest ten świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarzasty Re: Ide rzygać IP: *.chello.pl 08.12.04, 10:18 no i gdzie twoje sprawozdanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 10.12.04, 22:32 ale nuda ude rzygać. Napisze wam jak mi poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:38 nie zapomnij o dokumentacji fotograficznej :P Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 10:32 Niestety znowu niec z tego nie wyszło. :) Chyba pójde do lekarza z tą dolegliwością :) Gdzy jestem głodny jem , gdy chce mi się jestem zmęczony spie gdy che mi sie pić pije sprite. wieć dlaczego jak chce mi sie rzygać nie rzygam ??? Oto jest pytanie dla specjalisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:35 Musisz sie cholernie męczyć, kiedy coś ci zaszkodzi, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 10:39 Niewiele rzeczy mi szkodzi na szczęście. Poza duża ilościa alkoholu. Mam wtedy zawroty głowy i ogólnie źle sie czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:45 Ostatnie twoje nudności to właśnie było to? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 10:51 Nie ostatnio przyczyną była nuda na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:19 hmm, coś gdzieś pisałeś o dawaniu czadu, chyba ci nie przeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 11:27 Dawanie czadu jest sprawą fizjologi faceta. :) wczoraj poszedłem na impreze i jakoś mi poziom hormonów spadł po tej imprezie. Chyba domyślasz sie dlaczego:) dawanie czadu chwilowo odłorzone. chwilowo pace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:39 Domyślam się :) Tak całkiem jednak poziom ci nie opadł, do kompa się jakoś dotelepałeś, nudności jakoś nie dostrzegam, co najwyżej pewną spolegliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 11:42 aż tak żle to nie jest. Spoleglicość a co to jets ? Nie znam takiego stanu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:48 racja, zupełnie źle użyte tu słowo. Chodziło bardziej o coś w rodzaju wytłumienia bojowniczości :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 12:50 no cuż hormony już nie hylają po mózgu to i bojowniczość jakby mniejsza nieco :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:58 na jak długo przeciętnie starcza taka imprezka? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 13:00 kilkanaście godzin zazwyczaj , czasami dłużej jak imprezka była czadrerska :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 11.12.04, 18:14 W związku że na forum wątki jakie są każdy widzi ... jak w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Ide rzygać 11.12.04, 18:21 Jedni mają deprechę pogodową inni geograficzną. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Ide rzygać 11.12.04, 18:27 Nigdy nie myślałm, że to powiem, ale baby są GŁUPIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:55 co mówisz, kobieto! nie godzi się kalać własnej płci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:03 trzeba się czasem dopasować do niektórych osobników spotykanych na swojej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: :)))) 11.12.04, 21:20 E Ty chyba nie jetsś głupia. Tak mie sie coś wydaje jak sobie forum poczytałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:21 Inna_bajko, czy nie prawdziwiej by było powiedzieć :"czasem postępuję głupio i nierozważnie" ?? No ale jeśli już się uparłaś co do własnej głupoty, to na czym ona polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:18 w dodatku ewidentny brak szacunku dla płci przeciwnej! Ta zniewaga krwi wymaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:30 potwierdzam słowa Innej - Bajki. Baby dzielą się na głupie i jeszcze głupsze, na takie które nie zmądrzały i na takie które nie zmądrzeją. dla ułatwienia dodam, że też jestem baba i tak naprawdę lepiej być postrzegana jako głupia niż jako nibymądrą :))))))))) wątki też są beznadziejne i nie dziwię się, że mogą wywoływać odruchy wymiotne. to jest chyba jeden z 2 (!), na które warto odpowiedzieć. jestem poza tym stara i młoda jednocześnie - pojęcie względne :)))))))) życzę miłego wieczoru pijcie, obrzucajcie się inwektywami, wypisujcie bzdury, albo mądrości życiowe, cokolwiek - :)))))))))))) nie jest źle - naprawdę! na pewno jest śmiesznie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: :)))) 11.12.04, 21:38 Hahaha. Zajeb.isty nick. Macie rację. Obrócz El Diablo. To, że głupio robię to jedno, a to że z uporem maniaka nie wyciagam wniosków tylko dalej tymi krowimi oczami wierzę i wierzę i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:43 myślisz, że ty jedna? to co piszesz o sobie nie wskazuje na głupotę, co najwyżej na mocno zakorzenioną naiwność Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: :)))) 11.12.04, 21:45 To niemożliwe żebym sie mylił. To by był pierwszy taki przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: :)))) 11.12.04, 21:50 Mam wszystkie możliwe głupoty : 1. dziedziczną 2. wtórną 3. nabytą 4. podświadomą 5. świadomą 6. babską 7. naiwną i wiele innych o których jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: :)))) 11.12.04, 21:56 To niemożliwe z prostej przyczyny twister vel password01 nie dałby mi embargo na Ciebie jakbyś była głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: :)))) 11.12.04, 22:10 No i sie kurw.a poryczałam. Jadę do monopolki coś wam przywieźć. Dzięki Diablo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:16 mi przywieź coś słodkiego - tak coś słodkiegooooooooooooooooooo! najlepiej "wawela" czekoladki curacao! a do picia to coś mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:16 i nie rycz - chyba, że w celach higienicznych :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: :)))) 11.12.04, 22:20 A co to sa cele higieniczne. Musze troche odczekać, bo mam mokre oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:24 to w celach wymycia oczu lub też przeczyszczenia kanalików, albo przeczyszczenia atmosfery ogólnoorganizmowej, albo takie tam inne co mają polepszyć samopoczucie płaczącego - broń Boshe przed dołowaniem! to znaczy nie prowadzące do dołów! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: :)))) 11.12.04, 22:21 ale co sie dzieje??? ja chyba jakas glupia jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:24 ryczy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: :)))) 11.12.04, 22:47 Chyba was kocham. Ide po Martini wznosimy toast. I w przeciwieństwie do tego co śpiewał autor: "NIENAWIDZĘ IRLANDII" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:54 osobiście Irlandia niewiele mnie obchodzi, ja tam wolę inną_bajkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:01 coś mi się zachciało - chyba rzygać Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: :)))) 11.12.04, 23:04 to wkładaj łeb w kibel bo jeszcze klawiature uświniesz. Ruszaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:09 jakieś zaraźliwe to rzyganie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:26 nie będę rzygać - szkoda treści żołądka - dobre było! zapiłam winem czerwonym półwytrawnym - czekam na efekt na razie nic sie nie zmieniło - przewala się w żołądku i na wątrobie klawiatura w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Ide rzygać 27.12.04, 20:59 Dawno już tego nie robiłem czytając wasze posty mam szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: Ide rzygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:06 no właśnie - brakuje Twojego rzygania - szczególnie po wczorajszych wpisach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk :) Re: Ide rzygać IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 17.03.05, 14:08 teraz to ja ide rzygac Odpowiedz Link Zgłoś
najswietsza.panienka Re: Ide rzygać 19.03.05, 10:46 nie rzygaj na moim wątku. wypie..j na swój wątek Odpowiedz Link Zgłoś