anomnis 07.03.01, 00:12 Jestem sam w USA, ale Amerykanki mnie nie interesuja, wiec moze ktoras z sympatycznych dziewczat z Polski zechce na poczatek cos o sobie napisac? Przeslac zdjecie? Zadzwonic? A przynajmniej sympatycznie odezwac sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 10.20.65.234, 10.1.10.* 07.03.01, 17:16 Co masz na mysli piszac - mloda dziewczyna? Czy to 16 latka czy tez moze 30 latka. A tak w ogole to dlaczego akurat mloda? Moze napiszesz cos wiecej o sobie, bo magiczna liczba 50 chyba w nikim nie jest w stanie wzbudzic uczycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 212.160.39.* 08.03.01, 00:43 gdyby 50-latek probowalby romansowac z moja nastoletnia corka, zmasakrowalbym dziada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomnis Re:Mariusz IP: 64.20.85.* 08.03.01, 03:18 Panie Mariuszu, jeszcze na dwa dni przed smiertelnym wypadkiem, ktoremu ulegla moja zona (39 l.), zwaracalem sie do niej: moja mala dziewczynko, wiec Panskie zamysly masakrowania dziadow prosze skierowac pod inny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 134.60.10.220, 134.60.246.* 05.04.01, 12:54 Mam czarny pas ... i 54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu! Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 213.68.182.* 05.04.01, 23:15 Gość portalu: mariusz napisał(a): ale kolezanka corki sie podoba ? > gdyby 50-latek probowalby romansowac z moja nastoletnia corka, zmasakrowalbym > dziada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka IP: *.chicago.il.ameritech.net 08.03.01, 00:47 1.md=អ2.prawnik, 9 lat w USA, w sumie -fajny i sympatyczny, bez przyleglosci typu lysina, brzuszek, zgorzknienie, z drobnymi {!?) nalogami (papierosy), ale bez nieusuwalnych nawykow...2. przed nastepnymi pytaniami i watpliwosciami powiedz rowniez cos sobie; 3.nie sadze, zeby 50 bylo magiczna liczba z kosekwencja {wg Ciebie} mniej niz optymistyczna; 4. Dziekuje, ze zechcialas odezwac sie, zwlaszcza z tak MAGICZNYM imieniem; 4. Twoja swoista przekora jest jedna z oznak mlodosci, wiec gdybys zechciala jeszcze raz odezwac sie? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka IP: 10.20.65.246, 10.1.10.* 11.03.01, 14:21 Cześć Andrzej. Odzywam się znowu.Z tego co piszesz wydajesz sie dość interesującym męzczyzną. Skoro tak jest, dlaczego szukasz znajomej przez Internet? A ja być może rzeczywiście jestem młoda duchem ale już nie jestem nastolatką. I właściwie bardzo dobrze, bo tak młode osoby, może są niezwykle pociagające ze względu na swoją świeżość ale raczej mają mało do powiedzenia. A może właśnie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomnis Re:Ewa IP: *.chicago.il.ameritech.net 08.03.01, 00:57 Blednie zaadresowalem list przeznaczony dla Ciebie, pkt 1 powinien brzmiec: md (mloda dziewczyna)= mniej niz 50.Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re:Ewa IP: 10.20.65.246, 10.1.10.* 11.03.01, 14:42 To jeszcze raz ja. Dopiero teraz zauważyłam, Twój drugi list, w którym napisałeś, że młoda dziewczyna niekoniecznie musi mieć naście lat. Chyba dobrze zrozumiałam. Skoro tak, to chyba się kwalifikuje. Ja swoją drogą wolę dojrzalszych mężczyzn, przy których można czuć się bezpieczniej. To oczywiście brzmi nieco banalnie, ale to prawda. Młodzi mężczyźni raczej nie potrafią słuchać, prowadzić interesującego flirtu i w ogóle wiele rzeczy robią na skróty. A szkoda, bo życie mogłoby być ciekawsze. A jeśli chodzi o mnie, to jestem zadowolona ze swego wyglądu, mam dość atrakcyjna pracę, mieszkam w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Do Ewy 23.03.01, 03:45 Dzien dobry, Ewo. Twoj ostatni list przeczytalem ze znacznym opoznieniem, stad i odpowiedz do najszybszych nie nalezy, za co szczerze przepraszam. Jesli to przeproszenie przyjmujesz, wyslij e-mail na moje konto. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awena Re: Szanowny panie nich pan szuka damy w pana wie? IP: *.chello.pl 08.03.01, 10:57 Szanowny Panie, Wszystkiego zależy jaki to 50-latek:Czy jest inteligentny,madry przystojny i pociagajacy. Kasa jest mniej wazna.Zdarzaja się przypadki ,że 20-kilkuletnia może Pana pokochać. Waznym jest jednak fakt aby Pan znalazl sobie Panią między 38-50 lat. Bedziecie mieli wiecej wspolnego, niz z nasto lub dwudziestolatką. Trzeba byc troche rozsadnym. Pana wiek powoduje ze rozsadek i madrosc to Pana glowne atuty ( w koncu nie jest Pan taki "stary")Ja jako 28-letnia kobieta nie gustuję w typie straszych Panow ( z calym szcunkiem). wWle kawalerow w moim przedzialwe wiekowym ( 26-40 lat maksimum ). Alejeslo Pan oczaruje jakas 50- letnia lub 40 letnia dame swym urokiem. (niewazne czy to Polka czy Amerykanka ) to zazna Pan szcescia, ktore razem bedziecie budowac. Bonne chance.Powodzenia Pewna Pani z warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 20:00 Pokochac mozna zawsze ja mam 31 lat i kocham mezczyzne 50 letniego, tyle ze inny statut spoleczny ale jest nam dobrze tylko ludzie sa okrotni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomnis Re: Malgosia IP: *.chicago-n.navipath.net 10.03.01, 00:24 Malgosiu, dzieki za krotki liscik. Z calego serca zycze Wam szczescia, a zawistnikami i glupcami po prostu nie martwcie sie. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Malgosia IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 18:22 Dziekuje, ale nam nie moze wyjsc, kazdy musi isc w swoja strone, jak mowilam inne swiaty i stan spoleczny, ale tobie napewno wyjdzie, mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.convoy.com.br 10.03.01, 01:46 Mam 35 lat , kocham mezczyzne 60 letniego. To, zycze Panu, duzo radosci . Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Re:Lili 10.03.01, 03:26 Lili, ciesze sie, ze spotkalas swoja milosc, czyli swoje szczescie. Tez mysle, ze prawdziwe uczucie nie zna granic: ani wiekowych, ani jezykowych, ani narodowych, ani zadnych innych. Z calego serca zycze wszystkiego najlepszego Tobie i Twojemu Partnerowi (mezowi, przyjacielowi). Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 212.244.191.* 10.03.01, 18:09 To zupełnie jak byś napisała mam 35 lat ale czuje sie na 60. Oczywiście sa gorsze nieszczęscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 18:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 18:23 jestes zbyt obcesowy tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Re: Malgosia 11.03.01, 18:55 Nie spiesz sie z ocenami osob, ktorych nie znasz. Wlasnie przez to ludzie nie sa w stanie ani zrozumiec sie, ani - porozumiec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Malgosia IP: 212.244.191.* 19.03.01, 08:52 Twoja ocena formy mojej wypowiedzi jest słuszna, ale broniłbym treści. Przy tak dużej rózmnicy wieku można wspaniale grać przed sobą, mozna mieć dla siebie wzajemny szacunek a nawet podziw, ale nie da się ulec wzajemnej nieracjonalnej fascynacji. Trzeba mieć to samo za sobą , to samo przed sobą, aby móc trzymać się za ręce i śmiać bez zadnego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Mac IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 18:30 ok zgadzam się na dłuższą mete to zupełnie nie wychodzi, różnica całego pokolenia , ale ile ty masz lat słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Malgosia IP: 212.244.191.* 20.03.01, 08:52 Rozumiem że chcesz zweryfikować rzetelność moich poglądów. Otóż jestem w połowie drogi między Tobą a Twoja sympatią. Swoja drogą zupełnie nie rozumiem owej róznicy statusu społecznego - przeciez to nie czasy opisane w Pigmalionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Mac IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 18:23 A jednak mylisz się, żyjemy w strasznej epoce zapewnniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Malgosia IP: 212.244.191.* 23.03.01, 08:41 Zwykle jednak dajemy sie zasugerowac i pozwalamy narzucić sobie system wartości innych. Nie poddawaj sie Małgosiu, masz na to zbyt ładne imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgonia Re: Mac IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 29.03.01, 19:31 Ja chyba śnię łade imię, jesteś bardzo szarmancki dziękuję, ale to już zakończone i mam nadzieję że przeboleję :o)), ale ty umiesz prawić komplementy i to jest miłe, mał już zostało takich mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Małgoś IP: 212.244.191.* 30.03.01, 16:49 Docenić komplement to znacznie więcej. Może nikt jeszcze nie potrafił je tak ładnie zdrobnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: Mac IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 20:59 Może, nie nawidzę Gośka dlatego jak ładnie powiesz to mi się podoba, Wiesz prawie nie słyszę komplementów dlatego staram się zawsze je docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.utr.casema.net 18.03.01, 18:11 powinienes sie leczyc zboczencu lecz sie zboczencu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 63.21.131.* 23.03.01, 08:48 ty tez palancie Odpowiedz Link Zgłoś
marijka Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? 20.03.01, 16:21 Skonczylam 30 lat i szczerze mowiac mam dosyc panów w moim wieku. Dla mnie mezczyzna to ktos madry, kto mi imponuje swoim intelektem ale takze umiejetnoscia okazywania uczuc, tolerancja. Mysle, ze do tego sa zdolni tylko dojrzali, doswiadczeni mezczyzni. Odpowiadajac wiec na twoje pytanie (bo ciagle czuje sie mloda) - szukam wlasnie dojrzalego mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Do Marijki 21.03.01, 02:43 Czy moglbym wyslac list na Twoj e-mail? A za Twoj list bardzo dziekuje. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 212.244.191.* 21.03.01, 08:49 Oczywiśćie z całym bogactwem inwentarza a więc: zmarszczkami, sennościa w południe, skłonnością do tycia, oddzielnymi okularami do czytania z daleka i bliska, nadciśnieniem, słabą pamięcią, żylakami na nogach, itd itd. Takie kobiety nazywam się - samarytankami. Podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.netcarrier.net 20.03.01, 18:03 Drogi panie Andrzeju! Mloda dziewczyna moze pokochac 50-latka ,chyba ze juz go kocha od zawsze. Ja jestem zakochana w pewnym 50 letnim panu ,ktorego kocham i szanuje. A jest to moj wlasny ojciec! A tesknie za nim bardzo ,bo wlasciwie jestem teraz bardzo daleko od niego. Wlasciwie t o mniejszy dystans dzieli mnie od pana niz od milosci mojego zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka 21.03.01, 00:29 Gość portalu: yoko napisał(a): > Drogi panie Andrzeju! > wlasciwie jestem teraz bardzo daleko od niego. Wlasciwie t o mniejszy dystans dzieli mnie od pana niz od milosci mojego zycia...< Droga Yoko. Twoj sympatyczny liscik jest zarowno tajemniczy, jak i ...dwuznaczny. Jezeli zechcesz napisac cos blizej i iwecej, prosze o e-mail na adres: anomnis@poczta.gazeta.pl Ps:Skad wiesz jak mam na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
anomnis Do Yoko 22.03.01, 04:22 Odpisalem na Twoj list bezposrednio po jego otrzymaniu. Odezwij sie. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiera Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.netcarrier.net 21.03.01, 19:00 Prosze Pana - ja jestem zakochana w 50-latku juz od 20 lat! A to moj wlasny ojciec!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: *.rdc1.on.home.com 23.03.01, 04:33 Pokocha-tylko musi zobaczyc a najlepiej powachac wystarczajaco duzo zielonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: IP: 204.244.117.* 03.04.01, 20:53 Tylko tyle masz do zaoferowania, swoja 50 -tke. Dziewczyny wszystkie sa mlode. Jezeli ktoras czuje sie staro ja moge odmlodzic, przynajmniej prywrocic dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu Re: czy mloda dziewczyna moglaby pokochac 50-latka ? IP: 213.68.182.* 05.04.01, 23:18 lepiej 2 x 25 latki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś