Dodaj do ulubionych

Czy sloneczko juz wstalo?

08.12.04, 07:48
kurde, bo u mnie szaro i buro
Obserwuj wątek
    • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:50
      u mnie też :) Spóźnisz się na pociąg!
      • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:52
        Zaloguj sie, bo nie wiem z kim gadam :)
        Pociag o 8.30
        • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:53
          A komu się jeszcze chwaliłeś, że będziesz jechał expresem? Przyznaj się, ale to
          migiem ;)
          • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:54
            mamie :)
            LOGUJ sie, z nielogowanymi boje sie gadac :)
            • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:56
              hej! Bo jeszcze w to uwierzę! ;P
              • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:56
                bez komentarza.
                z 2 powodow...
                • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:58
                  poproszę o powody :)
                  • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:59
                    z niezalogowanymi nie gadam- 1 powod
                    • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:02
                      Drugi pewnie taki sam? :)
                      • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:03
                        nie dam sie sprowokowac- powod 2
                        • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:04
                          Ćwiczysz sobie nerwy na mnie? :)
                          • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:05
                            po prostu nie gadam z niezalogowanymi
                            • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:07
                              To co ja widzę? Omamy mam! :))
                              • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:08
                                masz tylko jedna mame, po co ci 2 omamy?
                                • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:11
                                  Zrobiłabym podmianę ! Omamy są o wiele bardziej ...
                                  • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:12
                                    omamiaste?
                                    • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:13
                                      Uhm, i przytulne, i takie jakieś bardziej ludzkie :)
                                      • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:15
                                        oma- babcia
                                        mama- mama

niezly konglomerat
                                        • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:16
                                          Tak, zwłaszcza babcia :))) Jej to już zupełnie wszystko jedno.
                                          • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:17
                                            tak to juz jest z babciami...

Wiem cos o tym, odkad jest przekonana, ze jestem jej kuzynem :)
                                            • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:19
                                              Moja za to sądzi, że jest bogatą włościanką :)
                                              • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:20
                                                Ma wille w bogatej dzielnicy....
                                                • Gość: Iiii Re: Czy sloneczko juz wstalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:23
                                                  A jakże. Mniejsza o to, że dach w niej jak żółty ser z dziurami :))
                                                  • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 13:03
                                                    Wiec czemu sie dziwisz. Gdybym ja mial choc taka wille w Wawie, pylalbym sie
                                                    ile ta stolica kosztuje :)
          • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:54
            Mnie się chwalił i jeszcze paru innym :P
            • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:55
              sratatata
              wiesz ze ta promocja jest aktualna tylko wtedy , kiedy kupujesz bilet z
              tygodniowym wyprzedzeniem?
              • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:57
                A to niefart! Zawsze wymyślą jakiś kruczek, żeby nabić klienta w butelkę! :(
                • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:58
                  no wlasnie- tak bym sobie samochodem pojechal o 5 rano. Teraz juz za pozno :(
                  • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:59
                    Nic o tym nie było napisane?
                    • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 07:59
                      moze nie doczytalem. Wlasnie otwieram strone PKP
                      • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:01
                        Masz teraz 1 wyjście: kupić bilet powrotny na za tydzień :))
                        • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:02
                          a moze juz w ogole nie bede wracal?
                          Co Ty na to? :)
                          • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:03
                            Mnie to jak najbardziej urządza :)
                            • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:04
                              Ciebie tak, gorzej z otoczeniem :)
                              Duzo zalezy od dzisiejszego dnia!
                              • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:06
                                Wiem, ale na wszelki wypadek nic nie będę sobie myśleć naprzód.
                                • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:07
                                  Ja tez sie postaram nie myslec :) Zreszta z tego co wiem, bedzie jeszcze kilka
                                  okazji, by zmienic istniejacy stan rzeczy :)
                                  • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:09
                                    Wychodzi na to, że znowu nic nie wiem :(
                                    • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:10
                                      Bo terminy jeszcze nie ustalone. Przeciez zawsze dowiadujesz sie pierwsza... :)
                                      • nowi_a Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:12
                                        Cholera, i kto tu kogo prowokuje??? ;))
                                        • mario2 Re: Czy sloneczko juz wstalo? 08.12.04, 08:12
                                          Nie prowokuje, tylko prawde mowie :)
                              • kitek1 lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co nie .. 08.12.04, 08:07
                                potrafi twardziela wyczyscic,
                                po przymknieciu niewinnego malzowinka:)
                                • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:08
                                  Jade na rosssmowke kwalifikacyjna :)
                                  • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:09
                                    a co ola,
                                    szuka nowego meza,
                                    stracila wiare w niewinnosc tamtego?
                                    • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:11
                                      Jaka zas Ola. Kitus, czy Ty czasem wczoraj nie naduzyles pewnych srodkow
                                      dopingujacych?
                                      • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:13
                                        a ile ol macie,
                                        w KC PZPR?
                                        • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:14
                                          To afera z jej mezem, nie z nia :)
                                          A on nie zostal przyjety ze wzgledu na styropianowa przeszlosc :)
                                          • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:15
                                            zapomnialem,
                                            przeciez wszystkie czerwone sa niewinne,
                                            tylko styropiany kradna:)
                                            • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:16
                                              a klamia LPR ki- czego Romanek jest przykladem :)
                                              • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:20
                                                a paulinki biora kase od kulczyka,
                                                o tempora,
                                                o mores:)
                                                • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:21
                                                  I wydaja ja na oplacanie kaucji zlodziejom :(
                                • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:08
                                  Kitkuś, a Ty o czym tym razem?
                                  • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:11
                                    o zatrzymaniue przez opolski CBŚ,
                                    meza poslanki aleksandry j.,
                                    ktora slynie z tego,
                                    ze swietnie formatuje dyski twarde:)
                                    • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:12
                                      I pomyśleć, że chciałam córce nadać imię Ola... :))
                                      • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:13
                                        Ktorej corce?
                                        Tej pierwszej, czy tej drugiej?
                                      • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:14
                                        fajne imie,
                                        mam bardzo mile wspomnienia,
                                        zwiazane z olami,
                                        a szczegolnie z jedna:)
                                        • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:15
                                          Ty zyj terazniejszoscia...

Trzeba z zywymi naprzod isc
                                          a nie w uwiedlych laurow lisc...
                                        • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:15
                                          Musisz mi o tym koniecznie opowiedzieć przy okazji :) No i oczywiście o
                                          defragmentacji też.
                                          • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:16
                                            Tobie sie defragmentacja z defloracja nie pomylila? :)
                                            • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:18
                                              Mnie akurat nie :P
                                              Proszę mi tu nic ie deprecjonować!
                                              • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:19
                                                zaraz Ci sie imputacja z amputacja pomyli.

Tak samo jak kiedys Hanysskowi Cortes z Cortasarem :)
                                                • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:21
                                                  Patrz, a to taki wykształcony i oczytany człowiek. To mnie pociesza :)
                                                  • mario2 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 13:05
                                                    Kto Cortes?
                                                    On wcale nie byl taki oczytany :)
                                          • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:18
                                            oki,
                                            tym bardziej ze sie moze z moja Ola spotkam we wrzesniu,
                                            mamy bankiet z okazji 60-rocznicy naszego gimpla:)
                                            • mario2 60 lat po maturze? 08.12.04, 08:20
                                              Niezle sie trzymasz jak na swoj wiek :)
                                              • kitek1 Re: 60 lat po maturze? 08.12.04, 08:22
                                                ale ty ciemny marys jestes,
                                                60 lat temu zakonczyla sie II WS,
                                                i w niektorych poniemieckich miasteczkach powstaly polskie szkoly,
                                                rozumiesz teraz:)
                                            • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:20
                                              Wrzesień to piękny miesiąc, jestem do niego osobiście emocjonalnie
                                              przywiązana :)
                                              • kitek1 Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:23
                                                opowiesz mi o tym?
                                                :)
                                                • nowi_a Re: lecisz marysiu do wawaki, pocieszac ole, co n 08.12.04, 08:25
                                                  Dla nauki WSZYSTKO! :))
    • mario2 Czesc Wam 08.12.04, 08:22
      Lece na petko i pozniej na peronik
      • kitek1 Czesc Ci, ucaluj ole, od Nas... 08.12.04, 08:23
        :)
        • nowi_a Re: Czesc Ci, ucaluj ole, od Nas... 08.12.04, 08:24
          Masz uroczy uśmiech, mówił Ci to ktoś? :))
          • kitek1 Re: Czesc Ci, ucaluj ole, od Nas... 08.12.04, 08:26
            a Ty mnie znasz ?
            • nowi_a Re: Czesc Ci, ucaluj ole, od Nas... 08.12.04, 08:29
              Ho, ho, ho! Miałam tę przyjemność :))
              • kitek1 Re: Czesc Ci, ucaluj ole, od Nas... 08.12.04, 08:31
                qrcze,
                a ja nie wiem,
                kto Ty.
                :(
                • mario2 Re: Czesc Ci, ucaluj ole, od Nas... 08.12.04, 13:11
                  Oj Kitus, pomysl tylko.... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się