Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 03:08 Jak wpier#olić kochankowi żony?Jest silniejszy odemnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochanka Re: Kochanek żony IP: *.abhsia.telus.net 07.12.04, 03:43 Usmiechnij sie do jego zony...... satysfakcja gwarantowana.:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kochanek żony IP: *.globema.pl 08.12.04, 08:23 ja wolala bym metode mniej agresywna i na twoim miejscu bym sie usmiechnela do jego zony tak jak ci juz ktos poradzil, nawet jesli to pasztet ,najwyzej zamkniesz oczy. bedzie gorzej jak jej sie to spodoba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Kochanek żony IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 06:37 Proponuje sie rozejrzec za inna kobieta. jezeli nie chcesz dostac lania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kochanek żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 07:20 Już wiem.On chodzi do pracy pod moim balkonem. Cegła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mcemrek Re: Kochanek żony 07.12.04, 13:54 polecam usługi moich kolegów zza wsch. granicy: Sasza i Aleksiej. Na robote zabierają Kałasza i wiadro naboi. Zrobią robote i poczujesz sie ....swietnie, odrpężony, wuluzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kochanek żony IP: *.globema.pl 08.12.04, 08:30 radziła bym metore mniej agresywna, zajmij sie jego zona.chyba ze to pasztet najwyzej zamkniesz oczy , bedzie gożej gdy jej sie to spodoba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś