avventura 11.12.04, 10:45 nie powiem czemu, bo za duzo gadania, po prostu... tez mam ochote powylewac troche lez na forum:( moze ktos napisze cos madrego..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 10:47 nie rycz. To nic nie da. Płacz nie rozwiązuje problemów a tylko makijaż ci spłynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 10:48 płacz dobra rzecz, znaczy,ze sa w Tobie uczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:50 Czasami najlepiej się wypłakać. Płacz, a nos wycierać możesz w mój mankiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.p Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 10:55 nie płacz, nie warto :):): lepiej się usmiechnąć i przecież na pewno będzie lepiej bo gorzej być nie może :):): pozdrawiam cieplutko i życzę słoneczka Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 10:59 dziekuje:))) wiedzialam, ze mi pomozecie chociaz troszke:) a jeszcze gorzej niestety moze byc... i tego sie boje wlasnie w tej chwili pozdrawiam WAS serdecznie:) ps. trzpiot nadstaw mankiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:14 Masz tu mankiet, frukaj w niego i dmuchaj do woli. Potem się wypierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 12:02 "się " nie wypierze, zrobi to pralka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:06 a pewno, że nie mamusia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:25 Pralka to poprawne rozwiązanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 12:26 tak, dopóki nie dostanie sie w ręce fachowca od usterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:30 wtedy to już przeważnie mogiła dla pralki Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 12:32 i tak zaczynając od smutków avventurki doszliśmy do złomowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:49 złomowisko to też bardzo smutna rzecz, więc jakby pozostajemy w klimacie Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 13:00 wychodzi na to, ze moje problemy to zlomowisko.... w sumie sie zgadza:) to byl usmiech przez lzy:) pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:12 eee, tak jakoś przypadkiem wyszło to złomowisko, wszysko przez popsutą pralkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 11:45 Nie pękaj. Jak bedziesz na dnie to będziesz miała sie od czego odbić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:02 a wypluj te słowa! Lepiej niech żadnych den nie ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 13:01 uwaga! ide do miasta, moze mi sie humor poprawi jak sobie kupie nowe dzinsy:) jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:10 Na pewno! A jak nie dostaniesz odpowiednich, to i tak sobie coś fajnego kup :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 13:12 avventurko, a kto umyje okna????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:13 Fachowiec od pralki! Za karę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 13:18 to może jeszcze za kare upiecze serniczek? Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 17:38 juz wrocilam:)))) ciekawe, czy kogos tu zastane jeszcze... bylam w miescie, dzinsow nie kupilam, ale za to sweterek, okna nieumyte, za to lazienke wypucowalam:) mialam powazna rozmowe, wybaczono mi cos:) tylko wciaz jest niesmak i lekki dol... grunt to sie uwiklac w cos, co jest nie do rozwiklania!!! teraz zamierzam poudzielac sie na forum:) pozdrawiam wszystkich:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 17:40 Rozumiem że juz nie ryczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 18:17 chwilowa przerwa, oczy za bardzo pieka:( Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 18:19 Jak można ryczeć przrz tyle godzin. Kit tu jakiś wciskasz Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 18:35 juz nie placze.... dzis tylko plakalam podczas tej rozmowy wiec chyba nie jest zle;) swoja droga, jesli przyznalam sie do bledu, ktory zostal "wybaczony", czemu dalej czuje sie kiepsko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:34 bo może przyznałaś się wbrew sobie, albo wolałaś, żeby został wybaczony bez przyznawania się? ech, przyznanie się do błędu to, jak by nie było, pewna sztuka. tyle, że potem własne morale nieco spada, stąd ten dyskomfort Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 22:03 dzieki trzpiocie:) przyznalam sie do bledu z wlasnej woli, to co zrobilam zostalo sprowokowane przez niego w jakims stopniu, to bym uznala za okolicznosci lagodzace, ale nie spotkalam sie ze zrozumieniem i to mnie troche boli... poza tym ciezko mi z mysla, ze nagle wedlug kogos nie jestem taka, jaka bylam albo jaka powinnam byc:( przykro... okazuje sie, ze lepiej jest nie okazywac emocji, a przeciez wlasnie okazywania emocji dlugo sie uczylam... ale juz troszke mi lepiej pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: plakac mi sie chce:( IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.04, 22:13 *jaki by nie był powód do łez w końcu i tak trzeba wytrzeć nos*(Heine) i wziąć się w garść..po prostu i jednak zostań sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:51 *ktoś* dobrze napisał: pozostań sobą. jesteś, jaka jesteś i dobrze by było, żeby on zdecydował się, czy mu zależy na tobie, czy na jego fantazjach i na tym, czym by chciał, żebyś była na temat zrozumienia nie bedę się wypowiadać, to zagmatwany temat zwłaszcza, że niekiedy nie rozumiemy nawet samych siebie docieranie się i wzajemne poznawanie bywa bolesne, ale w rezultacie przynosi dobre skutki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: plakac mi sie chce:( IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.04, 22:57 chyba juz nie płacze...hę..? Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plakac mi sie chce:( 11.12.04, 23:07 nie, juz nie... co ma byc to bedzie:) dziekuje pozdrawiam wszystkich:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:07 chyba już nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: plakac mi sie chce:( IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.04, 23:12 to się cieszymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: plakac mi sie chce:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:16 jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaplakana Re: plakac mi sie chce:( IP: *.abhsia.telus.net 11.12.04, 18:37 Placz ze smiechu....... smiej sie przez lzy...... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 :/ 11.12.04, 18:41 Nie placz bo pozniej ebdziesz wygladala jak zapuchniety krolik z wypiekami :/ Usiadz, powiedz glosno jakies oblesne przeklenstwo, a pozniej usmiechnij sie sama do siebie i powiedz : "No coz... zycie przede mna, trzeba dzialac" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: plakac mi sie chce:( IP: *.aster.pl 12.12.04, 00:03 dziewczyna mnie zostawila po trzech i pol bo dostala mieszkanie i nagle niepasowalem do ogolnie przyjetej koncepcji. a naj glupsze jest to ze chce zeby do mnie wrocila ale nie ro2wnam sie z 75m2:). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś