ceper_pepper 10.12.04, 14:49 Czy często miewacie ostatnio problemy z gadu gadu? Ostatnio niezbyt często korzystam z sieci ale zazwyczaj kiedy chce skorzystać z gg - nie działa... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Dlaczego?? 10.12.04, 15:39 Często mam te problemy :( Serwery im siadają. Podsyłam link do stronki na której znajduje się monitoring serwerów gg, zawsze możesz sprawdzić czy to oni coś kombinują czy to co innego. wiadomosc.info/temp/monitor_gg.php Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Dlaczego?? 11.12.04, 16:07 Dzięki. Podejrzewam, że nieraz skorzystam z linku. dorota_snooker napisała: > Często mam te problemy :( > Serwery im siadają. > Podsyłam link do stronki na której znajduje się monitoring serwerów gg, zawsze > możesz sprawdzić czy to oni coś kombinują czy to co innego. > wiadomosc.info/temp/monitor_gg.php Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Dlaczego?? 10.12.04, 18:12 U mnie z gg jest ok. Za to mój komp ma ostatnio trudności ze współpracą z moim ulubionym portalem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Dlaczego?? 12.12.04, 11:57 A to też prawda. Nasz ulubiony portal też często "strajkuje" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
herbacianka Re: Dlaczego?? 13.12.04, 15:52 No właśnie - problemy z logowaniem są, prawda? A gg u mnie działa bez zarzutu w zasadzie - sporadycznie tylko zanika... Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Dlaczego?? 14.12.04, 15:05 Teraz gg działa mi bez problemu. Ale często miewałem problemy. Poza tym z logowaniem na Gazeta.pl często są problemy. Czasem mam też taką sytuację, że po napisaniu postu okazuje się, że wylogowało mnie i muszę ponownie zalogować się... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Dlaczego?? 14.12.04, 15:45 Teraz, jak już sobie podglądasz serwery gg, to będą funkcjonowały, wiedzą, że są obserwowane:) A co do logowania w naszym portalu, to jeszcze pół biedy jeśli pozwoli się drugi raz zalogować. Ja czasami widzę na ekranie jakieś esy-floresy i nie ma mowy o czytaniu czy pisaniu. Choć odpukać w niemalowane, ostatnio poprawiło się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
herbacianka Re: Dlaczego?? 14.12.04, 16:00 Poprawiło się, racja - ale i tak trzeba logować się co jakis czas... przynajmniej u mnie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
herbacianka Re: Dlaczego?? 03.01.05, 14:28 Nie wiem jak u was, ale u mnie logowanie i pisanie postów zwariowało... Nic nie działa jak trzeba... Raz, dwa, trzy, cztery... Tylko spokojnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Dlaczego?? 03.01.05, 20:20 logowanie jest rzeczywiście nieco denerwujące, no ale od czego mamy liczenie do 10:) U mnie strony forum przewijają się w tempie znarowionego żółwia. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Dlaczego?? 05.01.05, 12:38 Ostatnio działa kiedy korzystam. Może dlatego, że korzystam rzadko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
herbacianka Re: Dlaczego?? 18.01.05, 20:35 Nowa nazwa... Ciekawe dlaczego... Choć przyznam, że dobrze brzmi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Dlaczego?? 19.01.05, 07:40 Każdy szanujący się lokal musi mieć nazwę;) Herbacianko, to może dla odróżnienia od innych herbaciarni? Dla nas, abyśmy zawsze wiedzieli, że trafiliśmy pod dobry adres? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
herbacianka Re: Dlaczego?? 19.01.05, 09:49 Malinko, no co Ty mówisz :-) Toż my do Pepperka na herbatę i z zamkniętymi oczami trafimy - czy będzie miał nazwę czy nie :-)) Ale masz rację, lokal porządny to i nazwę musi mieć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Dlaczego?? 19.01.05, 16:52 Już od jakiegoś czasu kusiła mnie zmiana nazwy. A ta chyba nie jest zła?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Dlaczego?? 19.01.05, 17:02 Nowa nazwa pasuje tutaj jak najbardziej:) Nikt nie zgubi adresu, nawet we mgle;) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Dlaczego?? 19.01.05, 17:13 Chociaż z drugiej strony chyba jest trochę pretensjonalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Dlaczego?? 19.01.05, 17:26 Myslę, że nie. Zawarcie w nazwie firmy swojego nazwiska, w tym wypadku nicka, jest swego rodzaju rękojmią dla klienta, że firma jest rzetelna, łatwa do identyfikacji, wiarygodna. To dobry znak towarowy. Przedwojenne zasady;) Odpowiedz Link Zgłoś